Llista d'asteroides (88001-89000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 88001... 88101... 88201... 88301... 88401... 88501... 88601... 88701... 88801... 88901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
88001–88100 editar
88001 - 2000 UQ37 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88002 - 2000 UJ39 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88003 - 2000 UV39 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88004 - 2000 UQ42 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88005 - 2000 UR44 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88006 - 2000 UF47 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88007 - 2000 UK47 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88008 - 2000 UE48 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88009 - 2000 UE54 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88010 - 2000 UJ56 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88011 - 2000 UT56 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88012 - 2000 UY56 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88013 - 2000 UZ50 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88014 - 2000 UY59 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88015 - 2000 UC61 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88016 - 2000 UG61 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88017 - 2000 UD63 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88018 - 2000 UJ66 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88019 - 2000 UT66 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88020 - 2000 UC67 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88021 - 2000 UZ69 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88022 - 2000 UG71 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88023 - 2000 UR72 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88024 - 2000 UU75 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88025 - 2000 UT79 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88026 - 2000 UB80 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88027 - 2000 UD81 24 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88028 - 2000 UD83 30 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88029 - 2000 UN83 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88030 - 2000 UN86 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88031 - 2000 UP87 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88032 - 2000 UR87 31 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88033 - 2000 UL91 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88034 - 2000 UR93 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88035 - 2000 UA95 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88036 - 2000 UT95 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88037 - 2000 UL96 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88038 - 2000 UB97 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88039 - 2000 UQ100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88040 - 2000 UU100 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88041 - 2000 UM102 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88042 - 2000 UT103 25 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88043 - 2000 UE110 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88044 - 2000 UP111 29 d'ochobre, 2000 Socorro LINEAR
88045 - 2000 VC5 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88046 - 2000 VM5 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88047 - 2000 VR7 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88048 - 2000 VO13 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88049 - 2000 VB15 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88050 - 2000 VL15 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88051 - 2000 VM16 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88052 - 2000 VP16 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88053 - 2000 VE18 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88054 - 2000 VK27 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88055 - 2000 VA28 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88056 - 2000 VV33 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88057 - 2000 VQ35 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88058 - 2000 VG40 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88059 - 2000 VT40 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88060 - 2000 VO44 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88061 - 2000 VG45 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88062 - 2000 VX45 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88063 - 2000 VP46 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88064 - 2000 VR46 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88065 - 2000 VH47 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88066 - 2000 VX47 1 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88067 - 2000 VM49 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88068 - 2000 VX49 2 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88069 - 2000 VY50 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88070 - 2000 VN53 3 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88071 - 2000 VO59 4 de payares, 2000 Saji Saji
88072 - 2000 WB 16 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
88073 - 2000 WB4 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88074 - 2000 WG5 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88075 - 2000 WL8 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88076 - 2000 WP13 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88077 - 2000 WG14 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88078 - 2000 WX14 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88079 - 2000 WP15 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88080 - 2000 WG17 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88081 - 2000 WJ23 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88082 - 2000 WJ25 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88083 - 2000 WF28 22 de payares, 2000 Haleakala NEAT
88084 - 2000 WT32 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88085 - 2000 WY34 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88086 - 2000 WC35 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88087 - 2000 WW41 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88088 - 2000 WS47 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88089 - 2000 WD48 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88090 - 2000 WE48 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88091 - 2000 WG48 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88092 - 2000 WL50 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88093 - 2000 WJ54 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88094 - 2000 WT55 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88095 - 2000 WZ60 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88096 - 2000 WQ62 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88097 - 2000 WU62 28 de payares, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
88098 - 2000 WA69 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88099 - 2000 WJ72 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88100 - 2000 WB73 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88101–88200 editar
88101 - 2000 WV77 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88102 - 2000 WA79 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88103 - 2000 WJ81 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88104 - 2000 WT81 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88105 - 2000 WZ88 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88106 - 2000 WD89 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88107 - 2000 WJ91 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88108 - 2000 WO96 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88109 - 2000 WF97 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88110 - 2000 WK98 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88111 - 2000 WJ101 25 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88112 - 2000 WF103 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88113 - 2000 WT107 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88114 - 2000 WW107 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88115 - 2000 WD116 20 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88116 - 2000 WN132 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88117 - 2000 WV132 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88118 - 2000 WQ134 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88119 - 2000 WX134 19 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88120 - 2000 WF139 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88121 - 2000 WD140 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88122 - 2000 WL140 21 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88123 - 2000 WV141 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88124 - 2000 WV142 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88125 - 2000 WU145 22 de payares, 2000 Haleakala NEAT
88126 - 2000 WW145 23 de payares, 2000 Haleakala NEAT
88127 - 2000 WY146 28 de payares, 2000 Haleakala NEAT
88128 - 2000 WH152 27 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88129 - 2000 WN152 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88130 - 2000 WM153 29 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88131 - 2000 WV153 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88132 - 2000 WF155 30 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88133 - 2000 WO150 30 de payares, 2000 Kitt Peak Spacewatch
88134 - 2000 WZ160 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88135 - 2000 WD165 22 de payares, 2000 Haleakala NEAT
88136 - 2000 WL170 24 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88137 - 2000 WY171 25 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88138 - 2000 WD172 25 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88139 - 2000 WP172 25 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88140 - 2000 WV173 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88141 - 2000 WE174 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88142 - 2000 WH175 26 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88143 - 2000 WN177 27 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88144 - 2000 WS181 25 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88145 - 2000 WT182 20 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88146 - 2000 WE183 30 de payares, 2000 Gnosca S. Sposetti
88147 - 2000 WR183 28 de payares, 2000 Socorro LINEAR
88148 - 2000 WB191 19 de payares, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88149 - 2000 XJ3 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88150 - 2000 XZ3 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88151 - 2000 XO4 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88152 - 2000 XP5 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88153 - 2000 XD6 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88154 - 2000 XJ6 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88155 - 2000 XN8 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88156 - 2000 XJ9 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88157 - 2000 XJ12 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88158 - 2000 XH14 4 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
88159 - 2000 XA17 1 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88160 - 2000 XV17 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88161 - 2000 XK18 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88162 - 2000 XY19 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88163 - 2000 XS22 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88164 - 2000 XC24 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88165 - 2000 XJ24 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88166 - 2000 XN24 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88167 - 2000 XD25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88168 - 2000 XM25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88169 - 2000 XS25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88170 - 2000 XW25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88171 - 2000 XV26 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88172 - 2000 XD28 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88173 - 2000 XH29 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88174 - 2000 XQ29 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88175 - 2000 XL31 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88176 - 2000 XP31 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88177 - 2000 XW31 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88178 - 2000 XQ32 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88179 - 2000 XU33 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88180 - 2000 XY35 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88181 - 2000 XT36 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88182 - 2000 XH37 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88183 - 2000 XX40 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88184 - 2000 XA42 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88185 - 2000 XD42 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88186 - 2000 XF42 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88187 - 2000 XZ42 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88188 - 2000 XH44 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88189 - 2000 XJ53 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88190 - 2000 YH18 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88191 - 2000 YK21 30 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
88192 - 2000 YT35 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88193 - 2000 YJ42 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88194 - 2000 YE45 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88195 - 2000 YV45 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88196 - 2000 YO65 16 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
88197 - 2000 YY68 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88198 - 2000 YU70 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88199 - 2000 YQ73 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88200 - 2000 YR78 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88201–88300 editar
88201 - 2000 YJ92 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88202 - 2000 YS98 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88203 - 2000 YJ107 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88204 - 2000 YM113 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88205 - 2000 YL115 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88206 - 2000 YE118 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88207 - 2000 YV119 18 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
88208 - 2000 YG120 19 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
88209 - 2000 YQ121 22 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88210 - 2000 YQ128 29 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
88211 - 2000 YH130 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
88212 - 2000 YN135 18 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
88213 - 2001 AF2 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88214 - 2001 AB21 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88215 - 2001 AR22 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88216 - 2001 AD27 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88217 - 2001 AY28 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88218 - 2001 AM30 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88219 - 2001 AM31 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88220 - 2001 AQ39 3 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88221 - 2001 AP42 4 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88222 - 2001 AY51 15 de xineru, 2001 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
88223 - 2001 BQ13 21 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88224 - 2001 BM24 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88225 - 2001 BN27 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88226 - 2001 BY41 24 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88227 - 2001 BU42 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88228 - 2001 BW42 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88229 - 2001 BZ54 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88230 - 2001 BT65 26 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88231 - 2001 BF71 29 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88232 - 2001 BN72 31 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
88233 - 2001 BJ73 28 de xineru, 2001 Haleakala NEAT
88234 - 2001 CB6 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88235 - 2001 CW6 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88236 - 2001 CC12 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88237 - 2001 CX15 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88238 - 2001 CN19 2 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88239 - 2001 CU19 2 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88240 - 2001 CG21 2 de febreru, 2001 Farpoint G. Hug
88241 - 2001 CD23 1 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88242 - 2001 CK35 2 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88243 - 2001 CQ35 5 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88244 - 2001 CG38 15 de febreru, 2001 Višnjan Observatory K. Korlević
88245 - 2001 CH49 2 de febreru, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
88246 - 2001 DZ25 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88247 - 2001 DF27 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88248 - 2001 DR101 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
88249 - 2001 EV16 3 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88250 - 2001 EJ17 15 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88251 - 2001 FX7 20 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88252 - 2001 FM40 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88253 - 2001 FV69 19 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88254 - 2001 FM129 31 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
88255 - 2001 FL142 23 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88256 - 2001 FY168 23 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88257 - 2001 GU2 14 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
88258 - 2001 GZ2 14 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
88259 - 2001 HJ7 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
88260 - 2001 HE23 22 d'abril, 2001 Schiaparelli Schiaparelli
88261 - 2001 HR29 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
88262 - 2001 HM35 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
88263 - 2001 KQ1 17 de mayu, 2001 Socorro LINEAR
88264 - 2001 KN20 22 de mayu, 2001 Socorro LINEAR
88265 - 2001 KU46 22 de mayu, 2001 Socorro LINEAR
88266 - 2001 KF48 24 de mayu, 2001 Socorro LINEAR
88267 - 2001 KE76 22 de mayu, 2001 Cerro Tololo M. W. Buie
88268 - 2001 KK76 24 de mayu, 2001 Cerro Tololo M. W. Buie
88269 - 2001 KF77 22 de mayu, 2001 Cerro Tololo M. W. Buie
88270 - 2001 KB78 24 de mayu, 2001 Cerro Tololo M. W. Buie
88271 - 2001 LO8 15 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88272 - 2001 LU16 14 de xunu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88273 - 2001 LB17 15 de xunu, 2001 Socorro LINEAR
88274 - 2001 LE17 15 de xunu, 2001 Socorro LINEAR
88275 - 2001 MA6 18 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88276 - 2001 MN6 21 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88277 - 2001 MF9 21 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88278 - 2001 MM9 21 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88279 - 2001 MX12 23 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88280 - 2001 MG14 28 de xunu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88281 - 2001 MV18 29 de xunu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88282 - 2001 MR19 23 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88283 - 2001 MF20 25 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88284 - 2001 MU23 27 de xunu, 2001 Haleakala NEAT
88285 - 2001 MX23 27 de xunu, 2001 Haleakala NEAT
88286 - 2001 MM24 30 de xunu, 2001 Haute Provence Haute Provence
88287 - 2001 MB25 16 de xunu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88288 - 2001 MM25 17 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88289 - 2001 MD28 23 de xunu, 2001 Palomar NEAT
88290 - 2001 MH28 24 de xunu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88291 - 2001 MG29 27 de xunu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88292 Bora-Bora 2001 NL6 12 de xunetu, 2001 Punaauia J.-C. Pelle
88293 - 2001 NZ9 13 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88294 - 2001 NA10 13 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88295 - 2001 ND12 13 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88296 - 2001 NC14 14 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88297 Huikilolani 2001 NP14 11 de xunetu, 2001 Needville Needville
88298 - 2001 NN20 13 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88299 - 2001 NS21 14 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88300 - 2001 NW21 14 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88301–88400 editar
88301 - 2001 OQ2 17 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88302 - 2001 OO3 17 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88303 - 2001 OL6 17 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88304 - 2001 OC7 17 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88305 - 2001 OF8 17 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88306 - 2001 OG8 17 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88307 - 2001 OS11 18 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88308 - 2001 OL13 20 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88309 - 2001 OP17 17 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88310 - 2001 OP18 17 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88311 - 2001 OA19 17 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88312 - 2001 OC21 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88313 - 2001 OZ21 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88314 - 2001 OL30 19 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88315 - 2001 OA35 19 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88316 - 2001 OF37 20 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88317 - 2001 OJ38 20 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88318 - 2001 OM38 20 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88319 - 2001 OX41 22 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88320 - 2001 ON42 22 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88321 - 2001 OS43 23 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88322 - 2001 OZ43 23 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88323 - 2001 OJ45 16 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88324 - 2001 OP46 16 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88325 - 2001 OS47 16 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88326 - 2001 OA52 21 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88327 - 2001 OH54 21 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88328 - 2001 OL56 26 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88329 - 2001 OO57 19 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88330 - 2001 OQ57 19 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88331 - 2001 OO50 20 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88332 - 2001 OO60 21 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88333 - 2001 OV60 21 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88334 - 2001 OJ64 24 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88335 - 2001 OG66 22 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88336 - 2001 OX67 16 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88337 - 2001 OA68 16 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88338 - 2001 OR68 16 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88339 - 2001 OB70 19 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88340 - 2001 OE70 19 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88341 - 2001 OG70 19 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88342 - 2001 ON70 19 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88343 - 2001 OW70 19 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88344 - 2001 OR72 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88345 - 2001 OV72 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88346 - 2001 OA73 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88347 - 2001 OR73 21 de xunetu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88348 - 2001 OT75 24 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88349 - 2001 OU76 25 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88350 - 2001 OJ79 27 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88351 - 2001 OD83 27 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88352 - 2001 OJ86 22 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88353 - 2001 OC89 21 de xunetu, 2001 Haleakala NEAT
88354 - 2001 OF96 23 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88355 - 2001 OG99 27 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88356 - 2001 ON99 27 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88357 - 2001 OX99 27 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88358 - 2001 OR100 27 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88359 - 2001 OX100 27 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
88360 - 2001 OM103 29 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88361 - 2001 OJ104 30 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88362 - 2001 ON105 29 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88363 - 2001 OF107 29 de xunetu, 2001 Socorro LINEAR
88364 - 2001 PK 5 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88365 - 2001 PN2 3 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88366 - 2001 PG6 10 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88367 - 2001 PY8 11 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88368 - 2001 PO9 11 d'agostu, 2001 Ametlla de Mar J. Nomeen
88369 - 2001 PU11 11 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88370 - 2001 PQ14 15 d'agostu, 2001 Ametlla de Mar J. Nomeen
88371 - 2001 PF15 14 d'agostu, 2001 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli
88372 - 2001 PT17 9 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88373 - 2001 PB22 10 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88374 - 2001 PN22 10 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88375 - 2001 PB25 11 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88376 - 2001 PY26 11 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88377 - 2001 PK29 15 d'agostu, 2001 Emerald Lane L. Ball
88378 - 2001 PH30 10 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88379 - 2001 PF34 10 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88380 - 2001 PQ40 11 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88381 - 2001 PU43 14 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88382 - 2001 PL49 13 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88383 - 2001 PO50 14 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88384 - 2001 PE61 13 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88385 - 2001 PV62 13 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88386 - 2001 PG63 13 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88387 - 2001 QT 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88388 - 2001 QT2 16 d'agostu, 2001 Prescott P. G. Comba
88389 - 2001 QC6 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88390 - 2001 QP9 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88391 - 2001 QU10 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88392 - 2001 QY10 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88393 - 2001 QK14 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88394 - 2001 QJ16 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88395 - 2001 QS16 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88396 - 2001 QH17 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88397 - 2001 QS17 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88398 - 2001 QK21 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88399 - 2001 QG22 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88400 - 2001 QO23 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88401–88500 editar
88401 - 2001 QN24 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88402 - 2001 QW24 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88403 - 2001 QP26 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88404 - 2001 QR26 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88405 - 2001 QP27 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88406 - 2001 QY27 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88407 - 2001 QB28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88408 - 2001 QC28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88409 - 2001 QH28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88410 - 2001 QJ28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88411 - 2001 QL28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88412 - 2001 QN28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88413 - 2001 QF31 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88414 - 2001 QC32 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88415 - 2001 QS32 17 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88416 - 2001 QH38 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88417 - 2001 QJ48 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88418 - 2001 QA50 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88419 - 2001 QT52 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88420 - 2001 QT54 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88421 - 2001 QU54 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88422 - 2001 QE55 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88423 - 2001 QU59 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88424 - 2001 QC61 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88425 - 2001 QH61 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88426 - 2001 QZ61 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88427 - 2001 QA62 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88428 - 2001 QR62 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88429 - 2001 QM64 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88430 - 2001 QB65 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88431 - 2001 QZ65 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88432 - 2001 QR68 20 d'agostu, 2001 Oakley C. Wolfe
88433 - 2001 QS68 20 d'agostu, 2001 Oakley C. Wolfe
88434 - 2001 QP70 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88435 - 2001 QW70 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88436 - 2001 QX70 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88437 - 2001 QY70 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88438 - 2001 QA71 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88439 - 2001 QA74 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88440 - 2001 QG74 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88441 - 2001 QA75 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88442 - 2001 QH76 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88443 - 2001 QG77 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88444 - 2001 QJ78 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88445 - 2001 QK78 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88446 - 2001 QR80 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88447 - 2001 QW81 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88448 - 2001 QH82 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88449 - 2001 QD84 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88450 - 2001 QE84 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88451 - 2001 QW86 17 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88452 - 2001 QK90 20 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88453 - 2001 QF91 23 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88454 - 2001 QG92 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88455 - 2001 QN94 23 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88456 - 2001 QT94 23 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88457 - 2001 QV94 23 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88458 - 2001 QG95 22 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88459 - 2001 QJ95 22 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88460 - 2001 QT97 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88461 - 2001 QL98 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88462 - 2001 QM99 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88463 - 2001 QK101 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88464 - 2001 QD102 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88465 - 2001 QZ105 18 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88466 - 2001 QO107 18 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88467 - 2001 QM108 25 d'agostu, 2001 Ametlla de Mar J. Nomeen
88468 - 2001 QB109 19 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88469 - 2001 QF109 20 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88470 Joaquinescrig 2001 QB111 26 d'agostu, 2001 Pla D'Arguines R. Ferrando
88471 - 2001 QL111 26 d'agostu, 2001 Farpoint Farpoint
88472 - 2001 QW111 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88473 - 2001 QX111 23 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88474 - 2001 QD112 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88475 - 2001 QO113 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88476 - 2001 QS115 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88477 - 2001 QJ116 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88478 - 2001 QA118 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88479 - 2001 QQ119 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88480 - 2001 QL120 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88481 - 2001 QS120 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88482 - 2001 QA122 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88483 - 2001 QQ125 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88484 - 2001 QV126 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88485 - 2001 QY128 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88486 - 2001 QA130 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88487 - 2001 QN130 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88488 - 2001 QH131 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88489 - 2001 QR131 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88490 - 2001 QH132 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88491 - 2001 QH135 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88492 - 2001 QL136 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88493 - 2001 QG137 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88494 - 2001 QL137 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88495 - 2001 QP137 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88496 - 2001 QT137 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88497 - 2001 QA138 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88498 - 2001 QO138 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88499 - 2001 QV138 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88500 - 2001 QZ138 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88501–88600 editar
88501 - 2001 QC139 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88502 - 2001 QC140 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88503 - 2001 QO140 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88504 - 2001 QQ140 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88505 - 2001 QT140 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88506 - 2001 QW140 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88507 - 2001 QC142 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88508 - 2001 QM144 21 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88509 - 2001 QN149 22 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88510 - 2001 QB150 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88511 - 2001 QK154 24 d'agostu, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88512 - 2001 QM154 25 d'agostu, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88513 - 2001 QB155 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88514 - 2001 QS155 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88515 - 2001 QM156 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88516 - 2001 QE159 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88517 - 2001 QO159 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88518 - 2001 QG160 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88519 - 2001 QS163 31 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88520 - 2001 QZ166 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88521 - 2001 QN168 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88522 - 2001 QM171 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88523 - 2001 QH174 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88524 - 2001 QS174 27 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88525 - 2001 QU174 25 d'agostu, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88526 - 2001 QZ175 23 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88527 - 2001 QQ177 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88528 - 2001 QU177 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88529 - 2001 QF180 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88530 - 2001 QK180 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88531 - 2001 QO180 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88532 - 2001 QO181 31 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88533 - 2001 QB183 23 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88534 - 2001 QG183 22 d'agostu, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
88535 - 2001 QR183 28 d'agostu, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
88536 - 2001 QN184 21 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88537 - 2001 QF185 21 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88538 - 2001 QG187 21 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88539 - 2001 QZ188 22 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88540 - 2001 QP189 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88541 - 2001 QC190 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88542 - 2001 QY190 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88543 - 2001 QH191 22 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88544 - 2001 QM191 22 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88545 - 2001 QV191 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88546 - 2001 QJ192 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88547 - 2001 QX192 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88548 - 2001 QS194 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88549 - 2001 QG197 22 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88550 - 2001 QT197 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88551 - 2001 QD198 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88552 - 2001 QG198 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88553 - 2001 QN198 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88554 - 2001 QW199 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88555 - 200}} 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88556 - 2001 QG214 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88557 - 2001 QW214 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88558 - 2001 QW216 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88559 - 2001 QB219 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88560 - 2001 QY223 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88561 - 2001 QF233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88562 - 2001 QH233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88563 - 2001 QT233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88564 - 2001 QO239 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88565 - 2001 QH242 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88566 - 2001 QR242 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88567 - 2001 QN243 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88568 - 2001 QG244 24 d'agostu, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88569 - 2001 QT245 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88570 - 2001 QJ246 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88571 - 2001 QT246 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88572 - 2001 QZ247 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88573 - 2001 QF248 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88574 - 2001 QM248 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88575 - 2001 QU248 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88576 - 2001 QA249 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88577 - 2001 QV249 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
88578 - 2001 QH251 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88579 - 2001 QE254 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88580 - 2001 QP250 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88581 - 2001 QV250 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88582 - 2001 QN259 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88583 - 2001 QM261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88584 - 2001 QZ261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88585 - 2001 QP262 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88586 - 2001 QT262 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88587 - 2001 QK263 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88588 - 2001 QP263 25 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88589 - 2001 QC264 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88590 - 2001 QE264 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88591 - 2001 QL264 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88592 - 2001 QL267 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88593 - 2001 QC268 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88594 - 2001 QA269 20 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88595 - 2001 QD270 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88596 - 2001 QN270 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88597 - 2001 QS270 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88598 - 2001 QM271 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88599 - 2001 QS274 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88600 - 2001 QA280 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88601–88700 editar
88601 - 2001 QF284 18 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88602 - 2001 QA291 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88603 - 2001 QL291 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88604 - 2001 QH293 31 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88605 - 2001 QK294 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88606 - 2001 QU294 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88607 - 2001 QE296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88608 - 2001 QO296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88609 - 2001 QP296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88610 - 2001 QD297 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
88611 - 2001 QT297 20 d'agostu, 2001 Cerro Tololo Cerro Tololo
88612 - 2001 QE328 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
88613 - 2001 RO1 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88614 - 2001 RP1 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88615 - 2001 RG3 8 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88616 - 2001 RC4 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88617 - 2001 RT6 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88618 - 2001 RH7 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88619 - 2001 RD8 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88620 - 2001 RF8 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88621 - 2001 RR10 9 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88622 - 2001 RU10 10 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
88623 - 2001 RD20 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88624 - 2001 RR21 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88625 - 2001 RD23 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88626 - 2001 RW26 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88627 - 2001 RT31 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88628 - 2001 RF34 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88629 - 2001 RQ34 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88630 - 2001 RU34 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88631 - 2001 RM37 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88632 - 2001 RW38 9 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88633 - 2001 RP43 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88634 - 2001 RE45 12 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88635 - 2001 RH45 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88636 - 2001 RM45 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88637 - 2001 RJ46 12 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88638 - 2001 RL46 13 de setiembre, 2001 Prescott P. G. Comba
88639 - 2001 RG49 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88640 - 2001 RU49 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88641 - 2001 RS51 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88642 - 2001 RV51 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88643 - 2001 RK55 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88644 - 2001 RA65 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88645 - 2001 RD65 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88646 - 2001 RO65 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88647 - 2001 RX66 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88648 - 2001 RZ66 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88649 - 2001 RO67 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88650 - 2001 RY67 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88651 - 2001 RZ68 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88652 - 2001 RF69 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88653 - 2001 RH69 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88654 - 2001 RQ69 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88655 - 2001 RY69 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88656 - 2001 RM71 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88657 - 2001 RT71 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88658 - 2001 RK74 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88659 - 2001 RY74 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88660 - 2001 RN75 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88661 - 2001 RJ76 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88662 - 2001 RN76 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88663 - 2001 RJ77 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88664 - 2001 RK77 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88665 - 2001 RT78 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88666 - 2001 RP79 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88667 - 2001 RR79 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88668 - 2001 RM81 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88669 - 2001 RC84 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88670 - 2001 RL84 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88671 - 2001 RV84 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88672 - 2001 RO85 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88673 - 2001 RP87 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88674 - 2001 RW87 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88675 - 2001 RR88 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88676 - 2001 RD89 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88677 - 2001 RG90 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88678 - 2001 RC91 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88679 - 2001 RD92 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88680 - 2001 RH93 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88681 - 2001 RW93 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88682 - 2001 RA97 12 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
88683 - 2001 RF102 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88684 - 2001 RC104 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88685 - 2001 RB108 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88686 - 2001 RQ115 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88687 - 2001 RO121 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88688 - 2001 RK122 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88689 - 2001 RO126 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88690 - 2001 RL127 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88691 - 2001 RK129 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88692 - 2001 RU132 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88693 - 2001 RM133 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88694 - 2001 RH139 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88695 - 2001 RO139 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88696 - 2001 RS139 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88697 - 2001 RF141 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88698 - 2001 RQ142 11 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88699 - 2001 RW142 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88700 - 2001 RF143 15 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88701–88800 editar
88701 - 2001 RW150 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88702 - 2001 RC151 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88703 - 2001 RF155 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88704 - 2001 SF 16 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
88705 - 2001 SV 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88706 - 2001 SW 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88707 - 2001 SB1 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88708 - 2001 SM1 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88709 - 2001 SA3 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88710 - 2001 SL9 18 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88711 - 2001 SQ9 18 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88712 - 2001 SA11 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88713 - 2001 ST18 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88714 - 2001 SA21 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88715 - 2001 SO21 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88716 - 2001 SG22 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88717 - 2001 SL22 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88718 - 2001 SG23 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88719 - 2001 SL25 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88720 - 2001 ST26 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88721 - 2001 SD27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88722 - 2001 SJ27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88723 - 2001 ST27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88724 - 2001 SJ28 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88725 - 2001 SE29 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88726 - 2001 SS31 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88727 - 2001 SX32 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88728 - 2001 SG33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88729 - 2001 SW33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88730 - 2001 SB35 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88731 - 2001 SJ36 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88732 - 2001 SR36 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88733 - 2001 SH37 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88734 - 2001 SP42 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88735 - 2001 SV42 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88736 - 2001 SK43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88737 - 2001 SX43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88738 - 2001 SF44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88739 - 2001 SR44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88740 - 2001 SY44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88741 - 2001 SS45 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88742 - 2001 SU48 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88743 - 2001 SD49 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88744 - 2001 SJ49 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88745 - 2001 SP50 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88746 - 2001 SY51 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88747 - 2001 SS52 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88748 - 2001 SD54 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88749 - 2001 SH54 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88750 - 2001 SW55 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88751 - 2001 SA56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88752 - 2001 SC56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88753 - 2001 SM50 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88754 - 2001 SK59 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88755 - 2001 SL60 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88756 - 2001 SN60 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88757 - 2001 SS61 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88758 - 2001 SW64 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88759 - 2001 SF65 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88760 - 2001 SG65 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88761 - 2001 SZ65 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88762 - 2001 SF66 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88763 - 2001 SS66 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88764 - 2001 SM67 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88765 - 2001 SY67 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88766 - 2001 SA68 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88767 - 2001 SR69 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88768 - 2001 SG70 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88769 - 2001 SH71 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88770 - 2001 ST72 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88771 - 2001 SA73 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88772 - 2001 SJ74 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88773 - 2001 SK74 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88774 - 2001 SC76 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88775 - 2001 SY76 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88776 - 2001 SC77 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88777 - 2001 SH79 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88778 - 2001 SQ88 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88779 - 2001 SK93 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88780 - 2001 SE98 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88781 - 2001 ST104 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88782 - 2001 SF106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88783 - 2001 SK106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88784 - 2001 SO106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88785 - 2001 ST106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88786 - 2001 SG107 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88787 - 2001 SS108 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88788 - 2001 SE109 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88789 - 2001 SC110 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88790 - 2001 SS110 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88791 - 2001 SZ110 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88792 - 2001 SV112 18 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88793 - 2001 SG114 20 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88794 - 2001 SF115 20 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88795 Morvan 2001 SW115 20 de setiembre, 2001 Le Creusot J.-C. Merlin
88796 - 2001 SB116 22 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
88797 - 2001 SL119 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88798 - 2001 SN119 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88799 - 2001 SV121 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88800 - 2001 SE122 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88801–88900 editar
88801 - 2001 SN122 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88802 - 2001 SR124 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88803 - 2001 SD129 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88804 - 2001 SU129 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88805 - 2001 SY129 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88806 - 2001 SS131 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88807 - 2001 SV134 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88808 - 2001 SF135 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88809 - 2001 SH139 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88810 - 2001 SU142 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88811 - 2001 SN143 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88812 - 2001 SQ146 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88813 - 2001 SJ147 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88814 - 2001 SE148 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88815 - 2001 SX149 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88816 - 2001 SE151 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88817 - 2001 SV151 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88818 - 2001 SF153 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88819 - 2001 SP153 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88820 - 2001 SZ153 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88821 - 2001 SB154 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88822 - 2001 SK155 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88823 - 2001 SF150 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88824 - 2001 SM150 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88825 - 2001 SG159 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88826 - 2001 SM160 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88827 - 2001 SJ161 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88828 - 2001 SO161 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88829 - 2001 SS162 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88830 - 2001 SY162 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88831 - 2001 SO163 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88832 - 2001 SY165 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88833 - 2001 SA169 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88834 - 2001 SJ169 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88835 - 2001 SX171 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88836 - 2001 SC175 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88837 - 2001 SL175 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88838 - 2001 SS175 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88839 - 2001 SJ176 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88840 - 2001 SC177 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88841 - 2001 SZ177 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88842 - 2001 SF178 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88843 - 2001 SK178 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88844 - 2001 SE179 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88845 - 2001 SN179 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88846 - 2001 SJ180 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88847 - 2001 SN191 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88848 - 2001 ST202 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88849 - 2001 SB205 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88850 - 2001 SL222 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88851 - 2001 SW222 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88852 - 2001 SN230 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88853 - 2001 ST231 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88854 - 2001 SD235 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88855 - 2001 SD236 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88856 - 2001 SE237 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88857 - 2001 SK237 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88858 - 2001 SN240 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88859 - 2001 SF245 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88860 - 2001 SO247 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88861 - 2001 SR247 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88862 - 2001 SF249 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88863 - 2001 SP249 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88864 - 2001 SY250 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88865 - 2001 ST251 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88866 - 2001 SW251 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88867 - 2001 SN252 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88868 - 2001 SF253 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88869 - 2001 ST256 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88870 - 2001 SF260 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88871 - 2001 SG260 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88872 - 2001 SV260 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88873 - 2001 SY260 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88874 - 2001 SV264 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88875 - 2001 SB265 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88876 - 2001 SD265 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88877 - 2001 SJ265 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88878 - 2001 SQ266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88879 - 2001 SA268 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88880 - 2001 SF270 25 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
88881 - 2001 SW278 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88882 - 2001 ST279 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88883 - 2001 SY280 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88884 - 2001 SX282 22 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88885 - 2001 SD283 22 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88886 - 2001 SA286 28 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
88887 - 2001 SD288 27 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88888 - 2001 SE288 27 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88889 - 2001 SR291 17 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88890 - 2001 SJ292 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88891 - 2001 SX298 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88892 - 2001 SP305 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88893 - 2001 SE306 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88894 - 2001 SX313 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88895 - 2001 SC322 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88896 - 2001 SB342 21 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88897 - 2001 SM342 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88898 - 2001 SN343 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
88899 - 2001 SB346 23 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
88900 - 2001 SC346 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88901–89000 editar
88901 - 2001 SA347 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88902 - 2001 SF349 26 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
88903 - 2001 TL 6 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88904 - 2001 TF1 7 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88905 - 2001 TN1 11 d'ochobre, 2001 Farpoint Farpoint
88906 Moutier 2001 TT1 11 d'ochobre, 2001 Vicques Vicques
88907 - 2001 TY2 7 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88908 - 2001 TZ4 8 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88909 - 2001 TG7 13 d'ochobre, 2001 Kleť Kleť
88910 - 2001 TZ7 11 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88911 - 2001 TN8 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88912 - 2001 TS8 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88913 - 2001 TG9 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88914 - 2001 TQ9 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88915 - 2001 TG10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88916 - 2001 TS10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88917 - 2001 TZ10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88918 - 2001 TN11 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88919 - 2001 TC12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88920 - 2001 TO12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88921 - 2001 TR12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88922 - 2001 TK14 6 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88923 - 2001 TR14 7 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
88924 - 2001 TZ17 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88925 - 2001 TC18 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88926 - 2001 TA20 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88927 - 2001 TQ20 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88928 - 2001 TE21 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88929 - 2001 TR22 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88930 - 2001 TR23 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88931 - 2001 TZ25 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88932 - 2001 TG31 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88933 - 2001 TB32 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88934 - 2001 TE32 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88935 - 2001 TF32 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88936 - 2001 TN32 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88937 - 2001 TQ33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88938 - 2001 TR33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88939 - 2001 TX33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88940 - 2001 TA34 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88941 - 2001 TO34 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88942 - 2001 TK35 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88943 - 2001 TR35 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88944 - 2001 TF36 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88945 - 2001 TW36 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88946 - 2001 TD37 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88947 - 2001 TF37 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88948 - 2001 TU37 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88949 - 2001 TH38 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88950 - 2001 TL38 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88951 - 2001 TM38 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88952 - 2001 TW38 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88953 - 2001 TC39 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88954 - 2001 TE42 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88955 - 2001 TW42 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88956 - 2001 TF43 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88957 - 2001 TT44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88958 - 2001 TV44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88959 - 2001 TZ44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88960 - 2001 TN45 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
88961 - 2001 TH47 14 d'ochobre, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
88962 - 2001 TR50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88963 - 2001 TX53 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88964 - 2001 TX54 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88965 - 2001 TA55 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88966 - 2001 TC56 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88967 - 2001 TG56 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88968 - 2001 TN57 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88969 - 2001 TU57 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88970 - 2001 TQ50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88971 - 2001 TS50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88972 - 2001 TT50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88973 - 2001 TA59 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88974 - 2001 TD59 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88975 - 2001 TH59 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88976 - 2001 TN60 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88977 - 2001 TL62 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88978 - 2001 TR62 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88979 - 2001 TG63 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88980 - 2001 TQ64 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88981 - 2001 TW65 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88982 - 2001 TA66 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88983 - 2001 TV67 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88984 - 2001 TW67 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88985 - 2001 TG68 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88986 - 2001 TW70 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88987 - 2001 TF71 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88988 - 2001 TO71 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88989 - 2001 TQ71 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88990 - 2001 TT71 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88991 - 2001 TV71 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88992 - 2001 TJ72 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88993 - 2001 TF74 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88994 - 2001 TX74 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88995 - 2001 TR75 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88996 - 2001 TY75 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88997 - 2001 TG76 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88998 - 2001 TV76 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
88999 - 2001 TH77 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
89000 - 2001 TD78 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR


Predecesor:
87001–88000
Llista d'asteroides
88001–89000
Socesor:
89001–90000