Llista de conceyos de Llión

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Llista de conceyos de la provincia de Llión:

Nome Pob. (2005)
Acebéu 273
Algadefe 323
Alixa 883
Almanza 642
L'Antigua 547
Ardón 666
Arganza 853
Balboa 393
La Bañeza 10.123
Barxas 343
Los Barrios de Ḷḷuna 326
Bembibre 10.059
Benavides 2.921
Benuza 707
Bercianos del Páramu 783
Bercianos del Real Caminu 215
Berlanga del Bierzu 409
Boca de Güérganu 566
Boñare 2.319
Borrés 459
Brazuelu 356
El Burgu Raneru 900
Burón 379
Bustiellu del Páramu 1.624
Cabañas Raras 1.255
Cabreros del Ríu 522
Cabrichanes 986
Cacabelos 5.215
Calzada del Cotu 289
Campazas 166
Camplu de Villavidel 280
Camponaraia 3.664
Candín 381
Cármenes 401
Carracedelo 3.548
Carrizu 2.695
Carrocera 580
Carucedo 644
Castilfalé 84
Castriellu de Cabreira 162
Castriellu de la Valduerna 205
Castrocalbón 1.227
Castrocontrigu 1.048
Castropodame 1.848
Castrotierra de Valmadrigal 132
Ceya 646
Cebanicu 220
Cebrones del Ríu 643
Cimanes de la Vega 599
Cimanes del Teyare 885
Cistierna 3.863
Congostu 1.743
Corbiellos de los Oteros 281
Corullón 1.120
Coyanza 4.357
Crémenes 740
Cuadros 1.835
Cubillas de los Oteros 203
Cubillas de Rueda 564
Cubiellos del Sil 1.462
Chozas de Abajo 2.114
Destriana 705
Encinéu 948
La Ercina 650
Escobar de Campos 71
Estorga 12.275
El Fabeiro 5.282
Folgoso la Ribera 1.294
Fresno de la Vega 611
Fuentes de Carbajal 129
Garrafe de Toríu 1.183
Gordaliza'l Pinu 321
Gordonciellu 560
Gradefes 1.166
Grajal de Campos 288
Gusendos los Oteros 178
Hospital d'Órbigo 1.051
Igüeña 1.636
Izagre 235
Joarilla de las Matas 393
Llaguna Dalga 859
Laguna de Negrillos 1.335
Llión 136.414
Luciellu 474
Lluyegu 848
Llamas de la Ribera 1.088
Magaz de Cepeda 457
Mansilla las Mulas 1.888
Mansilla Mayor 383
Maraña 163
Matadión de los Oteros 285
Matallana de Toríu 1.491
Matancia 263
Molinaseca 762
Murias de Paredes 574
Noceda 834
Oencia 486
Las Umañas 359
Onzonilla 1.588
Oseya de Sayambre 300
Pajares los Oteros 362
Palacios de la Valduerna 495
Palacios 1.339
Páramu 1.534
Pranzanes 316
Pobladura de Pelayo García 521
La Pola de Gordón 4.333
Ponferrada 65.984
Posada de Valdión 536
Pozuelo del Páramo 540
Práu de la Guzpeña 136
Priaranza do Bierzo 903
Prioru 433
Ḷḷiellu 661
A Ponte de Domingos Flórez 1.869
Quintana'l Castiello 1.006
Quintana'l Marco 505
Quintana y Congostu 678
Regueras d'Arriba 369
Reyeru 137
Riañu 539
Riego de la Vega 1.006
Rieḷḷu 821
Riosecu de Tapia 486
La Robla 4.723
Roperuelos del Páramo 749
Saberu 1.548
Safagún 2.937
San Adrián del Valle 131
San Andrés del Rabanedo 27.850
San Cristóbal de la Polantera 953
Santu Michanu 752
San Esteban de Nogales 334
San Justo la Vega 2.113
San Millán de los Caballeros 174
San Pedro Bercianos 338
Sancéu 564
Santa Colomba de Curueñu 633
Santa Colomba de Somoza 495
Santa Cristina de Valmadrigal 325
Santa Elena de Jamuz 1.350
Santa María de la Isla 640
Santa María d'Ordás 368
Santa María del Monte de Ceya 333
Santa María'l Páramu 3.158
Santa Marina'l Rei 2.295
Santas Martas 921
Santiagu Millas 339
Santovenia de la Valdoncina 1.845
Sariegos 3.570
Sena de Ḷḷuna 440
Sobrado 470
Soto de la Vega 1.942
Soutu y Amíu 1.011
Toral de los Guzmanes 675
Torenu (Llión) 3.793
Torre del Bierzu 2.778
Trabadelo 523
Trueitas 648
Turcia 1.223
Urdiales del Páramo 586
Val de San Llorienzu 672
Valdefresno 1.936
Valdefuentes del Páramo 380
Llugueros 460
Valdemora 95
Valdepiélagu 421
Valdepolo 1.463
Valderas 2.079
Valderrei 564
Valderrueda 1.113
Valdesamariu 222
Valdebimbre 1.156
Valverde de la Virgen 5.034
Valverde-Enrique 212
Vallecillo (Llión) 140
La Veciella 439
A Veiga de Espinareda 2.704
Vega d'Ifanzones 884
A Veiga do Valcarce 766
Vegacervera 309
Vegaquemada 483
Vegas del Condado 1.335
Viḷḷablinu 11.904
Villabraz 143
Villadangos del Páramo 1.024
Viladecais 2.184
Villademor de la Vega 437
Vilafranca do Bierzo 3.710
Villagatón 719
Villamandos 362
Vil.lamanín 1.161
Villamañán 1.287
Villamartín de Don Sancho 161
Villamegil 889
Villamol 220
Villamontán de la Valduerna (Llión) 991
Villamoratiel de las Matas 173
Villanueva de las Manzanas 553
Villaobispo de Otero 675
Villaornate y Castro 471
Villaquejida 1.058
Villaquilambre 12.797
Villarejo de Órbigo 3.239
Villares de Órbigo 852
Villasabariegu 1.255
Villaselán 273
Villaturiel 1.791
Villazala 942
Villazanzo de Valderaduéi 634
Zotes del Páramo 591