Llista d'asteroides (83001-84000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 83001... 83101... 83201... 83301... 83401... 83501... 83601... 83701... 83801... 83901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
83001–83100 editar
83001 - 2001 QB160 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83002 - 2001 QE160 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83003 - 2001 QK160 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83004 - 2001 QY160 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83005 - 2001 QX161 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83006 - 2001 QK162 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83007 - 2001 QP162 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83008 - 2001 QY163 31 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83009 - 2001 QH164 21 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83010 - 2001 QW164 22 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83011 - 2001 QF165 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83012 - 2001 QQ167 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83013 - 2001 QJ169 26 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83014 - 2001 QZ169 23 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83015 - 2001 QA170 23 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83016 - 2001 QS170 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83017 - 2001 QT170 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83018 - 2001 QP173 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83019 - 2001 QJ174 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83020 - 2001 QG177 21 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83021 - 2001 QT177 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83022 - 2001 QA178 26 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83023 - 2001 QG178 24 d'agostu, 2001 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
83024 - 2001 QQ178 27 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83025 - 2001 QJ179 28 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83026 - 2001 QZ179 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83027 - 2001 QB180 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83028 - 2001 QC180 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83029 - 2001 QB181 26 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83030 - 2001 QC181 26 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83031 - 2001 QJ181 28 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83032 - 2001 QN181 31 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83033 - 2001 QD182 30 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83034 - 2001 QT183 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83035 - 2001 QY183 21 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83036 - 2001 QC185 21 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83037 - 2001 QC188 21 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83038 - 2001 QN190 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83039 - 2001 QU191 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83040 - 2001 QS192 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83041 - 2001 QT193 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83042 - 2001 QV193 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83043 - 2001 QT194 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83044 - 2001 QA195 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83045 - 2001 QC195 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83046 - 2001 QW195 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83047 - 2001 QX195 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83048 - 2001 QF196 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83049 - 2001 QX196 22 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83050 - 2001 QQ197 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83051 - 200}} 22 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83052 - 200}} 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83053 - 2001 QP201 22 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83054 - 2001 QC202 23 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83055 - 2001 QN202 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83056 - 2001 QT202 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83057 - 2001 QJ205 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83058 - 2001 QL207 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83059 - 2001 QP207 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83060 - 2001 QD210 23 d'agostu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83061 - 2001 QQ210 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83062 - 2001 QA212 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83063 - 2001 QF212 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83064 - 2001 QG212 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83065 - 2001 QW212 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83066 - 2001 QX212 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83067 - 2001 QB213 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83068 - 2001 QD213 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83069 - 2001 QJ213 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83070 - 2001 QK213 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83071 - 2001 QO214 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83072 - 2001 QT215 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83073 - 2001 QE216 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83074 - 2001 QP216 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83075 - 2001 QN217 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83076 - 2001 QB218 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83077 - 2001 QQ218 23 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83078 - 2001 QS221 24 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83079 - 2001 QN222 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83080 - 2001 QG223 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83081 - 2001 QB225 24 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83082 - 2001 QA226 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83083 - 2001 QC226 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83084 - 2001 QO227 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83085 - 2001 QC228 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83086 - 2001 QN228 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83087 - 2001 QM229 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83088 - 2001 QG230 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83089 - 2001 QP230 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83090 - 2001 QG232 24 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83091 - 2001 QJ232 24 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83092 - 2001 QZ232 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83093 - 2001 QR233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83094 - 2001 QS233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83095 - 2001 QZ233 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83096 - 2001 QF234 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83097 - 2001 QA235 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83098 - 2001 QZ235 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83099 - 2001 QM236 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83100 - 2001 QA237 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83101–83200 editar
83101 - 2001 QD237 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83102 - 2001 QU237 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83103 - 2001 QA238 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83104 - 2001 QK238 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83105 - 2001 QN238 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83106 - 2001 QO238 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83107 - 2001 QZ238 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83108 - 2001 QY239 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83109 - 2001 QR240 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83110 - 2001 QY240 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83111 - 2001 QG241 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83112 - 2001 QO241 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83113 - 2001 QP241 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83114 - 2001 QT242 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83115 - 2001 QB243 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83116 - 2001 QE243 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83117 - 2001 QM243 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83118 - 2001 QC244 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83119 - 2001 QX244 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83120 - 2001 QP246 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83121 - 2001 QX247 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83122 - 2001 QW248 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83123 - 2001 QL250 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83124 - 2001 QO250 24 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83125 - 2001 QQ251 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83126 - 2001 QJ253 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83127 - 2001 QC256 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83128 - 2001 QV256 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83129 - 2001 QY256 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83130 - 2001 QW257 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83131 - 2001 QY250 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83132 - 2001 QQ259 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83133 - 2001 QX259 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83134 - 2001 QT260 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83135 - 2001 QC261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83136 - 2001 QG261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83137 - 2001 QL261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83138 - 2001 QR261 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83139 - 2001 QK262 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83140 - 2001 QQ262 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83141 - 2001 QZ262 25 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83142 - 2001 QN263 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83143 - 2001 QS263 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83144 - 2001 QT263 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83145 - 2001 QS264 26 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83146 - 2001 QJ265 26 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83147 - 2001 QP265 26 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83148 - 2001 QQ265 26 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83149 - 2001 QE266 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83150 - 2001 QA268 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83151 - 2001 QD268 20 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83152 - 2001 QS268 20 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83153 - 2001 QF269 20 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83154 - 2001 QX270 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83155 - 2001 QZ271 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83156 - 2001 QB272 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83157 - 2001 QR272 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83158 - 2001 QB273 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83159 - 2001 QQ273 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83160 - 2001 QE274 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83161 - 2001 QS275 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83162 - 2001 QU275 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83163 - 2001 QJ276 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83164 - 2001 QE277 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83165 - 2001 QH277 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83166 - 2001 QR277 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83167 - 2001 QO278 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83168 - 2001 QY279 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83169 - 2001 QR281 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83170 - 2001 QZ281 19 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83171 - 2001 QP283 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83172 - 2001 QG284 18 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83173 - 2001 QP284 30 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83174 - 2001 QJ285 23 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83175 - 2001 QS285 23 d'agostu, 2001 Haleakala NEAT
83176 - 2001 QO286 17 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83177 - 2001 QN287 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83178 - 2001 QO287 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83179 - 2001 QS287 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83180 - 2001 QY287 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83181 - 2001 QP289 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83182 - 2001 QV291 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83183 - 2001 QU292 16 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83184 - 2001 QA293 16 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
83185 - 2001 QG294 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83186 - 2001 QM296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83187 - 2001 QS296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83188 - 2001 QU296 24 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83189 - 2001 QY296 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83190 - 2001 QU323 27 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83191 - 2001 QP327 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83192 - 2001 QY327 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83193 - 2001 QK330 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
83194 - 2001 QY330 25 d'agostu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83195 - 2001 RJ1 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83196 - 2001 RV1 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83197 - 2001 RS3 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83198 - 2001 RF4 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83199 - 2001 RM5 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83200 - 2001 RN6 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83201–83300 editar
83201 - 2001 RA7 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83202 - 2001 RQ8 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83203 - 2001 RN11 10 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83204 - 2001 RJ12 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83205 - 2001 RX12 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83206 - 2001 RZ12 9 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83207 - 2001 RB15 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83208 - 2001 RH15 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83209 - 2001 RV16 11 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83210 - 2001 RH19 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83211 - 2001 RB21 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83212 - 2001 RU21 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83213 - 2001 RD22 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83214 - 2001 RO22 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83215 - 2001 RT23 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83216 - 2001 RA27 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83217 - 2001 RF27 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83218 - 2001 RP27 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83219 - 2001 RV27 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83220 - 2001 RW29 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83221 - 2001 RP31 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83222 - 2001 RU31 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83223 - 2001 RA32 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83224 - 2001 RA33 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83225 - 2001 RS33 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83226 - 2001 RH34 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83227 - 2001 RS34 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83228 - 2001 RF35 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83229 - 2001 RK36 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83230 - 2001 RW37 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83231 - 2001 RG38 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83232 - 2001 RD41 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83233 - 2001 RT41 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83234 - 2001 RA44 9 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83235 - 2001 RB44 9 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83236 - 2001 RW44 9 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83237 - 2001 RV45 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83238 - 2001 RC46 9 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
83239 - 2001 RH51 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83240 - 2001 RG52 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83241 - 2001 RH52 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83242 - 2001 RU54 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83243 - 2001 RY54 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83244 - 2001 RH56 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83245 - 2001 RQ57 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83246 - 2001 RY57 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83247 - 2001 RZ50 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83248 - 2001 RQ60 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83249 - 2001 RD61 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83250 - 2001 RF62 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83251 - 2001 RF64 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83252 - 2001 RG64 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83253 - 2001 RH64 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83254 - 2001 RT65 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83255 - 2001 RK66 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83256 - 2001 RX68 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83257 - 2001 RL69 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83258 - 2001 RJ71 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83259 - 2001 RN71 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83260 - 2001 RP72 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83261 - 2001 RB73 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83262 - 2001 RF73 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83263 - 2001 RQ74 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83264 - 2001 RH75 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83265 - 2001 RU76 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83266 - 2001 RM77 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83267 - 2001 RY77 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83268 - 2001 RZ77 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83269 - 2001 RG78 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83270 - 2001 RK79 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83271 - 2001 RL79 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83272 - 2001 RT80 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83273 - 2001 RY80 13 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83274 - 2001 RJ81 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83275 - 2001 RQ81 14 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83276 - 2001 RJ83 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83277 - 2001 RX83 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83278 - 2001 RQ84 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83279 - 2001 RC86 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83280 - 2001 RD86 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83281 - 2001 RH86 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83282 - 2001 RD88 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83283 - 2001 RY88 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83284 - 2001 RJ89 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83285 - 2001 RV89 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83286 - 2001 RF90 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83287 - 2001 RQ90 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83288 - 2001 RH91 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83289 - 2001 RR91 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83290 - 2001 RF92 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83291 - 2001 RH92 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83292 - 2001 RD94 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83293 - 2001 RL94 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83294 - 2001 RD99 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83295 - 2001 RP100 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83296 - 2001 RB101 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83297 - 2001 RP101 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83298 - 2001 RJ102 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83299 - 2001 RB103 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83300 - 2001 RQ103 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83301–83400 editar
83301 - 2001 RJ104 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83302 - 2001 RH106 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83303 - 2001 RR106 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83304 - 2001 RA108 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83305 - 2001 RS108 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83306 - 2001 RR109 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83307 - 2001 RJ111 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83308 - 2001 RJ112 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83309 - 2001 RH113 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83310 - 2001 RV113 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83311 - 2001 RD114 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83312 - 2001 RF114 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83313 - 2001 RK115 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83314 - 2001 RP115 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83315 - 2001 RW118 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83316 - 2001 RK119 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83317 - 2001 RQ121 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83318 - 2001 RG122 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83319 - 2001 RL124 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83320 - 2001 RO124 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83321 - 2001 RS124 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83322 - 2001 RU124 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83323 - 2001 RE125 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83324 - 2001 RX127 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83325 - 2001 RE128 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83326 - 2001 RF128 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83327 - 2001 RJ128 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83328 - 2001 RR128 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83329 - 2001 RR130 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83330 - 2001 RC131 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83331 - 2001 RG131 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83332 - 2001 RN131 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83333 - 2001 RU131 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83334 - 2001 RW131 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83335 - 2001 RE132 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83336 - 2001 RZ132 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83337 - 2001 RG133 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83338 - 2001 RH134 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83339 - 2001 RB135 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83340 - 2001 RJ135 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83341 - 2001 RD136 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83342 - 2001 RG136 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83343 - 2001 RU136 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83344 - 2001 RU139 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83345 - 2001 RY140 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83346 - 2001 RD141 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83347 - 2001 RM141 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83348 - 2001 RO145 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83349 - 2001 RR146 9 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83350 - 2001 RZ146 9 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83351 - 2001 RG147 9 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83352 - 2001 RT148 10 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83353 - 2001 RT149 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83354 - 2001 RB151 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83355 - 2001 RN151 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83356 - 2001 RF153 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83357 - 2001 RK153 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83358 - 2001 RJ154 4 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83359 - 2001 RA155 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83360 Catalina 2001 SH 16 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83361 - 2001 SK 16 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83362 - 2001 SH1 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83363 - 2001 SU1 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83364 - 2001 SV1 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83365 - 2001 SA2 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83366 - 2001 SF2 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83367 - 2001 SL2 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83368 - 2001 SF3 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83369 - 2001 SM3 17 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83370 - 2001 SL4 17 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
83371 - 2001 SQ4 18 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
83372 - 2001 SP5 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83373 - 2001 SA9 19 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83374 - 2001 SF9 19 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83375 - 2001 SC12 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83376 - 2001 SD12 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83377 - 2001 SW12 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83378 - 2001 SG13 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83379 - 2001 SQ13 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83380 - 2001 SQ14 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83381 - 2001 SW14 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83382 - 2001 SE16 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83383 - 2001 SG16 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83384 - 2001 SQ16 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83385 - 2001 SH17 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83386 - 2001 SL18 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83387 - 2001 SS19 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83388 - 2001 SV19 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83389 - 2001 SQ20 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83390 - 2001 SK21 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83391 - 2001 SH22 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83392 - 2001 SU23 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83393 - 2001 SM24 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83394 - 2001 SH27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83395 - 2001 SP27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83396 - 2001 SU27 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83397 - 2001 SN28 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83398 - 2001 SF29 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83399 - 2001 SS30 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83400 - 2001 SS32 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83401–83500 editar
83402 - 2001 SC33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83403 - 2001 SK33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83404 - 2001 ST33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83405 - 2001 SD35 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83406 - 2001 SF35 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83407 - 2001 SO36 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83408 - 2001 SU36 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83409 - 2001 SE37 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83410 - 2001 SN37 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83411 - 2001 SE38 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83412 - 2001 SW38 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83413 - 2001 SZ38 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83414 - 2001 SA39 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83415 - 2001 SR40 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83416 - 2001 SH41 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83417 - 2001 ST41 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83418 - 2001 SG42 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83419 - 2001 SA43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83420 - 2001 SH43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83421 - 2001 ST43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83422 - 2001 SV43 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83423 - 2001 SA44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83424 - 2001 SC44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83425 - 2001 SP44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83426 - 2001 SS44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83427 - 2001 SV44 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83428 - 2001 SR45 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83429 - 2001 SG46 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83430 - 2001 SN46 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83431 - 2001 SR47 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83432 - 2001 SE48 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83433 - 2001 SH50 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83434 - 2001 SY50 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83435 - 2001 SO53 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83436 - 2001 SY54 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83437 - 2001 SE55 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83438 - 2001 SN55 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83439 - 2001 SJ56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83440 - 2001 SK56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83441 - 2001 SL56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83442 - 2001 ST56 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83443 - 2001 SF57 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83444 - 2001 SA50 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83445 - 2001 SF50 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83446 - 2001 SL50 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83447 - 2001 SX50 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83448 - 2001 SX59 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83449 - 2001 SM60 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83450 - 2001 SP60 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83451 - 2001 SR60 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83452 - 2001 SG62 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83453 - 2001 SS62 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83454 - 2001 SY62 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83455 - 2001 SB63 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83456 - 2001 SD63 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83457 - 2001 SG63 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83458 - 2001 SN63 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83459 - 2001 SS64 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83460 - 2001 SQ65 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83461 - 2001 SV66 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83462 - 2001 SC68 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83463 - 2001 SP69 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83464 Irishmccalla 2001 SM73 19 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
83465 - 2001 SV74 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83466 - 2001 SB75 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83467 - 2001 SE75 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83468 - 2001 SP75 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83469 - 2001 SV75 19 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83470 - 2001 SF76 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83471 - 2001 SO76 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83472 - 2001 SG78 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83473 - 2001 SA79 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83474 - 2001 SS79 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83475 - 2001 SL80 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83476 - 2001 SL81 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83477 - 2001 SD82 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83478 - 2001 ST83 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83479 - 2001 SW83 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83480 - 2001 SE86 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83481 - 2001 SO88 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83482 - 2001 SO90 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83483 - 2001 SC93 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83484 - 2001 SH93 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83485 - 2001 SY95 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83486 - 2001 SK97 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83487 - 2001 SY97 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83488 - 2001 SK105 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83489 - 2001 SW105 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83490 - 2001 SB106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83491 - 2001 SA107 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83492 - 2001 SE107 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83493 - 2001 SN111 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83494 - 2001 SZ113 20 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83495 - 2001 ST114 20 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83496 - 2001 SJ115 20 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83497 - 2001 SV116 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83498 - 2001 SY116 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83499 - 2001 SJ117 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83500 - 2001 SA118 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83501–83600 editar
83501 - 2001 SQ118 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83502 - 2001 SD120 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83503 - 2001 SH121 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83504 - 2001 SF123 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83505 - 2001 SF124 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83506 - 2001 SU124 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83507 - 2001 SY126 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83508 - 2001 SK127 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83509 - 2001 SR127 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83510 - 2001 SW127 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83511 - 2001 SH128 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83512 - 2001 SU128 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83513 - 2001 SC131 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83514 - 2001 SU131 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83515 - 2001 SF132 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83516 - 2001 SA133 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83517 - 2001 SF133 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83518 - 2001 SZ135 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83519 - 2001 SE139 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83520 - 2001 SX142 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83521 - 2001 SZ144 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83522 - 2001 SZ146 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83523 - 2001 SC147 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83524 - 2001 ST148 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83525 - 2001 SO149 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83526 - 2001 SV149 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83527 - 2001 SW149 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83528 - 2001 SL152 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83529 - 2001 SM153 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83530 - 2001 SY155 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83531 - 2001 SC157 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83532 - 2001 SV157 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83533 - 2001 SA150 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83534 - 2001 SO160 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83535 - 2001 SX162 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83536 - 2001 SF163 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83537 - 2001 SU163 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83538 - 2001 SD164 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83539 - 2001 SF164 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83540 - 2001 SN164 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83541 - 2001 SP164 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83542 - 2001 SP166 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83543 - 2001 SM167 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83544 - 2001 SS169 17 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83545 - 2001 SZ171 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83546 - 2001 SG172 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83547 - 2001 SP173 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83548 - 2001 SJ174 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83549 - 2001 SR174 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83550 - 2001 SW174 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83551 - 2001 SZ175 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83552 - 2001 SS176 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83553 - 2001 SW177 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83554 - 2001 SY177 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83555 - 2001 SV181 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83556 - 2001 SU183 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83557 - 2001 SP184 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83558 - 2001 SG187 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83559 - 2001 SR195 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83560 - 2001 SW203 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83561 - 2001 SX205 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83562 - 2001 SJ210 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83563 - 2001 SO211 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83564 - 2001 SD212 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83565 - 2001 SS213 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83566 - 2001 SG214 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83567 - 2001 SF218 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83568 - 2001 SK218 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83569 - 2001 SZ219 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83570 - 2001 SD224 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83571 - 2001 SH225 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83572 - 2001 SS225 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83573 - 2001 SW225 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83574 - 2001 SJ226 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83575 - 2001 SK229 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83576 - 2001 SM229 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83577 - 2001 SD230 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83578 - 2001 SK230 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83579 - 2001 SD231 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83580 - 2001 SR231 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83581 - 2001 SX232 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83582 - 2001 SJ233 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83583 - 2001 SP233 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83584 - 2001 SR237 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83585 - 2001 SC238 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83586 - 2001 SA241 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83587 - 2001 SA242 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83588 - 2001 SS242 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83589 - 2001 SO246 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83590 - 2001 SE247 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83591 - 2001 SA248 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83592 - 2001 SO249 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83593 - 2001 SB253 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83594 - 2001 SS253 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83595 - 2001 SX256 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83596 - 2001 SC263 25 de setiembre, 2001 Emerald Lane L. Ball
83597 - 2001 SU263 25 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83598 - 2001 SP265 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83599 - 2001 SE266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83600 - 2001 SM266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83601–83700 editar
83601 - 2001 SO266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83602 - 2001 SR266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83603 - 2001 SO268 19 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83604 - 2001 SG270 26 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83605 - 2001 SJ270 26 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83606 - 2001 SS270 16 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83607 - 2001 SC272 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83608 - 2001 SK272 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83609 - 2001 SE273 24 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83610 - 2001 SZ274 18 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83611 - 2001 SS277 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83612 - 2001 SW281 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83613 - 2001 SR286 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83614 - 2001 SU286 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83615 - 2001 SE287 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83616 - 2001 SW287 27 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83617 - 2001 SX287 27 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83618 - 2001 SS289 29 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83619 - 2001 SZ291 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83620 - 2001 SA293 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83621 - 2001 SL307 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83622 - 2001 SP308 22 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83623 - 2001 SK312 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83624 - 2001 SH313 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83625 - 2001 SL313 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83626 - 2001 SQ313 21 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83627 - 2001 SN315 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83628 - 2001 SV315 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83629 - 2001 SY316 24 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83630 - 2001 SD317 25 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83631 - 2001 SH317 25 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83632 - 2001 SE321 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83633 - 2001 SF322 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83634 - 2001 SO324 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83635 - 2001 SF325 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83636 - 2001 SO326 18 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83637 - 2001 SY327 18 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83638 - 2001 SG328 19 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83639 - 2001 SH328 19 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83640 - 2001 SW334 20 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83641 - 2001 SO338 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83642 - 2001 SA339 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83643 - 2001 ST343 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83644 - 2001 SX343 22 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
83645 - 2001 SL344 23 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83646 - 2001 SK345 23 de setiembre, 2001 Haleakala NEAT
83647 - 2001 SH346 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
83648 - 2001 SM349 17 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83649 - 2001 TU2 6 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83650 - 2001 TR3 7 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83651 - 2001 TX6 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83652 - 2001 TM8 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83653 - 2001 TK10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83654 - 2001 TV10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83655 - 2001 TA12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83656 - 2001 TP12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83657 - 2001 TV13 12 d'ochobre, 2001 Colleverde V. S. Casulli
83658 - 2001 TZ14 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83659 - 2001 TR15 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83660 - 2001 TJ16 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83661 - 2001 TL17 13 d'ochobre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
83662 - 2001 TB18 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83663 - 2001 TH19 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83664 - 2001 TR19 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83665 - 2001 TP21 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83666 - 2001 TZ21 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83667 - 2001 TN22 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83668 - 2001 TB27 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83669 - 2001 TV29 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83670 - 2001 TL30 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83671 - 2001 TN30 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83672 - 2001 TD35 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83673 - 2001 TN35 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83674 - 2001 TP41 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83675 - 2001 TJ45 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83676 - 2001 TW45 9 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83677 - 2001 TW46 15 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83678 - 2001 TC47 15 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83679 - 2001 TB48 14 d'ochobre, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
83680 - 2001 TO49 15 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83681 - 2001 TC50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83682 - 2001 TG50 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83683 - 2001 TV51 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83684 - 2001 TX51 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83685 - 2001 TW52 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83686 - 2001 TC53 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83687 - 2001 TQ54 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83688 - 2001 TO55 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83689 - 2001 TL63 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83690 - 2001 TW63 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83691 - 2001 TE65 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83692 - 2001 TX65 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83693 - 2001 TY65 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83694 - 2001 TG67 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83695 - 2001 TD68 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83696 - 2001 TD70 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83697 - 2001 TA72 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83698 - 2001 TM72 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83699 - 2001 TZ72 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83700 - 2001 TG73 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83701–83800 editar
83701 - 2001 TA75 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83702 - 2001 TJ75 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83703 - 2001 TX75 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83704 - 2001 TO76 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83705 - 2001 TL77 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83706 - 2001 TM77 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83707 - 2001 TQ77 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83708 - 2001 TW77 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83709 - 2001 TW80 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83710 - 2001 TW81 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83711 - 2001 TH82 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83712 - 2001 TS82 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83713 - 2001 TJ84 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83714 - 2001 TU86 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83715 - 2001 TV86 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83716 - 2001 TM88 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83717 - 2001 TW91 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83718 - 2001 TB94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83719 - 2001 TH94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83720 - 2001 TJ94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83721 - 2001 TT97 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83722 - 2001 TL98 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83723 - 2001 TN98 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83724 - 2001 TA101 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83725 - 2001 TW103 15 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83726 - 2001 TR104 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83727 - 2001 TO105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83728 - 2001 TH110 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83729 - 2001 TG111 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83730 - 2001 TP116 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83731 - 2001 TW116 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83732 - 2001 TC118 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83733 - 2001 TK118 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83734 - 2001 TY121 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83735 - 2001 TW122 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83736 - 2001 TS124 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83737 - 2001 TA125 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83738 - 2001 TA126 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83739 - 2001 TO128 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83740 - 2001 TQ130 8 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83741 - 2001 TT130 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83742 - 2001 TD131 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83743 - 2001 TZ133 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83744 - 2001 TN134 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83745 - 2001 TP136 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83746 - 2001 TQ136 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83747 - 2001 TR136 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83748 - 2001 TT136 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83749 - 2001 TO137 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83750 - 2001 TS137 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83751 - 2001 TX137 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83752 - 2001 TY137 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83753 - 2001 TX138 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83754 - 2001 TJ139 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83755 - 2001 TS139 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83756 - 2001 TJ140 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83757 - 2001 TX144 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83758 - 2001 TW145 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83759 - 2001 TC151 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83760 - 2001 TC152 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83761 - 2001 TE152 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83762 - 2001 TH152 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83763 - 2001 TW153 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83764 - 2001 TA150 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83765 - 2001 TP159 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83766 - 2001 TQ159 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83767 - 2001 TZ160 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83768 - 2001 TR161 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83769 - 2001 TU161 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83770 - 2001 TB164 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83771 - 2001 TL165 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83772 - 2001 TW170 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83773 - 2001 TN171 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83774 - 2001 TS171 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83775 - 2001 TB172 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83776 - 2001 TP174 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83777 - 2001 TE179 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83778 - 2001 TD195 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83779 - 2001 TE198 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83780 - 2001 TC199 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83781 - 2001 TD199 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83782 - 2001 TL201 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83783 - 2001 TU201 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83784 - 2001 TY201 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83785 - 2001 TU202 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83786 - 2001 TT203 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83787 - 2001 TU203 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83788 - 2001 TV204 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83789 - 2001 TC205 11 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83790 - 2001 TH209 12 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83791 - 2001 TR210 13 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83792 - 2001 TS210 13 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83793 - 2001 TF211 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83794 - 2001 TM211 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83795 - 2001 TX211 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83796 - 2001 TC212 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83797 - 2001 TX212 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83798 - 2001 TG214 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83799 - 2001 TU216 13 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83800 - 2001 TJ217 14 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83801–83900 editar
83801 - 2001 TG218 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83802 - 2001 TY218 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83803 - 2001 TD219 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83804 - 2001 TA222 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83805 - 2001 TM225 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83806 - 2001 TX225 14 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83807 - 2001 TH226 14 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83808 - 2001 TC227 15 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83809 - 2001 TQ227 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83810 - 2001 TH233 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83811 - 2001 TR233 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83812 - 2001 TM235 15 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83813 - 2001 TM236 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83814 - 2001 TT237 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83815 - 2001 TS238 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83816 - 2001 TD239 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83817 - 2001 TM239 15 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83818 - 2001 TO240 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83819 - 2001 UY2 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83820 - 2001 UJ4 17 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83821 - 2001 UL5 18 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83822 - 2001 UN7 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83823 - 2001 UP9 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83824 - 2001 UL15 25 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83825 - 2001 UC19 16 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83826 - 2001 UW20 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83827 - 2001 UA21 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83828 - 2001 UW21 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83829 - 2001 UZ21 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83830 - 2001 UM22 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83831 - 2001 UE23 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83832 - 2001 UQ23 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83833 - 2001 UE24 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83834 - 2001 UQ24 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83835 - 2001 UQ26 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83836 - 2001 UD30 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83837 - 2001 UA31 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83838 - 2001 UL31 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83839 - 2001 UG32 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83840 - 2001 UZ34 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83841 - 2001 UE35 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83842 - 2001 UZ35 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83843 - 2001 UN36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83844 - 2001 US36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83845 - 2001 UX36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83846 - 2001 UY36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83847 - 2001 UO37 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83848 - 2001 US38 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83849 - 2001 UG40 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83850 - 2001 UA45 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83851 - 2001 UK45 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83852 - 2001 UY47 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83853 - 2001 UP49 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83854 - 2001 UL51 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83855 - 2001 UT53 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83856 - 2001 UF55 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83857 - 2001 US59 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83858 - 2001 UD65 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83859 - 2001 UB66 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83860 - 2001 UO67 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83861 - 2001 UR67 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83862 - 2001 UY71 16 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83863 - 2001 UA72 17 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83864 - 2001 UT72 20 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83865 - 2001 UQ73 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83866 - 2001 UY74 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83867 - 2001 UC77 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83868 - 2001 UL83 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83869 - 2001 UA89 20 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83870 - 2001 US89 25 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83871 - 2001 UF92 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83872 - 2001 UC93 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83873 - 2001 UN93 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83874 - 2001 UZ94 19 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83875 - 2001 UA95 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83876 - 2001 UD96 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83877 - 2001 UE96 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83878 - 2001 UA98 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83879 - 2001 UQ108 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83880 - 2001 UT109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83881 - 2001 UU116 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83882 - 2001 US120 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83883 - 2001 UQ123 22 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83884 - 2001 UW123 22 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83885 - 2001 UM124 22 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83886 - 2001 UX124 22 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83887 - 2001 UL126 28 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83888 - 2001 UL127 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83889 - 2001 UN128 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83890 - 2001 US130 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83891 - 2001 UN134 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83892 - 2001 UN135 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83893 - 2001 UM139 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83894 - 2001 UY141 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83895 - 2001 UK142 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83896 - 2001 UK146 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83897 - 2001 UJ147 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83898 - 2001 UZ148 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83899 - 2001 UF152 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83900 - 2001 UN157 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83901–84000 editar
83901 - 2001 US163 17 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83902 - 2001 UX164 23 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83903 - 2001 UR166 24 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83904 - 2001 UB173 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83905 - 2001 UY182 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83906 - 2001 UL183 16 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
83907 - 2001 UD184 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83908 - 2001 UT186 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83909 - 2001 UB189 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83910 - 2001 UA210 20 d'ochobre, 2001 Haleakala NEAT
83911 - 2001 UV219 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
83912 - 2001 VH1 7 de payares, 2001 Palomar NEAT
83913 - 2001 VF6 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83914 - 2001 VA7 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83915 - 2001 VF7 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83916 - 2001 VS8 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83917 - 2001 VB11 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83918 - 2001 VJ11 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83919 - 2001 VX12 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83920 - 2001 VX15 6 de payares, 2001 Palomar NEAT
83921 - 2001 VB16 8 de payares, 2001 Palomar NEAT
83922 - 2001 VK16 10 de payares, 2001 Palomar NEAT
83923 - 2001 VR16 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83924 - 2001 VZ23 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83925 - 2001 VS25 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83926 - 2001 VS37 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83927 - 2001 VD48 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83928 - 2001 VJ50 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83929 - 2001 VF51 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83930 - 2001 VY56 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83931 - 2001 VO50 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83932 - 2001 VD74 11 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83933 - 2001 VJ74 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83934 - 2001 VZ74 8 de payares, 2001 Palomar NEAT
83935 - 2001 VV86 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83936 - 2001 VY86 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83937 - 2001 VU89 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83938 - 2001 VO93 15 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83939 - 2001 VX105 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83940 - 2001 VD122 13 de payares, 2001 Haleakala NEAT
83941 - 2001 WD 16 de payares, 2001 Bisei SG Center BATTeRS
83942 - 2001 WC12 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83943 - 2001 WK14 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83944 - 2001 WM17 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83945 - 2001 WO21 18 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83946 - 2001 WR26 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83947 - 2001 WT36 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83948 - 2001 WN37 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83949 - 2001 WP45 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83950 - 2001 WV69 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83951 - 2001 WG74 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83952 - 2001 WO80 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
83953 - 2001 WA97 18 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83954 - 2001 WU98 19 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83955 - 2001 XR6 8 d'avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83956 - 2001 XX30 7 d'avientu, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
83957 - 2001 XO35 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83958 - 2001 XA36 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83959 - 2001 XD80 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83960 - 2001 XB84 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83961 - 2001 XQ113 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83962 - 2001 XW123 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83963 - 2001 XM202 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83964 - 2001 XL256 7 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83965 - 2001 XU256 7 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83966 - 2001 YX13 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83967 - 2001 YG111 17 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83968 - 2001 YY114 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83969 - 2001 YW127 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83970 - 2001 YQ132 20 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
83971 - 2002 AU25 9 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
83972 - 2002 AZ34 9 de xineru, 2002 Kingsnake J. V. McClusky
83973 - 2002 AS181 5 de xineru, 2002 Palomar NEAT
83974 - 2002 AV181 5 de xineru, 2002 Palomar NEAT
83975 - 2002 AD184 6 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
83976 - 2002 CA15 9 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83977 - 2002 CE89 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
83978 - 2002 CC202 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
83979 - 2002 EW5 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
83980 - 2002 EP9 10 de marzu, 2002 Palomar NEAT
83981 - 2002 EJ22 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
83982 Crantor 2002 GO9 12 d'abril, 2002 Palomar NEAT
83983 - 2002 GE39 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
83984 - 2002 GL77 9 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
83985 - 2002 JV42 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
83986 - 2002 JS101 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
83987 - 2002 LR32 11 de xunu, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83988 - 2002 LC34 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
83989 - 2002 MF1 17 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
83990 - 2002 MM1 17 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
83991 - 2002 MS1 20 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
83992 - 2002 MG3 25 de xunu, 2002 Haleakala NEAT
83993 - 2002 MM3 19 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
83994 - 2002 NJ12 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
83995 - 2002 NH13 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
83996 - 2002 NP18 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
83997 - 2002 NK19 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
83998 - 2002 NA24 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
83999 - 2002 NV26 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
84000 - 2002 NG27 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR


Predecesor:
82001–83000
Llista d'asteroides
83001–84000
Socesor:
84001–85000