Llista d'asteroides (73001-74000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 73001... 73101... 73201... 73301... 73401... 73501... 73601... 73701... 73801... 73901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
73001–73100 editar
73001 - 2002 EP25 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73002 - 2002 EE26 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73003 - 2002 EJ26 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73004 - 2002 EC28 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73005 - 2002 EP29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73006 - 2002 ER29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73007 - 2002 ET29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73008 - 2002 EU29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73009 - 2002 EN30 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73010 - 2002 EU43 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73011 - 2002 EC44 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73012 - 2002 EL44 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73013 - 2002 EZ45 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73014 - 2002 EU52 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73015 - 2002 ES54 13 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73016 - 2002 ES58 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73017 - 2002 EL60 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73018 - 2002 EN66 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73019 - 2002 ES66 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73020 - 2002 EE68 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73021 - 2002 EL68 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73022 - 2002 EU68 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73023 - 2002 EW68 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73024 - 2002 EV72 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73025 - 2002 ER74 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73026 - 2002 EW74 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73027 - 2002 EZ77 11 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73028 - 2002 EK78 11 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73029 - 2002 EW78 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
73030 - 2002 EG79 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
73031 - 2002 EM80 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73032 - 2002 EP80 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73033 - 2002 EM81 13 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73034 - 2002 EY82 13 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73035 - 2002 EV84 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73036 - 2002 EP86 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73037 - 2002 EC87 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73038 - 2002 EK87 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73039 - 2002 EO91 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73040 - 2002 EH92 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73041 - 2002 ES94 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73042 - 2002 EG95 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73043 - 2002 EC98 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73044 - 2002 EG99 15 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73045 - 2002 EY105 9 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73046 - 2002 EG112 9 de marzu, 2002 Catalina CSS
73047 - 2002 EK114 10 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73048 - 2002 EA115 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73049 - 2002 EP115 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73050 - 2002 EQ121 11 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
73051 - 2002 EQ126 12 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73052 - 2002 EL127 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73053 - 2002 EX133 13 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73054 - 2002 EO153 15 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73055 - 2002 FG 16 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73056 - 2002 FN2 19 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73057 - 2002 FS2 19 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73058 - 2002 FK4 20 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73059 Kaunas 2002 FO5 16 de marzu, 2002 Moletai MAO
73060 - 2002 FZ7 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73061 - 2002 FC9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73062 - 2002 FE10 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73063 - 2002 FG10 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73064 - 2002 FE11 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73065 - 2002 FR15 16 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
73066 - 2002 FV15 16 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
73067 - 2002 FD33 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73068 - 2002 FK33 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73069 - 2002 FM34 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73070 - 2002 FB35 20 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73071 - 2002 FB37 23 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
73072 - 2002 FC38 30 de marzu, 2002 Palomar NEAT
73073 - 2002 GA1 4 d'abril, 2002 Emerald Lane L. Ball
73074 - 2002 GF4 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73075 - 2002 GL4 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73076 - 2002 GN4 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73077 - 2002 GT4 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73078 - 2002 GR8 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73079 Davidbaltimore 2002 GX8 14 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73080 - 2002 GJ9 15 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73081 - 2002 GD12 15 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73082 - 2002 GZ14 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73083 - 2002 GK15 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73084 - 2002 GX16 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73085 - 2002 GM17 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73086 - 2002 GY17 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73087 - 2002 GA18 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73088 - 2002 GD18 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73089 - 2002 GT18 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73090 - 2002 GT19 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73091 - 2002 GW19 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73092 - 2002 GZ19 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73093 - 2002 GG20 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73094 - 2002 GN20 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73095 - 2002 GS20 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73096 - 2002 GU20 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73097 - 2002 GN21 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73098 - 2002 GP21 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73099 - 2002 GR21 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73100 - 2002 GT21 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73101–73200 editar
73101 - 2002 GZ21 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73102 - 2002 GC24 15 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73103 - 2002 GZ24 13 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73104 - 2002 GO25 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73105 - 2002 GR25 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73106 - 2002 GV25 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73107 - 2002 GL26 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73108 - 2002 GS36 2 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73109 - 2002 GD37 2 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73110 - 2002 GT38 2 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73111 - 2002 GK40 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73112 - 2002 GE43 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73113 - 2002 GS43 4 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73114 - 2002 GQ44 4 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73115 - 2002 GP45 4 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73116 - 2002 GD49 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73117 - 2002 GF51 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73118 - 2002 GV53 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73119 - 2002 GZ53 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73120 - 2002 GS55 5 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73121 - 2002 GN56 5 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73122 - 2002 GO57 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73123 - 2002 GS58 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73124 - 2002 GB60 8 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73125 - 2002 GJ63 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73126 - 2002 GB65 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73127 - 2002 GD68 8 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73128 - 2002 GE68 8 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73129 - 2002 GM71 9 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73130 - 2002 GW73 9 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73131 - 2002 GE74 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73132 - 2002 GK74 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73133 - 2002 GD75 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73134 - 2002 GE75 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73135 - 2002 GG75 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73136 - 2002 GX75 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73137 - 2002 GK76 9 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73138 - 2002 GO76 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73139 - 2002 GM84 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73140 - 2002 GH87 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73141 - 2002 GK87 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73142 - 2002 GU87 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73143 - 2002 GF89 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73144 - 2002 GP95 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73145 - 2002 GQ95 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73146 - 2002 GJ98 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73147 - 2002 GS98 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73148 - 2002 GH99 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73149 - 2002 GC100 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73150 - 2002 GX100 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73151 - 2002 GO102 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73152 - 2002 GV102 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73153 - 2002 GM105 11 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73154 - 2002 GD110 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73155 - 2002 GU110 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73156 - 2002 GZ122 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73157 - 2002 GB127 12 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73158 - 2002 GN138 12 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73159 - 2002 GY140 13 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73160 - 2002 GZ143 13 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73161 - 2002 GC146 12 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73162 - 2002 GA151 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73163 - 2002 GK152 12 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73164 - 2002 GL154 13 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73165 - 2002 GE166 15 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73166 - 2002 GF166 15 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73167 - 2002 GC167 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73168 - 2002 GM170 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73169 - 2002 GE174 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73170 - 2002 HQ1 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73171 - 2002 HE2 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73172 - 2002 HG2 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73173 - 2002 HV2 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73174 - 2002 HG3 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73175 - 2002 HH5 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73176 - 2002 HW6 18 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73177 - 2002 HK7 18 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73178 - 2002 HH10 17 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73179 - 2002 HO10 21 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73180 - 2002 HY10 18 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
73181 - 2002 HB12 29 d'abril, 2002 Palomar NEAT
73182 - 2002 HY14 17 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73183 - 2002 HT15 17 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
73184 - 2002 JN 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73185 - 2002 JP 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73186 - 2002 JQ 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73187 - 2002 JS 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73188 - 2002 JU 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73189 - 2002 JV 3 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73190 - 2002 JJ1 3 de mayu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73191 - 2002 JY1 4 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73192 - 2002 JE3 4 de mayu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73193 - 2002 JQ5 5 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73194 - 2002 JY7 6 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73195 - 2002 JQ10 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73196 - 2002 JZ10 8 de mayu, 2002 Emerald Lane L. Ball
73197 - 2002 JL12 5 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73198 - 2002 JQ12 6 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73199 - 2002 JY12 8 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73200 - 2002 JP13 6 de mayu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73201–73300 editar
73201 - 2002 JU13 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73202 - 2002 JY14 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73203 - 2002 JR15 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73204 - 2002 JZ15 8 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73205 - 2002 JY16 7 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73206 - 2002 JK18 7 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73207 - 2002 JJ19 7 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73208 - 2002 JK19 7 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73209 - 2002 JM19 7 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73210 - 2002 JA20 8 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73211 - 2002 JK21 8 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73212 - 2002 JB22 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73213 - 2002 JN22 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73214 - 2002 JQ22 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73215 - 2002 JS22 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73216 - 2002 JW22 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73217 - 2002 JX23 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73218 - 2002 JA24 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73219 - 2002 JB24 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73220 - 2002 JO24 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73221 - 2002 JP24 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73222 - 2002 JB25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73223 - 2002 JD25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73224 - 2002 JK25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73225 - 2002 JN25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73226 - 2002 JW25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73227 - 2002 JO26 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73228 - 2002 JA27 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73229 - 2002 JP28 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73230 - 2002 JS28 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73231 - 2002 JY28 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73232 - 2002 JC29 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73233 - 2002 JN30 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73234 - 2002 JX32 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73235 - 2002 JM33 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73236 - 2002 JR33 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73237 - 2002 JA34 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73238 - 2002 JL34 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73239 - 2002 JU34 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73240 - 2002 JB36 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73241 - 2002 JC36 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73242 - 2002 JJ36 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73243 - 2002 JK36 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73244 - 2002 JS38 9 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73245 - 2002 JU39 10 de mayu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
73246 - 2002 JO40 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73247 - 2002 JY40 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73248 - 2002 JC41 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73249 - 2002 JG41 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73250 - 2002 JL42 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73251 - 2002 JM42 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73252 - 2002 JQ42 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73253 - 2002 JF43 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73254 - 2002 JK43 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73255 - 2002 JL43 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73256 - 2002 JN43 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73257 - 2002 JM44 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73258 - 2002 JV44 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73259 - 2002 JY45 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73260 - 2002 JP46 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73261 - 2002 JX46 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73262 - 2002 JK47 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73263 - 2002 JP47 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73264 - 2002 JU47 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73265 - 2002 JW48 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73266 - 2002 JN49 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73267 - 2002 JD50 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73268 - 2002 JN50 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73269 - 2002 JS50 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73270 - 2002 JY50 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73271 - 2002 JH51 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73272 - 2002 JW51 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73273 - 2002 JZ51 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73274 - 2002 JU52 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73275 - 2002 JT53 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73276 - 2002 JU53 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73277 - 2002 JP58 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73278 - 2002 JU58 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73279 - 2002 JZ58 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73280 - 2002 JK59 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73281 - 2002 JZ59 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73282 - 2002 JH61 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73283 - 2002 JW62 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73284 - 2002 JW63 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73285 - 2002 JB64 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73286 - 2002 JF64 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73287 - 2002 JO64 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73288 - 2002 JP64 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73289 - 2002 JW64 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73290 - 2002 JB65 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73291 - 2002 JG65 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73292 - 2002 JU65 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73293 - 2002 JH66 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73294 - 2002 JU66 10 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73295 - 2002 JM67 8 de mayu, 2002 Bergisch Gladbach W. Bickel
73296 - 2002 JY67 12 de mayu, 2002 Reedy Creek J. Broughton
73297 - 2002 JP68 6 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73298 - 2002 JX68 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73299 - 2002 JO69 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73300 - 2002 JY69 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73301–73400 editar
73301 - 2002 JB70 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73302 - 2002 JM70 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73303 - 2002 JN72 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73304 - 2002 JW72 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73305 - 2002 JF73 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73306 - 2002 JD74 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73307 - 2002 JE74 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73308 - 2002 JJ74 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73309 - 2002 JC75 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73310 - 2002 JE76 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73311 - 2002 JX77 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73312 - 2002 JN78 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73313 - 2002 JR78 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73314 - 2002 JA79 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73315 - 2002 JP79 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73316 - 2002 JP83 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73317 - 2002 JQ83 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73318 - 2002 JR87 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73319 - 2002 JK89 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73320 - 2002 JE92 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73321 - 2002 JX97 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73322 - 2002 JZ97 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73323 - 2002 JO98 13 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73324 - 2002 JX99 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73325 - 2002 JL101 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73326 - 2002 JH102 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73327 - 2002 JE104 10 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73328 - 2002 JK105 12 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73329 - 2002 JN105 12 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73330 - 2002 JS105 12 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73331 - 2002 JK106 15 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73332 - 2002 JV107 10 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73333 - 2002 JT109 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73334 - 2002 JD110 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73335 - 2002 JN110 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73336 - 2002 JA111 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73337 - 2002 JP111 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73338 - 2002 JS111 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73339 - 2002 JS112 13 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73340 - 2002 JV114 13 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73341 - 2002 JX114 13 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73342 Guyunusa 2002 JX115 4 de mayu, 2002 Los Molinos Los Molinos
73343 - 2002 JQ117 4 de mayu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73344 - 2002 JT119 5 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73345 - 2002 JM121 5 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73346 - 2002 JV122 6 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73347 - 2002 JS123 6 de mayu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73348 - 2002 JZ129 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73349 - 2002 JE131 8 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73350 - 2002 JT131 9 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73351 - 2002 JO133 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73352 - 2002 JM134 9 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73353 - 2002 JW135 9 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73354 - 2002 JW142 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73355 - 2002 JE144 13 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73356 - 2002 JP146 15 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73357 - 2002 KB 16 de mayu, 2002 Fountain Hills Fountain Hills
73358 - 2002 KT1 17 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73359 - 2002 KN2 17 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73360 - 2002 KW2 18 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73361 - 2002 KD5 16 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73362 - 2002 KP5 16 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73363 - 2002 KG6 27 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73364 - 2002 KX6 27 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73365 - 2002 KN8 29 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73366 - 2002 KO8 29 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73367 - 2002 KV8 29 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73368 - 2002 KB11 16 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
73369 - 2002 KE11 17 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73370 - 2002 KJ12 17 de mayu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
73371 - 2002 KA13 18 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73372 - 2002 KB13 18 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
73373 - 2002 KU13 19 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73374 - 2002 KC14 30 de mayu, 2002 Palomar NEAT
73375 - 2002 LN2 4 de xunu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73376 - 2002 LO2 4 de xunu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73377 - 2002 LQ4 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73378 - 2002 LJ6 7 de xunu, 2002 Haleakala NEAT
73379 - 2002 LJ7 2 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73380 - 2002 LR7 2 de xunu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73381 - 2002 LY7 4 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73382 - 2002 LE8 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73383 - 2002 LM8 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73384 - 2002 LK9 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73385 - 2002 LP9 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73386 - 2002 LU9 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73387 - 2002 LV11 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73388 - 2002 LN12 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73389 - 2002 LY12 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73390 - 2002 LE14 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73391 - 2002 LJ14 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73392 - 2002 LN14 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73393 - 2002 LU15 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73394 - 2002 LB16 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73395 - 2002 LP16 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73396 - 2002 LV18 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73397 - 2002 LC19 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73398 - 2002 LN19 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73399 - 2002 LT20 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73400 - 2002 LF21 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73401–73500 editar
73401 - 2002 LE22 8 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73402 - 2002 LA23 8 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73403 - 2002 LG23 8 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73404 - 2002 LL24 9 de xunu, 2002 Reedy Creek J. Broughton
73405 - 2002 LE25 2 de xunu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73406 - 2002 LT25 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73407 - 2002 LV25 5 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73408 - 2002 LH26 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73409 - 2002 LS26 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73410 - 2002 LV26 7 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73411 - 2002 LW26 7 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73412 - 2002 LC28 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73413 - 2002 LE28 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73414 - 2002 LU30 3 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73415 - 2002 LZ32 3 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73416 - 2002 LP34 8 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73417 - 2002 LX35 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73418 - 2002 LK36 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73419 - 2002 LQ36 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73420 - 2002 LX36 9 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73421 - 2002 LX38 7 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73422 - 2002 LY38 7 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73423 - 2002 LG39 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73424 - 2002 LV39 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73425 - 2002 LJ41 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73426 - 2002 LM41 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73427 - 2002 LH42 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73428 - 2002 LP45 6 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73429 - 2002 LY47 13 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73430 - 2002 LX48 12 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73431 - 2002 LU55 14 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73432 - 2002 LD57 10 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73433 - 2002 LJ57 11 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73434 - 2002 LB58 14 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73435 - 2002 MS 18 de xunu, 2002 Reedy Creek J. Broughton
73436 - 2002 MH2 16 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73437 - 2002 MJ2 16 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73438 - 2002 MM2 17 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
73439 - 2002 MQ2 17 de xunu, 2002 Haleakala NEAT
73440 - 2002 ML3 29 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73441 - 2002 MU3 30 de xunu, 2002 Palomar NEAT
73442 Feruglio 2002 NE5 10 de xunetu, 2002 Campo Imperatore CINEOS
73443 - 2002 NK10 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73444 - 2002 NR12 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73445 - 2002 NS12 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73446 - 2002 NX12 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73447 - 2002 NM13 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73448 - 2002 NS13 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73449 - 2002 NW18 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73450 - 2002 NY19 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73451 - 2002 NN30 6 de xunetu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73452 - 2002 NS33 13 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73453 NiNomeanfredi 2002 NJ34 13 de xunetu, 2002 Campo Catino G. Masi, F. Mallia
73454 - 2002 NB35 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73455 - 2002 NT36 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73456 - 2002 ND38 9 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73457 - 2002 NZ43 12 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73458 - 2002 NZ47 4 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73459 - 2002 NL48 13 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73460 - 2002 NM50 14 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73461 - 2002 NV51 14 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73462 - 2002 NA53 14 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73463 - 2002 NE53 14 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73464 - 2002 NY54 5 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73465 Buonanno 2002 NP55 10 de xunetu, 2002 Campo Imperatore CINEOS
73466 - 2002 OP5 20 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73467 - 2002 OV5 20 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73468 - 2002 OB8 18 de xunetu, 2002 Palomar NEAT
73469 - 2002 OZ12 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73470 - 2002 OM15 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73471 - 2002 OH16 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73472 - 2002 ON18 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73473 - 2002 OV18 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73474 - 2002 OK19 18 de xunetu, 2002 Socorro LINEAR
73475 - 2002 PV1 5 d'agostu, 2002 El Centro El Centro
73476 - 2002 PO4 4 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73477 - 2002 PQ14 6 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73478 - 2002 PX14 6 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73479 - 2002 PM23 6 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73480 - 2002 PN34 6 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73481 - 2002 PO69 11 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73482 - 2002 PP71 12 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73483 - 2002 PB72 12 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73484 - 2002 PD72 12 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73485 - 2002 PA73 12 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73486 - 2002 PY85 13 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73487 - 2002 PD89 11 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73488 - 2002 PO90 11 d'agostu, 2002 Socorro LINEAR
73489 - 2002 PE121 13 d'agostu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73490 - 2002 PR123 12 d'agostu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73491 Robmatson 2002 PO164 8 d'agostu, 2002 Palomar S. F. Hönig
73492 - 2002 QE28 28 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73493 - 2002 QT41 29 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73494 - 2002 QF42 30 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73495 - 2002 QE43 30 d'agostu, 2002 Palomar NEAT
73496 - 2002 RW10 4 de setiembre, 2002 Palomar NEAT
73497 - 2002 RT13 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73498 - 2002 RP25 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73499 - 2002 RL53 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
73500 - 2002 RK57 5 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73501–73600 editar
73501 - 2002 RG157 11 de setiembre, 2002 Palomar NEAT
73502 - 2002 RE224 13 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
73503 - 2002 TX52 2 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
73504 - 2002 TO110 2 d'ochobre, 2002 Haleakala NEAT
73505 - 2002 TD124 4 d'ochobre, 2002 Palomar NEAT
73506 - 2002 TJ144 5 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
73507 - 2002 TN220 6 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
73508 - 2002 TQ220 6 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
73509 - 2002 TG260 9 d'ochobre, 2002 Socorro LINEAR
73510 - 2002 UQ 22 d'ochobre, 2002 Palomar NEAT
73511 Lovas 2002 YD3 25 d'avientu, 2002 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky
73512 - 2003 AL11 1 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
73513 - 2003 BK10 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
73514 - 2003 BB48 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
73515 - 2003 EU5 5 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
73516 - 2003 EY45 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
73517 - 2003 FG78 27 de marzu, 2003 Catalina CSS
73518 - 2003 HW46 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
73519 - 2003 JF10 1 de mayu, 2003 Socorro LINEAR
73520 - 2003 MB1 22 de xunu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
73521 - 2003 MD1 22 de xunu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
73522 - 2003 MK2 22 de xunu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
73523 - 2003 MQ3 25 de xunu, 2003 Socorro LINEAR
73524 - 2003 MO6 26 de xunu, 2003 Socorro LINEAR
73525 - 2003 MP8 28 de xunu, 2003 Socorro LINEAR
73526 - 2003 NU 1 de xunetu, 2003 Haleakala NEAT
73527 - 2003 NC3 2 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73528 - 2003 NU8 5 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73529 - 2003 OF1 22 de xunetu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
73530 - 2003 OL2 22 de xunetu, 2003 Haleakala NEAT
73531 - 2003 OE5 22 de xunetu, 2003 Haleakala NEAT
73532 - 2003 OF5 22 de xunetu, 2003 Haleakala NEAT
73533 Alonso 2003 OC6 25 de xunetu, 2003 Mallorca Mallorca
73534 - 2003 OD7 24 de xunetu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
73535 - 2003 OB14 28 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
73536 - 2003 OX14 22 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
73537 - 2003 OC15 22 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
73538 - 2003 OD15 22 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
73539 - 2003 OW18 30 de xunetu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
73540 - 2003 OZ20 23 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73541 - 2003 OE22 29 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73542 - 2003 OJ23 29 de xunetu, 2003 Bergisch Gladbach W. Bickel
73543 - 2003 OB30 24 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
73544 - 2003 OZ30 30 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73545 - 2003 OB31 30 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73546 - 2003 OM31 30 de xunetu, 2003 Socorro LINEAR
73547 - 2003 PW 1 d'agostu, 2003 Socorro LINEAR
73548 - 2003 PM3 2 d'agostu, 2003 Haleakala NEAT
73549 - 2003 PL8 3 d'agostu, 2003 Haleakala NEAT
73550 - 2003 PG9 4 d'agostu, 2003 Socorro LINEAR
73551 - 2003 QV 18 d'agostu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
73552 - 2003 QK12 22 d'agostu, 2003 Haleakala NEAT
73553 - 2003 QH30 22 d'agostu, 2003 Reedy Creek J. Broughton
73554 - 2124 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73555 - 2129 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73556 - 2130 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73557 - 2131 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73558 - 2567 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73559 - 2665 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73560 - 2737 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73561 - 2803 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73562 - 2810 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73563 - 3009 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73564 - 4051 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73565 - 4252 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73566 - 4259 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73567 - 4509 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73568 - 4656 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73569 - 4659 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73570 - 4736 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73571 - 4755 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73572 - 4765 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73573 - 4766 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73574 - 4783 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73575 - 4789 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73576 - 4812 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73577 - 4818 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73578 - 6277 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73579 - 6284 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73580 - 6285 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73581 - 6772 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73582 - 2249 T-1 25 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73583 - 3092 T-1 26 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73584 - 3228 T-1 26 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73585 - 3339 T-1 26 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73586 - 4141 T-1 26 de marzu, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73587 - 1020 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73588 - 1067 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73589 - 1114 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73590 - 1258 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73591 - 1359 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73592 - 1401 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73593 - 1806 T-2 24 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73594 - 2014 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73595 - 2129 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73596 - 2147 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73597 - 2188 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73598 - 2912 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73599 - 3012 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73600 - 3020 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73601–73700 editar
73601 - 3045 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73602 - 3053 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73603 - 3214 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73604 - 4039 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73605 - 4041 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73606 - 4079 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73607 - 4092 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73608 - 4155 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73609 - 5114 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73610 - 1054 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73611 - 2127 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73612 - 2178 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73613 - 2213 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73614 - 2229 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73615 - 2353 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73616 - 2383 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73617 - 2437 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73618 - 2458 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73619 - 3322 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73620 - 3346 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73621 - 3381 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73622 - 3418 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73623 - 3477 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73624 - 3481 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73625 - 3524 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73626 - 3939 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73627 - 4040 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73628 - 4170 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73629 - 4303 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73630 - 4352 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73631 - 4367 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73632 - 4432 T-3 11 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73633 - 4702 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73634 - 5077 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73635 - 5105 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73636 - 5727 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73637 Guneus 1973 SX1 19 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73638 - 1975 VC9 8 de payares, 1975 Nauchnyj N. S. Chernykh
73639 - 1977 EL7 12 de marzu, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
73640 Biermann 1977 RM 5 de setiembre, 1977 La Silla H.-E. Schuster
73641 - 1977 UK3 18 d'ochobre, 1977 Palomar S. J. Bus
73642 - 1978 RV9 2 de setiembre, 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
73643 - 1978 UA5 27 d'ochobre, 1978 Palomar C. M. Olmstead
73644 - 1978 UD7 27 d'ochobre, 1978 Palomar C. M. Olmstead
73645 - 1978 VX2 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73646 - 1978 VT3 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73647 - 1978 VL9 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73648 - 1979 ME6 25 de xunu, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
73649 - 1979 MA9 25 de xunu, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
73650 - 1981 DN 28 de febreru, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73651 - 1981 EJ2 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73652 - 1981 EN3 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73653 - 1981 EN6 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73654 - 1981 ET6 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73655 - 1981 EL9 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73656 - 1981 EW12 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73657 - 1981 EJ13 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73658 - 1981 EU14 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73659 - 1981 ER16 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73660 - 1981 EZ19 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73661 - 1981 EW25 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73662 - 1981 ES27 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73663 - 1981 EL31 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73664 - 1981 EE34 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73665 - 1981 EX42 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73666 - 1981 EH45 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73667 - 1981 ER45 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73668 - 1981 EG48 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73669 - 1981 WL2 25 de payares, 1981 Palomar C. T. Kowal
73670 - 1982 QP 19 d'agostu, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
73671 - 1984 BH6 26 de xineru, 1984 Palomar E. Bowell
73672 - 1986 QR 26 d'agostu, 1986 La Silla H. Debehogne
73673 - 1986 RX1 6 de setiembre, 1986 Palomar E. F. Helin
73674 - 1988 BN5 28 de xineru, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
73675 - 1988 CF 8 de febreru, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73676 - 1988 CD5 13 de febreru, 1988 La Silla E. W. Elst
73677 - 1988 SA3 16 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
73678 - 1988 TY 13 d'ochobre, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73679 - 1989 SQ2 26 de setiembre, 1989 La Silla E. W. Elst
73680 - 1989 SP10 28 de setiembre, 1989 La Silla H. Debehogne
73681 - 1989 TL18 2 d'ochobre, 1989 Palomar E. F. Helin, K. J. Lawrence
73682 - 1990 HU5 29 d'abril, 1990 Siding Spring A. N. Zytkow, M. J. Irwin
73683 - 1990 RV3 14 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
73684 - 1990 SV 16 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
73685 - 1990 SE9 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
73686 - 1990 TV1 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73687 Thomas Aquinas 1990 TQ2 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73688 - 1990 VA5 15 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
73689 - 1991 FK 17 de marzu, 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
73690 - 1991 PU2 2 d'agostu, 1991 La Silla E. W. Elst
73691 - 1991 PB3 2 d'agostu, 1991 La Silla E. W. Elst
73692 Gürtler 1991 RL3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory L. D. Schmadel, F. Börngen
73693 Dorschner 1991 RQ3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73694 - 1991 RL15 15 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73695 - 1991 RL17 11 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73696 - 1991 RQ19 14 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73697 - 1991 RT29 12 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73698 - 1991 TE 1 d'ochobre, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
73699 - 1991 TH3 4 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73700 von Kues 1991 TW4 5 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73701–73800 editar
73701 - 1991 TU5 3 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73702 - 1991 TQ10 10 d'ochobre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
73703 Billings 1991 TL15 6 d'ochobre, 1991 Palomar A. Lowe
73704 Hladiuk 1991 TW15 6 d'ochobre, 1991 Palomar A. Lowe
73705 - 1991 UR2 31 d'ochobre, 1991 Kitami A. Takahashi, K. Watanabe
73706 - 1991 VC9 4 de payares, 1991 Kitt Peak Spacewatch
73707 - 1991 VS10 5 de payares, 1991 Kitt Peak Spacewatch
73708 - 1992 DV 25 de febreru, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73709 - 1992 DV7 29 de febreru, 1992 La Silla UESAC
73710 - 1992 EL21 4 de marzu, 1992 La Silla UESAC
73711 - 1992 EW24 4 de marzu, 1992 La Silla UESAC
73712 - 1992 RB4 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
73713 - 1992 RW6 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
73714 - 1992 SW14 30 de setiembre, 1992 Palomar H. E. Holt
73715 - 1992 SC21 22 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
73716 - 1992 YT3 24 d'avientu, 1992 Kitt Peak Spacewatch
73717 - 1993 BV4 27 de xineru, 1993 Caussols E. W. Elst
73718 - 1993 BL5 27 de xineru, 1993 Caussols E. W. Elst
73719 - 1993 FT 22 de marzu, 1993 Stroncone A. Vagnozzi
73720 - 1993 FR9 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73721 - 1993 FZ14 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73722 - 1993 FK18 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73723 - 1993 FJ20 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73724 - 1993 FA25 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73725 - 1993 FC27 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73726 - 1993 FD29 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73727 - 1993 FT39 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73728 - 1993 FP40 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73729 - 1993 FH41 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73730 - 1993 FL46 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73731 - 1993 FS47 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73732 - 1993 FH60 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73733 - 1993 FD83 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
73734 - 1993 OT12 19 de xunetu, 1993 La Silla E. W. Elst
73735 - 1993 QE3 18 d'agostu, 1993 Caussols E. W. Elst
73736 - 1993 QT6 20 d'agostu, 1993 La Silla E. W. Elst
73737 - 1993 RH4 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
73738 - 1993 RK6 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
73739 - 1993 SV5 17 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
73740 - 1993 TZ14 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73741 - 1993 TY15 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73742 - 1993 TB19 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73743 - 1993 TS19 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73744 - 1993 TJ22 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73745 - 1993 TH23 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73746 - 1993 TY24 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73747 - 1993 TX25 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73748 - 1993 TF26 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73749 - 1993 TG37 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73750 - 1993 TT41 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73751 - 1993 UK8 20 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
73752 - 1994 AD1 7 de xineru, 1994 Oizumi T. Kobayashi
73753 - 1994 AQ5 5 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73754 - 1994 AG12 11 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73755 - 1994 CX 7 de febreru, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
73756 - 1994 CS9 7 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
73757 - 1994 CH10 7 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
73758 - 1994 CB11 7 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
73759 - 1994 CQ15 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
73760 - 1994 CT17 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
73761 - 1994 GP5 6 d'abril, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73762 - 1994 LS 3 de xunu, 1994 Palomar T. B. Spahr
73763 - 1994 LQ1 2 de xunu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73764 - 1994 NB2 4 de xunetu, 1994 Caussols E. W. Elst
73765 - 1994 PA9 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73766 - 1994 PH9 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73767 - 1994 PQ9 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73768 - 1994 PO10 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73769 - 1994 PN12 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73770 - 1994 PG14 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73771 - 1994 PR14 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73772 - 1994 PM15 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73773 - 1994 PZ18 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73774 - 1994 PH19 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73775 - 1994 PB24 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73776 - 1994 PJ27 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73777 - 1994 PD34 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73778 - 1994 PP37 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
73779 - 1994 RM2 2 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73780 - 1994 RR22 5 de setiembre, 1994 La Silla E. W. Elst
73781 - 1994 TW2 2 d'ochobre, 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
73782 Yanagida 1994 TD15 14 d'ochobre, 1994 Yanagida A. Tsuchikawa, O. Muramatsu
73783 - 1994 UK6 28 d'ochobre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73784 - 1994 VP2 8 de payares, 1994 Oizumi T. Kobayashi
73785 - 1994 WJ1 27 de payares, 1994 Oizumi T. Kobayashi
73786 - 1994 WX2 30 de payares, 1994 Oizumi T. Kobayashi
73787 - 1994 WL4 26 de payares, 1994 Kitt Peak Spacewatch
73788 - 1995 AB1 6 de xineru, 1995 Oizumi T. Kobayashi
73789 - 1995 BO6 28 de xineru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73790 - 1995 BM12 31 de xineru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73791 - 1995 CO6 1 de febreru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73792 - 1995 DB6 24 de febreru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73793 - 1995 FK1 23 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73794 - 1995 FE5 23 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73795 - 1995 FH8 26 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73796 - 1995 FL21 27 de marzu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73797 - 1995 KD4 26 de mayu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73798 - 1995 MW2 25 de xunu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73799 - 1995 MO6 28 de xunu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73800 - 1995 ML7 25 de xunu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73801–73900 editar
73801 - 1995 QA4 17 d'agostu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73802 - 1995 QC4 17 d'agostu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73803 - 1995 QT5 22 d'agostu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73804 - 1995 RG 3 de setiembre, 1995 Siding Spring R. H. McNaught
73805 - 1995 SC8 17 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73806 - 1995 SL21 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73807 - 1995 SZ29 22 de setiembre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
73808 - 1995 SL32 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73809 - 1995 SS48 26 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73810 - 1995 UW2 24 d'ochobre, 1995 Kleť Kleť
73811 - 1995 UN15 17 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73812 - 1995 US18 18 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73813 - 1995 UZ57 17 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73814 - 1995 VO8 14 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73815 - 1995 VY10 15 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73816 - 1995 VJ11 15 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73817 - 1995 VN16 15 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73818 - 1995 WP1 17 de payares, 1995 Church Stretton S. P. Laurie
73819 - 1995 WV6 16 de payares, 1995 Nanyo T. Okuni
73820 - 1995 WR8 29 de payares, 1995 Oizumi T. Kobayashi
73821 - 1995 WY15 17 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73822 - 1995 WM31 19 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73823 - 1995 WQ40 24 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73824 - 1995 YK1 21 d'avientu, 1995 Oizumi T. Kobayashi
73825 - 1995 YQ1 22 d'avientu, 1995 Oizumi T. Kobayashi
73826 - 1995 YX4 16 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
73827 - 1996 AB3 12 de xineru, 1996 Kiso Kiso
73828 - 1996 AD6 12 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73829 - 1996 AT12 15 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73830 - 1996 AU13 15 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73831 - 1996 BC5 16 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73832 - 1996 BE12 24 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73833 - 1996 CP2 12 de febreru, 1996 Oizumi T. Kobayashi
73834 - 1996 EE9 12 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73835 - 1996 EN15 12 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73836 - 1996 FJ7 18 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73837 - 1996 FM12 17 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73838 - 1996 GR5 11 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73839 - 1996 GN8 13 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73840 - 1996 GO13 11 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73841 - 1996 HY17 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
73842 - 1996 HO22 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
73843 - 1996 JW9 13 de mayu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73844 - 1996 PF4 9 d'agostu, 1996 Haleakala NEAT
73845 - 1996 RF3 6 de setiembre, 1996 Mallorca M. Blasco
73846 - 1996 RB12 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73847 - 1996 RA19 15 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73848 - 1996 SC1 18 de setiembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73849 - 1996 TF18 4 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73850 - 1996 TF33 10 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73851 - 1996 TK62 6 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
73852 - 1996 VB4 7 de payares, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73853 - 1996 VV18 6 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73854 - 1996 VW23 10 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73855 - 1996 VE30 7 de payares, 1996 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73856 - 1996 WF 16 de payares, 1996 Sudbury D. di Cicco
73857 - 1996 WA3 16 de payares, 1996 Nanyo T. Okuni
73858 - 1996 XL3 1 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
73859 - 1996 XK5 7 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
73860 - 1996 XR5 7 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
73861 - 1996 XN19 8 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
73862 - 1996 XN32 15 d'avientu, 1996 Saji Saji
73863 - 1996 XH33 8 d'avientu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73864 - 1996 YS2 29 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
73865 - 1997 AW 2 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73866 - 1997 AB1 2 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73867 - 1997 AH1 2 de xineru, 1997 Chichibu N. Sato
73868 - 1997 AD6 1 de xineru, 1997 Prescott P. G. Comba
73869 - 1997 AM11 2 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73870 - 1997 AC16 13 de xineru, 1997 Haleakala NEAT
73871 - 1997 AP16 14 de xineru, 1997 Kleť Kleť
73872 - 1997 AO17 7 de xineru, 1997 Colleverde V. S. Casulli
73873 - 1997 BF1 28 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73874 - 1997 BX1 29 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73875 - 1997 BS4 31 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73876 - 1997 CT 1 de febreru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73877 - 1997 CS6 4 de febreru, 1997 Haleakala NEAT
73878 - 1997 CX6 6 de febreru, 1997 Haleakala NEAT
73879 - 1997 CT7 1 de febreru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73880 - 1997 CC21 6 de febreru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73881 - 1997 CD22 13 de febreru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73882 - 1997 CZ25 11 de febreru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73883 Asteraude 1997 DQ 16 de febreru, 1997 Castres A. Klotz
73884 - 1997 EG 1 de marzu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73885 - 1997 EV 1 de marzu, 1997 Campo Imperatore A. Boattini
73886 - 1997 EY5 4 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73887 - 1997 ED7 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73888 - 1997 EK12 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73889 - 1997 EN12 3 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73890 - 1997 EK16 5 de marzu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73891 - 1997 ED23 10 de marzu, 1997 Colleverde V. S. Casulli
73892 - 1997 ER25 5 de marzu, 1997 Oohira T. Urata
73893 - 1997 ET33 4 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73894 - 1997 EL34 4 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73895 - 1997 EE35 4 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73896 - 1997 EG35 4 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73897 - 1997 EN39 5 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73898 - 1997 ES42 10 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73899 - 1997 EV49 5 de marzu, 1997 La Silla E. W. Elst
73900 - 1997 FD 19 de marzu, 1997 Cloudcroft W. Offutt
73901–74000 editar
73901 - 1997 FD5 31 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
73902 - 1997 GX5 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73903 - 1997 GZ9 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73904 - 1997 GM10 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73905 - 1997 GB12 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73906 - 1997 GE15 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73907 - 1997 GG15 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73908 - 1997 GS18 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73909 - 1997 GW18 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73910 - 1997 GU20 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73911 - 1997 GD22 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73912 - 1997 GV28 8 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73913 - 1997 GZ35 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73914 - 1997 GN40 7 d'abril, 1997 La Silla E. W. Elst
73915 - 1997 GD43 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73916 - 1997 HD1 27 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73917 - 1997 HS1 28 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73918 - 1997 HA10 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73919 - 1997 HV10 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73920 - 1997 HE12 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
73921 - 1997 LT4 7 de xunu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73922 - 1997 LZ12 7 de xunu, 1997 La Silla E. W. Elst
73923 - 1997 MU1 30 de xunu, 1997 Prescott P. G. Comba
73924 - 1997 MN3 28 de xunu, 1997 Socorro LINEAR
73925 - 1997 MS6 28 de xunu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73926 - 1997 ML9 26 de xunu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73927 - 1997 MK11 28 de xunu, 1997 Socorro LINEAR
73928 - 1997 NK2 3 de xunetu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73929 - 1997 OK1 28 de xunetu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73930 - 1997 PV 3 d'agostu, 1997 Caussols ODAS
73931 - 1997 PK3 3 d'agostu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73932 - 1997 QD5 25 d'agostu, 1997 Reedy Creek J. Broughton
73933 - 1997 RW1 3 de setiembre, 1997 Caussols ODAS
73934 - 1997 SO2 24 de setiembre, 1997 Ondřejov L. Šarounová
73935 - 1997 SH3 26 de setiembre, 1997 Kleť Kleť
73936 - 1997 SF4 24 de setiembre, 1997 Moriyama Y. Ikari
73937 - 1997 SV6 23 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73938 - 1997 SH7 23 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73939 - 1997 SG10 26 de setiembre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73940 - 1997 SX10 27 de setiembre, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73941 - 1997 SN11 27 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73942 - 1997 SN12 27 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73943 - 1997 SE15 28 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73944 - 1997 SG24 30 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73945 - 1997 SS28 28 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73946 - 1997 SD32 24 de setiembre, 1997 Bergisch Gladbach W. Bickel
73947 - 1997 TV3 3 d'ochobre, 1997 Caussols ODAS
73948 - 1997 TK12 2 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73949 - 1997 TT12 2 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73950 - 1997 TE13 3 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73951 - 1997 UK8 21 d'ochobre, 1997 Church Stretton S. P. Laurie
73952 - 1997 UQ17 25 d'ochobre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73953 - 1997 UN20 27 d'ochobre, 1997 Haleakala AMOS
73954 - 1997 UR20 20 d'ochobre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73955 - 1997 UE21 22 d'ochobre, 1997 Saji Saji
73956 - 1997 VQ6 5 de payares, 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
73957 - 1997 VF7 2 de payares, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73958 - 1997 WN 18 de payares, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73959 - 1997 WV11 22 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73960 - 1997 WE21 23 de payares, 1997 Oizumi T. Kobayashi
73961 - 1997 WP25 30 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73962 - 1997 WN40 29 de payares, 1997 Socorro LINEAR
73963 - 1997 WO41 29 de payares, 1997 Socorro LINEAR
73964 - 1997 WK42 29 de payares, 1997 Socorro LINEAR
73965 - 1997 XF5 6 d'avientu, 1997 Caussols ODAS
73966 - 1997 XG10 6 d'avientu, 1997 Cloudcroft W. Offutt
73967 - 1997 XX10 4 d'avientu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73968 - 1997 YQ4 24 d'avientu, 1997 Chichibu N. Sato
73969 - 1997 YK12 21 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
73970 - 1998 AX6 5 de xineru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73971 - 1998 BN8 25 de xineru, 1998 Oizumi T. Kobayashi
73972 - 1998 BA18 22 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73973 - 1998 BF22 23 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73974 - 1998 BT26 29 de xineru, 1998 Modra P. Kolény, L. Kornoš
73975 - 1998 BD34 18 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73976 - 1998 BE35 26 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73977 - 1998 BT42 20 de xineru, 1998 Socorro LINEAR
73978 - 1998 DU6 17 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73979 - 1998 DF8 21 de febreru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
73980 - 1998 DV8 23 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73981 - 1998 DE16 25 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
73982 - 1998 DB17 23 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73983 - 1998 DS19 26 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73984 - 1998 DJ20 26 de febreru, 1998 Blauvac R. Roy
73985 - 1998 DH28 23 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73986 - 1998 DR29 28 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73987 - 1998 EA2 2 de marzu, 1998 Caussols ODAS
73988 - 1998 EJ11 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
73989 - 1998 ED12 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
73990 - 1998 EU12 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
73991 - 1998 FP 18 de marzu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
73992 - 1998 FK1 20 de marzu, 1998 Woomera F. B. Zoltowski
73993 - 1998 FZ4 22 de marzu, 1998 Prescott P. G. Comba
73994 - 1998 FM21 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
73995 - 1998 FQ25 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
73996 - 1998 FU28 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
73997 - 1998 FB38 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
73998 - 1998 FR40 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
73999 - 1998 FP43 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
74000 - 1998 FM44 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR


Predecesor:
72001–73000
Llista d'asteroides
73001–74000
Socesor:
74001–75000