Christine Evangelista

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Christine Evangelista35mm film frames.svg
Vida
Nacimientu

Staten Island27  d'ochobre de 1986

(33 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Oficiu
Oficiu actriz, actriz de teatru, actriz de televisiónactriz de cine
IMDb nm2237471
Cambiar los datos en Wikidata

Christine Evanxelista (nacida'l 27 d'ochobre de 1986) ye una actriz d'orixe estauxunidense.

Vida y Carrera[edit | edit source]

Evanxelista nació na ciudá de Nueva York y graduóse n'Herbert Berghof School of Acting.[1]Ella realizó en dellos programes de off-Broadway y más tarde fixo apaiciones especiales en Law & Order, White Collar, Royal Pains, The Good Wife , Blue Bloods , 666 Park Avenue , y ella tamién fixo un papel regular na serie de televisión estauxunidense The Kill Point correspondiente a la cadena de televisión Spike TV en 2007.[1] tamién interpretó papeles secundarios en películes The Good Guy (2009), The Joneses (2009) y actuó en películes independientes Goodbye Baby (2007), Escapee (2011), y Alter Egos (2012).

En 2013, Evanxelista interpretó a un personaxe regular na serie de la cadena de televisión australiana ABC Lucky 7 una serie de curtia duración[2][3]

En 2014, interpretó a un personaxe recurrente llamáu Allison Rafferty na serie de la cadena estauxunidense NBC Chicago Fire.[4] ella tenía'l papel principal na película independiente Rede Butterfly (2014), y más palantre tuvo papeles secundarios en películes The Intern y Bleed for This.

En 2015, Evanxelista co-protagonizó xunto a Christine Lahti y Terry O'Quinn nel pilotu d'una serie de drama de la ABC, The Adversaries.[5] Más tarde esi añu, foi escoyida como Grey na serie piloto de la cadena de televisión estauxunidense Y! The Arrangement, que se describe como una cenicienta de los tiempos modernos, onde una nueva actriz conviértese como protagonista femenina nun ésitu del branu frente al actor más destacáu en Hollywood y finalmente foi convocada pa interpretar a "Sherry" na serie de televisión The Walking Dead perteneciente a la cadena de televisión de l'AMC nel qu'anguaño actúa como un personaxe recurrente.

Filmografía[edit | edit source]

Añu Títulu Rol Notes
2005 Law & Order Lindsay Doyle Episode: "House of Cards"
2006 Conviction Alyssa Burnside Episodiu: "The Wall"
2007 Goodbye Baby Melissa
2007 The Kill Point Ashley Beck 8 episodios
2008 The 9th Circle curtiumetraxe
2008 Canterbury's Law Kathy Delgato Episodiu: "Sweet Sixteen"
2008 Awilda and a Bee curtiumetraxe
2009 This Is Madness Recepcionista curtiumetraxe
2009 Arranged: The Musical Christine curtiumetraxe
2009 The Good Guy Brooke
2009 Law & Order Adrian Hemmings Episodiu: "All New"
2009 The Joneses Naomi Madsen
2010 Harvest Tina
2010 White Collar Veronica Naylon Episodiu: "Copycat Caffrey"
2010 Royal Pains Michelle Episodiu: "The Hankover"
2010 The Good Wife Madeleine Episodiu: "Double Jeopardy"
2011 Blue Bloods Jolene Episodiu: "Little Fish"
2011 Escapee Abby Jones
2011 Underground Jenna Hughes
2012 Dumb Girls Michelle serie piloto
2012 Alter Egos Emily
2012-2013 666 Park Avenue Libby Griffith 2 episodios
2013 All Hallows' Eve
2013 Lucky 7 Mary Lavecchia Personaxe regular, 6 episodios
2014 Chicago Fire Allison Rafferty Rol recurrente, 5 episodios
2014 Rede Butterfly Cleo McKenna
2015 The Adversaries Emma Fisher serie piloto
2015 The Intern Mia
2016 Bleed for This Ashley
2015 The Arrangement Megan Morrison serie piloto
2015–presente |[[The

Walking Dead (serie de televisión)|The Walking Dead]]

Sherry Recurrente (3 episodios)

Enllaces esternos[edit | edit source]

Referencies[edit | edit source]

  1. 1,0 1,1 «ABC Medianet». ABC Medianet (18 de mayu de 2013). Consultáu'l 31 d'agostu de 2013.
  2. Andreeva, Nellie. «ABC Pilot 'Lucky 7' Casts Four Co-Leads, Fox's 'Enisted' Enlists Two Co-Leads». Deadline.com. Consultáu'l 31 d'agostu de 2013.
  3. Lowry, Brian (10 de mayu de 2013). «ABC Orders 7 Drames and 5 Comedies, Axes ‘Happy Endings’». Variety. Consultáu'l 31 d'agostu de 2013.
  4. Nellie Andreeva. «Christine Evanxelista Joins ‘Chicago Fire'; Julian Sands To Recur On ‘Crossbones’». Deadline. Consultáu'l 15 de marzu de 2015.
  5. Nellie Andreeva. «Kristen Hager To Star In ABC Pilot ‘The Adversaries’». Deadline. Consultáu'l 15 de marzu de 2015.



Christine Evangelista