Saltar al conteníu

Caitlin Wachs

De Wikipedia
Caitlin Wachs
Vida
Nacimientu Eugene (Oregón)15 de marzu de 1989[1] (35 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Llingües falaes inglés
Oficiu actriz de televisiónactriz de cine
IMDb nm0905157
Cambiar los datos en Wikidata

Caitlin Elizabeth Wachs (15 de marzu de 1989Eugene (Oregón)) ye una actriz d'Estaos Xuníos qu'actuó en delles películes y series de televisión. Actuó xunto a Ally Walker y Robert Davi en Profiler. Interpretó a la fía del presidente, Rebecca Calloway, na serie Commander in Chief.

Biografía

[editar | editar la fonte]

Wachs nació n'Eugene, Oregon, de Patrice, una diseñadora gráfica, y Allan Wachs, un productor de videos musicales.[2][3][4] Vive en Los Angeles, California, colos sos padres y el so hermanu, Whitman, que nació en 2000.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Títulu Papel Notes
2010 Sol gran azul Alyssa
2008 Privileged Jill Post-producción
The Legend of Bloody Mary Mary Worth
Endless Bummer Anne
2006 Shark Cat Crosby Serie de televisión - 1 episodiu: "Love Triangle"
Masters of Horror Angelique Burcell Serie de televisión - 1 episodiu: "Pro-Life"
2005 Commander in Chief Rebecca Calloway Serie de televisión
Kids in America Katie Carmichael
2004 Cracking Up Chloe Serie de televisión
2003 Inspector Gadget 2 Penny Direutamente a videu
2002 Family Affair Sissy Davis Serie de televisión
Air Bud: Seventh Inning Fetch Andrea Framm Direutamente a videu
Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood Adolescent Vivi Walker
2000 Air Bud: World Pup Andrea Framm Direutamente a videu
Phantom of the Megaplex Karen Riley Fecha pa televisión
My Dog Skip Rivers Applewhite
Thirteen Days Kathy O'Donnell
1999 Shiloh 2: Shiloh Season Dara Lynn Preston
1996 Profiler Chloe Waters Serie de televisión
1995 The Fresh Prince of Bel-Air Penny Jillette Serie de televisión - 1 episodiu: "Save the Last Trance for Me"
1995 Beach Party at Walt Disney World Ella mesma
The Bold and the Beautiful Bridget Forrester Serie de televisión

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm0905157. Data de consulta: 19 xunetu 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Can your little star make it big?. PressDisplay.com. 8 d'abril de 2006. http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx. Consultáu'l 10 d'avientu de 2007. 
  3. Medina, Regina (28 de xunu de 2002). Glover loves Philadelphia and it loves him back. Philadelphia Daily News. http://nl.newsbank.com/nl-search/we/Archives?p_product=DN&s_site=philly&p_multi=PI. Consultáu'l 10 d'avientu de 2007. 
  4. Caitlin Wachs Biography (1989-)