Llista d'asteroides (79001-80000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 79001... 79101... 79201... 79301... 79401... 79501... 79601... 79701... 79801... 79901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
79001–79100 editar
79001 - 2749 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79002 - 2774 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79003 - 3519 P-L 17 d'ochobre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79004 - 4134 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79005 - 4220 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79006 - 4261 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79007 - 4289 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79008 - 4306 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79009 - 4707 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79010 - 4851 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79011 - 6312 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79012 - 6678 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79013 - 9056 P-L 17 d'ochobre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79014 - 9520 P-L 17 d'ochobre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79015 - 9548 P-L 17 d'ochobre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79016 - 2094 T-1 25 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79017 - 2117 T-1 25 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79018 - 2126 T-1 25 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79019 - 1071 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79020 - 1085 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79021 - 1160 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79022 - 1200 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79023 - 1213 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79024 - 1247 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79025 - 1318 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79026 - 1322 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79027 - 1337 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79028 - 1441 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79029 - 1503 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79030 - 2027 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79031 - 2073 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79032 - 2134 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79033 - 2185 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79034 - 2228 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79035 - 2247 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79036 - 3063 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79037 - 3116 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79038 - 3144 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79039 - 3169 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79040 - 3196 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79041 - 3234 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79042 - 3249 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79043 - 3330 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79044 - 3919 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79045 - 4071 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79046 - 4113 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79047 - 4184 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79048 - 4200 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79049 - 4207 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79050 - 4649 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79051 - 5091 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79052 - 5142 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79053 - 5153 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79054 - 1046 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79055 - 1063 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79056 - 1132 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79057 - 1183 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79058 - 1215 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79059 - 2014 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79060 - 2281 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79061 - 2286 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79062 - 2449 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79063 - 2499 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79064 - 2536 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79065 - 3102 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79066 - 3172 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79067 - 3221 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79068 - 3258 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79069 - 3275 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79070 - 3282 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79071 - 3300 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79072 - 3337 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79073 - 3410 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79074 - 3530 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79075 - 3704 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79076 - 3782 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79077 - 4122 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79078 - 4188 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79079 - 4302 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79080 - 4502 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79081 - 4673 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79082 - 5047 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79083 - 5068 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79084 - 5650 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
79085 - 1975 SE1 30 de setiembre, 1975 Palomar S. J. Bus
79086 - 1977 RD 4 de setiembre, 1977 La Silla R. M. West
79087 Scheidt 1977 UM2 17 d'ochobre, 1977 Tautenburg Observatory F. Börngen, P. Lochno, R. Ziener
79088 - 1978 VB4 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
79089 - 1978 VX10 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
79090 - 1979 MZ8 25 de xunu, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
79091 - 1979 OB11 24 de xunetu, 1979 Siding Spring S. J. Bus
79092 - 1981 DT1 28 de febreru, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79093 - 1981 EU10 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79094 - 1981 ED13 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79095 - 1981 EL15 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79096 - 1981 EM20 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79097 - 1981 EC24 7 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79098 - 1981 EE26 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79099 - 1981 EG29 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79100 - 1981 EH30 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79101–79200 editar
79101 - 1981 EJ31 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79102 - 1981 EP31 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79103 - 1981 EO32 7 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79104 - 1981 EK33 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79105 - 1981 EY33 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79106 - 1981 EW34 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79107 - 1981 EX37 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79108 - 1981 EB38 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79109 - 1981 EN39 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79110 - 1981 EH40 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79111 - 1981 ES40 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79112 - 1981 EE42 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79113 - 1981 EP45 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79114 - 1981 EJ46 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
79115 - 1984 JK 9 de mayu, 1984 Palomar J. Gibson
79116 - 1984 ST6 27 de setiembre, 1984 La Silla H. Debehogne
79117 - 1988 QC1 16 d'agostu, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
79118 - 1989 GY5 5 d'abril, 1989 La Silla E. W. Elst
79119 - 1989 SC10 26 de setiembre, 1989 La Silla H. Debehogne
79120 - 1989 TS4 7 d'ochobre, 1989 La Silla E. W. Elst
79121 - 1990 EG1 2 de marzu, 1990 La Silla E. W. Elst
79122 - 1990 RV7 14 de setiembre, 1990 La Silla H. Debehogne
79123 - 1990 RT8 15 de setiembre, 1990 La Silla H. Debehogne
79124 - 1990 RU8 15 de setiembre, 1990 La Silla H. Debehogne
79125 - 1990 SZ4 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
79126 - 1990 SO6 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
79127 - 1990 SK8 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
79128 - 1990 SB13 22 de setiembre, 1990 La Silla H. Debehogne
79129 Robkoldewey 1990 TX11 11 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
79130 - 1990 UC2 26 d'ochobre, 1990 Geisei T. Seki
79131 - 1990 UN4 16 d'ochobre, 1990 La Silla E. W. Elst
79132 - 1990 VR4 15 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
79133 - 1990 VG5 15 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
79134 - 1990 VO8 15 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
79135 - 1991 JV 8 de mayu, 1991 Kitt Peak Spacewatch
79136 - 1991 ND4 8 de xunetu, 1991 La Silla H. Debehogne
79137 - 1991 PD15 6 d'agostu, 1991 Palomar H. E. Holt
79138 - 1991 RS4 13 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
79139 - 1991 SP 30 de setiembre, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
79140 - 1991 SX2 29 de setiembre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
79141 - 1991 TB 1 d'ochobre, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
79142 - 1991 VR2 1 de payares, 1991 Palomar E. F. Helin
79143 - 1992 BQ2 30 de xineru, 1992 La Silla E. W. Elst
79144 Cervantes 1992 CM3 2 de febreru, 1992 La Silla E. W. Elst
79145 - 1992 EL13 2 de marzu, 1992 La Silla UESAC
79146 - 1992 JP3 2 de mayu, 1992 La Silla H. Debehogne
79147 - 1992 RG3 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
79148 - 1992 SN3 24 de setiembre, 1992 Kitt Peak Spacewatch
79149 - 1992 UR4 27 d'ochobre, 1992 Geisei T. Seki
79150 - 1992 UR7 23 d'ochobre, 1992 Kitt Peak Spacewatch
79151 - 1992 YS3 24 d'avientu, 1992 Kitt Peak Spacewatch
79152 - 1993 FX3 17 de marzu, 1993 Geisei T. Seki
79153 - 1993 FV4 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79154 - 1993 FF5 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79155 - 1993 FN8 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79156 - 1993 FA12 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79157 - 1993 FE16 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79158 - 1993 FB17 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79159 - 1993 FP17 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79160 - 1993 FO19 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79161 - 1993 FW19 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79162 - 1993 FU20 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79163 - 1993 FK24 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79164 - 1993 FE27 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79165 - 1993 FR27 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79166 - 1993 FU29 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79167 - 1993 FM32 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79168 - 1993 FP33 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79169 - 1993 FY33 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79170 - 1993 FT34 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79171 - 1993 FM37 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79172 - 1993 FX38 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79173 - 1993 FE41 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79174 - 1993 FC46 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79175 - 1993 FU47 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79176 - 1993 FA50 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79177 - 1993 FG50 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79178 - 1993 FN54 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79179 - 1993 FX56 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79180 - 1993 FR62 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79181 - 1993 FT75 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79182 - 1993 FS82 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
79183 - 1993 KY 21 de mayu, 1993 Kitt Peak Spacewatch
79184 - 1993 KO3 21 de mayu, 1993 Kitt Peak Spacewatch
79185 - 1993 OZ3 20 de xunetu, 1993 La Silla E. W. Elst
79186 - 1993 QN 20 d'agostu, 1993 Palomar E. F. Helin, J. Alu
79187 - 1993 QL8 20 d'agostu, 1993 La Silla E. W. Elst
79188 - 1993 QF9 20 d'agostu, 1993 La Silla E. W. Elst
79189 - 1993 RB8 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
79190 - 1993 TT9 12 d'ochobre, 1993 Kitt Peak Spacewatch
79191 - 1993 TU14 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79192 - 1993 TG16 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79193 - 1993 TW17 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79194 - 1993 TZ18 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79195 - 1993 TZ24 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79196 - 1993 TD33 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79197 - 1993 TE33 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79198 - 1993 TL33 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79199 - 1993 TN37 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79200 - 1993 UH4 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79201–79300 editar
79201 - 1993 UY4 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79202 - 1993 UV5 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79203 - 1993 UC6 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79204 - 1993 UH7 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79205 - 1993 UN8 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
79206 - 1993 VX1 11 de payares, 1993 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
79207 - 1994 AW9 8 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79208 - 1994 AF12 11 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79209 - 1994 AT12 11 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79210 - 1994 CX17 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
79211 - 1994 CB18 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
79212 - 1994 ET 6 de marzu, 1994 San Marcello L. Tesi, G. Cattani
79213 - 1994 EX 8 de marzu, 1994 Stroncone A. Vagnozzi
79214 - 1994 GS6 11 d'abril, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79215 - 1994 HU 16 d'abril, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79216 - 1994 JH3 3 de mayu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79217 - 1994 JR4 3 de mayu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79218 - 1994 JU7 8 de mayu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79219 - 1994 LN 5 de xunu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79220 - 1994 PO1 12 d'agostu, 1994 Siding Spring R. H. McNaught
79221 - 1994 PN7 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79222 - 1994 PQ8 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79223 - 1994 PM12 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79224 - 1994 PS12 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79225 - 1994 PF16 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79226 - 1994 PM16 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79227 - 1994 PK17 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79228 - 1994 PP17 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79229 - 1994 PE20 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79230 - 1994 PP21 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79231 - 1994 PO22 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79232 - 1994 PH25 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79233 - 1994 PK25 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79234 - 1994 PC26 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79235 - 1994 PQ28 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79236 - 1994 PB31 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79237 - 1994 PC31 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79238 - 1994 PM36 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79239 - 1994 PY37 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
79240 - 1994 QD 26 d'agostu, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
79241 - 1994 QE 26 d'agostu, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
79242 - 1994 RE 3 de setiembre, 1994 Stroncone Stroncone
79243 - 1994 RA1 9 de setiembre, 1994 Kleť Kleť
79244 - 1994 RT1 1 de setiembre, 1994 Palomar E. F. Helin
79245 - 1994 RL23 5 de setiembre, 1994 La Silla E. W. Elst
79246 - 1994 SC6 28 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79247 - 1994 SL7 28 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79248 - 1994 TJ 6 d'ochobre, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
79249 - 1994 TL 2 d'ochobre, 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
79250 - 1994 TD5 2 d'ochobre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79251 - 1994 TW8 8 d'ochobre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79252 - 1994 TR11 10 d'ochobre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79253 - 1994 UQ7 28 d'ochobre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79254 - 1994 YJ 23 d'avientu, 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
79255 - 1994 YY3 31 d'avientu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
79256 - 1995 BO10 29 de xineru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79257 - 1995 CS6 1 de febreru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79258 - 1995 DP1 22 de febreru, 1995 Oizumi T. Kobayashi
79259 - 1995 DR9 25 de febreru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79260 - 1995 EN3 2 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79261 - 1995 FE15 27 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79262 - 1995 FU19 31 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79263 - 1995 HK5 29 d'abril, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79264 - 1995 MC4 29 de xunu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79265 - 1995 OV2 22 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79266 - 1995 OV3 22 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79267 - 1995 OE6 22 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79268 - 1995 OW13 23 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79269 - 1995 QG1 19 d'agostu, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79270 - 1995 QK8 27 d'agostu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79271 Bellagio 1995 SJ5 28 de setiembre, 1995 Sormano V. Giuliani, G. Ventre
79272 - 1995 SN6 17 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79273 - 1995 SQ11 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79274 - 1995 SG16 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79275 - 1995 SB21 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79276 - 1995 SM22 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79277 - 1995 SB25 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79278 - 1995 SA28 20 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79279 - 1995 SQ28 20 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79280 - 1995 SE32 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79281 - 1995 SN32 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79282 - 1995 SU32 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79283 - 1995 SN42 25 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79284 - 1995 SJ43 25 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79285 - 1995 SP53 28 de setiembre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79286 - 1995 SQ53 28 de setiembre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79287 - 1995 SQ58 23 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79288 - 1995 SY71 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79289 - 1995 TY6 15 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79290 - 1995 TE11 15 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79291 - 1995 UG6 27 d'ochobre, 1995 Oizumi T. Kobayashi
79292 - 1995 UH11 17 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79293 - 1995 UM25 20 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79294 - 1995 UR42 24 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79295 - 1995 UT42 24 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79296 - 1995 VE6 14 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79297 - 1995 VK8 14 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79298 - 1995 VO13 15 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79299 - 1995 WS2 16 de payares, 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
79300 - 1995 WP10 16 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79301–79400 editar
79301 - 1995 WD22 17 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79302 - 1995 WG22 18 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79303 - 1995 WV33 20 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79304 - 1995 WM35 21 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79305 - 1995 XK 12 d'avientu, 1995 Sudbury D. di Cicco
79306 - 1995 YZ7 18 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79307 - 1995 YH11 18 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79308 - 1995 YB12 18 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
79309 - 1995 YH21 19 d'avientu, 1995 Haleakala NEAT
79310 - 1996 AK4 12 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79311 - 1996 AO12 15 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79312 - 1996 BQ5 18 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79313 - 1996 CK 1 de febreru, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79314 - 1996 DP1 23 de febreru, 1996 Stroncone A. Vagnozzi
79315 - 1996 EK7 11 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79316 - 1996 HS7 18 d'abril, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79317 - 1996 HL21 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
79318 - 1996 HY22 20 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
79319 - 1996 HS24 20 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
79320 - 1996 HS25 20 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
79321 - 1996 JV4 10 de mayu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79322 - 1996 JP12 10 de mayu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79323 - 1996 PM7 8 d'agostu, 1996 La Silla E. W. Elst
79324 - 1996 PH8 8 d'agostu, 1996 La Silla E. W. Elst
79325 - 1996 QJ 17 d'agostu, 1996 Haleakala NEAT
79326 - 1996 QQ3 18 d'agostu, 1996 Caussols E. W. Elst
79327 - 1996 RT11 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79328 - 1996 RE19 15 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79329 - 1996 RC23 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79330 - 1996 RR24 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79331 - 1996 TY 5 d'ochobre, 1996 Sudbury D. di Cicco
79332 - 1996 TY2 3 d'ochobre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79333 - 1996 TN6 5 d'ochobre, 1996 Kuma Kogen A. Nakamura
79334 - 1996 TZ9 15 d'ochobre, 1996 Sudbury D. di Cicco
79335 - 1996 TJ19 4 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79336 - 1996 TV20 5 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79337 - 1996 TZ20 5 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79338 - 1996 TG22 6 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79339 - 1996 TG41 8 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
79340 - 1996 TO41 8 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
79341 - 1996 UT1 30 d'ochobre, 1996 Prescott P. G. Comba
79342 - 1996 VB15 5 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79343 - 1996 VK17 6 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79344 - 1996 VA27 11 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79345 - 1996 VN32 5 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79346 - 1996 VY33 6 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79347 - 1996 XJ2 4 d'avientu, 1996 Kleť Kleť
79348 - 1996 XK9 1 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79349 - 1996 XQ21 8 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
79350 - 1996 YW 20 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
79351 - 1997 AX5 1 de xineru, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79352 - 1997 AO6 3 de xineru, 1997 Uenohara N. Kawasato
79353 Andrewalday 1997 AF16 13 de xineru, 1997 Haleakala NEAT
79354 - 1997 BB 16 de xineru, 1997 Kleť Kleť
79355 - 1997 BN4 31 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79356 - 1997 BK5 31 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79357 - 1997 CP4 4 de febreru, 1997 Prescott P. G. Comba
79358 - 1997 CM6 3 de febreru, 1997 Haleakala NEAT
79359 - 1997 CA14 3 de febreru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79360 - 1997 CS29 3 de febreru, 1997 Mauna Kea J. X. Luu, D. C. Jewitt, C. A. Trujillo, J. Chen
79361 - 1997 DA 16 de febreru, 1997 Modra P. Kolény, L. Kornoš
79362 - 1997 EO2 4 de marzu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
79363 - 1997 EC4 2 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79364 - 1997 EU4 2 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79365 - 1997 EW6 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79366 - 1997 EC10 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79367 - 1997 EJ13 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79368 - 1997 EJ16 5 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79369 - 1997 EN24 5 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79370 - 1997 EJ33 4 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
79371 - 1997 ES39 5 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
79372 - 1997 EU41 10 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
79373 - 1997 EE42 10 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
79374 - 1997 EB59 11 de marzu, 1997 La Silla E. W. Elst
79375 - 1997 FA 16 de marzu, 1997 Pianoro V. Goretti
79376 - 1997 FF 18 de marzu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79377 - 1997 FV 18 de marzu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79378 - 1997 FF1 29 de marzu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79379 - 1997 FR3 31 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
79380 - 1997 GN 4 d'abril, 1997 Haleakala NEAT
79381 - 1997 GV2 7 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79382 - 1997 GC4 8 d'abril, 1997 Sormano M. Cavagna, P. Chiavenna
79383 - 1997 GU5 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79384 - 1997 GJ6 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79385 - 1997 GA7 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79386 - 1997 GP10 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79387 - 1997 GV11 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79388 - 1997 GC13 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79389 - 1997 GW13 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79390 - 1997 GK14 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79391 - 1997 GZ14 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79392 - 1997 GC15 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79393 - 1997 GH18 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79394 - 1997 GM18 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79395 - 1997 GP21 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79396 - 1997 GE23 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79397 - 1997 GG24 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79398 - 1997 GG27 9 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79399 - 1997 GC30 13 d'abril, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79400 - 1997 HQ2 30 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79401–79500 editar
79401 - 1997 HT2 25 d'abril, 1997 Mallorca A. López, R. Pacheco
79402 - 1997 HV2 28 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79403 - 1997 HX9 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79404 - 1997 HN10 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79405 - 1997 HD11 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
79406 - 1997 HS14 28 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79407 - 1997 JE4 1 de mayu, 1997 Socorro LINEAR
79408 - 1997 JE8 8 de mayu, 1997 Prescott P. G. Comba
79409 - 1997 JX11 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79410 - 1997 JW12 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79411 - 1997 JY12 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79412 - 1997 JO14 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79413 - 1997 JQ14 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79414 - 1997 JU15 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79415 - 1997 JY15 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79416 - 1997 JE18 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
79417 - 1997 KQ1 27 de mayu, 1997 Caussols ODAS
79418 - 1997 LO 3 de xunu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79419 - 1997 MZ 26 de xunu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79420 - 1997 MM4 28 de xunu, 1997 Socorro LINEAR
79421 - 1997 MF5 29 de xunu, 1997 Socorro LINEAR
79422 - 1997 MF6 26 de xunu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79423 - 1997 MY8 30 de xunu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79424 - 1997 NZ3 6 de xunetu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79425 - 1997 OA1 25 de xunetu, 1997 Mallorca R. Pacheco, A. López
79426 - 1997 QZ 24 d'agostu, 1997 Bédoin P. Antonini
79427 - 1997 SC3 24 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
79428 - 1997 SL10 26 de setiembre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79429 - 1997 SO10 26 de setiembre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79430 - 1997 SO11 27 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79431 - 1997 SW12 28 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79432 - 1997 SW20 28 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79433 - 1997 SM23 29 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79434 - 1997 SR25 27 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79435 - 1997 TU2 3 d'ochobre, 1997 Caussols ODAS
79436 - 1997 TD6 2 d'ochobre, 1997 Caussols ODAS
79437 - 1997 TZ10 3 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79438 - 1997 TD16 7 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79439 - 1997 TL16 8 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79440 - 1997 TM24 8 d'ochobre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79441 - 1997 TB27 9 d'ochobre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79442 - 1997 UX 22 d'ochobre, 1997 Ondřejov L. Šarounová
79443 - 1997 UL1 23 d'ochobre, 1997 Prescott P. G. Comba
79444 - 1997 UM26 26 d'ochobre, 1997 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
79445 - 1997 VT6 9 de payares, 1997 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
79446 - 1997 VC7 1 de payares, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79447 - 1997 WQ1 21 de payares, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79448 - 1997 WS3 23 de payares, 1997 Oizumi T. Kobayashi
79449 - 1997 WD4 20 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79450 - 1997 WP6 23 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79451 - 1997 WX9 21 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79452 - 1997 WA13 23 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79453 - 1997 WU14 23 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79454 - 1997 WA21 24 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79455 - 1997 WH46 26 de payares, 1997 Socorro LINEAR
79456 - 1997 WP56 22 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79457 - 1997 XD6 5 d'avientu, 1997 Caussols ODAS
79458 - 1997 YM 20 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
79459 - 1997 YS 20 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
79460 - 1997 YG2 21 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
79461 - 1997 YX7 21 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79462 - 1997 YB13 27 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79463 - 1997 YE13 28 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79464 - 1997 YW16 29 d'avientu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79465 - 1997 YH17 27 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79466 - 1997 YK17 28 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79467 - 1997 YB18 31 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79468 - 1997 YZ20 29 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
79469 - 1998 AH2 1 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79470 - 1998 AE4 2 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79471 - 1998 AH4 2 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79472 - 1998 AX4 6 de xineru, 1998 Sormano A. Testa, P. Chiavenna
79473 - 1998 BX8 18 de xineru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79474 - 1998 BT9 22 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79475 - 1998 BD17 22 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79476 - 1998 BP29 25 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79477 - 1998 CN 3 de febreru, 1998 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
79478 - 1998 CB1 6 de febreru, 1998 Kleť Kleť
79479 - 1998 CJ2 1 de febreru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79480 - 1998 DZ9 22 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
79481 - 1998 EO12 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
79482 - 1998 EX12 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
79483 - 1998 ET19 3 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
79484 - 1998 FH3 18 de marzu, 1998 Teide Teide
79485 - 1998 FH10 24 de marzu, 1998 Caussols ODAS
79486 - 1998 FQ10 24 de marzu, 1998 Caussols ODAS
79487 - 1998 FL26 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79488 - 1998 FF31 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79489 - 1998 FP34 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79490 - 1998 FC42 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79491 - 1998 FS42 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79492 - 1998 FB58 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79493 - 1998 FD63 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79494 - 1998 FC90 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79495 - 1998 FC91 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79496 - 1998 FK91 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79497 - 1998 FY123 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79498 - 1998 FP126 31 de marzu, 1998 Kleť Kleť
79499 - 1998 FB127 26 de marzu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79500 - 1998 FK133 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79501–79600 editar
79501 - 1998 FN135 28 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79502 - 1998 FB143 29 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
79503 - 1998 GA5 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
79504 - 1998 GZ5 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
79505 - 1998 GC6 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
79506 - 1998 HG7 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
79507 - 1998 HD42 24 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79508 - 1998 HB52 30 d'abril, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79509 - 1998 HT136 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
79510 - 1998 HO153 24 d'abril, 1998 Haleakala NEAT
79511 - 1998 JR4 1 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
79512 - 1998 KE3 23 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
79513 - 1998 KM19 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
79514 - 1998 KM26 26 de mayu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79515 - 1998 KU29 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
79516 - 1998 KP58 23 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
79517 - 1998 MD 16 de xunu, 1998 Woomera F. B. Zoltowski
79518 - 1998 MF3 16 de xunu, 1998 Woomera F. B. Zoltowski
79519 - 1998 MQ3 18 de xunu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79520 - 1998 MZ16 27 de xunu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79521 - 1998 ML29 24 de xunu, 1998 Socorro LINEAR
79522 - 1998 MS33 24 de xunu, 1998 Socorro LINEAR
79523 - 1998 OC1 20 de xunetu, 1998 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
79524 - 1998 OY9 26 de xunetu, 1998 La Silla E. W. Elst
79525 - 1998 OZ9 26 de xunetu, 1998 La Silla E. W. Elst
79526 - 1998 OL12 30 de xunetu, 1998 Reedy Creek J. Broughton
79527 - 1998 OL14 26 de xunetu, 1998 La Silla E. W. Elst
79528 - 1998 QG 17 d'agostu, 1998 Prescott P. G. Comba
79529 - 1998 QP1 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan Observatoriu Višnjan
79530 - 1998 QD4 17 d'agostu, 1998 Reedy Creek J. Broughton
79531 - 1998 QX6 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79532 - 1998 QX17 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79533 - 1998 QN20 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79534 - 1998 QQ21 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79535 - 1998 QW23 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79536 - 1998 QM29 23 d'agostu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79537 - 1998 QX31 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79538 - 1998 QN34 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79539 - 1998 QS35 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79540 - 1998 QW36 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79541 - 1998 QQ37 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79542 - 1998 QH38 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79543 - 1998 QB39 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79544 - 1998 QD41 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79545 - 1998 QG41 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79546 - 1998 QJ41 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79547 - 1998 QS42 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79548 - 1998 QD44 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79549 - 1998 QH44 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79550 - 1998 QO46 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79551 - 1998 QB47 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79552 - 1998 QE47 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79553 - 1998 QN48 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79554 - 1998 QT48 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79555 - 1998 QU48 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79556 - 1998 QX49 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79557 - 1998 QA51 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79558 - 1998 QE51 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79559 - 1998 QQ51 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79560 - 1998 QC56 28 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79561 - 1998 QT58 30 d'agostu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79562 - 1998 QU62 27 d'agostu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79563 - 1998 QD70 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79564 - 1998 QV72 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79565 - 1998 QV75 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79566 - 1998 QZ76 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79567 - 1998 QO83 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79568 - 1998 QS85 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79569 - 1998 QQ88 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79570 - 1998 QK90 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79571 - 1998 QG92 28 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79572 - 1998 QP92 28 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79573 - 1998 QW92 28 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79574 - 1998 QV93 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79575 - 1998 QZ93 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79576 - 1998 QG98 28 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79577 - 1998 QX99 26 d'agostu, 1998 La Silla E. W. Elst
79578 - 1998 QD100 26 d'agostu, 1998 La Silla E. W. Elst
79579 - 1998 QY102 26 d'agostu, 1998 La Silla E. W. Elst
79580 - 1998 QW103 26 d'agostu, 1998 La Silla E. W. Elst
79581 - 1998 QC106 25 d'agostu, 1998 La Silla E. W. Elst
79582 - 1998 QF108 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79583 - 1998 QW108 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
79584 - 1998 RW5 13 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79585 - 1998 RD16 14 de setiembre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79586 - 1998 RB17 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79587 - 1998 RE18 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79588 - 1998 RJ18 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79589 - 1998 RF19 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79590 - 1998 RX19 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79591 - 1998 RO20 15 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan Observatoriu Višnjan
79592 - 1998 RZ25 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79593 - 1998 RP30 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79594 - 1998 RA31 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79595 - 1998 RX31 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79596 - 1998 RH33 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79597 - 1998 RN34 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79598 - 1998 RA37 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79599 - 1998 RB37 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79600 - 1998 RR40 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79601–79700 editar
79601 - 1998 RB43 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79602 - 1998 RW43 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79603 - 1998 RK44 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79604 - 1998 RD46 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79605 - 1998 RR46 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79606 - 1998 RU46 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79607 - 1998 RD48 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79608 - 1998 RC49 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79609 - 1998 RC50 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79610 - 1998 RF51 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79611 - 1998 RC52 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79612 - 1998 RH56 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79613 - 1998 RJ56 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79614 - 1998 RB57 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79615 - 1998 RT57 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79616 - 1998 RV57 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79617 - 1998 RW60 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79618 - 1998 RY61 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79619 - 1998 RA62 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79620 - 1998 RC62 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79621 - 1998 RF62 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79622 - 1998 RT62 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79623 - 1998 RV63 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79624 - 1998 RN64 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79625 - 1998 RW64 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79626 - 1998 RQ66 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79627 - 1998 RP67 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79628 - 1998 RJ69 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79629 - 1998 RC71 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79630 - 1998 RR71 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79631 - 1998 RZ72 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79632 - 1998 RC73 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79633 - 1998 RM73 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79634 - 1998 RY73 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79635 - 1998 RY75 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79636 - 1998 RE77 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79637 - 1998 RT77 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79638 - 1998 RL78 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79639 - 1998 RP78 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79640 - 1998 RG80 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79641 - 1998 SY2 19 de setiembre, 1998 Campo Catino G. Masi, F. Mallia
79642 - 1998 SU8 20 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79643 - 1998 SF10 16 de setiembre, 1998 Caussols ODAS
79644 - 1998 SA11 17 de setiembre, 1998 Caussols ODAS
79645 - 1998 SM11 19 de setiembre, 1998 Caussols ODAS
79646 - 1998 SB13 22 de setiembre, 1998 Ondřejov P. Pravec
79647 - 1998 SG15 22 de setiembre, 1998 Drebach J. Kandler, G. Lehmann
79648 - 1998 SQ15 16 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79649 - 1998 SS15 16 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79650 - 1998 SB16 16 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79651 - 1998 SD17 17 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79652 - 1998 SA20 20 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79653 - 1998 SW21 22 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan Observatoriu Višnjan
79654 - 1998 SS22 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan Observatoriu Višnjan
79655 - 1998 SU23 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79656 - 1998 SZ23 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79657 - 1998 SR24 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79658 - 1998 SO25 22 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79659 - 1998 SJ28 17 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79660 - 1998 SX28 18 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79661 - 1998 SN29 18 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79662 - 1998 SS30 19 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79663 - 1998 SU32 23 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79664 - 1998 SN33 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79665 - 1998 SB34 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79666 - 1998 SH34 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79667 - 1998 SJ34 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79668 - 1998 SM37 21 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79669 - 1998 SV38 23 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79670 - 1998 SF43 23 de setiembre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79671 - 1998 SJ43 23 de setiembre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79672 - 1998 SM43 23 de setiembre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79673 - 1998 SG44 24 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79674 - 1998 SP44 24 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79675 - 1998 SS44 24 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79676 - 1998 SG47 26 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79677 - 1998 SK48 27 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79678 - 1998 SQ48 27 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79679 - 1998 SK49 20 de setiembre, 1998 Bergisch Gladbach W. Bickel
79680 - 1998 SK50 25 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79681 - 1998 SL53 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79682 - 1998 SD55 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79683 - 1998 SF55 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79684 - 1998 SJ55 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79685 - 1998 SN55 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79686 - 1998 SY58 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79687 - 1998 SC59 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79688 - 1998 SJ59 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79689 - 1998 SK59 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79690 - 1998 SH60 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79691 - 1998 SM60 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79692 - 1998 SP60 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79693 - 1998 SC61 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79694 - 1998 SZ62 25 de setiembre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79695 - 1998 SA66 20 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79696 - 1998 SZ66 20 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79697 - 1998 SP68 19 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79698 - 1998 SE71 21 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79699 - 1998 SH73 21 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79700 - 1998 SX73 21 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79701–79800 editar
79701 - 1998 SM75 21 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79702 - 1998 SW76 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79703 - 1998 SY76 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79704 - 1998 SF90 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79705 - 1998 SE93 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79706 - 1998 SW97 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79707 - 1998 SJ98 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79708 - 1998 SP101 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79709 - 1998 SD102 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79710 - 1998 SK102 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79711 - 1998 SV102 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79712 - 1998 SL104 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79713 - 1998 SV104 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79714 - 1998 SY106 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79715 - 1998 SA107 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79716 - 1998 SR108 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79717 - 1998 SE109 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79718 - 1998 SA110 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79719 - 1998 SN110 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79720 - 1998 SW110 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79721 - 1998 SE112 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79722 - 1998 SK117 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79723 - 1998 SF119 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79724 - 1998 SC125 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79725 - 1998 SN125 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79726 - 1998 SG127 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79727 - 1998 SJ127 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79728 - 1998 SK128 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79729 - 1998 SW128 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79730 - 1998 SK130 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79731 - 1998 SU132 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79732 - 1998 SK134 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79733 - 1998 SU134 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79734 - 1998 SH136 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79735 - 1998 SD137 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79736 - 1998 SL137 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79737 - 1998 SD138 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79738 - 1998 ST138 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79739 - 1998 SP139 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79740 - 1998 SQ140 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79741 - 1998 SG141 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79742 - 1998 SN142 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79743 - 1998 SS142 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79744 - 1998 SB145 20 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79745 - 1998 SY147 20 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79746 - 1998 SN150 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79747 - 1998 SR156 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79748 - 1998 SG157 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79749 - 1998 SG160 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
79750 - 1998 SU164 21 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79751 - 1998 SM166 21 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
79752 - 1998 SL168 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79753 - 1998 TK6 13 d'ochobre, 1998 Ondřejov L. Šarounová
79754 - 1998 TG7 14 d'ochobre, 1998 Caussols ODAS
79755 - 1998 TE8 14 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79756 - 1998 TA14 13 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79757 - 1998 TR18 14 d'ochobre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79758 - 1998 TB21 13 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79759 - 1998 TF23 14 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79760 - 1998 TG25 14 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79761 - 1998 TH26 14 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79762 - 1998 TA27 14 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79763 - 1998 TO34 14 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79764 - 1998 TY36 14 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79765 - 1998 TO37 14 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79766 - 1998 UQ4 20 d'ochobre, 1998 Caussols ODAS
79767 - 1998 UZ4 22 d'ochobre, 1998 Caussols ODAS
79768 - 1998 UO7 22 d'ochobre, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79769 - 1998 UH8 22 d'ochobre, 1998 Gekko T. Kagawa
79770 - 1998 UN9 16 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79771 - 1998 UK11 17 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79772 - 1998 UT12 18 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79773 - 1998 UW12 18 d'ochobre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79774 - 1998 UL15 22 d'ochobre, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79775 - 1998 UH19 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79776 - 1998 UO19 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79777 - 1998 UR19 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79778 - 1998 UC21 29 d'ochobre, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79779 - 1998 US22 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79780 - 1998 US37 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79781 - 1998 UF40 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79782 - 1998 UN40 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79783 - 1998 UT40 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79784 - 1998 UM42 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79785 - 1998 UL43 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
79786 - 1998 UY44 20 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79787 - 1998 UT48 17 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79788 - 1998 UK49 19 d'ochobre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79789 - 1998 VL1 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79790 - 1998 VF5 11 de payares, 1998 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79791 - 1998 VK5 8 de payares, 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
79792 - 1998 VQ5 9 de payares, 1998 Gekko T. Kagawa
79793 - 1998 VR5 9 de payares, 1998 Gekko T. Kagawa
79794 - 1998 VN6 11 de payares, 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
79795 - 1998 VW6 12 de payares, 1998 Oizumi T. Kobayashi
79796 - 1998 VX6 11 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79797 - 1998 VM9 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79798 - 1998 VJ10 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79799 - 1998 VU10 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79800 - 1998 VP11 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79801–79900 editar
79801 - 1998 VJ12 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79802 - 1998 VO12 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79803 - 1998 VG14 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79804 - 1998 VY17 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79805 - 1998 VQ20 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79806 - 1998 VQ21 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79807 - 1998 VX21 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79808 - 1998 VG23 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79809 - 1998 VA29 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79810 - 1998 VL33 15 de payares, 1998 San Marcello M. Tombelli, A. Boattini
79811 - 1998 VV35 9 de payares, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79812 - 1998 VG37 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79813 - 1998 VJ37 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79814 - 1998 VU37 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79815 - 1998 VG38 10 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79816 - 1998 VY41 14 de payares, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79817 - 1998 VA44 15 de payares, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79818 - 1998 VR45 11 de payares, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79819 - 1998 VE46 15 de payares, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79820 - 1998 VH49 11 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79821 - 1998 VK49 11 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79822 - 1998 VC52 13 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79823 - 1998 VK54 14 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79824 - 1998 VT55 11 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79825 - 1998 WT1 18 de payares, 1998 Oizumi T. Kobayashi
79826 - 1998 WP2 17 de payares, 1998 Pianoro V. Goretti
79827 - 1998 WU3 18 de payares, 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
79828 - 1998 WC5 21 de payares, 1998 Catalina CSS
79829 - 1998 WT5 17 de payares, 1998 Dossobuono L. Lai
79830 - 1998 WY10 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79831 - 1998 WZ10 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79832 - 1998 WB11 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79833 - 1998 WE11 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79834 - 1998 WN17 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79835 - 1998 WH19 21 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79836 - 1998 WX19 26 de payares, 1998 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
79837 - 1998 WB21 18 de payares, 1998 Socorro LINEAR
79838 - 1998 WO27 18 de payares, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79839 - 1998 WX32 20 de payares, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79840 - 1998 WR33 23 de payares, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79841 - 1998 WP36 19 de payares, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79842 - 1998 WG42 19 de payares, 1998 Caussols ODAS
79843 - 1998 WU42 16 de payares, 1998 Haleakala NEAT
79844 - 1998 WF43 21 de payares, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79845 - 1998 XR2 7 d'avientu, 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
79846 - 1998 XS2 7 d'avientu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
79847 - 1998 XY2 7 d'avientu, 1998 Sormano F. Manca, A. Testa
79848 - 1998 XO13 15 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
79849 - 1998 XJ14 15 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
79850 - 1998 XD17 8 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
79851 - 1998 XQ22 11 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79852 - 1998 XJ24 11 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79853 - 1998 XJ29 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79854 - 1998 XJ31 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79855 - 1998 XY32 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79856 - 1998 XY48 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79857 - 1998 XD53 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79858 - 1998 XN54 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79859 - 1998 XN58 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79860 - 1998 XZ83 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79861 - 1998 XX87 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79862 - 1998 XR89 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79863 - 1998 XN94 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79864 - 1998 XG96 11 d'avientu, 1998 Mérida O. A. Naranjo
79865 - 1998 XX98 8 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
79866 - 1998 YY 16 d'avientu, 1998 Oizumi T. Kobayashi
79867 - 1998 YO1 17 d'avientu, 1998 Baton Rouge G. Burks, M. Collier
79868 - 1998 YA4 19 d'avientu, 1998 Oizumi T. Kobayashi
79869 - 1998 YG5 18 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
79870 - 1998 YO6 21 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
79871 - 1998 YT7 24 d'avientu, 1998 Catalina CSS
79872 - 1998 YU7 24 d'avientu, 1998 Prescott P. G. Comba
79873 - 1998 YJ10 27 d'avientu, 1998 Prescott P. G. Comba
79874 - 1998 YW15 22 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79875 - 1998 YH17 22 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79876 - 1998 YO17 22 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79877 - 1998 YP17 22 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79878 - 1998 YU18 25 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79879 - 1998 YP19 25 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79880 - 1998 YU20 25 d'avientu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
79881 - 1998 YQ30 16 d'avientu, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79882 - 1998 YB31 17 d'avientu, 1998 Anderson Mesa LONEOS
79883 - 1999 AL3 8 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79884 - 1999 AP6 14 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79885 - 1999 AE10 14 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79886 - 1999 AL17 11 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79887 - 1999 AN33 15 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79888 - 1999 AQ33 15 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79889 - 1999 AJ35 8 de xineru, 1999 Mérida O. A. Naranjo
79890 - 1999 AL38 14 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79891 - 1999 BS1 17 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79892 - 1999 BQ2 18 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
79893 - 1999 BM4 19 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79894 - 1999 BP4 19 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79895 - 1999 BF5 20 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
79896 Billhaley 1999 BH5 20 de xineru, 1999 Kleť Kleť
79897 - 1999 BY5 21 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79898 - 1999 BD6 20 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79899 - 1999 BF6 20 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79900 - 1999 BH8 21 de xineru, 1999 Monte Agliale S. Donati
79901–80000 editar
79901 - 1999 BK9 22 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79902 - 1999 BY10 20 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79903 - 1999 BX11 21 de xineru, 1999 Caussols ODAS
79904 - 1999 BO13 25 de xineru, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
79905 - 1999 BH20 16 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79906 - 1999 BJ20 16 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79907 - 1999 BX23 18 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
79908 - 1999 BP27 16 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79909 - 1999 BY29 18 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79910 - 1999 BE30 19 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79911 - 1999 CK 4 de febreru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
79912 Terrell 1999 CC3 10 de febreru, 1999 Baton Rouge W. R. Cooney Jr.
79913 - 1999 CE3 9 de febreru, 1999 Ondřejov P. Pravec
79914 - 1999 CK3 7 de febreru, 1999 Gekko T. Kagawa
79915 - 1999 CR17 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79916 - 1999 CE18 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79917 - 1999 CU22 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79918 - 1999 CZ24 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79919 - 1999 CF28 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79920 - 1999 CU28 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79921 - 1999 CK31 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79922 - 1999 CP34 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79923 - 1999 CA36 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79924 - 1999 CS36 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79925 - 1999 CG42 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79926 - 1999 CP42 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79927 - 1999 CX46 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79928 - 1999 CD49 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79929 - 1999 CB51 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79930 - 1999 CL57 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79931 - 1999 CG63 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79932 - 1999 CA67 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79933 - 1999 CW70 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79934 - 1999 CM71 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79935 - 1999 CF72 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79936 - 1999 CO72 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79937 - 1999 CD73 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79938 - 1999 CB80 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79939 - 1999 CP82 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79940 - 1999 CJ83 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79941 - 1999 CC84 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79942 - 1999 CM85 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79943 - 1999 CO85 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79944 - 1999 CK86 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79945 - 1999 CQ89 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79946 - 1999 CE90 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79947 - 1999 CG90 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79948 - 1999 CR91 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79949 - 1999 CF92 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79950 - 1999 CP92 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79951 - 1999 CY93 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79952 - 1999 CZ95 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79953 - 1999 CG97 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79954 - 1999 CX99 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79955 - 1999 CR104 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79956 - 1999 CW105 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79957 - 1999 CS109 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79958 - 1999 CO112 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79959 - 1999 CO113 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79960 - 1999 CD115 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79961 - 1999 CU116 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79962 - 1999 CR119 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79963 - 1999 CV119 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79964 - 1999 CN120 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79965 - 1999 CD121 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79966 - 1999 CM124 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79967 - 1999 CY124 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79968 - 1999 CO125 11 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79969 - 1999 CP133 11 de febreru, 1999 Mauna Kea C. A. Trujillo, J. X. Luu, D. C. Jewitt
79970 - 1999 CJ135 8 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79971 - 1999 CP135 8 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79972 - 1999 CV135 8 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79973 - 1999 CP136 9 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79974 - 1999 CS137 9 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79975 - 1999 CS139 7 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79976 - 1999 CT152 12 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79977 - 1999 CS155 12 de febreru, 1999 Anderson Mesa LONEOS
79978 - 1999 CC158 15 de febreru, 1999 Mauna Kea D. C. Jewitt, C. A. Trujillo, J. X. Luu, S. S. Sheppard
79979 - 1999 DQ2 19 de febreru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
79980 - 1999 DX3 20 de febreru, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
79981 - 1999 DC5 17 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79982 - 1999 DY8 18 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
79983 - 1999 DF9 20 de febreru, 1999 Kitt Peak J. X. Luu, C. A. Trujillo, D. C. Jewitt
79984 - 1999 EQ1 6 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79985 - 1999 ED4 12 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79986 - 1999 ER5 13 de marzu, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
79987 - 1999 EJ10 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79988 - 1999 EK10 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79989 - 1999 FH1 17 de marzu, 1999 Caussols ODAS
79990 - 1999 FP1 16 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79991 - 1999 FW3 19 de marzu, 1999 Bologna Osservatorio San Vittore
79992 - 1999 FS4 17 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79993 - 1999 FU4 17 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79994 - 1999 FZ4 17 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79995 - 1999 FB15 19 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
79996 - 1999 FS19 23 de marzu, 1999 Bologna Osservatorio San Vittore
79997 - 1999 FW22 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
79998 - 1999 FH27 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
79999 - 1999 FJ32 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80000 - 1999 FR33 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR


Predecesor:
78001–79000
Llista d'asteroides
79001–80000
Socesor:
80001–81000