Llista de conceyos de Guadalajara

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Conceyos de la provincia de Guadalajara, en Castiella-La Mancha, España.

Conceyos de Guadalajara
Nome Pob. (2002) Pob. (2005)
Abánades 111 98
Ablanque 145 128
Adobes 50 70
Alaminos 80 82
Alarilla 122 126
Albalate de Zorita 864 929
Albares 488 491
Albendiego 38 38
Alcocer 319 324
Alcolea de las Peñas 26 24
Alcolea del Pinar 367 396
Alcoroches 175 165
Aldeanueva de Guadalajara 111 116
Algar de Mesa 76 70
Algora 114 106
Alhóndiga 249 253
Alique 40 36
Almadrones 87 100
Almoguera 1.116 1.457
Almonacid de Zorita 859 799
Alocén 184 174
Alovera 3.048 7.234
Alustante 257 261
Angón 39 33
Anguita 248 236
Anquela del Ducado 91 85
Anquela del Pedregal 25 25
Aranzueque 375 385
Arbancón 200 184
Arbeteta 70 53
Argecilla 96 94
Armallones 61 56
Armuña de Tajuña 106 127
Arroyo de las Fraguas 45 44
Atanzón 93 101
Atienza 441 450
Auñón 245 248
Azuqueca de Henares 21.185 24.097
Baides 73 59
Baños de Tajo 26 26
Bañuelos 32 29
Barriopedro 31 32
Berninches 130 120
La Bodera 51 42
Brihuega 2.894 2.847
Budia 271 266
Bujalaro 86 83
Bustares 95 94
Cabanillas del Campo 5.092 7.189
Campillo de Dueñas 122 111
Campillo de Ranas 158 184
Campisábalos 75 64
Canredondo 89 108
Cantalojas 150 143
Cañizar 114 111
El Cardoso de la Sierra 92 73
Casa de Uceda 107 109
El Casar 4.412 6.525
Casas de San Galindo 35 32
Caspueñas 100 95
Castejón de Henares 104 107
Castellar de la Muela 42 40
Castilforte 54 62
Castilnuevo 9 9
Cendejas de Enmedio 121 122
Cendejas de la Torre 82 65
Centenera 69 84
Checa 398 359
Chequilla 18 16
Chiloeches 1.481 1.875
Chillarón del Rey 121 116
Cifuentes 2.079 2.021
Cincovillas 43 35
Ciruelas 109 97
Ciruelos del Pinar 54 41
Cobeta 111 105
Cogollor 43 37
Cogolludo 587 633
Condemios de Abajo 27 33
Condemios de Arriba 162 171
Congostrina 46 45
Copernal 30 24
Corduente 458 425
El Cubillo de Uceda 119 131
Driebes 354 373
Durón 148 155
Embid 64 59
Escamilla 110 108
Escariche 199 214
Escopete 57 61
Espinosa de Henares 580 655
Esplegares 62 55
Establés 47 53
Estriégana 26 25
Fontanar 1.041 1.362
Fuembellida 16 13
Fuencemillán 124 112
Fuentelahiguera de Albatages 151 158
Fuentelencina 196 240
Fuentelsaz 124 121
Fuentelviejo 65 61
Fuentenovilla 290 369
Gajanejos 79 63
Galápagos 443 941
Galve de Sorbe 144 134
Gascueña de Bornova 50 61
Guadalajara 69.098 73.719
Henche 104 107
Heras de Ayuso 127 163
Herrería 42 31
Hiendelaencina 121 124
Hijes 26 25
Hita 292 331
Hombrados 45 38
Hontoba 195 244
Horche 1.605 1.871
Hortezuela de Océn 80 74
La Huerce 43 44
Huérmeces del Cerro 54 52
Huertahernando 65 67
Hueva 132 134
Humanes 1.233 1.354
Illana 714 752
Iniéstola 14 15
Las Inviernas 100 105
Irueste 61 66
Jadraque 1.331 1.426
Jirueque 85 78
Ledanca 115 122
Loranca de Tajuña 372 827
Lupiana 247 242
Luzaga 105 105
Luzón 79 70
Majaelrayo 62 75
Málaga del Fresno 205 206
Malaguilla 130 133
Mandayona 419 393
Mantiel 18 73
Maranchón 233 252
Marchamalo 4.337 4.700
Masegoso de Tajuña 91 99
Matarrubia 43 55
Matillas 180 185
Mazarete 68 67
Mazuecos 321 376
Medranda 119 126
Megina 71 57
Membrillera 109 116
Miedes de Atienza 104 94
La Mierla 33 22
Milmarcos 114 108
Millana 132 160
La Miñosa 62 50
Mirabueno 117 107
Miralrío 87 85
Mochales 111 81
Mohernando 131 165
Molina de Aragón 3.280 3.662
Monasterio 20 24
Mondéjar 2.302 2.629
Montarrón 55 46
Moratilla de los Meleros 94 114
Morenilla 55 46
Muduex 111 122
Las Navas de Jadraque 36 33
Negredo 17 22
Ocentejo 44 40
El Olivar 107 124
Olmeda de Cobeta 101 108
La Olmeda de Jadraque 27 19
El Ordial 51 46
Orea 282 248
Pálmaces de Jadraque 64 69
Pardos 66 68
Paredes de Sigüenza 52 42
Pareja 483 473
Pastrana 1.077 1.064
El Pedregal 113 103
Peñalén 127 120
Peñalver 222 223
Peralejos de las Truchas 171 178
Peralveche 127 107
Pinilla de Jadraque 87 77
Pinilla de Molina 28 27
Pioz 700 1.071
Piqueras 58 58
El Pobo de Dueñas 160 151
Poveda de la Sierra 193 162
Pozo de Almoguera 164 156
Pozo de Guadalajara 435 838
Prádena de Atienza 55 51
Prados Redondos 100 113
Puebla de Beleña 47 49
Puebla de Valles 75 87
Quer 88 544
Rebollosa de Jadraque 32 32
El Recuenco 108 91
Renera 53 73
Retiendas 65 48
Riba de Saelices 164 170
Rillo de Gallo 73 67
Riofrío del Llano 61 58
Robledillo de Mohernando 159 129
Robledo de Corpes 109 96
Romanillos de Atienza 50 57
Romanones 123 132
Rueda de la Sierra 66 51
Sacecorbo 167 165
Sacedón 1.565 1.700
Saelices de la Sal 65 61
Salmerón 247 216
San Andrés del Congosto 78 73
San Andrés del Rey 50 46
Santiuste 22 25
Saúca 68 68
Sayatón 136 126
Selas 53 62
Semillas 49 50
Setiles 154 141
Sienes 72 82
Sigüenza 4.725 4.817
Solanillos del Extremo 117 133
Somolinos 39 37
El Sotillo 44 50
Sotodosos 58 70
Tamajón 224 215
Taragudo 32 33
Taravilla 66 67
Tartanedo 187 164
Tendilla 307 354
Terzaga 31 28
Tierzo 57 50
La Toba 112 110
Tordelrábano 10 9
Tordellego 72 63
Tordesilos 132 142
Torija 489 582
Torre del Burgo 120 143
Torrecuadrada de Molina 17 20
Torrecuadradilla 52 55
Torrejón del Rey 1.544 2.790
Torremocha de Jadraque 17 19
Torremocha del Campo 279 263
Torremocha del Pinar 71 56
Torremochuela 19 18
Torrubia 40 38
Tórtola de Henares 454 511
Tortuera 222 217
Tortuero 33 38
Traíd 54 58
Trijueque 399 1.053
Trillo 1.362 1.354
Uceda 1.189 1.752
Ujados 31 33
Utande 59 51
Valdarachas 31 26
Valdearenas 77 104
Valdeavellano 82 116
Valdeaveruelo 434 577
Valdeconcha 55 43
Valdegrudas 56 63
Valdelcubo 56 65
Valdenuño Fernández 165 230
Valdepeñas de la Sierra 213 201
Valderrebollo 31 40
Valdesotos 36 27
Valfermoso de Tajuña 90 86
Valhermoso 39 44
Valtablado del Río 13 15
Valverde de los Arroyos 107 105
Viana de Jadraque 52 44
Villanueva de Alcorón 246 251
Villanueva de Argecilla 43 43
Villanueva de la Torre 3.040 4.799
Villares de Jadraque 61 53
Villaseca de Henares 59 55
Villaseca de Uceda 70 75
Villel de Mesa 249 223
Viñuelas 121 118
Yebes 167 214
Yebra 519 515
Yélamos de Abajo 102 79
Yélamos de Arriba 161 133
Yunquera de Henares 2.072 2.550
La Yunta 160 137
Zaorejas 198 201
Zarzuela de Jadraque 44 50
Zorita de los Canes 103 97