Llista de conceyos de Madrid

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Conceyos de la Comunidá de Madrid:

Población de los conceyos de la Comunidá de Madrid
Conceyos de la Comunidá de Madrid
Códigu Nome Pob. (2006)
28001 Acebeda, La 59
28002 Ajalvir 3.231
28003 Alameda del Valle 236
28004 Álamo, El 6.937
28005 Alcalá de Henares 201.380
28006 Alcobendas 104.118
28007 Alcorcón 164.633
28008 Aldea del Fresno 2.124
28009 Algete 18.176
28010 Alpedrete 11.588
28011 Ambite 394
28012 Anchuelo 856
28013 Aranjuez 46.283
28014 Arganda del Rey 45.085
28015 Arroyomolinos 9.020
28016 Atazar, El 116
28017 Batres 1.417
28018 Becerril de la Sierra 4.762
28019 Belmonte de Tajo 1.266
28021 Berrueco, El 543
28020 Berzosa del Lozoya 179
28022 Boadilla del Monte 37.926
28023 Boalo, El 5.577
28024 Braojos 176
28025 Brea de Tajo 516
28026 Brunete 9.300
28027 Buitrago del Lozoya 1.937
28028 Bustarviejo 1.936
28029 Cabanillas de la Sierra 648
28030 Cabrera, La 2.247
28031 Cadalso de los Vidrios 2.741
28032 Camarma de Esteruelas 5.317
28033 Campo Real 4.124
28034 Canencia 403
28035 Carabaña 1.526
28036 Casarrubuelos 2.576
28037 Cenicientos 1.965
28038 Cercedilla 6.802
28039 Cervera de Buitrago 150
28051 Chapinería 1.788
28052 Chinchón 4.943
28040 Ciempozuelos 18.764
28041 Cobeña 4.293
28046 Collado Mediano 6.159
28047 Collado Villalba 52.083
28043 Colmenar de Oreja 7.247
28042 Colmenar del Arroyo 1.227
28045 Colmenar Viejo 40.878
28044 Colmenarejo 7.308
28048 Corpa 502
28049 Coslada 91.906
28050 Cubas de la Sagra 3.164
28053 Daganzo de Arriba 7.340
28054 Escorial, El 14.113
28055 Estremera 1.297
28056 Fresnedillas de la Oliva 1.194
28057 Fresno de Torote 1.611
28058 Fuenlabrada 193.715
28059 Fuente el Saz de Jarama 5.789
28060 Fuentidueña de Tajo 1.799
28061 Galapagar 28.924
28062 Garganta de los Montes 395
28063 Gargantilla del Lozoya y Pinilla de Buitrago 367
28064 Gascones 147
28065 Getafe 156.320
28066 Griñón 8.236
28067 Guadalix de la Sierra 5.099
28068 Guadarrama 13.025
28069 Hiruela, La 76
28070 Horcajo de la Sierra 167
28071 Horcajuelo de la Sierra 107
28072 Hoyo de Manzanares 7.210
28073 Humanes de Madrid 15.589
28074 Leganés 182.471
28075 Loeches 5.450
28076 Lozoya 620
28901 Lozoyuela-Navas-Sieteiglesias 979
28078 Madarcos 41
28079 Madrid 3.128.600
28080 Majadahonda 62.270
28082 Manzanares el Real 6.376
28083 Meco 11.094
28084 Mejorada del Campo 21.052
28085 Miraflores de la Sierra 5.344
28086 Molar, El 5.373
28087 Molinos, Los 4.322
28088 Montejo de la Sierra 330
28089 Moraleja de Enmedio 4.390
28090 Moralzarzal 10.604
28091 Morata de Tajuña 6.548
28092 Móstoles 206.301
28093 Navacerrada 2.484
28094 Navalafuente 828
28095 Navalagamella 2.020
28096 Navalcarnero 17.567
28097 Navarredonda y San Mamés 144
28099 Navas del Rey 2.430
28100 Nuevo Baztán 5.683
28101 Olmeda de las Fuentes 212
28102 Orusco de Tajuña 1.017
28104 Paracuellos de Jarama 7.586
28106 Parla 95.087
28107 Patones 441
28108 Pedrezuela 2.881
28109 Pelayos de la Presa 2.209
28110 Perales de Tajuña 2.469
28111 Pezuela de las Torres 652
28112 Pinilla del Valle 204
28113 Pinto 39.432
28114 Piñuécar-Gandullas 184
28115 Pozuelo de Alarcón 79.581
28116 Pozuelo del Rey 331
28117 Prádena del Rincón 107
28118 Puebla de la Sierra 103
28902 Puentes Viejas 456
28119 Quijorna 2.177
28120 Rascafría 1.892
28121 Redueña 229
28122 Ribatejada 504
28123 Rivas-Vaciamadrid 53.459
28124 Robledillo de la Jara 122
28125 Robledo de Chavela 3.319
28126 Robregordo 66
28127 Rozas de Madrid, Las 75.719
28128 Rozas de Puerto Real 368
28129 San Agustín del Guadalix 8.832
28130 San Fernando de Henares 40.048
28131 San Lorenzo de El Escorial 16.005
28132 San Martín de la Vega 15.677
28133 San Martín de Valdeiglesias 7.403
28134 San Sebastián de los Reyes 67.351
28135 Santa María de la Alameda 1.039
28136 Santorcaz 746
28137 Los Santos de la Humosa 1.444
28138 La Serna del Monte 108
28140 Serranillos del Valle 3.006
28141 Sevilla la Nueva 6.731
28143 Somosierra 116
28144 Soto del Real 7.865
28145 Talamanca de Jarama 2.097
28146 Tielmes 2.468
28147 Titulcia 914
28148 Torrejón de Ardoz 112.114
28149 Torrejón de la Calzada 5.866
28150 Torrejón de Velasco 3.532
28151 Torrelaguna 4.060
28152 Torrelodones 19.843
28153 Torremocha de Jarama 609
28154 Torres de la Alameda 6.359
28903 Tres Cantos 39.826
28155 Valdaracete 604
28156 Valdeavero 900
28157 Valdelaguna 741
28158 Valdemanco 823
28159 Valdemaqueda 827
28160 Valdemorillo 9.824
28161 Valdemoro 48.517
28162 Valdeolmos-Alalpardo 2.389
28163 Valdepiélagos 412
28164 Valdetorres de Jarama 3.280
28165 Valdilecha 2.326
28166 Valverde de Alcalá 388
28167 Velilla de San Antonio 9.406
28168 Vellón, El 1.304
28169 Venturada 1.451
28171 Villa del Prado 5.788
28170 Villaconejos 3.070
28172 Villalbilla 7.761
28173 Villamanrique de Tajo 701
28174 Villamanta 2.107
28175 Villamantilla 570
28176 Villanueva de la Cañada 14.809
28178 Villanueva de Perales 1.033
28177 Villanueva del Pardillo 12.879
28179 Villar del Olmo 1.947
28180 Villarejo de Salvanés 6.713
28181 Villaviciosa de Odón 26.076
28182 Villavieja del Lozoya 214
28183 Zarzalejo 1.412