Llista de conceyos de Burgos

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Mapa de conceyos de la provincia de Burgos

Llista de los conceyos de la provincia de Burgos:

Nome Población
(2005)
Abajas 39
Adrada de Haza 257
Aguas Candidas 90
Aguilar de Bureba 69
Albillos 214
Alcocero de Mola 49
Alfoz de Bricia 115
Alfoz de Quintanadueñas 1.412
Alfoz de Santa Gadea 123
Altable 58
Los Altos 208
Ameyugo 90
Anguix 158
Aranda de Duero 31.247
Arandilla 188
Arauzo de Miel 341
Arauzo de Salce 76
Arauzo de Torre 103
Arcos 600
Arenillas de Riopisuerga 208
Arija 199
Arlanzon 229
Arraya de Oca 52
Atapuerca 195
Los Ausines 138
Avellanosa de Muño 143
Bahabon de Esgueva 122
Los Balbases 354
Baños de Valdearados 424
Bañuelos de Bureba 38
Barbadillo de Herreros 137
Barbadillo del Mercado 172
Barbadillo del Pez 95
Barrio de Muño 30
Los Barrios de Bureba 243
Barrios de Colina 71
Basconcillos del Tozo 381
Bascuñana 53
Belbimbre 80
Belorado 2.150
Berberana 81
Berlangas de Roa 225
Berzosa de Bureba 43
Bozoo 110
Brazacorta 86
Briviesca 6.926
Bugedo 155
Buniel 300
Burgos 172.421
Busto de Bureba 200
Cabañes de Esgueva 233
Cabezon de la Sierra 58
Caleruega 489
Campillo de Aranda 197
Campolara 82
Canicosa de la Sierra 565
Cantabrana 38
Carazo 49
Carcedo de Bureba 43
Carcedo de Burgos 237
Cardeñadijo 694
Cardeñajimeno 624
Cardeñuela Riopico 103
Carrias 41
Cascajares de Bureba 55
Cascajares de la Sierra 32
Castellanos de Castro 61
Castil de Peones 26
Castildelgado 69
Castrillo de la Reina 257
Castrillo de la Vega 638
Castrillo de Riopisuerga 85
Castrillo del Val 553
Castrillo de Matajudios 72
Castrojeriz 929
Cavia 259
Cayuela 126
Cebrecos 64
Celada del Camino 100
Cerezo de Rio Tiron 704
Cerraton de Juarros 63
Ciadoncha 93
Cillaperlata 41
Cilleruelo de Abajo 290
Cilleruelo de Arriba 74
Ciruelos de Cervera 143
Cogollos 378
Contreras 102
Coruña del Conde 158
Covarrubias 632
Cubillo del Campo 79
Cubo de Bureba 116
La Cueva de Roa 103
Cuevas de San Clemente 57
Encio 48
Espinosa de Cervera 101
Espinosa de los Monteros 1.974
Espinosa del Camino 35
Estepar 777
Fontioso 69
Frandovinez 125
Fresneda de la Sierra Tiron 118
Fresneña 108
Fresnillo de las Dueñas 381
Fresno de Rio Tiron 220
Fresno de Rodilla 41
Frias 298
Fuentebureba 70
Fuentecen 280
Fuentelcesped 190
Fuentelisendo 104
Fuentemolinos 112
Fuentenebro 170
Fuentespina 666
Galbarros 33
La Gallega 83
Grijalba 130
Grisaleña 48
Gumiel de Izan 657
Gumiel de Mercado 387
Hacinas 184
Haza 33
Hontanas 70
Hontangas 129
Hontoria de la Cantera 142
Hontoria de Valdearados 238
Hontoria del Pinar 837
Las Hormazas 127
Hornillos del Camino 66
La Horra 416
Hortiguela 121
Hoyales de Roa 261
Huermeces 128
Huerta de Arriba 161
Huerta de Rey 1.204
Humada 174
Hurones 68
Ibeas de Juarros 1.233
Ibrillos 88
Iglesiarrubia 56
Iglesias 163
Isar 376
Itero del Castillo 107
Jaramillo de la Fuente 39
Jaramillo Quemado 13
Junta de Traslaloma 196
Junta de Villalba de Losa 126
Jurisdiccion de Lara 59
Jurisdiccion de San Zadornil 96
Lerma 2.744
Llano de Bureba 70
Madrigal del Monte 202
Madrigalejo del Monte 202
Mahamud 157
Mambrilla de Castrejon 141
Mambrillas de Lara 68
Mamolar 60
Manciles 34
Mazuela 77
Mecerreyes 300
Medina de Pomar 5.483
Melgar de Fernamental 1.906
Merindad de Cuesta-Urria 493
Merindad de Montija 850
Merindad de Rio Ubierna 1.369
Merindad de Sotoscueva 505
Merindad de Valdeporres 477
Merindad de Valdivielso 474
Milagros 476
Miranda de Ebro 37.664
Miraveche 106
Modubar de la Emparedada 372
Monasterio de la Sierra 45
Monasterio de Rodilla 220
Moncalvillo 105
Monterrubio de la Demanda 95
Montorio 167
Moradillo de Roa 212
Nava de Roa 247
Navas de Bureba 46
Nebreda 93
Neila 236
Olmedillo de Roa 187
Olmillos de Muño 39
Oña 1.452
Oquillas 75
Orbaneja Riopico 179
Padilla de Abajo 101
Padilla de Arriba 106
Padrones de Bureba 55
Palacios de la Sierra 861
Palacios de Riopisuerga 30
Palazuelos de la Sierra 69
Palazuelos de Muño 66
Pampliega 395
Pancorbo 464
Pardilla 134
Partido de la Sierra en Tobalina 80
Pedrosa de Duero 520
Pedrosa de Rio Urbel 255
Pedrosa del Paramo 100
Pedrosa del Principe 208
Peñaranda de Duero 568
Peral de Arlanza 216
Piernigas 34
Pineda de la Sierra 126
Pineda Trasmonte 154
Pinilla de los Barruecos 126
Pinilla de los Moros 41
Pinilla Trasmonte 208
Poza de la Sal 374
Pradanos de Bureba 54
Pradoluengo 1.607
Presencio 250
La Puebla de Arganzon 467
Puentedura 132
Quemada 260
Quintana del Pidio 175
Quintanabureba 35
Quintanaelez 77
Quintanaortuño 191
Quintanapalla 119
Quintanar de la Sierra 1.984
Quintanavides 106
Quintanilla de la Mata 150
Quintanilla del Agua y Tordueles 590
Quintanilla del Coco 102
Quintanilla San Garcia 94
Quintanilla Vivar 612
Las Quintanillas 375
Rabanera del Pinar 143
Rabanos 101
Rabe de las Calzadas 163
Rebolledo de la Torre 168
Redecilla del Camino 146
Redecilla del Campo 78
Regumiel de la Sierra 450
Reinoso 20
Retuerta 73
Revilla del Campo 129
Revilla Vallejera 108
La Revilla y Ahedo 124
Revillarruz 211
Rezmondo 25
Riocavado de la Sierra 66
Roa 2.334
Rojas 87
Royuela de Rio Franco 271
Rubena 186
Rublacedo de Abajo 38
Rucandio 87
Salas de Bureba 143
Salas de los Infantes 2.071
Saldaña de Burgos 138
Salinillas de Bureba 49
San Adrian de Juarros 45
San Juan del Monte 160
San Mames de Burgos 277
San Martin de Rubiales 231
San Millan de Lara 80
San Vicente del Valle 47
Santa Cecilia 110
Santa Cruz de la Salceda 181
Santa Cruz del Valle Urbion 109
Santa Gadea del Cid 179
Santa Ines 178
Santa Maria del Campo 697
Santa Maria del Invierno 64
Santa Maria del Mercadillo 161
Santa Maria Rivarredonda 111
Santa Olalla de Bureba 40
Santibañez de Esgueva 140
Santibañez del Val 65
Santo Domingo de Silos 311
Sargentes de la Lora 185
Sarracin 282
Sasamon 1.315
La Sequera de Haza 53
Solarana 108
Sordillos 30
Sotillo de la Ribera 604
Sotragero 204
Sotresgudo 629
Susinos del Paramo 118
Tamaron 43
Tardajos 730
Tejada 41
Terradillos de Esgueva 123
Tinieblas de la Sierra 46
Tobar 43
Tordomar 340
Torrecilla del Monte 77
Torregalindo 140
Torrelara 26
Torrepadre 88
Torresandino 799
Tortoles de Esgueva 520
Tosantos 62
Trebiñuko konderria 1.333
Trespaderne 1.053
Tubilla del Agua 206
Tubilla del Lago 170
Urbel del Castillo 92
Vadocondes 428
Valdeande 132
Valdezate 180
Valdorros 172
Vallarta de Bureba 60
Valle de las Navas 608
Valle de Losa 611
Valle de Manzanedo 130
Valle de Mena 3.515
Valle de Oca 212
Valle de Santibañez 579
Valle de Sedano 506
Valle de Tobalina 1.046
Valle de Valdebezana 654
Valle de Valdelaguna 207
Valle de Valdelucio 366
Valle de Zamanzas 78
Vallejera 52
Valles de Palenzuela 101
Valluercanes 97
Valmala 35
La Vid de Bureba 30
La Vid y Barrios 315
Vileña 30
Villadiego 1.868
Villaescusa de Roa 172
Villaescusa la Sombria 65
Villaespasa 21
Villafranca Montes de Oca 164
Villafruela 243
Villagalijo 85
Villagonzalo Pedernales 1.122
Villahoz 399
Villalba de Duero 622
Villalbilla de Burgos 827
Villalbilla de Gumiel 114
Villaldemiro 70
Villalmanzo 457
Villamayor de los Montes 216
Villamayor de Treviño 97
Villambistia 61
Villamedianilla 25
Villamiel de la Sierra 38
Villangomez 308
Villanueva de Argaño 120
Villanueva de Carazo 25
Villanueva de Gumiel 281
Villanueva de Teba 57
Villaquiran de la Puebla 54
Villaquiran de los Infantes 180
Villarcayo de Merindad de Castilla la Vieja 4.178
Villariezo 385
Villasandino 233
Villasur de Herreros 316
Villatuelda 62
Villaverde del Monte 174
Villaverde-Mogina 106
Villayerno Morquillas 195
Villazopeque 76
Villegas 110
Villoruebo 61
Viloria de Rioja 60
Vilviestre del Pinar 742
Vizcainos 51
Zael 133
Zarzosa de Rio Pisuerga 50
Zazuar 267
Zuñeda 64