Llista d'asteroides (48001-49000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 48001... 48101... 48201... 48301... 48401... 48501... 48601... 48701... 48801... 48901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
48001–48100 editar
48001 - 2001 BZ41 24 de xineru, 2001 LINEAR
48002 - 2001 BN44 19 de xineru, 2001 LINEAR
48003 - 2001 BZ49 21 de xineru, 2001 LINEAR
48004 - 2001 BS61 31 de xineru, 2001 W. K. Y. Yeung
48005 - 2001 BM66 26 de xineru, 2001 LINEAR
48006 - 2001 BF67 30 de xineru, 2001 LINEAR
48007 - 2001 BH67 30 de xineru, 2001 LINEAR
48008 - 2001 BX67 31 de xineru, 2001 LINEAR
48009 - 2001 BK69 31 de xineru, 2001 LINEAR
48010 - 2001 BD70 31 de xineru, 2001 LINEAR
48011 - 2001 BQ73 29 de xineru, 2001 NEAT
48012 - 2001 BV77 25 de xineru, 2001 Spacewatch
48013 - 2001 CB1 1 de febreru, 2001 LINEAR
48014 - 2001 CS6 1 de febreru, 2001 LINEAR
48015 - 2001 CQ8 1 de febreru, 2001 LINEAR
48016 - 2001 CQ9 1 de febreru, 2001 LINEAR
48017 - 2001 CW16 1 de febreru, 2001 LINEAR
48018 - 2001 CB36 15 de febreru, 2001 Črni Vrh
48019 - 2001 CD43 15 de febreru, 2001 LINEAR
48020 - 2001 DC 16 de febreru, 2001 Črni Vrh
48021 - 2001 DN6 16 de febreru, 2001 K. Korlević
48022 - 2001 DJ7 16 de febreru, 2001 T. Kobayashi
48023 - 2001 DL7 16 de febreru, 2001 T. Kobayashi
48024 - 2001 DJ17 16 de febreru, 2001 LINEAR
48025 - 2001 DS17 16 de febreru, 2001 LINEAR
48026 - 2001 DN24 17 de febreru, 2001 LINEAR
48027 - 2001 DG29 17 de febreru, 2001 LINEAR
48028 - 2001 DX31 17 de febreru, 2001 LINEAR
48029 - 2001 DS37 19 de febreru, 2001 LINEAR
48030 - 2001 DH39 19 de febreru, 2001 LINEAR
48031 - 2001 DL39 19 de febreru, 2001 LINEAR
48032 - 2001 DX42 19 de febreru, 2001 LINEAR
48033 - 2001 DJ44 19 de febreru, 2001 LINEAR
48034 - 2001 DM53 19 de febreru, 2001 LINEAR
48035 - 2001 DM67 19 de febreru, 2001 LINEAR
48036 - 2001 DA68 19 de febreru, 2001 LINEAR
48037 - 2001 DE68 19 de febreru, 2001 LINEAR
48038 - 2001 DC69 19 de febreru, 2001 LINEAR
48039 - 2001 DT69 19 de febreru, 2001 LINEAR
48040 - 2001 DL70 19 de febreru, 2001 LINEAR
48041 - 2001 DE71 19 de febreru, 2001 LINEAR
48042 - 2001 DO71 19 de febreru, 2001 LINEAR
48043 - 2001 DF74 19 de febreru, 2001 LINEAR
48044 - 2001 DZ74 19 de febreru, 2001 LINEAR
48045 - 2001 DD81 26 de febreru, 2001 T. Kobayashi
48046 - 2001 DO83 23 de febreru, 2001 Spacewatch
48047 - 2001 DL86 22 de febreru, 2001 Tenagra II
48048 - 2001 DG88 24 de febreru, 2001 NEAT
48049 - 2001 DB90 22 de febreru, 2001 LINEAR
48050 - 2001 DK92 20 de febreru, 2001 NEAT
48051 - 2001 DV93 19 de febreru, 2001 LINEAR
48052 - 2001 DZ98 17 de febreru, 2001 LINEAR
48053 - 2001 EL 2 de marzu, 2001 W. K. Y. Yeung
48054 - 2001 EM 2 de marzu, 2001 W. K. Y. Yeung
48055 - 2001 EQ3 2 de marzu, 2001 LONEOS
48056 - 2001 EF4 2 de marzu, 2001 LONEOS
48057 - 2001 EO5 2 de marzu, 2001 LONEOS
48058 - 2001 EE7 2 de marzu, 2001 LONEOS
48059 - 2001 ET7 2 de marzu, 2001 LONEOS
48060 - 2001 EY7 2 de marzu, 2001 LONEOS
48061 - 2001 EZ7 2 de marzu, 2001 LONEOS
48062 - 2001 EK8 2 de marzu, 2001 LONEOS
48063 - 2001 EP9 2 de marzu, 2001 LONEOS
48064 - 2001 EL16 15 de marzu, 2001 NEAT
48065 - 2001 EK17 15 de marzu, 2001 LINEAR
48066 - 2001 EH20 15 de marzu, 2001 LONEOS
48067 - 2001 EF21 15 de marzu, 2001 LONEOS
48068 - 2001 EU26 2 de marzu, 2001 LONEOS
48069 - 2001 FP 16 de marzu, 2001 LINEAR
48070 Zizza 2001 FB4 19 de marzu, 2001 D. Healy
48071 - 2001 FV5 18 de marzu, 2001 LINEAR
48072 - 2001 FB11 19 de marzu, 2001 LONEOS
48073 - 2001 FC13 19 de marzu, 2001 LONEOS
48074 - 2001 FC15 19 de marzu, 2001 LONEOS
48075 - 2001 FY15 19 de marzu, 2001 LONEOS
48076 - 2001 FZ17 19 de marzu, 2001 LONEOS
48077 - 2001 FX24 17 de marzu, 2001 LINEAR
48078 - 2001 FQ25 18 de marzu, 2001 LINEAR
48079 - 2001 FQ33 18 de marzu, 2001 LINEAR
48080 - 2001 FF34 18 de marzu, 2001 LINEAR
48081 - 2001 FJ35 18 de marzu, 2001 LINEAR
48082 - 2001 FT35 18 de marzu, 2001 LINEAR
48083 - 2001 FO36 18 de marzu, 2001 LINEAR
48084 - 2001 FV37 18 de marzu, 2001 LINEAR
48085 - 2001 FU41 18 de marzu, 2001 LINEAR
48086 - 2001 FV41 18 de marzu, 2001 LINEAR
48087 - 2001 FZ41 18 de marzu, 2001 LINEAR
48088 - 2001 FG42 18 de marzu, 2001 LINEAR
48089 - 2001 FH42 18 de marzu, 2001 LINEAR
48090 - 2001 FK42 18 de marzu, 2001 LINEAR
48091 - 2001 FT44 18 de marzu, 2001 LINEAR
48092 - 2001 FL45 18 de marzu, 2001 LINEAR
48093 - 2001 FR46 18 de marzu, 2001 LINEAR
48094 - 2001 FX47 18 de marzu, 2001 LINEAR
48095 - 2001 FZ50 18 de marzu, 2001 LINEAR
48096 - 2001 FP51 18 de marzu, 2001 LINEAR
48097 - 2001 FW52 18 de marzu, 2001 LINEAR
48098 - 2001 FL54 18 de marzu, 2001 LINEAR
48099 - 2001 FT57 19 de marzu, 2001 LINEAR
48100 - 2001 FW57 21 de marzu, 2001 LINEAR
48101–48200 editar
48101 - 2001 FB61 19 de marzu, 2001 LINEAR
48102 - 2001 FH64 19 de marzu, 2001 LINEAR
48103 - 2001 FP66 19 de marzu, 2001 LINEAR
48104 - 2001 FN68 19 de marzu, 2001 LINEAR
48105 - 2001 FR70 19 de marzu, 2001 LINEAR
48106 - 2001 FV70 19 de marzu, 2001 LINEAR
48107 - 2001 FZ70 19 de marzu, 2001 LINEAR
48108 - 2001 FG71 19 de marzu, 2001 LINEAR
48109 - 2001 FV72 19 de marzu, 2001 LINEAR
48110 - 2001 FX72 19 de marzu, 2001 LINEAR
48111 - 2001 FT74 19 de marzu, 2001 LINEAR
48112 - 2001 FV74 19 de marzu, 2001 LINEAR
48113 - 2001 FJ77 19 de marzu, 2001 LINEAR
48114 - 2001 FW77 19 de marzu, 2001 LINEAR
48115 - 2001 FF83 24 de marzu, 2001 LINEAR
48116 - 2001 FK90 24 de marzu, 2001 LINEAR
48117 - 2001 FL90 24 de marzu, 2001 LINEAR
48118 - 2001 FX95 16 de marzu, 2001 LINEAR
48119 - 2001 FK97 16 de marzu, 2001 LINEAR
48120 - 2001 FT97 16 de marzu, 2001 LINEAR
48121 - 2001 FE99 16 de marzu, 2001 LINEAR
48122 - 2001 FQ100 28 de marzu, 2001 LINEAR
48123 - 2001 FP101 17 de marzu, 2001 LINEAR
48124 - 2001 FZ101 17 de marzu, 2001 LINEAR
48125 - 2001 FK105 18 de marzu, 2001 LINEAR
48126 - 2001 FS105 18 de marzu, 2001 LINEAR
48127 - 2001 FX105 18 de marzu, 2001 LONEOS
48128 - 2001 FU107 18 de marzu, 2001 LONEOS
48129 - 2001 FF112 18 de marzu, 2001 LINEAR
48130 - 2001 FF119 20 de marzu, 2001 NEAT
48131 - 2001 FK119 20 de marzu, 2001 NEAT
48132 - 2001 FA122 29 de marzu, 2001 W. K. Y. Yeung
48133 - 2001 FV126 26 de marzu, 2001 LINEAR
48134 - 2001 FD127 29 de marzu, 2001 LINEAR
48135 - 2001 FC128 31 de marzu, 2001 W. K. Y. Yeung
48136 - 2001 FO141 23 de marzu, 2001 LONEOS
48137 - 2001 FS143 23 de marzu, 2001 LONEOS
48138 - 2001 FF144 23 de marzu, 2001 LONEOS
48139 - 2001 FY144 23 de marzu, 2001 LONEOS
48140 - 2001 FT148 24 de marzu, 2001 LONEOS
48141 - 2001 FE150 24 de marzu, 2001 LONEOS
48142 - 2001 FG151 24 de marzu, 2001 LINEAR
48143 - 2001 FY155 26 de marzu, 2001 LINEAR
48144 - 2001 FQ156 26 de marzu, 2001 NEAT
48145 - 2001 FJ157 27 de marzu, 2001 LONEOS
48146 - 2001 FR159 29 de marzu, 2001 LONEOS
48147 - 2001 FO160 29 de marzu, 2001 LONEOS
48148 - 2001 FF161 29 de marzu, 2001 NEAT
48149 - 2001 FX162 18 de marzu, 2001 LINEAR
48150 - 2001 FA165 18 de marzu, 2001 NEAT
48151 - 2001 FJ169 23 de marzu, 2001 LONEOS
48152 - 2001 FS172 25 de marzu, 2001 LONEOS
48153 - 2001 FW172 31 de marzu, 2001 Spacewatch
48154 - 2001 GT3 15 d'abril, 2001 LINEAR
48155 - 2001 GU4 15 d'abril, 2001 LINEAR
48156 - 2001 GT5 13 d'abril, 2001 Spacewatch
48157 - 2001 GB7 15 d'abril, 2001 LINEAR
48158 - 2001 GM9 15 d'abril, 2001 LINEAR
48159 Saint-Véran 2001 HY 16 d'abril, 2001 Saint-Véran
48160 - 2001 HC3 17 d'abril, 2001 LINEAR
48161 - 2001 HM3 17 d'abril, 2001 LINEAR
48162 - 2001 HX3 17 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
48163 - 2001 HD5 16 d'abril, 2001 LINEAR
48164 - 2001 HJ9 16 d'abril, 2001 LINEAR
48165 - 2001 HH10 16 d'abril, 2001 LINEAR
48166 - 2001 HT10 16 d'abril, 2001 LINEAR
48167 - 2001 HS11 18 d'abril, 2001 LINEAR
48168 - 2001 HC12 18 d'abril, 2001 LINEAR
48169 - 2001 HV12 18 d'abril, 2001 LINEAR
48170 - 2001 HP15 18 d'abril, 2001 LINEAR
48171 Juza 2001 HZ15 23 d'abril, 2001 P. Pravec, P. Kušnirák
48172 - 2001 HY18 24 d'abril, 2001 Spacewatch
48173 - 2001 HM19 24 d'abril, 2001 Spacewatch
48174 - 2001 HF21 23 d'abril, 2001 LINEAR
48175 - 2001 HB23 26 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
48176 - 2001 HF26 27 d'abril, 2001 Spacewatch
48177 - 2001 HF27 27 d'abril, 2001 LINEAR
48178 - 2001 HU31 28 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
48179 - 2001 HY31 28 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
48180 - 2001 HN32 23 d'abril, 2001 LINEAR
48181 - 2001 HW32 24 d'abril, 2001 LINEAR
48182 - 2001 HH40 27 d'abril, 2001 LINEAR
48183 - 2001 HD41 27 d'abril, 2001 LINEAR
48184 - 2001 HA44 16 d'abril, 2001 LONEOS
48185 - 2001 HK44 16 d'abril, 2001 LONEOS
48186 - 2001 HL45 16 d'abril, 2001 LINEAR
48187 - 2001 HU46 18 d'abril, 2001 LINEAR
48188 - 2001 HX48 21 d'abril, 2001 LINEAR
48189 - 2001 HR49 21 d'abril, 2001 LINEAR
48190 - 2001 HA53 23 d'abril, 2001 LINEAR
48191 - 2001 HX54 24 d'abril, 2001 LINEAR
48192 - 2001 HL57 25 d'abril, 2001 LONEOS
48193 - 2001 HO58 25 d'abril, 2001 LONEOS
48194 - 2001 HX63 27 d'abril, 2001 LINEAR
48195 - 2001 HJ65 30 d'abril, 2001 LINEAR
48196 - 2001 JU1 11 de mayu, 2001 NEAT
48197 - 2001 JO2 15 de mayu, 2001 Spacewatch
48198 - 2001 JA6 11 de mayu, 2001 NEAT
48199 - 2001 JU6 14 de mayu, 2001 NEAT
48200 - 2001 KU1 19 de mayu, 2001 BATTeRS
48201–48300 editar
48201 - 2001 KD3 17 de mayu, 2001 LINEAR
48202 - 2001 KL5 17 de mayu, 2001 LINEAR
48203 - 2001 KQ6 17 de mayu, 2001 LINEAR
48204 - 2001 KG8 18 de mayu, 2001 LINEAR
48205 - 2001 KX11 18 de mayu, 2001 LINEAR
48206 - 2001 KV13 17 de mayu, 2001 LINEAR
48207 - 2001 KE15 18 de mayu, 2001 LINEAR
48208 - 2001 KJ17 20 de mayu, 2001 LINEAR
48209 - 2001 KM18 21 de mayu, 2001 Spacewatch
48210 - 2001 KG22 17 de mayu, 2001 LINEAR
48211 - 2001 KN22 17 de mayu, 2001 LINEAR
48212 - 2001 KO24 17 de mayu, 2001 LINEAR
48213 - 2001 KP24 17 de mayu, 2001 LINEAR
48214 - 2001 KB27 17 de mayu, 2001 LINEAR
48215 - 2001 KO28 18 de mayu, 2001 LINEAR
48216 - 2001 KE38 22 de mayu, 2001 LINEAR
48217 - 2001 KL38 22 de mayu, 2001 LINEAR
48218 - 2001 KZ38 22 de mayu, 2001 LINEAR
48219 - 2001 KN39 22 de mayu, 2001 LINEAR
48220 - 2001 KX40 23 de mayu, 2001 LINEAR
48221 - 2001 KA41 23 de mayu, 2001 LINEAR
48222 - 2001 KJ42 19 de mayu, 2001 G. Hug
48223 - 2001 KV43 22 de mayu, 2001 LINEAR
48224 - 2001 KK44 22 de mayu, 2001 LINEAR
48225 - 2001 KG55 22 de mayu, 2001 LINEAR
48226 - 2001 KK56 22 de mayu, 2001 LINEAR
48227 - 2001 KG58 26 de mayu, 2001 LINEAR
48228 - 2001 KB59 26 de mayu, 2001 LINEAR
48229 - 2001 KP63 20 de mayu, 2001 NEAT
48230 - 2001 KS65 22 de mayu, 2001 LONEOS
48231 - 2001 KF69 22 de mayu, 2001 LINEAR
48232 - 2001 KY70 24 de mayu, 2001 LONEOS
48233 - 2001 LY9 15 de xunu, 2001 LINEAR
48234 - 2001 LT13 15 de xunu, 2001 LINEAR
48235 - 2001 MG2 19 de xunu, 2001 LINEAR
48236 - 2001 MP3 19 de xunu, 2001 LINEAR
48237 - 2001 MJ5 23 de xunu, 2001 Powell
48238 - 2001 ML11 19 de xunu, 2001 NEAT
48239 - 2001 MM13 24 de xunu, 2001 NEAT
48240 - 2001 NE 8 de xunetu, 2001 NEAT
48241 - 2001 NS12 13 de xunetu, 2001 NEAT
48242 - 2001 PB1 2 d'agostu, 2001 NEAT
48243 - 2001 PE7 11 d'agostu, 2001 P. Kušnirák
48244 - 2001 PG8 11 d'agostu, 2001 NEAT
48245 - 2001 PD9 11 d'agostu, 2001 NEAT
48246 - 2001 QG32 17 d'agostu, 2001 LINEAR
48247 - 2001 QU101 18 d'agostu, 2001 LINEAR
48248 - 2001 RP69 10 de setiembre, 2001 LINEAR
48249 - 2001 SY345 23 de setiembre, 2001 NEAT
48250 - 2001 TH9 11 d'ochobre, 2001 LINEAR
48251 - 2001 TA190 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
48252 - 2001 TL212 13 d'ochobre, 2001 NEAT
48253 - 2001 UK22 17 d'ochobre, 2001 LINEAR
48254 - 2001 UE83 20 d'ochobre, 2001 LINEAR
48255 - 2001 VY20 9 de payares, 2001 LINEAR
48256 - 2001 VT39 9 de payares, 2001 LINEAR
48257 - 2001 VE92 15 de payares, 2001 LINEAR
48258 - 2001 WA31 17 de payares, 2001 LINEAR
48259 - 2001 WL40 17 de payares, 2001 LINEAR
48260 - 2001 XM24 10 d'avientu, 2001 LINEAR
48261 - 2001 XT27 10 d'avientu, 2001 LINEAR
48262 - 2001 XL87 13 d'avientu, 2001 LINEAR
48263 - 2001 XX183 14 d'avientu, 2001 LINEAR
48264 - 2001 XB212 11 d'avientu, 2001 LINEAR
48265 - 2001 YZ15 17 d'avientu, 2001 LINEAR
48266 - 2001 YV117 18 d'avientu, 2001 LINEAR
48267 - 2001 YA118 18 d'avientu, 2001 LINEAR
48268 - 2002 AK1 4 de xineru, 2002 Asiago-DLR Asteroid Survey
48269 - 2002 AX166 13 de xineru, 2002 LINEAR
48270 - 2002 CS82 7 de febreru, 2002 LINEAR
48271 - 2002 CL112 7 de febreru, 2002 LINEAR
48272 - 2002 CM139 8 de febreru, 2002 LINEAR
48273 - 2002 CQ230 12 de febreru, 2002 Spacewatch
48274 - 2002 CY235 10 de febreru, 2002 NEAT
48275 - 2002 CY242 11 de febreru, 2002 LINEAR
48276 - 2002 ED20 9 de marzu, 2002 LINEAR
48277 - 2002 EQ26 10 de marzu, 2002 LONEOS
48278 - 2002 EV69 13 de marzu, 2002 LINEAR
48279 - 2002 EK72 13 de marzu, 2002 LINEAR
48280 - 2002 EK85 9 de marzu, 2002 LINEAR
48281 - 2002 EN153 15 de marzu, 2002 Spacewatch
48282 - 2002 FA22 19 de marzu, 2002 LINEAR
48283 - 2002 GN19 14 d'abril, 2002 LINEAR
48284 - 2002 GD60 8 d'abril, 2002 Spacewatch
48285 - 2002 GK95 9 d'abril, 2002 LINEAR
48286 - 2002 GZ96 9 d'abril, 2002 LINEAR
48287 - 2002 GE167 9 d'abril, 2002 LINEAR
48288 - 2002 HC6 17 d'abril, 2002 LINEAR
48289 - 2002 HM15 17 d'abril, 2002 LINEAR
48290 - 2002 JH 3 de mayu, 2002 W. K. Y. Yeung
48291 - 2002 JQ1 4 de mayu, 2002 W. K. Y. Yeung
48292 - 2002 JW14 8 de mayu, 2002 LINEAR
48293 - 2002 JD52 9 de mayu, 2002 LINEAR
48294 - 2002 JG131 8 de mayu, 2002 NEAT
48295 - 2002 KW6 27 de mayu, 2002 NEAT
48296 - 2002 LB18 6 de xunu, 2002 LINEAR
48297 - 2002 LJ24 9 de xunu, 2002 W. K. Y. Yeung
48298 - 2002 LL33 5 de xunu, 2002 NEAT
48299 - 2002 LE35 11 de xunu, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
48300 Kronk 2002 LG35 11 de xunu, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
48301–48400 editar
48301 - 2002 LL35 12 de xunu, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
48302 - 2002 LM36 9 de xunu, 2002 LINEAR
48303 - 2002 LJ37 10 de xunu, 2002 LINEAR
48304 - 2002 LL37 11 de xunu, 2002 LINEAR
48305 - 2002 LS47 12 de xunu, 2002 LINEAR
48306 - 2002 LA48 14 de xunu, 2002 LINEAR
48307 - 2002 LP53 9 de xunu, 2002 LINEAR
48308 - 2002 LP56 9 de xunu, 2002 NEAT
48309 - 2002 LG57 10 de xunu, 2002 LINEAR
48310 - 2002 NE1 4 de xunetu, 2002 NEAT
48311 - 2002 NF3 5 de xunetu, 2002 NEAT
48312 - 2002 NP3 8 de xunetu, 2002 NEAT
48313 - 2002 ND12 4 de xunetu, 2002 NEAT
48314 - 2002 NK13 4 de xunetu, 2002 NEAT
48315 - 2002 NX15 5 de xunetu, 2002 LINEAR
48316 - 2002 NQ19 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48317 - 2002 NY20 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48318 - 2002 NA22 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48319 - 2002 NR25 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48320 - 2002 NE27 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48321 - 2002 NG28 13 de xunetu, 2002 LINEAR
48322 - 2002 NT32 13 de xunetu, 2002 LINEAR
48323 - 2002 NN33 14 de xunetu, 2002 LINEAR
48324 - 2002 NQ40 14 de xunetu, 2002 NEAT
48325 - 2002 NO42 15 de xunetu, 2002 NEAT
48326 - 2002 NE47 13 de xunetu, 2002 NEAT
48327 - 2002 NF50 13 de xunetu, 2002 NEAT
48328 - 2002 NN53 14 de xunetu, 2002 NEAT
48329 - 2002 NA54 5 de xunetu, 2002 LINEAR
48330 - 2002 NA56 12 de xunetu, 2002 NEAT
48331 - 2002 NR56 9 de xunetu, 2002 LINEAR
48332 - 2002 OK3 17 de xunetu, 2002 LINEAR
48333 - 2002 OW6 20 de xunetu, 2002 NEAT
48334 - 2002 OX18 19 de xunetu, 2002 NEAT
48335 - 2002 PW1 4 d'agostu, 2002 LINEAR
48336 - 2002 PS6 6 d'agostu, 2002 LINEAR
48337 - 2002 PT6 5 d'agostu, 2002 J. Broughton
48338 - 2002 PV27 6 d'agostu, 2002 NEAT
48339 - 2002 PC31 6 d'agostu, 2002 NEAT
48340 - 2002 PT32 6 d'agostu, 2002 NEAT
48341 - 2002 PU47 10 d'agostu, 2002 LINEAR
48342 - 2002 PQ51 8 d'agostu, 2002 NEAT
48343 - 2180 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48344 - 2588 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48345 - 2662 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48346 - 3077 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48347 - 3567 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48348 - 4124 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48349 - 4239 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48350 - 6221 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48351 - 6250 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48352 - 6320 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48353 - 6616 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48354 - 1291 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48355 - 2184 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48356 - 3118 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48357 - 1013 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48358 - 1187 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48359 - 1219 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48360 - 1262 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48361 - 2022 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48362 - 2184 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48363 - 2192 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48364 - 3096 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48365 - 3106 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48366 - 3284 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48367 - 4127 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48368 - 4141 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48369 - 4153 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48370 - 1056 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48371 - 1173 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48372 - 1182 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48373 Gorgythion 2161 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48374 - 2583 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48375 - 3320 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48376 - 4044 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48377 - 4047 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48378 - 4241 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48379 - 4672 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48380 - 5622 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
48381 - 1977 SU3 17 de setiembre, 1977 A. Boattini, G. Forti
48382 - 1978 UC6 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
48383 - 1978 VH7 6 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
48384 - 1978 VQ8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
48385 - 1978 VH9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
48386 - 1979 MQ1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
48387 - 1979 MM2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
48388 - 1979 MZ5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
48389 - 1979 MV8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
48390 - 1979 ON1 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
48391 - 1981 DH2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
48392 - 1981 DV2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
48393 - 1981 EB5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48394 - 1981 EP9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
48395 - 1981 ES11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
48396 - 1981 EP14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
48397 - 1981 EL16 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
48398 - 1981 EN19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48399 - 1981 EA21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48400 - 1981 EZ21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48401–48500 editar
48401 - 1981 EW27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48402 - 1981 EH28 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48403 - 1981 EP41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48404 - 1981 EQ41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48405 - 1981 EQ46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48406 - 1981 EQ47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
48407 - 1981 QL2 27 d'agostu, 1981 H. Debehogne
48408 - 1982 VN2 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
48409 - 1984 SL5 27 de setiembre, 1984 D. Padgett
48410 - 1985 QJ5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
48411 - 1985 RB3 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
48412 - 1986 QN1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
48413 - 1986 TB7 9 d'ochobre, 1986 M. Antal
48414 - 1987 OS 19 de xunetu, 1987 E. F. Helin
48415 Dehio 1987 QT 21 d'agostu, 1987 F. Börngen
48416 - 1988 BM2 24 de xineru, 1988 C. S. Shoemaker
48417 - 1988 CQ2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
48418 - 1988 EA1 13 de marzu, 1988 P. Jensen
48419 - 1988 RB5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
48420 - 1988 RN5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
48421 - 1988 VF 3 de payares, 1988 T. Kojima
48422 Schrade 1988 VN7 3 de payares, 1988 F. Börngen
48423 - 1988 WA 17 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
48424 Souchay 1988 XW4 5 d'avientu, 1988 T. Nakamura
48425 Tischendorf 1989 CB6 2 de febreru, 1989 F. Börngen
48426 - 1989 EV2 2 de marzu, 1989 E. W. Elst
48427 - 1989 SZ2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
48428 - 1989 SV5 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
48429 - 1989 SK10 28 de setiembre, 1989 H. Debehogne
48430 - 1989 TQ3 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
48431 - 1989 TV5 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
48432 - 1989 TM6 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
48433 - 1989 US1 29 d'ochobre, 1989 A. Takahashi, K. Watanabe
48434 Maxbeckmann 1989 UN7 23 d'ochobre, 1989 F. Börngen
48435 Jaspers 1989 UR7 23 d'ochobre, 1989 F. Börngen
48436 - 1989 VK 2 de payares, 1989 M. Arai, H. Mori
48437 - 1989 VM1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
48438 - 1989 WJ2 21 de payares, 1989 R. H. McNaught
48439 - 1989 WR2 20 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
48440 - 1989 YO2 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
48441 - 1990 ET1 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
48442 - 1990 GF 15 d'abril, 1990 E. W. Elst
48443 - 1990 HY5 29 d'abril, 1990 A. N. Zytkow, M. J. Irwin
48444 - 1990 QQ7 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
48445 - 1990 QX7 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
48446 - 1990 RB1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
48447 - 1990 TK2 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
48448 - 1990 WR2 21 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
48449 - 1991 EK4 12 de marzu, 1991 H. Debehogne
48450 - 1991 NA 7 de xunetu, 1991 E. F. Helin
48451 - 1991 PC3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
48452 - 1991 PH7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
48453 - 1991 PT9 13 d'agostu, 1991 E. F. Helin
48454 - 1991 PP12 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
48455 - 1991 PK13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
48456 Wilhelmwien 1991 RG3 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
48457 - 1991 RO3 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
48458 Merian 1991 RG5 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
48459 - 1991 RO5 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48460 - 1991 RH6 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48461 - 1991 RN6 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin, S. Cohen
48462 - 1991 RT6 3 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
48463 - 1991 RH14 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48464 - 1991 RA17 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48465 - 1991 RS20 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48466 - 1991 RY29 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
48467 - 1991 SB1 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
48468 - 1991 SS1 29 de setiembre, 1991 Spacewatch
48469 - 1991 TQ1 10 d'ochobre, 1991 J. Alu
48470 - 1991 TC2 10 d'ochobre, 1991 K. J. Lawrence
48471 - 1991 TV2 7 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
48472 Mössbauer 1991 TJ6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
48473 - 1991 TU9 6 d'ochobre, 1991 Spacewatch
48474 - 1991 UR 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
48475 - 1991 UD2 29 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
48476 - 1991 UP3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
48477 - 1991 VV 2 de payares, 1991 E. F. Helin
48478 - 1991 VF3 3 de payares, 1991 E. F. Helin
48479 - 1991 XF 4 d'avientu, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
48480 Falk 1991 YK1 28 d'avientu, 1991 F. Börngen
48481 - 1992 BZ3 28 de xineru, 1992 Spacewatch
48482 Oruki 1992 CN 5 de febreru, 1992 T. Seki
48483 - 1992 CB3 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
48484 - 1992 ET1 11 de marzu, 1992 A. Dunn
48485 - 1992 EX4 1 de marzu, 1992 UESAC
48486 - 1992 EG5 1 de marzu, 1992 UESAC
48487 - 1992 EY5 2 de marzu, 1992 UESAC
48488 - 1992 EN12 6 de marzu, 1992 UESAC
48489 - 1992 EZ28 2 de marzu, 1992 UESAC
48490 - 1992 GD4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
48491 - 1992 HG5 24 d'abril, 1992 H. Debehogne
48492 - 1992 SS17 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
48493 - 1992 WG 16 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
48494 - 1992 WM 16 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
48495 - 1993 BB 16 de xineru, 1993 T. Seki
48496 - 1993 BM3 26 de xineru, 1993 T. J. Balonek
48497 - 1993 BQ5 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
48498 - 1993 BS6 30 de xineru, 1993 M. Mukai, M. Takeishi
48499 - 1993 BV7 23 de xineru, 1993 E. W. Elst
48500 - 1993 DU2 20 de febreru, 1993 E. W. Elst
48501–48600 editar
48501 - 1993 FM 23 de marzu, 1993 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
48502 - 1993 FL5 17 de marzu, 1993 UESAC
48503 - 1993 FN6 17 de marzu, 1993 UESAC
48504 - 1993 FK9 17 de marzu, 1993 UESAC
48505 - 1993 FM10 17 de marzu, 1993 UESAC
48506 - 1993 FO10 17 de marzu, 1993 UESAC
48507 - 1993 FS11 17 de marzu, 1993 UESAC
48508 - 1993 FF12 17 de marzu, 1993 UESAC
48509 - 1993 FQ12 17 de marzu, 1993 UESAC
48510 - 1993 FP13 17 de marzu, 1993 UESAC
48511 - 1993 FR13 17 de marzu, 1993 UESAC
48512 - 1993 FU15 17 de marzu, 1993 UESAC
48513 - 1993 FB22 21 de marzu, 1993 UESAC
48514 - 1993 FN22 21 de marzu, 1993 UESAC
48515 - 1993 FO24 21 de marzu, 1993 UESAC
48516 - 1993 FL25 21 de marzu, 1993 UESAC
48517 - 1993 FR25 21 de marzu, 1993 UESAC
48518 - 1993 FB29 21 de marzu, 1993 UESAC
48519 - 1993 FC37 19 de marzu, 1993 UESAC
48520 - 1993 FK45 19 de marzu, 1993 UESAC
48521 - 1993 FV50 19 de marzu, 1993 UESAC
48522 - 1993 FF54 17 de marzu, 1993 UESAC
48523 - 1993 FY55 17 de marzu, 1993 UESAC
48524 - 1993 FY78 21 de marzu, 1993 UESAC
48525 - 1993 GB 14 d'abril, 1993 S. Otomo
48526 - 1993 HL3 20 d'abril, 1993 Spacewatch
48527 - 1993 LC1 13 de xunu, 1993 R. H. McNaught
48528 - 1993 OC3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
48529 - 1993 OV10 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
48530 - 1993 PF 12 d'agostu, 1993 Farra d'Isonzo
48531 - 1993 PP 13 d'agostu, 1993 Spacewatch
48532 - 1993 PL7 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
48533 - 1993 QU 19 d'agostu, 1993 E. F. Helin
48534 - 1993 QM4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
48535 - 1993 RD4 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
48536 - 1993 RS6 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
48537 - 1993 RO7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
48538 - 1993 RF15 15 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
48539 - 1993 SD11 22 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
48540 - 1993 TW8 11 d'ochobre, 1993 Spacewatch
48541 - 1993 TV10 15 d'ochobre, 1993 Spacewatch
48542 - 1993 TN13 14 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
48543 - 1993 TJ14 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48544 - 1993 TO15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48545 - 1993 TZ16 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48546 - 1993 TM19 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48547 - 1993 TJ20 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48548 - 1993 TM25 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48549 - 1993 TP25 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48550 - 1993 TU25 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48551 - 1993 TR28 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48552 - 1993 TN31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48553 - 1993 TS31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48554 - 1993 TL32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48555 - 1993 TW32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48556 - 1993 TK33 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48557 - 1993 TJ37 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48558 - 1993 TL38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48559 - 1993 TJ39 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48560 - 1993 UX2 20 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
48561 - 1993 UZ2 21 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
48562 - 1993 UZ6 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
48563 - 1994 AP5 5 de xineru, 1994 Spacewatch
48564 - 1994 BL3 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
48565 - 1994 CA9 8 de febreru, 1994 O. A. Naranjo
48566 - 1994 CH9 7 de febreru, 1994 E. W. Elst
48567 - 1994 CH14 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
48568 - 1994 CO14 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
48569 - 1994 EN 6 de marzu, 1994 Farra d'Isonzo
48570 - 1994 EA2 9 de marzu, 1994 E. F. Helin
48571 - 1994 ER5 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
48572 - 1994 EJ6 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
48573 - 1994 JX5 4 de mayu, 1994 Spacewatch
48574 - 1994 JG6 4 de mayu, 1994 Spacewatch
48575 Hawaii 1994 NN 4 de xunetu, 1994 A. Nakamura
48576 - 1994 NN2 11 de xunetu, 1994 C. S. Shoemaker
48577 - 1994 PD8 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48578 - 1994 PL11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48579 - 1994 PW11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48580 - 1994 PD17 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48581 - 1994 PV19 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48582 - 1994 PF25 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48583 - 1994 PE35 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48584 - 1994 PF37 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48585 - 1994 PK37 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48586 - 1994 PE39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48587 - 1994 PO39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
48588 Raschröder 1994 RP11 2 de setiembre, 1994 F. Börngen
48589 - 1994 RW17 3 de setiembre, 1994 E. W. Elst
48590 - 1994 TY2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
48591 - 1994 TB3 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
48592 - 1994 TP5 4 d'ochobre, 1994 Spacewatch
48593 - 1994 VF 1 de payares, 1994 T. Kobayashi
48594 - 1994 VA2 3 de payares, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
48595 - 1994 VH2 9 de payares, 1994 T. Kobayashi
48596 - 1994 VY6 7 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
48597 - 1994 XP4 3 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
48598 - 1994 XD5 9 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
48599 - 1994 YS 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
48600 - 1994 YZ 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
48601–48700 editar
48601 - 1995 BL 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48602 - 1995 BV1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48603 - 1995 BC2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48604 - 1995 CV 1 de febreru, 1995 Spacewatch
48605 - 1995 CW1 7 de febreru, 1995 R. H. McNaught
48606 - 1995 DH 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
48607 - 1995 DS2 20 de febreru, 1995 T. Okuni
48608 - 1995 DW8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
48609 - 1995 DE14 19 de febreru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48610 - 1995 EF6 2 de marzu, 1995 Spacewatch
48611 - 1995 FS6 23 de marzu, 1995 Spacewatch
48612 - 1995 FX6 23 de marzu, 1995 Spacewatch
48613 - 1995 FM11 27 de marzu, 1995 Spacewatch
48614 - 1995 FP14 27 de marzu, 1995 Spacewatch
48615 - 1995 FG16 28 de marzu, 1995 Spacewatch
48616 - 1995 GP7 2 d'abril, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48617 - 1995 HR2 25 d'abril, 1995 Spacewatch
48618 - 1995 HB4 26 d'abril, 1995 Spacewatch
48619 - 1995 KV 21 de mayu, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48620 - 1995 MN5 23 de xunu, 1995 Spacewatch
48621 - 1995 OC 19 de xunetu, 1995 Cavezzo
48622 - 1995 OA10 30 de xunetu, 1995 Spacewatch
48623 - 1995 OV12 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
48624 - 1995 PM 4 d'agostu, 1995 T. Okuni
48625 - 1995 QF 16 d'agostu, 1995 S. P. Laurie
48626 - 1995 QJ4 20 d'agostu, 1995 Spacewatch
48627 - 1995 QX14 28 d'agostu, 1995 Spacewatch
48628 Janetfender 1995 RD 7 de setiembre, 1995 NEAT
48629 - 1995 SP 18 de setiembre, 1995 L. Šarounová
48630 - 1995 SC7 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
48631 - 1995 SK29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
48632 - 1995 SV29 29 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
48633 - 1995 SH38 24 de setiembre, 1995 Spacewatch
48634 - 1995 SE44 25 de setiembre, 1995 Spacewatch
48635 - 1995 SU52 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
48636 - 1995 SS53 28 de setiembre, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48637 - 1995 SU87 26 de setiembre, 1995 Spacewatch
48638 - 1995 TB 3 d'ochobre, 1995 Kleť
48639 - 1995 TL8 15 d'ochobre, 1995 A. Gleason
48640 - 1995 UD 17 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
48641 - 1995 UA1 20 d'ochobre, 1995 K. Korlević, V. Brcic
48642 - 1995 UH1 23 d'ochobre, 1995 D. di Cicco
48643 Allen-Beach 1995 UA2 20 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, F. Manca
48644 - 1995 UG7 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48645 - 1995 UF8 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
48646 - 1995 UL8 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
48647 - 1995 UT8 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48648 - 1995 UQ12 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48649 - 1995 UH37 21 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48650 Kazanuniversity 1995 UX48 17 d'ochobre, 1995 V. Ya. Solovyov
48651 - 1995 UC54 22 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48652 - 1995 VB 1 de payares, 1995 T. Kobayashi
48653 - 1995 VD 1 de payares, 1995 T. Kobayashi
48654 - 1995 VG10 15 de payares, 1995 Spacewatch
48655 - 1995 VQ12 15 de payares, 1995 Spacewatch
48656 - 1995 VN18 15 de payares, 1995 Spacewatch
48657 - 1995 WK 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
48658 - 1995 WT1 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48659 - 1995 WX2 16 de payares, 1995 Spacewatch
48660 - 1995 WA5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48661 - 1995 WH5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48662 - 1995 WK5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48663 - 1995 WY7 29 de payares, 1995 T. Kobayashi
48664 - 1995 WG9 16 de payares, 1995 Spacewatch
48665 - 1995 WL25 18 de payares, 1995 Spacewatch
48666 - 1995 WU26 17 de payares, 1995 Spacewatch
48667 - 1995 WS33 20 de payares, 1995 Spacewatch
48668 - 1995 XB1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48669 - 1995 YO1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48670 - 1995 YW2 26 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48671 - 1995 YS3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48672 - 1995 YF5 16 d'avientu, 1995 Spacewatch
48673 - 1995 YF16 20 d'avientu, 1995 Spacewatch
48674 - 1995 YV21 17 d'avientu, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48675 - 1995 YA23 21 d'avientu, 1995 NEAT
48676 - 1996 AW6 12 de xineru, 1996 Spacewatch
48677 - 1996 AQ7 12 de xineru, 1996 Spacewatch
48678 - 1996 AP12 15 de xineru, 1996 Spacewatch
48679 - 1996 AL19 15 de xineru, 1996 Spacewatch
48680 - 1996 BU 17 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
48681 Zeilinger 1996 BZ 21 de xineru, 1996 Linz
48682 - 1996 BP1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
48683 - 1996 BQ1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
48684 - 1996 EP 14 de marzu, 1996 D. di Cicco
48685 - 1996 EW 15 de marzu, 1996 NEAT
48686 - 1996 EM1 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
48687 - 1996 EO6 11 de marzu, 1996 Spacewatch
48688 - 1996 FM2 17 de marzu, 1996 NEAT
48689 - 1996 GP1 8 d'abril, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48690 - 1996 GP4 11 d'abril, 1996 Spacewatch
48691 - 1996 GP6 12 d'abril, 1996 Spacewatch
48692 - 1996 GE20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
48693 - 1996 GH20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
48694 - 1996 HP 18 d'abril, 1996 L. Šarounová
48695 - 1996 HG7 18 d'abril, 1996 Spacewatch
48696 - 1996 HJ8 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
48697 - 1996 HX14 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
48698 - 1996 HJ20 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
48699 - 1996 HN21 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
48700 - 1996 HZ21 17 d'abril, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48701–48800 editar
48701 - 1996 HD22 18 d'abril, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
48702 - 1996 JE 6 de mayu, 1996 R. Linderholm
48703 - 1996 JQ 12 de mayu, 1996 P. G. Comba
48704 - 1996 JR2 14 de mayu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48705 - 1996 JR3 9 de mayu, 1996 Spacewatch
48706 - 1996 JF9 12 de mayu, 1996 Spacewatch
48707 - 1996 KR1 19 de mayu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48708 - 1996 LM2 8 de xunu, 1996 Spacewatch
48709 - 1996 LX2 11 de xunu, 1996 Spacewatch
48710 - 1996 LB3 8 de xunu, 1996 Spacewatch
48711 - 1996 ND5 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
48712 - 1996 OV2 26 de xunetu, 1996 AMOS
48713 - 1996 PT1 9 d'agostu, 1996 NEAT
48714 - 1996 PB8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
48715 - 1996 RP2 13 de setiembre, 1996 Osservatorio San Vittore
48716 - 1996 RH3 13 de setiembre, 1996 P. G. Comba
48717 - 1996 RR5 15 de setiembre, 1996 T. B. Spahr
48718 - 1996 RZ15 13 de setiembre, 1996 Spacewatch
48719 - 1996 RU25 13 de setiembre, 1996 NEAT
48720 - 1996 SD7 29 de setiembre, 1996 V. S. Casulli
48721 - 1996 UJ2 17 d'ochobre, 1996 Spacewatch
48722 - 1996 VZ20 8 de payares, 1996 Spacewatch
48723 - 1996 XF22 8 d'avientu, 1996 Spacewatch
48724 - 1996 XZ26 8 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48725 - 1997 AQ1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48726 - 1997 AZ12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48727 - 1997 AL18 15 de xineru, 1997 Kleť
48728 - 1997 AM20 11 de xineru, 1997 Spacewatch
48729 - 1997 AG22 14 de xineru, 1997 P. Kolény, L. Kornoš
48730 - 1997 BD3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48731 - 1997 BV3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48732 - 1997 CM4 3 de febreru, 1997 Kleť
48733 - 1997 CK6 3 de febreru, 1997 NEAT
48734 - 1997 CZ16 6 de febreru, 1997 N. Sato
48735 - 1997 CX19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
48736 Ehime 1997 DL 27 de febreru, 1997 A. Nakamura
48737 Cusinato 1997 ER11 8 de marzu, 1997 V. Goretti
48738 - 1997 ER16 5 de marzu, 1997 Spacewatch
48739 - 1997 EV17 3 de marzu, 1997 K. Endate, K. Watanabe
48740 - 1997 EF32 11 de marzu, 1997 Spacewatch
48741 - 1997 EO42 10 de marzu, 1997 LINEAR
48742 - 1997 EE47 12 de marzu, 1997 E. W. Elst
48743 - 1997 EE57 10 de marzu, 1997 E. W. Elst
48744 - 1997 FY2 31 de marzu, 1997 LINEAR
48745 - 1997 GA 1 d'abril, 1997 Modra
48746 - 1997 GE1 2 d'abril, 1997 Spacewatch
48747 - 1997 GD2 7 d'abril, 1997 Spacewatch
48748 - 1997 GV3 3 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
48749 - 1997 GZ6 2 d'abril, 1997 LINEAR
48750 - 1997 GG8 2 d'abril, 1997 LINEAR
48751 - 1997 GM8 2 d'abril, 1997 LINEAR
48752 - 1997 GH9 3 d'abril, 1997 LINEAR
48753 - 1997 GC19 3 d'abril, 1997 LINEAR
48754 - 1997 GJ22 6 d'abril, 1997 LINEAR
48755 - 1997 GQ24 7 d'abril, 1997 LINEAR
48756 - 1997 GO28 11 d'abril, 1997 T. Okuni
48757 - 1997 GC33 3 d'abril, 1997 LINEAR
48758 - 1997 GX35 6 d'abril, 1997 LINEAR
48759 - 1997 GB36 6 d'abril, 1997 LINEAR
48760 - 1997 HM11 30 d'abril, 1997 LINEAR
48761 - 1997 HV11 30 d'abril, 1997 LINEAR
48762 - 1997 HD13 30 d'abril, 1997 LINEAR
48763 - 1997 JZ 2 de mayu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48764 - 1997 JJ10 5 de mayu, 1997 Spacewatch
48765 - 1997 JN13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48766 - 1997 JY13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48767 - 1997 JG15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48768 - 1997 KE 29 de mayu, 1997 Spacewatch
48769 - 1997 MJ 26 de xunu, 1997 Spacewatch
48770 - 1997 MO3 28 de xunu, 1997 LINEAR
48771 - 1997 MJ6 27 de xunu, 1997 Spacewatch
48772 - 1997 MR9 27 de xunu, 1997 Spacewatch
48773 - 1997 PS 3 d'agostu, 1997 ODAS
48774 Anngower 1997 PO2 10 d'agostu, 1997 D. D. Balam
48775 - 1997 QL 24 d'agostu, 1997 Z. Moravec
48776 - 1997 QT 27 d'agostu, 1997 Z. Moravec
48777 - 1997 QE5 25 d'agostu, 1997 J. Broughton
48778 Shokoyukako 1997 RE 1 de setiembre, 1997 H. Abe
48779 - 1997 RH 1 de setiembre, 1997 H. Abe
48780 - 1997 RA2 4 de setiembre, 1997 ODAS
48781 - 1997 SL 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
48782 - 1997 SP 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
48783 - 1997 SR 20 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
48784 - 1997 SX 17 de setiembre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48785 Pitter 1997 SA2 23 de setiembre, 1997 P. Pravec
48786 - 1997 SH4 27 de setiembre, 1997 T. Kobayashi
48787 - 1997 SY4 26 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
48788 - 1997 SL6 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
48789 - 1997 SV12 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
48790 - 1997 SH30 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
48791 - 1997 SD33 29 de setiembre, 1997 Spacewatch
48792 - 1997 SC34 17 de setiembre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48793 - 1997 TK8 4 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48794 Stolzová 1997 TY8 5 d'ochobre, 1997 J. Tichá, M. Tichý
48795 - 1997 TB10 6 d'ochobre, 1997 P. Pravec
48796 - 1997 TE11 3 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48797 - 1997 TV12 2 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48798 Penghuanwu 1997 TS18 6 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48799 - 1997 TX18 8 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48800 - 1997 TS22 5 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48801–48900 editar
48801 - 1997 UC1 22 d'ochobre, 1997 E. Meyer
48802 - 1997 UU8 25 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
48803 - 1997 UN10 29 d'ochobre, 1997 NEAT
48804 - 1997 UE12 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48805 - 1997 UY13 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48806 - 1997 UB21 30 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48807 Takahata 1997 UT21 22 d'ochobre, 1997 T. Okuni
48808 - 1997 VK3 6 de payares, 1997 T. Kobayashi
48809 - 1997 VX4 4 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
48810 - 1997 VA7 14 de payares, 1997 Stroncone
48811 - 1997 WH 18 de payares, 1997 T. Kobayashi
48812 - 1997 WL 18 de payares, 1997 T. Kobayashi
48813 - 1997 WJ1 19 de payares, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48814 - 1997 WF2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
48815 - 1997 WA3 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
48816 - 1997 WP3 19 de payares, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48817 - 1997 WV13 21 de payares, 1997 Spacewatch
48818 - 1997 WE15 23 de payares, 1997 Spacewatch
48819 - 1997 WB16 25 de payares, 1997 Spacewatch
48820 - 1997 WW33 29 de payares, 1997 LINEAR
48821 - 1997 WK35 29 de payares, 1997 LINEAR
48822 - 1997 WY35 29 de payares, 1997 LINEAR
48823 - 1997 WN36 29 de payares, 1997 LINEAR
48824 - 1997 WK38 29 de payares, 1997 LINEAR
48825 - 1997 WJ48 26 de payares, 1997 NEAT
48826 - 1997 WQ54 29 de payares, 1997 LINEAR
48827 - 1997 YB 18 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
48828 - 1997 YU 20 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
48829 - 1997 YH1 17 d'avientu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48830 - 1997 YN2 21 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
48831 - 1997 YG3 24 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
48832 - 1997 YR3 22 d'avientu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48833 - 1997 YA5 24 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
48834 - 1997 YZ6 27 d'avientu, 1997 NEAT
48835 - 1997 YK18 22 d'avientu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48836 - 1998 AW 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
48837 - 1998 AR6 4 de xineru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48838 - 1998 AF10 15 de xineru, 1998 ODAS
48839 - 1998 BZ1 19 de xineru, 1998 N. Kawasato
48840 - 1998 BR4 17 de xineru, 1998 ODAS
48841 - 1998 BB19 27 de xineru, 1998 A. Testa, P. Ghezzi
48842 - 1998 BA44 25 de xineru, 1998 M. Tombelli, G. Forti
48843 - 1998 BN44 22 de xineru, 1998 LINEAR
48844 Belloves 1998 DW 18 de febreru, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
48845 - 1998 DW8 23 de febreru, 1998 Spacewatch
48846 - 1998 DC14 27 de febreru, 1998 ODAS
48847 - 1998 EW6 3 de marzu, 1998 ODAS
48848 - 1998 FD46 20 de marzu, 1998 LINEAR
48849 - 1998 FW51 20 de marzu, 1998 LINEAR
48850 - 1998 FL57 20 de marzu, 1998 LINEAR
48851 - 1998 FA69 20 de marzu, 1998 LINEAR
48852 - 1998 FL72 20 de marzu, 1998 LINEAR
48853 - 1998 FN79 24 de marzu, 1998 LINEAR
48854 - 1998 FY83 24 de marzu, 1998 LINEAR
48855 - 1998 FH97 31 de marzu, 1998 LINEAR
48856 - 1998 FO103 31 de marzu, 1998 LINEAR
48857 - 1998 FU133 20 de marzu, 1998 LINEAR
48858 - 1998 HS3 19 d'abril, 1998 Spacewatch
48859 - 1998 HY13 24 d'abril, 1998 Spacewatch
48860 - 1998 HG24 24 d'abril, 1998 A. López, R. Pacheco
48861 - 1998 HR24 24 d'abril, 1998 Observatoriu Višnjan
48862 - 1998 HE32 20 d'abril, 1998 LINEAR
48863 - 1998 HY37 20 d'abril, 1998 LINEAR
48864 - 1998 HK43 25 d'abril, 1998 Observatoriu Višnjan
48865 - 1998 HT46 20 d'abril, 1998 LINEAR
48866 - 1998 HW50 25 d'abril, 1998 LONEOS
48867 - 1998 HR67 21 d'abril, 1998 LINEAR
48868 - 1998 HB92 21 d'abril, 1998 LINEAR
48869 - 1998 HC92 21 d'abril, 1998 LINEAR
48870 - 1998 HL93 21 d'abril, 1998 LINEAR
48871 - 1998 HR97 21 d'abril, 1998 LINEAR
48872 - 1998 HY98 21 d'abril, 1998 LINEAR
48873 - 1998 HS99 21 d'abril, 1998 LINEAR
48874 - 1998 HW100 21 d'abril, 1998 LINEAR
48875 - 1998 HF102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
48876 - 1998 HE103 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
48877 - 1998 HZ109 23 d'abril, 1998 LINEAR
48878 - 1998 HQ118 23 d'abril, 1998 LINEAR
48879 - 1998 HR125 23 d'abril, 1998 LINEAR
48880 - 1998 HU129 19 d'abril, 1998 LINEAR
48881 - 1998 HS136 20 d'abril, 1998 LINEAR
48882 - 1998 HJ139 21 d'abril, 1998 LINEAR
48883 - 1998 HY147 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
48884 - 1998 HJ149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
48885 - 1998 HY153 27 d'abril, 1998 Spacewatch
48886 - 1998 JA4 7 de mayu, 1998 ODAS
48887 - 1998 KM4 22 de mayu, 1998 LONEOS
48888 - 1998 KR6 22 de mayu, 1998 LONEOS
48889 - 1998 KZ9 24 de mayu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48890 - 1998 KC16 22 de mayu, 1998 LINEAR
48891 - 1998 KM45 22 de mayu, 1998 LINEAR
48892 - 1998 KA48 22 de mayu, 1998 LINEAR
48893 - 1998 KM48 22 de mayu, 1998 LINEAR
48894 - 1998 KR56 22 de mayu, 1998 LINEAR
48895 - 1998 KU64 22 de mayu, 1998 LINEAR
48896 - 1998 KT66 22 de mayu, 1998 LINEAR
48897 - 1998 LQ2 1 de xunu, 1998 E. W. Elst
48898 - 1998 MO5 19 de xunu, 1998 LINEAR
48899 - 1998 MM7 17 de xunu, 1998 F. B. Zoltowski
48900 - 1998 MP22 24 de xunu, 1998 LINEAR
48901–49000 editar
48901 - 1998 MO31 24 de xunu, 1998 LINEAR
48902 - 1998 MP31 24 de xunu, 1998 LINEAR
48903 - 1998 MD32 24 de xunu, 1998 LINEAR
48904 - 1998 ME34 24 de xunu, 1998 LINEAR
48905 - 1998 MH34 24 de xunu, 1998 LINEAR
48906 - 1998 MF36 24 de xunu, 1998 LINEAR
48907 - 1998 MX36 27 de xunu, 1998 Spacewatch
48908 - 1998 MG40 26 de xunu, 1998 E. W. Elst
48909 Laurake 1998 MK40 26 de xunu, 1998 E. W. Elst
48910 - 1998 MF48 28 de xunu, 1998 E. W. Elst
48911 - 1998 MU48 20 de xunu, 1998 NEAT
48912 - 1998 OT1 24 de xunetu, 1998 P. G. Comba
48913 - 1998 OH2 25 de xunetu, 1998 P. G. Comba
48914 - 1998 OG4 27 de xunetu, 1998 ODAS
48915 - 1998 OJ5 29 de xunetu, 1998 ODAS
48916 - 1998 OR6 26 de xunetu, 1998 LONEOS
48917 - 1998 OS6 26 de xunetu, 1998 LONEOS
48918 - 1998 OP8 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48919 - 1998 OU8 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48920 - 1998 OE11 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48921 - 1998 OK11 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48922 - 1998 OQ11 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48923 - 1998 OY11 22 de xunetu, 1998 J. Broughton
48924 - 1998 OK12 29 de xunetu, 1998 J. Broughton
48925 - 1998 ON12 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48926 - 1998 OV13 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48927 - 1998 OU14 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
48928 - 1998 PB 2 d'agostu, 1998 LONEOS
48929 - 1998 PC 2 d'agostu, 1998 LONEOS
48930 - 1998 PW 14 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
48931 - 1998 PM1 10 d'agostu, 1998 J. Broughton
48932 - 1998 QB 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
48933 - 1998 QD 17 d'agostu, 1998 P. G. Comba
48934 - 1998 QS 18 d'agostu, 1998 D. Kalmančok, A. Pravda
48935 - 1998 QK1 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
48936 - 1998 QS2 20 d'agostu, 1998 Spacewatch
48937 - 1998 QN4 21 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
48938 - 1998 QK5 22 d'agostu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48939 - 1998 QO8 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48940 - 1998 QV8 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48941 - 1998 QP11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48942 - 1998 QV11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48943 - 1998 QH12 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48944 - 1998 QT13 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48945 - 1998 QW13 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48946 - 1998 QF14 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48947 - 1998 QK14 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48948 - 1998 QL14 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48949 - 1998 QR16 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48950 - 1998 QW17 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48951 - 1998 QO19 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48952 - 1998 QY19 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48953 - 1998 QG20 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48954 - 1998 QD21 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48955 - 1998 QE23 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48956 - 1998 QY23 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48957 - 1998 QT24 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48958 - 1998 QD26 25 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
48959 - 1998 QQ26 24 d'agostu, 1998 J. Broughton
48960 - 1998 QR26 25 d'agostu, 1998 R. Roy
48961 - 1998 QS26 22 d'agostu, 1998 A. López, R. Pacheco
48962 - 1998 QH31 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48963 - 1998 QJ33 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48964 - 1998 QW33 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48965 - 1998 QX34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48966 - 1998 QY34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48967 - 1998 QX36 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48968 - 1998 QC38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48969 - 1998 QT38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48970 - 1998 QY38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48971 - 1998 QC39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48972 - 1998 QM39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48973 - 1998 QO39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48974 - 1998 QS39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48975 - 1998 QH40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48976 - 1998 QN40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48977 - 1998 QO40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48978 - 1998 QU40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48979 - 1998 QZ40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48980 - 1998 QK43 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48981 - 1998 QD45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48982 - 1998 QL46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48983 - 1998 QM46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48984 - 1998 QC47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48985 - 1998 QF47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48986 - 1998 QJ47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48987 - 1998 QL47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48988 - 1998 QR47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48989 - 1998 QS47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48990 - 1998 QX47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48991 - 1998 QY47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48992 - 1998 QC48 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48993 - 1998 QF48 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48994 - 1998 QL50 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48995 - 1998 QC51 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48996 - 1998 QK51 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48997 - 1998 QT51 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48998 - 1998 QV51 17 d'agostu, 1998 LINEAR
48999 - 1998 QM52 17 d'agostu, 1998 LINEAR
49000 - 1998 QY52 20 d'agostu, 1998 LONEOS


Predecesor:
47001–48000
Llista d'asteroides
48001–49000
Socesor:
49001–50000