Llista de conceyos de Sevilla

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Llista de los 105 conceyos de la provincia de Sevilla:

Mapa de los conceyos de Sevilla
Nombre Pob.
(2007)

A[editar | editar la fonte]

Aguadulce 2.060
Alanís 1.887
Albaida del Aljarafe 2.586
Alcalá de Guadaíra 66.089
Alcalá del Río 9.943
Alcolea del Río 3.331
La Algaba 14.064
Algámitas 1.321
Almadén de la Plata 1.577
Almensilla 5.096
Arahal 18.896
Aznalcázar 3.860
Aznalcóllar 6.168

B[editar | editar la fonte]

Badolatosa 3.218
Benacazón 6.089
Bollullos de la Mitación 7.729
Bormujos 16.548
Brenes 12.022
Burguillos 4.876

C[editar | editar la fonte]

Las Cabezas de San Juan 16.239
Camas 25.694
La Campana 5.310
Cantillana 9.927
Cañada Rosal 3.122
Carmona 27.578
Carrión de los Céspedes 2.261
Casariche 5.453
Castilblanco de los Arroyos 4.986
Castilleja de Guzmán 2.627
Castilleja de la Cuesta 17.034
Castilleja del Campo 631
El Castillo de las Guardas 1.618
Cazalla de la Sierra 5.095
Constantina 6.687
Coria del Río 26.831
Coripe 1.446
El Coronil 5.045
Los Corrales 4.076
El Cuervo de Sevilla 8.410

D[editar | editar la fonte]

Dos Hermanas 117.564

E[editar | editar la fonte]

Écija 39.510
Espartinas 10.485
Estepa 12.397

F[editar | editar la fonte]

Fuentes de Andalucía 7.365

G[editar | editar la fonte]

El Garrobo 793
Gelves 8.540
Gerena 6.016
Gilena 3.915
Gines 12.568
Guadalcanal 2.994
Guillena 9.995

H[editar | editar la fonte]

Herrera 6.450
Huévar del Aljarafe 2.533

I[editar | editar la fonte]

Isla Mayor 5.759

L[editar | editar la fonte]

La Lantejuela 3.800
Lebrija 25.614
Lora de Estepa 829
Lora del Río 19.194
La Luisiana 4.568

M[editar | editar la fonte]

El Madroño 353
Mairena del Alcor 19.363
Mairena del Aljarafe 39.389
Marchena 19.310
Marinaleda 2.670
Martín de la Jara 2.753
Los Molares 2.991
Montellano 7.037
Morón de la Frontera 28.165

N[editar | editar la fonte]

Las Navas de la Concepción 1.788

O[editar | editar la fonte]

Olivares 9.012
Osuna 17.698

P[editar | editar la fonte]

Los Palacios y Villafranca 35.775
Palomares del Río 5.738
Paradas 6.990
Pedrera 5.161
El Pedroso 2.259
Peñaflor 3.740
Pilas 12.478
Pruna 2.950
La Puebla de Cazalla 11.013
La Puebla de los Infantes 3.281
La Puebla del Río 11.851

R[editar | editar la fonte]

El Real de la Jara 1.623
La Rinconada 34.211
La Roda de Andalucía 4.397
El Ronquillo 1.395
El Rubio 3.548

S[editar | editar la fonte]

Salteras 4.692
San Juan de Aznalfarache 19.943
San Nicolás del Puerto 674
Sanlúcar la Mayor 12.221
Santiponce 7.794
El Saucejo 4.428
Sevilla 699.145

T[editar | editar la fonte]

Tocina 9.271
Tomares 21.099

U[editar | editar la fonte]

Umbrete 6.779
Utrera 49.135

V[editar | editar la fonte]

Valencina de la Concepción 7.796
Villamanrique de la Condesa 4.000
Villanueva de San Juan 1.409
Villanueva del Ariscal 5.769
Villanueva del Río y Minas 5.229
Villaverde del Río 6.912
El Viso del Alcor 17.714

Fonte[editar | editar la fonte]

Ver tamién[editar | editar la fonte]