Llista d'asteroides (89001-90000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 89001... 89101... 89201... 89301... 89401... 89501... 89601... 89701... 89801... 89901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
89001–89100 editar
89001 - 2001 TH78 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89002 - 2001 TK78 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89003 - 2001 TR78 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89004 - 2001 TE79 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89005 - 2001 TH79 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89006 - 2001 TT79 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89007 - 2001 TY79 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89008 - 2001 TA80 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89009 - 2001 TC80 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89010 - 2001 TT80 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89011 - 2001 TY80 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89012 - 2001 TU82 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89013 - 2001 TD83 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89014 - 2001 TE83 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89015 - 2001 TW85 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89016 - 2001 TW87 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89017 - 2001 TT88 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89018 - 2001 TQ89 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89019 - 2001 TC90 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89020 - 2001 TK91 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89021 - 2001 TC94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89022 - 2001 TX94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89023 - 2001 TB98 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89024 - 2001 TP99 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89025 - 2001 TD101 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89026 - 2001 TZ101 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89027 - 2001 TN102 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89028 - 2001 TB105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89029 - 2001 TK105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89030 - 2001 TQ105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89031 - 2001 TF106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89032 - 2001 TH106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89033 - 2001 TO106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89034 - 2001 TZ106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89035 - 2001 TM107 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89036 - 2001 TV107 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89037 - 2001 TZ107 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89038 - 2001 TL109 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89039 - 2001 TN109 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89040 - 2001 TS109 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89041 - 2001 TU111 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89042 - 2001 TG112 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89043 - 2001 TJ112 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89044 - 2001 TG113 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89045 - 2001 TP114 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89046 - 2001 TK115 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89047 - 2001 TT115 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89048 - 2001 TF116 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89049 - 2001 TA117 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89050 - 2001 TM117 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89051 - 2001 TF118 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89052 - 2001 TR118 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89053 - 2001 TQ122 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89054 - 2001 TR122 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89055 - 2001 TT123 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89056 - 2001 TK125 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89057 - 2001 TK127 12 d'ochobre, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
89058 - 2001 TP130 8 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89059 - 2001 TR130 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89060 - 2001 TG133 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89061 - 2001 TU134 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89062 - 2001 TW134 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89063 - 2001 TV146 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89064 - 2001 TX146 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89065 - 2001 TK147 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89066 - 2001 TZ147 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89067 - 2001 TE148 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89068 - 2001 TQ148 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89069 - 2001 TG149 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89070 - 2001 TV149 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89071 - 2001 TF150 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89072 - 2001 TS151 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89073 - 2001 TC153 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89074 - 2001 TD154 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89075 - 2001 TG150 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89076 - 2001 TH150 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89077 - 2001 TU159 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89078 - 2001 TC162 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89079 - 2001 TQ165 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89080 - 2001 TA166 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89081 - 2001 TE166 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89082 - 2001 TB167 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89083 - 2001 TA170 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89084 - 2001 TQ171 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89085 - 2001 TU171 13 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89086 - 2001 TG172 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89087 - 2001 TS174 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89088 - 2001 TY181 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89089 - 2001 TF182 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89090 - 2001 TK182 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89091 - 2001 TS187 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89092 - 2001 TY188 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89093 - 2001 TA189 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89094 - 2001 TN189 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89095 - 2001 TU189 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89096 - 2001 TB190 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89097 - 2001 TS190 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89098 - 2001 TM192 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89099 - 2001 TF193 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89100 - 2001 TN194 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89101–89200 editar
89101 - 2001 TF199 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89102 - 2001 TS199 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89103 - 2001 TN202 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89104 - 2001 TT202 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89105 - 2001 TZ205 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89106 - 2001 TB206 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89107 - 2001 TR206 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89108 - 2001 TE208 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89109 - 2001 TM210 13 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89110 - 2001 TW210 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89111 - 2001 TO211 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89112 - 2001 TW211 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89113 - 2001 TC214 13 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89114 - 2001 TJ218 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89115 - 2001 TQ220 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89116 - 2001 TC222 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89117 - 2001 TK222 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89118 - 2001 TT227 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89119 - 2001 TD231 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89120 - 2001 TX235 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89121 - 2001 TU238 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89122 - 2001 UN2 18 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89123 - 2001 US2 18 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89124 - 2001 UC3 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89125 - 2001 UK3 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89126 - 2001 UV3 17 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89127 - 2001 UX3 17 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89128 - 2001 UP7 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89129 - 2001 UH9 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89130 - 2001 UJ10 20 d'ochobre, 2001 Powell Powell
89131 - 2001 UC12 23 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89132 - 2001 UU13 24 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89133 - 2001 UV13 24 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89134 - 2001 UW15 25 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89135 - 2001 UB16 25 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89136 - 2001 US16 23 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89137 - 2001 UD17 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89138 - 2001 UU19 17 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89139 - 2001 UT20 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89140 - 2001 UT21 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89141 - 2001 UC25 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89142 - 2001 UP26 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89143 - 2001 UL30 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89144 - 2001 UL32 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89145 - 2001 UH33 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89146 - 2001 UO33 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89147 - 2001 UQ33 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89148 - 2001 US33 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89149 - 2001 UD34 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89150 - 2001 UF34 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89151 - 2001 UF35 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89152 - 2001 UW36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89153 - 2001 UF38 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89154 - 2001 UO38 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89155 - 2001 UE39 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89156 - 2001 UA43 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89157 - 2001 UW43 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89158 - 2001 UE44 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89159 - 2001 UJ44 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89160 - 2001 UD48 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89161 - 2001 UL48 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89162 - 2001 UA49 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89163 - 2001 UJ49 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89164 - 2001 UX49 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89165 - 2001 UZ49 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89166 - 2001 UE50 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89167 - 2001 UF50 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89168 - 2001 UL50 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89169 - 2001 UR52 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89170 - 2001 UR53 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89171 - 2001 UZ54 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89172 - 2001 UE55 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89173 - 2001 UK55 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89174 - 2001 UO55 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89175 - 2001 UM57 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89176 - 2001 UP59 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89177 - 2001 UQ62 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89178 - 2001 UC64 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89179 - 2001 UV64 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89180 - 2001 UO65 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89181 - 2001 UT65 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89182 - 2001 UQ68 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89183 - 2001 UD70 17 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89184 - 2001 UU73 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89185 - 2001 UY73 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89186 - 2001 UA75 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89187 - 2001 UD75 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89188 - 2001 UT75 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89189 - 2001 UU75 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89190 - 2001 UG76 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89191 - 2001 UH77 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89192 - 2001 UJ77 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89193 - 2001 UW77 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89194 - 2001 UZ77 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89195 - 2001 UO78 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89196 - 2001 UH79 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89197 - 2001 UN82 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89198 - 2001 UQ83 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89199 - 2001 UW83 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89200 - 2001 UH84 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89201–89300 editar
89201 - 2001 UJ86 16 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89202 - 2001 UJ90 21 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89203 - 2001 UM93 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89204 - 2001 UQ93 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89205 - 2001 UY94 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
89206 - 2001 UC98 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89207 - 2001 UJ99 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89208 - 2001 UR103 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89209 - 2001 UU106 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89210 - 2001 UH108 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89211 - 2001 UX108 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89212 - 2001 UD109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89213 - 2001 UW109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89214 - 2001 UL111 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89215 - 2001 UM117 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89216 - 2001 UN117 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89217 - 2001 UM119 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89218 - 2001 UP119 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89219 - 2001 UJ120 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89220 - 2001 UK121 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89221 - 2001 UH122 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89222 - 2001 UM122 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89223 - 2001 UE123 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89224 - 2001 UU124 22 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89225 - 2001 UE126 23 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89226 - 2001 UH127 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89227 - 2001 UO127 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89228 - 2001 UT127 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89229 - 2001 UY127 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89230 - 2001 UF132 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89231 - 2001 UA141 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89232 - 2001 UP141 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89233 - 2001 UT146 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89234 - 2001 UZ146 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89235 - 2001 UU148 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89236 - 2001 UB150 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89237 - 2001 UD152 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89238 - 2001 UQ153 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89239 - 2001 UX153 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89240 - 2001 UO156 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89241 - 2001 UE157 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89242 - 2001 UP157 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89243 - 2001 UF159 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89244 - 2001 UY164 23 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89245 - 2001 UQ167 19 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89246 - 2001 UU167 19 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89247 - 2001 UE168 19 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89248 - 2001 UR169 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89249 - 2001 UA171 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89250 - 2001 UH174 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89251 - 2001 UK174 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89252 - 2001 UT177 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89253 - 2001 UM178 23 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89254 - 2001 US178 23 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89255 - 2001 UN179 26 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89256 - 2001 UQ183 16 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89257 - 2001 UF184 16 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89258 - 2001 UM203 19 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89259 - 2001 UR203 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
89260 - 2001 UT213 23 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89261 - 2001 VO 7 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89262 - 2001 VV1 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89263 - 2001 VZ1 10 de payares, 2001 Starkenburg Observatory Starkenburg
89264 Sewanee 2001 VN2 11 de payares, 2001 Cordell-Lorenz D. T. Durig
89265 - 2001 VE5 8 de payares, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
89266 - 2001 VH7 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89267 - 2001 VP8 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89268 - 2001 VY8 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89269 - 2001 VS9 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89270 - 2001 VB10 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89271 - 2001 VS10 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89272 - 2001 VF11 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89273 - 2001 VO12 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89274 - 2001 VZ12 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89275 - 2001 VD13 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89276 - 2001 VK15 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89277 - 2001 VZ15 7 de payares, 2001 Palomar NEAT
89278 - 2001 VD16 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
89279 - 2001 VJ16 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
89280 - 2001 VS16 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89281 - 2001 VU16 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89282 - 2001 VD17 10 de payares, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
89283 - 2001 VJ17 11 de payares, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
89284 - 2001 VY17 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89285 - 2001 VZ17 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89286 - 2001 VH18 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89287 - 2001 VM18 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89288 - 2001 VU18 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89289 - 2001 VY21 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89290 - 2001 VX24 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89291 - 2001 VM26 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89292 - 2001 VP26 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89293 - 2001 VL27 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89294 - 2001 VP27 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89295 - 2001 VE28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89296 - 2001 VM28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89297 - 2001 VQ28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89298 - 2001 VD29 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89299 - 2001 VM29 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89300 - 2001 VA30 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89301–89400 editar
89301 - 2001 VH30 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89302 - 2001 VR31 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89303 - 2001 VW31 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89304 - 2001 VG32 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89305 - 2001 VR32 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89306 - 2001 VU33 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89307 - 2001 VO34 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89308 - 2001 VU34 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89309 - 2001 VN36 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89310 - 2001 VU36 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89311 - 2001 VW36 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89312 - 2001 VE37 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89313 - 2001 VH37 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89314 - 2001 VF40 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89315 - 2001 VJ40 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89316 - 2001 VW40 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89317 - 2001 VA41 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89318 - 2001 VE42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89319 - 2001 VO42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89320 - 2001 VT42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89321 - 2001 VB43 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89322 - 2001 VF43 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89323 - 2001 VA44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89324 - 2001 VG44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89325 - 2001 VW44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89326 - 2001 VP45 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89327 - 2001 VD46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89328 - 2001 VF46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89329 - 2001 VR46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89330 - 2001 VT46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89331 - 2001 VX47 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89332 - 2001 VT48 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89333 - 2001 VJ51 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89334 - 2001 VM53 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89335 - 2001 VU53 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89336 - 2001 VZ53 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89337 - 2001 VJ54 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89338 - 2001 VC55 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89339 - 2001 VV56 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89340 - 2001 VT57 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89341 - 2001 VM50 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89342 - 2001 VX50 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89343 - 2001 VX62 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89344 - 2001 VY63 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89345 - 2001 VY65 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89346 - 2001 VH66 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89347 - 2001 VS66 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89348 - 2001 VB67 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89349 - 2001 VB71 11 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89350 - 2001 VM71 11 de payares, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
89351 - 2001 VB75 8 de payares, 2001 Palomar NEAT
89352 - 2001 VC75 8 de payares, 2001 Palomar NEAT
89353 - 2001 VN75 14 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89354 - 2001 VL76 14 de payares, 2001 Bisei SG Center BATTeRS
89355 - 2001 VS78 15 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89356 - 2001 VB79 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
89357 - 2001 VX79 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
89358 - 2001 VA80 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
89359 - 2001 VF80 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
89360 - 2001 VM80 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
89361 - 2001 VR80 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
89362 - 2001 VS80 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
89363 - 2001 VC81 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
89364 - 2001 VK81 13 de payares, 2001 Haleakala NEAT
89365 - 2001 VZ81 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89366 - 2001 VS83 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89367 - 2001 VT84 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89368 - 2001 VZ85 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89369 - 2001 VL86 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89370 - 2001 VU86 13 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89371 - 2001 VD87 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89372 - 2001 VE87 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89373 - 2001 VO87 14 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89374 - 2001 VW89 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89375 - 2001 VB91 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89376 - 2001 VD91 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89377 - 2001 VS93 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89378 - 2001 VG94 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89379 - 2001 VV94 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89380 - 2001 VF96 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89381 - 2001 VR97 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89382 - 2001 VS97 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89383 - 2001 VQ99 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89384 - 2001 VB101 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89385 - 2001 VW102 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89386 - 2001 VG105 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89387 - 2001 VA106 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89388 - 2001 VE106 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89389 - 2001 VY107 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89390 - 2001 VC108 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89391 - 2001 VU108 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89392 - 2001 VG112 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89393 - 2001 VT116 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89394 - 2001 VJ117 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89395 - 2001 VM118 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89396 - 2001 VT118 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89397 - 2001 VV118 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89398 - 2001 VH119 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89399 - 2001 VM120 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89400 - 2001 WB 16 de payares, 2001 Oizumi T. Kobayashi
89401–89500 editar
89401 - 2001 WU3 17 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89402 - 2001 WG4 19 de payares, 2001 Oizumi T. Kobayashi
89403 - 2001 WG7 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89404 - 2001 WS8 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89405 - 2001 WL9 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89406 - 2001 WB10 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89407 - 2001 WF10 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89408 - 2001 WN10 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89409 - 2001 WP12 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89410 - 2001 WQ13 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89411 - 2001 WO16 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89412 - 2001 WV16 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89413 - 2001 WM21 18 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89414 - 2001 WT21 18 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89415 - 2001 WM25 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89416 - 2001 WP26 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89417 - 2001 WP28 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89418 - 2001 WT28 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89419 - 2001 WX28 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89420 - 2001 WB29 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89421 - 2001 WS29 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89422 - 2001 WY29 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89423 - 2001 WG36 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89424 - 2001 WB38 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89425 - 2001 WF38 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89426 - 2001 WU38 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89427 - 2001 WC39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89428 - 2001 WQ39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89429 - 2001 WT39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89430 - 2001 WK40 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89431 - 2001 WT40 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89432 - 2001 WB41 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89433 - 2001 WM41 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89434 - 2001 WO41 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89435 - 2001 WK45 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89436 - 2001 WE46 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89437 - 2001 WR46 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89438 - 2001 WJ48 19 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89439 - 2001 WK48 19 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89440 - 2001 WQ49 19 de payares, 2001 Haleakala NEAT
89441 - 2001 WU52 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89442 - 2001 WA54 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89443 - 2001 WH57 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89444 - 2001 WB60 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89445 - 2001 WS78 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89446 - 2001 WW78 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89447 - 2001 WT86 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89448 - 2001 WF90 21 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89449 - 2001 WG93 21 de payares, 2001 Haleakala NEAT
89450 - 2001 WN98 19 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89451 - 2001 WG99 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89452 - 2001 WK99 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
89453 - 2001 WF102 19 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89454 - 2001 XG 4 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89455 - 2001 XJ1 8 d’avientu, 2001 Starkenburg Observatory Starkenburg
89456 - 2001 XC5 5 d’avientu, 2001 Haleakala NEAT
89457 - 2001 XD5 5 d’avientu, 2001 Haleakala NEAT
89458 - 2001 XV5 7 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89459 - 2001 XX5 7 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89460 - 2001 XB8 8 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89461 - 2001 XJ8 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89462 - 2001 XB11 7 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89463 - 2001 XR11 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89464 - 2001 XZ12 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89465 - 2001 XF16 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89466 - 2001 XL17 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89467 - 2001 XJ19 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89468 - 2001 XK20 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89469 - 2001 XG21 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89470 - 2001 XB22 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89471 - 2001 XJ22 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89472 - 2001 XK22 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89473 - 2001 XS22 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89474 - 2001 XA23 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89475 - 2001 XH24 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89476 - 2001 XX24 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89477 - 2001 XL25 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89478 - 2001 XS25 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89479 - 2001 XR26 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89480 - 2001 XE27 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89481 - 2001 XH27 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89482 - 2001 XK28 11 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89483 - 2001 XE29 11 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89484 - 2001 XO29 11 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89485 - 2001 XK31 11 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89486 - 2001 XL31 11 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89487 - 2001 XU31 14 d’avientu, 2001 Oizumi T. Kobayashi
89488 - 2001 XG33 10 d’avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89489 - 2001 XR33 7 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89490 - 2001 XW35 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89491 - 2001 XD36 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89492 - 2001 XP36 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89493 - 2001 XJ38 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89494 - 2001 XY38 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89495 - 2001 XX40 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89496 - 2001 XF42 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89497 - 2001 XX42 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89498 - 2001 XV43 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89499 - 2001 XU46 9 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89500 - 2001 XK48 10 d’avientu, 2001 Socorro LINEAR
89501–89600 editar
89501 - 2001 XR48 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89502 - 2001 XS48 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89503 - 2001 XP50 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89504 - 2001 XV50 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89505 - 2001 XX51 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89506 - 2001 XD53 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89507 - 2001 XF53 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89508 - 2001 XJ54 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89509 - 2001 XW54 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89510 - 2001 XB55 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89511 - 2001 XD56 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89512 - 2001 XF56 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89513 - 2001 XV57 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89514 - 2001 XA59 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89515 - 2001 XB59 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89516 - 2001 XN59 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89517 - 2001 XJ61 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89518 - 2001 XH62 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89519 - 2001 XV62 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89520 - 2001 XS63 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89521 - 2001 XG64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89522 - 2001 XL64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89523 - 2001 XU64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89524 - 2001 XU66 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89525 - 2001 XA68 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89526 - 2001 XY68 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89527 - 2001 XE71 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89528 - 2001 XG74 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89529 - 2001 XP75 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89530 - 2001 XA76 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89531 - 2001 XD76 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89532 - 2001 XP77 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89533 - 2001 XV79 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89534 - 2001 XO80 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89535 - 2001 XU83 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89536 - 2001 XG84 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89537 - 2001 XJ85 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89538 - 2001 XD86 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89539 - 2001 XK86 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89540 - 2001 XN86 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89541 - 2001 XR87 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89542 - 2001 XH89 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89543 - 2001 XT90 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89544 - 2001 XW91 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89545 - 2001 XM92 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89546 - 2001 XU92 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89547 - 2001 XY92 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89548 - 2001 XR97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89549 - 2001 XS97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89550 - 2001 XU97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89551 - 2001 XX97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89552 - 2001 XA98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89553 - 2001 XE98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89554 - 2001 XF98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89555 - 2001 XN98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89556 - 2001 XS98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89557 - 2001 XY98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89558 - 2001 XR99 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89559 - 2001 XT99 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89560 - 2001 XB100 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89561 - 2001 XK100 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89562 - 2001 XN100 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89563 - 2001 XY101 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89564 - 2001 XJ103 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89565 - 2001 XW103 14 d'avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
89566 - 2001 XZ103 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89567 - 2001 XM113 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89568 - 2001 XA115 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89569 - 2001 XB115 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89570 - 2001 XA116 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89571 - 2001 XW116 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89572 - 2001 XX117 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89573 - 2001 XD118 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89574 - 2001 XG118 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89575 - 2001 XD119 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89576 - 2001 XP119 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89577 - 2001 XW120 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89578 - 2001 XV122 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89579 - 2001 XE127 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89580 - 2001 XC128 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89581 - 2001 XS133 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89582 - 2001 XB134 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89583 - 2001 XO134 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89584 - 2001 XW136 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89585 - 2001 XN138 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89586 - 2001 XP138 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89587 - 2001 XN139 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89588 - 2001 XZ139 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89589 - 2001 XD141 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89590 - 2001 XE141 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89591 - 2001 XX144 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89592 - 2001 XC146 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89593 - 2001 XC147 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89594 - 2001 XS147 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89595 - 2001 XC148 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89596 - 2001 XS152 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89597 - 2001 XJ159 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89598 - 2001 XU159 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89599 - 2001 XW161 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89600 - 2001 XF166 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89601–89700 editar
89601 - 2001 XV168 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89602 - 2001 XA169 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89603 - 2001 XH169 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89604 - 2001 XM170 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89605 - 2001 XT172 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89606 - 2001 XF173 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89607 - 2001 XC176 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89608 - 2001 XH178 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89609 - 2001 XN179 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89610 - 2001 XR181 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89611 - 2001 XR182 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89612 - 2001 XV183 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89613 - 2001 XM185 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89614 - 2001 XZ185 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89615 - 2001 XW187 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89616 - 2001 XH189 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89617 - 2001 XG191 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89618 - 2001 XB192 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89619 - 2001 XE192 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89620 - 2001 XM193 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89621 - 2001 XR194 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89622 - 2001 XH195 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89623 - 2001 XW196 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89624 - 2001 XR197 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89625 - 2001 XF198 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89626 - 2001 XS199 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89627 - 2001 XC201 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89628 - 2001 XV205 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89629 - 2001 XJ206 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89630 - 2001 XX206 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89631 - 2001 XG208 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89632 - 2001 XO208 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89633 - 2001 XM210 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89634 - 2001 XO211 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89635 - 2001 XK213 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89636 - 2001 XR213 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89637 - 2001 XA214 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89638 - 2001 XP214 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89639 - 2001 XD219 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89640 - 2001 XP221 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89641 - 2001 XD222 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89642 - 2001 XJ223 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89643 - 2001 XA225 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89644 - 2001 XQ227 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89645 - 2001 XX229 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89646 - 2001 XC231 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89647 - 2001 XS231 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89648 - 2001 XT238 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89649 - 2001 XA241 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89650 - 2001 XT241 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89651 - 2001 XX245 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89652 - 2001 XO249 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89653 - 2001 XS249 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89654 - 2001 XL250 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89655 - 2001 XA251 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89656 - 2001 XH257 7 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89657 - 2001 XO259 9 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89658 - 2001 XX261 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89659 - 2001 XW263 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89660 - 2001 YC3 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89661 - 2001 YD3 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89662 - 2001 YF4 21 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89663 - 2001 YN5 17 d'avientu, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89664 - 2001 YU5 19 d'avientu, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89665 - 2001 YO6 20 d'avientu, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89666 - 2001 YO10 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89667 - 2001 YK11 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89668 - 2001 YE13 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89669 - 2001 YK14 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89670 - 2001 YN17 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89671 - 2001 YA24 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89672 - 2001 YG26 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89673 - 2001 YW27 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89674 - 2001 YP37 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89675 - 2001 YS41 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89676 - 2001 YA46 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89677 - 2001 YC46 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89678 - 2001 YV46 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89679 - 2001 YW47 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89680 - 2001 YY47 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89681 - 2001 YA48 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89682 - 2001 YF48 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89683 - 2001 YK48 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89684 - 2001 YY53 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89685 - 2001 YB57 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89686 - 2001 YM57 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89687 - 2001 YX62 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89688 - 2001 YK68 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89689 - 2001 YT68 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89690 - 2001 YA70 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89691 - 2001 YC70 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89692 - 2001 YP70 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89693 - 2001 YF72 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89694 - 2001 YS74 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89695 - 2001 YU74 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89696 - 2001 YD75 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89697 - 2001 YA78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89698 - 2001 YB78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89699 - 2001 YU79 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89700 - 2001 YA84 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89701–89800 editar
89701 - 2001 YK85 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89702 - 2001 YG86 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89703 - 2001 YF87 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89704 - 2001 YR89 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89705 - 2001 YY93 16 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89706 - 2001 YX98 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89707 - 2001 YT99 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89708 - 2001 YB105 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89709 - 2001 YK106 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89710 - 2001 YZ107 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89711 - 2001 YE110 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89712 - 2001 YV111 18 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89713 - 2001 YB113 17 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
89714 - 2001 YA114 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89715 - 2001 YC115 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89716 - 2001 YD115 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89717 - 2001 YE116 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89718 - 2001 YK121 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89719 - 2001 YZ121 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89720 - 2001 YQ122 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89721 - 2001 YS123 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89722 - 2001 YY126 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89723 - 2001 YP130 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89724 - 2001 YR130 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89725 - 2001 YB132 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89726 - 2001 YA134 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89727 - 2001 YB135 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89728 - 2001 YC136 22 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89729 - 2001 YQ136 22 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89730 - 2001 YK137 22 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89731 - 2001 YE141 17 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
89732 - 2001 YE146 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
89733 - 2001 YD149 19 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
89734 - 2002 AH 4 de xineru, 2002 San Marcello M. Tombelli, A. Boattini
89735 - 2002 AM 4 de xineru, 2002 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
89736 - 2002 AC1 15 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89737 - 2002 AW3 8 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
89738 - 2002 AO5 9 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
89739 - 2002 AL7 9 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89740 - 2002 AB9 9 de xineru, 2002 Nashville R. Clingan
89741 - 2002 AV9 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89742 - 2002 AW16 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
89743 - 2002 AD17 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
89744 - 2002 AG18 8 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89745 - 2002 AT19 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89746 - 2002 AG20 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
89747 - 2002 AR20 6 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
89748 - 2002 AS21 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89749 - 2002 AT23 6 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89750 - 2002 AB24 7 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89751 - 2002 AM26 11 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89752 - 2002 AX32 12 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89753 - 2002 AO34 10 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89754 - 2002 AT36 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89755 - 2002 AJ39 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89756 - 2002 AE54 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89757 - 2002 AW54 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89758 - 2002 AX54 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89759 - 2002 AF56 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89760 - 2002 AZ56 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89761 - 2002 AA59 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89762 - 2002 AM60 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89763 - 2002 AY60 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89764 - 2002 AW61 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89765 - 2002 AA62 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89766 - 2002 AO62 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89767 - 2002 AF71 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89768 - 2002 AU71 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89769 - 2002 AQ73 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89770 - 2002 AX81 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89771 - 2002 AD82 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89772 - 2002 AT82 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89773 - 2002 AJ84 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89774 - 2002 AZ88 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89775 - 2002 AJ90 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89776 - 2002 AL90 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89777 - 2002 AR90 12 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89778 - 2002 AK94 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89779 - 2002 AO97 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89780 - 2002 AY100 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89781 - 2002 AT105 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89782 - 2002 AM108 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89783 - 2002 AT109 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89784 - 2002 AZ109 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89785 - 2002 AB110 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89786 - 2002 AA112 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89787 - 2002 AB112 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89788 - 2002 AE115 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89789 - 2002 AJ116 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89790 - 2002 AD117 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89791 - 2002 AG118 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89792 - 2002 AP120 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89793 - 2002 AJ121 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89794 - 2002 AB125 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89795 - 2002 AO126 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89796 - 2002 AT130 12 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89797 - 2002 AW133 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89798 - 2002 AK137 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89799 - 2002 AS144 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89800 - 2002 AW148 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89801–89900 editar
89801 - 2002 AM151 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89802 - 2002 AC155 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89803 - 2002 AD155 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89804 - 2002 AO157 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89805 - 2002 AM159 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89806 - 2002 AL160 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89807 - 2002 AY160 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89808 - 2002 AC162 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89809 - 2002 AM166 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89810 - 2002 AF170 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89811 - 2002 AH176 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89812 - 2002 AK178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89813 - 2002 AR181 5 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89814 - 2002 AX181 5 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89815 - 2002 AB186 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89816 - 2002 AN187 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89817 - 2002 AB189 10 de xineru, 2002 Palomar NEAT
89818 - 2002 AX203 2 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89819 - 2002 BN1 19 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89820 - 2002 BX2 18 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89821 - 2002 BM3 20 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89822 - 2002 BW3 18 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89823 - 2002 BE9 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89824 - 2002 BP11 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89825 - 2002 BA15 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89826 - 2002 BH15 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89827 - 2002 BE22 21 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
89828 - 2002 BY28 19 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89829 - 2002 BQ29 20 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89830 - 2002 CE 1 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89831 - 2002 CW4 5 de febreru, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
89832 - 2002 CQ5 4 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
89833 - 2002 CE8 4 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89834 - 2002 CB10 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89835 - 2002 CM12 7 de febreru, 2002 Ametlla de Mar J. Nomeen
89836 - 2002 CM15 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89837 - 2002 CZ23 6 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89838 - 2002 CJ31 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89839 - 2002 CE32 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89840 - 2002 CV37 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89841 - 2002 CM41 7 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89842 - 2002 CZ48 3 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
89843 - 2002 CT50 13 de febreru, 2002 Farpoint G. Hug
89844 - 2002 CP64 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89845 - 2002 CQ64 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89846 - 2002 CK69 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89847 - 2002 CN72 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89848 - 2002 CK73 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89849 - 2002 CF76 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89850 - 2002 CD77 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89851 - 2002 CE80 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89852 - 2002 CY82 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89853 - 2002 CJ84 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89854 - 2002 CC89 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89855 - 2002 CZ92 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89856 - 2002 CE93 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89857 - 2002 CL95 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89858 - 2002 CK96 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89859 - 2002 CS117 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
89860 - 2002 CL120 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89861 - 2002 CF124 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89862 - 2002 CM125 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89863 - 2002 CV126 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89864 - 2002 CH128 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89865 - 2002 CP129 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89866 - 2002 CW130 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89867 - 2002 CP139 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89868 - 2002 CO141 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89869 - 2002 CB142 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89870 - 2002 CS142 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89871 - 2002 CU143 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89872 - 2002 CZ144 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89873 - 2002 CT150 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89874 - 2002 CL160 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89875 - 2002 CP173 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89876 - 2002 CF182 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89877 - 2002 CD199 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89878 - 2002 CL207 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89879 - 2002 CH211 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89880 - 2002 CZ216 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89881 - 2002 CG219 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89882 - 2002 CS221 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89883 - 2002 CS223 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89884 - 2002 CS226 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89885 - 2002 CP228 6 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89886 - 2002 CT230 14 de febreru, 2002 Cerro Tololo Deep Lens Survey
89887 - 2002 CD238 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89888 - 2002 CW239 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89889 - 2002 CD245 13 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89890 - 2002 CX248 15 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
89891 - 2002 CQ256 4 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89892 - 2002 CE257 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89893 - 2002 CX265 7 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89894 - 2002 CO272 8 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89895 - 2002 CY274 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89896 - 2002 CG275 9 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89897 - 2002 CC279 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89898 - 2002 CY279 7 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89899 - 2002 CT291 11 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89900 - 2002 CJ293 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89901–90000 editar
89901 - 2002 CD299 12 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89902 - 2002 CA306 4 de febreru, 2002 Palomar NEAT
89903 Post 2002 DL3 20 de febreru, 2002 Desert Moon B. L. Stevens
89904 - 2002 DO5 16 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
89905 - 2002 DN7 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89906 - 2002 DQ7 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89907 - 2002 DT7 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
89908 - 2002 DK17 20 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89909 - 2002 ET2 8 de marzu, 2002 Kleť Kleť
89910 - 2002 ED5 10 de marzu, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
89911 - 2002 ER8 9 de marzu, 2002 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
89912 - 2002 EY13 5 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89913 - 2002 EC24 5 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89914 - 2002 EQ25 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89915 - 2002 ED32 9 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89916 - 2002 EN32 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
89917 - 2002 ET32 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89918 - 2002 ER33 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89919 - 2002 EF35 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89920 - 2002 EN41 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89921 - 2002 EH45 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
89922 - 2002 EV45 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89923 - 2002 EN47 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89924 - 2002 ED51 12 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89925 - 2002 EY52 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89926 - 2002 EH53 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89927 - 2002 EP61 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89928 - 2002 EB70 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89929 - 2002 EO75 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89930 - 2002 EN80 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89931 - 2002 EF84 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89932 - 2002 EV85 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89933 - 2002 EA89 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89934 - 2002 EH95 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89935 - 2002 EL138 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89936 - 2002 EK152 15 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89937 - 2002 FP1 19 de marzu, 2002 Fountain Hills Fountain Hills
89938 - 2002 FR4 19 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89939 - 2002 FV7 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89940 - 2002 FG8 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89941 - 2002 FZ20 19 de marzu, 2002 Palomar NEAT
89942 - 2002 FA23 17 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89943 - 2002 FG29 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
89944 - 2002 FD32 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89945 - 2002 GZ33 1 d'abril, 2002 Palomar NEAT
89946 - 2002 GP39 4 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
89947 - 2002 GQ48 4 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
89948 - 2002 GJ57 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
89949 - 2002 GS118 12 d'abril, 2002 Palomar NEAT
89950 - 2002 GJ133 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
89951 - 2002 GU154 13 d'abril, 2002 Palomar NEAT
89952 - 2002 JB20 6 de mayu, 2002 Palomar NEAT
89953 - 2002 JZ91 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
89954 - 2002 JY98 13 de mayu, 2002 Palomar NEAT
89955 - 2002 JA119 5 de mayu, 2002 Palomar NEAT
89956 Leibacher 2002 LJ5 6 de xunu, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
89957 - 2002 LQ41 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
89958 - 2002 LY45 14 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
89959 - 2002 NT7 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
89960 - 2002 ND35 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
89961 - 2002 PC72 12 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
89962 - 2002 PL128 14 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
89963 - 2002 QH6 18 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
89964 - 2002 QZ24 28 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
89965 - 2002 RX7 3 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
89966 - 2002 RX24 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89967 - 2002 RD65 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89968 - 2002 RY81 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89969 - 2002 RW87 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89970 - 2002 RQ90 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89971 - 2002 RX105 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89972 - 2002 RB108 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
89973 - 2002 RR117 8 de setiembre, 2002 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky
89974 - 2002 RA150 11 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
89975 - 2002 RH191 12 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
89976 - 2002 SQ21 26 de setiembre, 2002 Palomar NEAT
89977 - 2002 TX3 1 d'ochobre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89978 - 2002 TA27 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89979 - 2002 TP27 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89980 - 2002 TV27 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89981 - 2002 TL30 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89982 - 2002 TU35 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89983 - 2002 TE36 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89984 - 2002 TR38 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89985 - 2002 TT41 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89986 - 2002 TV45 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89987 - 2002 TX48 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89988 - 2002 TJ49 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89989 - 2002 TV49 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89990 - 2002 TP54 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89991 - 2002 TC56 1 d'ochobre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
89992 - 2002 TS66 5 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89993 - 2002 TV66 6 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89994 - 2002 TK68 8 d'ochobre, 2002 Palomar NEAT
89995 - 2002 TL72 3 d'ochobre, 2002 Palomar NEAT
89996 - 2002 TK79 1 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89997 - 2002 TO79 1 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89998 - 2002 TN83 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
89999 - 2002 TU89 3 d'ochobre, 2002 Palomar NEAT
90000 - 2002 TK102 4 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR


Predecesor:
88001–89000
Llista d'asteroides
89001–90000
Socesor:
90001–91000