Llista d'asteroides (30001-31000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 30001... 30101... 30201... 30301... 30401... 30501... 30601... 30701... 30801... 30901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
30001–30100 editar
30001 - 2000 AU195 8 de xineru, 2000 LINEAR
30002 - 2000 AP233 4 de xineru, 2000 Spacewatch
30003 - 2000 AO236 5 de xineru, 2000 LINEAR
30004 - 2000 BP33 30 de xineru, 2000 CSS
30005 - 2000 CJ23 2 de febreru, 2000 LINEAR
30006 - 2000 CB30 2 de febreru, 2000 LINEAR
30007 - 2000 CV45 2 de febreru, 2000 LINEAR
30008 - 2000 CE49 2 de febreru, 2000 LINEAR
30009 - 2000 CQ50 2 de febreru, 2000 LINEAR
30010 - 2000 CJ56 4 de febreru, 2000 LINEAR
30011 - 2000 CM56 4 de febreru, 2000 LINEAR
30012 - 2000 CB67 6 de febreru, 2000 LINEAR
30013 - 2000 CV77 7 de febreru, 2000 Spacewatch
30014 - 2000 CY80 11 de febreru, 2000 J. M. Roe
30015 - 2000 CX92 6 de febreru, 2000 LINEAR
30016 - 2000 CA95 8 de febreru, 2000 LINEAR
30017 - 2000 CQ95 10 de febreru, 2000 LINEAR
30018 - 2000 CX101 14 de febreru, 2000 T. Pauwels
30019 - 2000 DD 16 de febreru, 2000 LINEAR
30020 - 2000 DZ5 28 de febreru, 2000 LINEAR
30021 - 2000 DP6 28 de febreru, 2000 LINEAR
30022 - 2000 DZ14 26 de febreru, 2000 CSS
30023 - 2000 DN16 29 de febreru, 2000 K. Korlević
30024 - 2000 DM21 29 de febreru, 2000 LINEAR
30025 - 2000 DJ26 29 de febreru, 2000 LINEAR
30026 - 2000 DS29 29 de febreru, 2000 K. Korlević
30027 - 2000 DA42 29 de febreru, 2000 LINEAR
30028 - 2000 DL42 29 de febreru, 2000 LINEAR
30029 - 2000 DR58 29 de febreru, 2000 LINEAR
30030 - 2000 DY61 29 de febreru, 2000 LINEAR
30031 - 2000 DZ63 29 de febreru, 2000 LINEAR
30032 - 2000 DC65 29 de febreru, 2000 LINEAR
30033 - 2000 DP68 29 de febreru, 2000 LINEAR
30034 - 2000 DU76 29 de febreru, 2000 LINEAR
30035 - 2000 DX77 29 de febreru, 2000 LINEAR
30036 - 2000 DF78 29 de febreru, 2000 LINEAR
30037 - 2000 DU78 29 de febreru, 2000 LINEAR
30038 - 2000 DM92 27 de febreru, 2000 Spacewatch
30039 - 2000 DE100 29 de febreru, 2000 LINEAR
30040 - 2000 DO112 29 de febreru, 2000 LINEAR
30041 - 2000 EG3 3 de marzu, 2000 LINEAR
30042 - 2000 EY3 1 de marzu, 2000 CSS
30043 - 2000 EJ17 3 de marzu, 2000 LINEAR
30044 - 2000 EG19 5 de marzu, 2000 LINEAR
30045 - 2000 EC20 6 de marzu, 2000 K. Korlević
30046 - 2000 EX24 8 de marzu, 2000 Spacewatch
30047 - 2000 EV35 8 de marzu, 2000 LINEAR
30048 - 2000 EB37 8 de marzu, 2000 LINEAR
30049 - 2000 EX38 8 de marzu, 2000 LINEAR
30050 - 2000 EK39 8 de marzu, 2000 LINEAR
30051 - 2000 ED41 8 de marzu, 2000 LINEAR
30052 - 2000 EW41 8 de marzu, 2000 LINEAR
30053 - 2000 EG44 9 de marzu, 2000 LINEAR
30054 - 2000 EO44 9 de marzu, 2000 LINEAR
30055 - 2000 EL47 9 de marzu, 2000 LINEAR
30056 - 2000 EP47 9 de marzu, 2000 LINEAR
30057 - 2000 EK56 8 de marzu, 2000 LINEAR
30058 - 2000 EJ58 8 de marzu, 2000 LINEAR
30059 - 2000 ET59 10 de marzu, 2000 LINEAR
30060 - 2000 EL60 10 de marzu, 2000 LINEAR
30061 - 2000 EX61 10 de marzu, 2000 LINEAR
30062 - 2000 ER62 10 de marzu, 2000 LINEAR
30063 - 2000 EX63 10 de marzu, 2000 LINEAR
30064 - 2000 ER64 10 de marzu, 2000 LINEAR
30065 - 2000 EF66 10 de marzu, 2000 LINEAR
30066 - 2000 EV68 10 de marzu, 2000 LINEAR
30067 - 2000 EL70 10 de marzu, 2000 LINEAR
30068 - 2000 EZ70 11 de marzu, 2000 CSS
30069 - 2000 EH74 10 de marzu, 2000 Spacewatch
30070 - 2000 ES84 8 de marzu, 2000 LINEAR
30071 - 2000 EW92 9 de marzu, 2000 LINEAR
30072 - 2000 EP93 9 de marzu, 2000 LINEAR
30073 - 2000 EP94 9 de marzu, 2000 LINEAR
30074 - 2000 EY96 10 de marzu, 2000 LINEAR
30075 - 2000 EC97 10 de marzu, 2000 LINEAR
30076 - 2000 EP97 10 de marzu, 2000 LINEAR
30077 - 2000 ES97 10 de marzu, 2000 LINEAR
30078 - 2000 EB104 14 de marzu, 2000 LINEAR
30079 - 2000 EP104 15 de marzu, 2000 J. Broughton
30080 - 2000 EQ105 11 de marzu, 2000 LONEOS
30081 - 2000 EY108 8 de marzu, 2000 LINEAR
30082 - 2000 EE110 8 de marzu, 2000 NEAT
30083 - 2000 EG110 8 de marzu, 2000 NEAT
30084 - 2000 EV110 8 de marzu, 2000 NEAT
30085 - 2000 EZ112 9 de marzu, 2000 LINEAR
30086 - 2000 EU113 9 de marzu, 2000 LINEAR
30087 - 2000 EL122 11 de marzu, 2000 LONEOS
30088 - 2000 EK128 11 de marzu, 2000 LONEOS
30089 - 2000 EW128 11 de marzu, 2000 LONEOS
30090 - 2000 EL129 11 de marzu, 2000 LONEOS
30091 - 2000 EY130 11 de marzu, 2000 LONEOS
30092 - 2000 EB135 11 de marzu, 2000 LONEOS
30093 - 2000 ES135 11 de marzu, 2000 LONEOS
30094 - 2000 ER141 2 de marzu, 2000 CSS
30095 - 2000 EU145 3 de marzu, 2000 CSS
30096 - 2000 EZ147 4 de marzu, 2000 CSS
30097 - 2000 EQ148 4 de marzu, 2000 CSS
30098 - 2000 EE151 5 de marzu, 2000 NEAT
30099 - 2000 EG151 5 de marzu, 2000 NEAT
30100 - 2000 EL157 11 de marzu, 2000 CSS
30101–30200 editar
30101 - 2000 FA 16 de marzu, 2000 LINEAR
30102 - 2000 FC1 26 de marzu, 2000 LINEAR
30103 - 2000 FY2 28 de marzu, 2000 J. M. Roe
30104 - 2000 FA3 27 de marzu, 2000 T. Kagawa
30105 - 2000 FO3 28 de marzu, 2000 LINEAR
30106 - 2000 FR3 28 de marzu, 2000 LINEAR
30107 - 2000 FT15 28 de marzu, 2000 LINEAR
30108 - 2000 FM16 28 de marzu, 2000 LINEAR
30109 - 2000 FQ17 29 de marzu, 2000 LINEAR
30110 - 2000 FH20 29 de marzu, 2000 LINEAR
30111 - 2000 FJ20 29 de marzu, 2000 LINEAR
30112 - 2000 FZ25 27 de marzu, 2000 LONEOS
30113 - 2000 FM26 27 de marzu, 2000 LONEOS
30114 - 2000 FY26 27 de marzu, 2000 LONEOS
30115 - 2000 FQ31 28 de marzu, 2000 LINEAR
30116 - 2000 FA36 29 de marzu, 2000 LINEAR
30117 - 2000 FW36 29 de marzu, 2000 LINEAR
30118 - 2000 FC37 29 de marzu, 2000 LINEAR
30119 - 2000 FS37 29 de marzu, 2000 LINEAR
30120 - 2000 FZ38 29 de marzu, 2000 LINEAR
30121 - 2000 FF39 29 de marzu, 2000 LINEAR
30122 - 2000 FC40 29 de marzu, 2000 LINEAR
30123 - 2000 FF40 29 de marzu, 2000 LINEAR
30124 - 2000 FZ40 29 de marzu, 2000 LINEAR
30125 - 2000 FF41 29 de marzu, 2000 LINEAR
30126 - 2000 FS41 29 de marzu, 2000 LINEAR
30127 - 2000 FY41 29 de marzu, 2000 LINEAR
30128 - 2000 FJ44 29 de marzu, 2000 LINEAR
30129 - 2000 FT44 29 de marzu, 2000 LINEAR
30130 - 2000 FK46 29 de marzu, 2000 LINEAR
30131 - 2000 FO46 29 de marzu, 2000 LINEAR
30132 - 2000 FP47 29 de marzu, 2000 LINEAR
30133 - 2000 FA48 29 de marzu, 2000 LINEAR
30134 - 2000 FR49 30 de marzu, 2000 LINEAR
30135 - 2000 FU49 30 de marzu, 2000 LINEAR
30136 - 2000 FO60 29 de marzu, 2000 LINEAR
30137 - 2000 FB63 27 de marzu, 2000 LONEOS
30138 - 2000 FN68 26 de marzu, 2000 LONEOS
30139 - 2000 GG3 5 d'abril, 2000 LINEAR
30140 - 2000 GO5 4 d'abril, 2000 LINEAR
30141 - 2000 GT24 5 d'abril, 2000 LINEAR
30142 - 2000 GS26 5 d'abril, 2000 LINEAR
30143 - 2000 GU29 5 d'abril, 2000 LINEAR
30144 - 2000 GP31 5 d'abril, 2000 LINEAR
30145 - 2000 GG33 5 d'abril, 2000 LINEAR
30146 - 2000 GQ34 5 d'abril, 2000 LINEAR
30147 - 2000 GV41 5 d'abril, 2000 LINEAR
30148 - 2000 GP45 5 d'abril, 2000 LINEAR
30149 - 2000 GW45 5 d'abril, 2000 LINEAR
30150 - 2000 GC46 5 d'abril, 2000 LINEAR
30151 - 2000 GX46 5 d'abril, 2000 LINEAR
30152 - 2000 GW49 5 d'abril, 2000 LINEAR
30153 - 2000 GT50 5 d'abril, 2000 LINEAR
30154 - 2000 GO52 5 d'abril, 2000 LINEAR
30155 - 2000 GQ52 5 d'abril, 2000 LINEAR
30156 - 2000 GH55 5 d'abril, 2000 LINEAR
30157 - 2000 GL55 5 d'abril, 2000 LINEAR
30158 - 2000 GQ55 5 d'abril, 2000 LINEAR
30159 - 2000 GR55 5 d'abril, 2000 LINEAR
30160 - 2000 GD57 5 d'abril, 2000 LINEAR
30161 - 2000 GM57 5 d'abril, 2000 LINEAR
30162 - 2000 GO57 5 d'abril, 2000 LINEAR
30163 - 2000 GK58 5 d'abril, 2000 LINEAR
30164 - 2000 GC59 5 d'abril, 2000 LINEAR
30165 - 2000 GF61 5 d'abril, 2000 LINEAR
30166 - 2000 GC62 5 d'abril, 2000 LINEAR
30167 - 2000 GR62 5 d'abril, 2000 LINEAR
30168 - 2000 GG66 5 d'abril, 2000 LINEAR
30169 - 2000 GU67 5 d'abril, 2000 LINEAR
30170 - 2000 GG68 5 d'abril, 2000 LINEAR
30171 - 2000 GY70 5 d'abril, 2000 LINEAR
30172 - 2000 GZ71 5 d'abril, 2000 LINEAR
30173 - 2000 GG72 5 d'abril, 2000 LINEAR
30174 - 2000 GY72 5 d'abril, 2000 LINEAR
30175 - 2000 GS73 5 d'abril, 2000 LINEAR
30176 - 2000 GX73 5 d'abril, 2000 LINEAR
30177 - 2000 GV76 5 d'abril, 2000 LINEAR
30178 - 2000 GW77 5 d'abril, 2000 LINEAR
30179 - 2000 GY79 6 d'abril, 2000 LINEAR
30180 - 2000 GX87 4 d'abril, 2000 LINEAR
30181 - 2000 GR88 4 d'abril, 2000 LINEAR
30182 - 2000 GC95 6 d'abril, 2000 LINEAR
30183 - 2000 GL95 6 d'abril, 2000 LINEAR
30184 - 2000 GM95 6 d'abril, 2000 LINEAR
30185 - 2000 GT95 6 d'abril, 2000 LINEAR
30186 - 2000 GY95 6 d'abril, 2000 LINEAR
30187 - 2000 GN96 6 d'abril, 2000 LINEAR
30188 - 2000 GR96 6 d'abril, 2000 LINEAR
30189 - 2000 GV96 6 d'abril, 2000 LINEAR
30190 - 2000 GW96 6 d'abril, 2000 LINEAR
30191 - 2000 GJ98 7 d'abril, 2000 LINEAR
30192 - 2000 GB100 7 d'abril, 2000 LINEAR
30193 - 2000 GL100 7 d'abril, 2000 LINEAR
30194 - 2000 GM100 7 d'abril, 2000 LINEAR
30195 - 2000 GB101 7 d'abril, 2000 LINEAR
30196 - 2000 GB102 7 d'abril, 2000 LINEAR
30197 - 2000 GP102 7 d'abril, 2000 LINEAR
30198 - 2000 GR103 7 d'abril, 2000 LINEAR
30199 - 2000 GX103 7 d'abril, 2000 LINEAR
30200 - 2000 GG104 7 d'abril, 2000 LINEAR
30201–30300 editar
30201 - 2000 GA105 7 d'abril, 2000 LINEAR
30202 - 2000 GD105 7 d'abril, 2000 LINEAR
30203 - 2000 GK106 7 d'abril, 2000 LINEAR
30204 - 2000 GX107 7 d'abril, 2000 LINEAR
30205 - 2000 GV108 7 d'abril, 2000 LINEAR
30206 - 2000 GD109 7 d'abril, 2000 LINEAR
30207 - 2000 GL109 7 d'abril, 2000 LINEAR
30208 - 2000 GN115 8 d'abril, 2000 LINEAR
30209 - 2000 GG116 8 d'abril, 2000 LINEAR
30210 - 2000 GN122 10 d'abril, 2000 NEAT
30211 - 2000 GN123 7 d'abril, 2000 LINEAR
30212 - 2000 GP123 7 d'abril, 2000 LINEAR
30213 - 2000 GW124 7 d'abril, 2000 LINEAR
30214 - 2000 GS125 7 d'abril, 2000 LINEAR
30215 - 2000 GU125 7 d'abril, 2000 LINEAR
30216 - 2000 GV125 7 d'abril, 2000 LINEAR
30217 - 2000 GA126 7 d'abril, 2000 LINEAR
30218 - 2000 GC126 7 d'abril, 2000 LINEAR
30219 - 2000 GM126 7 d'abril, 2000 LINEAR
30220 - 2000 GP126 7 d'abril, 2000 LINEAR
30221 - 2000 GX126 7 d'abril, 2000 LINEAR
30222 - 2000 GA134 7 d'abril, 2000 LINEAR
30223 - 2000 GE134 7 d'abril, 2000 LINEAR
30224 - 2000 GU136 12 d'abril, 2000 LINEAR
30225 - 2000 GV137 4 d'abril, 2000 LONEOS
30226 - 2000 GY137 4 d'abril, 2000 LONEOS
30227 - 2000 GO139 4 d'abril, 2000 LONEOS
30228 - 2000 GO141 7 d'abril, 2000 LONEOS
30229 - 2000 GL142 7 d'abril, 2000 LONEOS
30230 - 2000 GP142 7 d'abril, 2000 LONEOS
30231 - 2000 GZ142 7 d'abril, 2000 LONEOS
30232 - 2000 GV153 6 d'abril, 2000 LONEOS
30233 - 2000 GJ161 7 d'abril, 2000 LINEAR
30234 - 2000 GD167 4 d'abril, 2000 LONEOS
30235 - 2000 GR179 5 d'abril, 2000 LINEAR
30236 - 2000 HF 23 d'abril, 2000 T. Kobayashi
30237 - 2000 HY1 25 d'abril, 2000 K. Korlević
30238 - 2000 HY4 27 d'abril, 2000 LINEAR
30239 - 2000 HZ4 27 d'abril, 2000 LINEAR
30240 - 2000 HF8 27 d'abril, 2000 LINEAR
30241 - 2000 HN8 27 d'abril, 2000 LINEAR
30242 - 2000 HQ8 27 d'abril, 2000 LINEAR
30243 - 2000 HS9 27 d'abril, 2000 LINEAR
30244 - 2000 HP10 27 d'abril, 2000 LINEAR
30245 - 2000 HC12 28 d'abril, 2000 LINEAR
30246 - 2000 HC13 28 d'abril, 2000 LINEAR
30247 - 2000 HN13 28 d'abril, 2000 LINEAR
30248 - 2000 HV13 28 d'abril, 2000 LINEAR
30249 - 2000 HF14 28 d'abril, 2000 LINEAR
30250 - 2000 HG14 28 d'abril, 2000 LINEAR
30251 - 2000 HR22 29 d'abril, 2000 LINEAR
30252 Textorisová 2000 HE24 30 d'abril, 2000 P. Kušnirák
30253 - 2000 HF24 30 d'abril, 2000 P. Kušnirák, P. Pravec
30254 - 2000 HZ25 24 d'abril, 2000 LONEOS
30255 - 2000 HK26 24 d'abril, 2000 LONEOS
30256 - 2000 HC30 28 d'abril, 2000 LINEAR
30257 - 2000 HH32 29 d'abril, 2000 LINEAR
30258 - 2000 HA33 29 d'abril, 2000 LINEAR
30259 - 2000 HC35 27 d'abril, 2000 LINEAR
30260 - 2000 HY35 28 d'abril, 2000 LINEAR
30261 - 2000 HB36 28 d'abril, 2000 LINEAR
30262 - 2000 HP41 28 d'abril, 2000 LINEAR
30263 - 2000 HR41 28 d'abril, 2000 LINEAR
30264 - 2000 HT44 26 d'abril, 2000 LONEOS
30265 - 2000 HH45 26 d'abril, 2000 LONEOS
30266 - 2000 HW48 29 d'abril, 2000 LINEAR
30267 - 2000 HQ49 29 d'abril, 2000 LINEAR
30268 - 2000 HM50 29 d'abril, 2000 LINEAR
30269 - 2000 HS50 29 d'abril, 2000 LINEAR
30270 - 2000 HJ51 29 d'abril, 2000 LINEAR
30271 - 2000 HZ51 29 d'abril, 2000 LINEAR
30272 - 2000 HA52 29 d'abril, 2000 LINEAR
30273 - 2000 HV52 29 d'abril, 2000 LINEAR
30274 - 2000 HN53 29 d'abril, 2000 LINEAR
30275 - 2000 HP53 29 d'abril, 2000 LINEAR
30276 - 2000 HB55 29 d'abril, 2000 LINEAR
30277 - 2000 HF55 29 d'abril, 2000 LINEAR
30278 - 2000 HN56 24 d'abril, 2000 LONEOS
30279 - 2000 HQ56 24 d'abril, 2000 LONEOS
30280 - 2000 HS56 24 d'abril, 2000 LONEOS
30281 - 2000 HH57 24 d'abril, 2000 LONEOS
30282 - 2000 HQ57 24 d'abril, 2000 LONEOS
30283 - 2000 HS57 24 d'abril, 2000 LONEOS
30284 - 2000 HG58 24 d'abril, 2000 Spacewatch
30285 - 2000 HB59 25 d'abril, 2000 LONEOS
30286 - 2000 HG61 25 d'abril, 2000 LONEOS
30287 - 2000 HK62 25 d'abril, 2000 Spacewatch
30288 - 2000 HT62 26 d'abril, 2000 LONEOS
30289 - 2000 HP65 26 d'abril, 2000 LONEOS
30290 - 2000 HG69 24 d'abril, 2000 LONEOS
30291 - 2000 HL71 24 d'abril, 2000 LONEOS
30292 - 2000 HJ72 26 d'abril, 2000 LONEOS
30293 - 2000 HO72 26 d'abril, 2000 LONEOS
30294 - 2000 HQ74 27 d'abril, 2000 LINEAR
30295 - 2000 HV74 27 d'abril, 2000 LINEAR
30296 - 2000 HZ76 27 d'abril, 2000 LINEAR
30297 - 2000 HO77 28 d'abril, 2000 LONEOS
30298 - 2000 HJ81 29 d'abril, 2000 LINEAR
30299 - 2000 HW81 29 d'abril, 2000 LINEAR
30300 - 2000 HF86 30 d'abril, 2000 LONEOS
30301–30400 editar
30301 - 2000 HK87 27 d'abril, 2000 LINEAR
30302 - 2000 HS88 28 d'abril, 2000 LINEAR
30303 - 2000 HS93 29 d'abril, 2000 LINEAR
30304 - 2000 HZ103 27 d'abril, 2000 LONEOS
30305 Severi 2000 JA 1 de mayu, 2000 P. G. Comba
30306 Frigyesriesz 2000 JD 2 de mayu, 2000 P. G. Comba
30307 Marcelriesz 2000 JE 2 de mayu, 2000 P. G. Comba
30308 - 2000 JN1 1 de mayu, 2000 LINEAR
30309 - 2000 JR2 3 de mayu, 2000 K. Korlević
30310 - 2000 JO9 3 de mayu, 2000 LINEAR
30311 - 2000 JS10 9 de mayu, 2000 LINEAR
30312 - 2000 JC11 3 de mayu, 2000 LINEAR
30313 - 2000 JF14 6 de mayu, 2000 LINEAR
30314 - 2000 JH14 6 de mayu, 2000 LINEAR
30315 - 2000 JM14 6 de mayu, 2000 LINEAR
30316 - 2000 JT14 6 de mayu, 2000 LINEAR
30317 - 2000 JR15 3 de mayu, 2000 LINEAR
30318 - 2000 JW15 5 de mayu, 2000 LINEAR
30319 - 2000 JT16 5 de mayu, 2000 LINEAR
30320 - 2000 JP17 6 de mayu, 2000 LINEAR
30321 - 2000 JT17 6 de mayu, 2000 LINEAR
30322 - 2000 JU17 6 de mayu, 2000 LINEAR
30323 - 2000 JV17 6 de mayu, 2000 LINEAR
30324 - 2000 JS19 5 de mayu, 2000 LINEAR
30325 - 2000 JV20 6 de mayu, 2000 LINEAR
30326 - 2000 JS21 6 de mayu, 2000 LINEAR
30327 - 2000 JP22 6 de mayu, 2000 LINEAR
30328 - 2000 JX22 7 de mayu, 2000 LINEAR
30329 - 2000 JR23 7 de mayu, 2000 LINEAR
30330 - 2000 JY24 7 de mayu, 2000 LINEAR
30331 - 2000 JT26 7 de mayu, 2000 LINEAR
30332 - 2000 JW26 7 de mayu, 2000 LINEAR
30333 - 2000 JH27 7 de mayu, 2000 LINEAR
30334 - 2000 JN28 7 de mayu, 2000 LINEAR
30335 - 2000 JU28 7 de mayu, 2000 LINEAR
30336 - 2000 JD29 7 de mayu, 2000 LINEAR
30337 - 2000 JO29 7 de mayu, 2000 LINEAR
30338 - 2000 JW29 7 de mayu, 2000 LINEAR
30339 - 2000 JQ32 7 de mayu, 2000 LINEAR
30340 - 2000 JY32 7 de mayu, 2000 LINEAR
30341 - 2000 JT33 7 de mayu, 2000 LINEAR
30342 - 2000 JX35 7 de mayu, 2000 LINEAR
30343 - 2000 JB36 7 de mayu, 2000 LINEAR
30344 - 2000 JG36 7 de mayu, 2000 LINEAR
30345 - 2000 JN36 7 de mayu, 2000 LINEAR
30346 - 2000 JK37 7 de mayu, 2000 LINEAR
30347 - 2000 JY37 7 de mayu, 2000 LINEAR
30348 - 2000 JD38 7 de mayu, 2000 LINEAR
30349 - 2000 JV38 7 de mayu, 2000 LINEAR
30350 - 2000 JA39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30351 - 2000 JK39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30352 - 2000 JL39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30353 - 2000 JQ39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30354 - 2000 JR39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30355 - 2000 JU39 7 de mayu, 2000 LINEAR
30356 - 2000 JJ41 7 de mayu, 2000 LINEAR
30357 - 2000 JJ45 7 de mayu, 2000 LINEAR
30358 - 2000 JF49 9 de mayu, 2000 LINEAR
30359 - 2000 JE50 9 de mayu, 2000 LINEAR
30360 - 2000 JY50 9 de mayu, 2000 LINEAR
30361 - 2000 JJ51 9 de mayu, 2000 LINEAR
30362 - 2000 JD54 6 de mayu, 2000 LINEAR
30363 - 2000 JW54 6 de mayu, 2000 LINEAR
30364 - 2000 JX54 6 de mayu, 2000 LINEAR
30365 - 2000 JO55 6 de mayu, 2000 LINEAR
30366 - 2000 JC57 6 de mayu, 2000 LINEAR
30367 - 2000 JS57 6 de mayu, 2000 LINEAR
30368 - 2000 JT57 6 de mayu, 2000 LINEAR
30369 - 2000 JU58 6 de mayu, 2000 LINEAR
30370 - 2000 JA59 6 de mayu, 2000 LINEAR
30371 - 2000 JR59 7 de mayu, 2000 LINEAR
30372 - 2000 JK62 7 de mayu, 2000 LINEAR
30373 - 2000 JO62 9 de mayu, 2000 LINEAR
30374 - 2000 JU62 9 de mayu, 2000 LINEAR
30375 - 2000 JD63 9 de mayu, 2000 LINEAR
30376 - 2000 JE65 5 de mayu, 2000 LINEAR
30377 - 2000 JL66 6 de mayu, 2000 LINEAR
30378 - 2000 JW67 6 de mayu, 2000 Spacewatch
30379 - 2000 JY69 2 de mayu, 2000 LONEOS
30380 - 2000 JE76 6 de mayu, 2000 LINEAR
30381 - 2000 JN76 6 de mayu, 2000 LINEAR
30382 - 2000 JB81 15 de mayu, 2000 Črni Vrh
30383 - 2000 KZ1 26 de mayu, 2000 Črni Vrh
30384 - 2000 KK3 27 de mayu, 2000 LINEAR
30385 - 2000 KG8 27 de mayu, 2000 LINEAR
30386 - 2000 KL16 28 de mayu, 2000 LINEAR
30387 - 2000 KN16 28 de mayu, 2000 LINEAR
30388 - 2000 KJ17 28 de mayu, 2000 LINEAR
30389 - 2000 KW17 28 de mayu, 2000 LINEAR
30390 - 2000 KX17 28 de mayu, 2000 LINEAR
30391 - 2000 KA23 28 de mayu, 2000 LINEAR
30392 - 2000 KX26 28 de mayu, 2000 LINEAR
30393 - 2000 KN30 28 de mayu, 2000 LINEAR
30394 - 2000 KZ32 28 de mayu, 2000 LINEAR
30395 - 2000 KQ36 28 de mayu, 2000 LINEAR
30396 - 2000 KV36 28 de mayu, 2000 LINEAR
30397 - 2000 KU39 24 de mayu, 2000 Spacewatch
30398 - 2000 KM41 30 de mayu, 2000 P. Kušnirák
30399 - 2000 KF42 28 de mayu, 2000 LINEAR
30400 - 2000 KL42 28 de mayu, 2000 LINEAR
30401–30500 editar
30401 - 2000 KO47 28 de mayu, 2000 LINEAR
30402 - 2000 KN50 23 de mayu, 2000 LONEOS
30403 - 2000 KR50 27 de mayu, 2000 LINEAR
30404 - 2000 KN51 31 de mayu, 2000 Spacewatch
30405 - 2000 KE52 23 de mayu, 2000 LONEOS
30406 - 2000 KU54 27 de mayu, 2000 LINEAR
30407 - 2000 KK55 27 de mayu, 2000 LINEAR
30408 - 2000 KW55 27 de mayu, 2000 LINEAR
30409 - 2000 KY55 27 de mayu, 2000 LINEAR
30410 - 2000 KU56 27 de mayu, 2000 LINEAR
30411 - 2000 KP57 24 de mayu, 2000 LONEOS
30412 - 2000 KJ58 24 de mayu, 2000 LONEOS
30413 - 2000 KS59 25 de mayu, 2000 LONEOS
30414 - 2000 KC69 29 de mayu, 2000 LINEAR
30415 - 2000 KT74 27 de mayu, 2000 LINEAR
30416 - 2000 KG76 27 de mayu, 2000 LINEAR
30417 Staudt 2000 LF 1 de xunu, 2000 P. G. Comba
30418 Jakobsteiner 2000 LG 1 de xunu, 2000 P. G. Comba
30419 - 2000 LU 2 de xunu, 2000 J. Broughton
30420 - 2000 LD1 1 de xunu, 2000 Črni Vrh
30421 - 2000 LM2 4 de xunu, 2000 LINEAR
30422 - 2000 LE4 4 de xunu, 2000 LINEAR
30423 - 2000 LG4 4 de xunu, 2000 LINEAR
30424 - 2000 LS4 5 de xunu, 2000 LINEAR
30425 - 2000 LP7 5 de xunu, 2000 LINEAR
30426 - 2000 LU8 5 de xunu, 2000 LINEAR
30427 - 2000 LX8 5 de xunu, 2000 LINEAR
30428 - 2000 LP11 4 de xunu, 2000 LINEAR
30429 - 2000 LR11 4 de xunu, 2000 LINEAR
30430 - 2000 LO16 4 de xunu, 2000 LINEAR
30431 - 2000 LR16 4 de xunu, 2000 LINEAR
30432 - 2000 LM20 8 de xunu, 2000 LINEAR
30433 - 2000 LJ21 8 de xunu, 2000 LINEAR
30434 - 2000 LQ21 8 de xunu, 2000 LINEAR
30435 - 2000 LB29 9 de xunu, 2000 LONEOS
30436 - 2000 LC29 9 de xunu, 2000 LONEOS
30437 - 2000 LE32 5 de xunu, 2000 LONEOS
30438 - 2000 LL34 3 de xunu, 2000 LONEOS
30439 Moe 2000 MB 21 de xunu, 2000 J. Broughton
30440 Larry 2000 MG 22 de xunu, 2000 J. Broughton
30441 Curly 2000 MX 24 de xunu, 2000 J. Broughton
30442 - 2000 MO4 25 de xunu, 2000 LINEAR
30443 Stieltjes 2000 NR 3 de xunetu, 2000 P. G. Comba
30444 Shemp 2000 NY1 5 de xunetu, 2000 J. Broughton
30445 Stirling 2000 NJ2 5 de xunetu, 2000 P. G. Comba
30446 - 2000 NO2 3 de xunetu, 2000 LINEAR
30447 - 2000 NO3 3 de xunetu, 2000 LINEAR
30448 - 2000 NV3 7 de xunetu, 2000 BATTeRS
30449 - 2000 NH13 5 de xunetu, 2000 LONEOS
30450 - 2000 NM20 6 de xunetu, 2000 Spacewatch
30451 - 2000 NX23 5 de xunetu, 2000 Spacewatch
30452 - 2000 NR24 4 de xunetu, 2000 LONEOS
30453 - 2000 NQ25 4 de xunetu, 2000 LONEOS
30454 - 2000 NK26 4 de xunetu, 2000 LONEOS
30455 - 2000 NB27 4 de xunetu, 2000 LONEOS
30456 - 2000 OY1 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30457 - 2000 OZ3 24 de xunetu, 2000 LINEAR
30458 - 2000 OC6 24 de xunetu, 2000 LINEAR
30459 - 2000 OK6 29 de xunetu, 2000 LINEAR
30460 - 2000 OT6 29 de xunetu, 2000 LINEAR
30461 - 2000 OZ9 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30462 - 2000 OM10 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30463 - 2000 OE11 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30464 - 2000 OH12 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30465 - 2000 OY13 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30466 - 2000 OP14 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30467 - 2000 OV14 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30468 - 2000 OW16 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30469 - 2000 OZ16 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30470 - 2000 OR19 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30471 - 2000 OF20 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30472 - 2000 OM23 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30473 - 2000 OP23 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30474 - 2000 OE26 23 de xunetu, 2000 LINEAR
30475 - 2000 OA32 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30476 - 2000 OY34 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30477 - 2000 OM36 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30478 - 2000 OQ37 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30479 - 2000 OW37 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30480 - 2000 OH40 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30481 - 2000 OX40 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30482 - 2000 OG45 30 de xunetu, 2000 LINEAR
30483 - 2000 OG52 24 de xunetu, 2000 LONEOS
30484 - 2000 PD6 5 d'agostu, 2000 NEAT
30485 - 2000 PK16 1 d'agostu, 2000 LINEAR
30486 - 2000 PE23 2 d'agostu, 2000 LINEAR
30487 - 2000 QG10 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30488 - 2000 QJ11 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30489 - 2000 QL32 26 d'agostu, 2000 LINEAR
30490 - 2000 QP33 26 d'agostu, 2000 LINEAR
30491 - 2000 QJ38 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30492 - 2000 QQ40 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30493 - 2000 QM48 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30494 - 2000 QD67 28 d'agostu, 2000 LINEAR
30495 - 2000 QZ72 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30496 - 2000 QN80 24 d'agostu, 2000 LINEAR
30497 - 2000 QH97 28 d'agostu, 2000 LINEAR
30498 - 2000 QK100 28 d'agostu, 2000 LINEAR
30499 - 2000 QE169 31 d'agostu, 2000 LINEAR
30500 - 2000 QC193 29 d'agostu, 2000 LINEAR
30501–30600 editar
30501 - 2000 RH17 1 de setiembre, 2000 LINEAR
30502 - 2000 RY29 1 de setiembre, 2000 LINEAR
30503 - 2000 RW79 1 de setiembre, 2000 LINEAR
30504 - 2000 RS80 1 de setiembre, 2000 LINEAR
30505 - 2000 RW82 1 de setiembre, 2000 LINEAR
30506 - 2000 RO85 2 de setiembre, 2000 LONEOS
30507 - 2000 SK8 19 de setiembre, 2000 NEAT
30508 - 2000 SZ130 22 de setiembre, 2000 LINEAR
30509 - 2000 YQ105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
30510 - 2001 DM44 19 de febreru, 2001 LINEAR
30511 - 2001 FS29 18 de marzu, 2001 NEAT
30512 - 2001 HO8 21 d'abril, 2001 LINEAR
30513 - 2001 HE48 21 d'abril, 2001 LINEAR
30514 - 2001 HQ49 21 d'abril, 2001 LINEAR
30515 - 2001 KZ29 21 de mayu, 2001 LINEAR
30516 - 2001 LB7 15 de xunu, 2001 LINEAR
30517 - 2001 LJ15 11 de xunu, 2001 Spacewatch
30518 - 2001 LE16 13 de xunu, 2001 Spacewatch
30519 - 2001 ML9 21 de xunu, 2001 NEAT
30520 - 2001 MM11 19 de xunu, 2001 NEAT
30521 - 2001 MU14 28 de xunu, 2001 LONEOS
30522 - 2001 MQ15 25 de xunu, 2001 NEAT
30523 - 2001 MK23 27 de xunu, 2001 NEAT
30524 - 2001 MY24 16 de xunu, 2001 LONEOS
30525 - 2001 MX28 27 de xunu, 2001 LONEOS
30526 - 2001 NC2 13 de xunetu, 2001 J. Broughton
30527 - 2001 NW10 14 de xunetu, 2001 NEAT
30528 - 2001 NT17 14 de xunetu, 2001 NEAT
30529 - 2001 NE18 10 de xunetu, 2001 LINEAR
30530 - 2001 NS18 12 de xunetu, 2001 NEAT
30531 - 2001 ND21 14 de xunetu, 2001 NEAT
30532 - 2001 OO 17 de xunetu, 2001 NEAT
30533 - 2001 OV4 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30534 - 2001 OA5 17 de xunetu, 2001 LONEOS
30535 - 2001 OR5 17 de xunetu, 2001 LONEOS
30536 - 2001 OJ7 17 de xunetu, 2001 LONEOS
30537 - 2001 OR8 17 de xunetu, 2001 LONEOS
30538 - 2001 OG12 20 de xunetu, 2001 NEAT
30539 - 2001 OT13 20 de xunetu, 2001 LINEAR
30540 - 2001 ON14 20 de xunetu, 2001 LINEAR
30541 - 2001 OG20 21 de xunetu, 2001 LONEOS
30542 - 2001 OG23 21 de xunetu, 2001 NEAT
30543 - 2001 OE27 18 de xunetu, 2001 NEAT
30544 - 2001 OO32 19 de xunetu, 2001 NEAT
30545 - 2001 OT35 21 de xunetu, 2001 NEAT
30546 - 2001 OA38 20 de xunetu, 2001 NEAT
30547 - 2001 OS44 23 de xunetu, 2001 NEAT
30548 - 2001 OT45 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30549 - 2001 OE46 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30550 - 2001 OH47 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30551 - 2001 OH50 19 de xunetu, 2001 NEAT
30552 - 2001 OM54 22 de xunetu, 2001 NEAT
30553 - 2001 OV56 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30554 - 2001 OP57 19 de xunetu, 2001 NEAT
30555 - 2001 OM59 21 de xunetu, 2001 NEAT
30556 - 2001 OX59 21 de xunetu, 2001 NEAT
30557 - 2001 OD67 26 de xunetu, 2001 NEAT
30558 - 2001 OC68 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30559 - 2001 OG68 16 de xunetu, 2001 LONEOS
30560 - 2001 OO71 20 de xunetu, 2001 NEAT
30561 - 2001 OP71 20 de xunetu, 2001 NEAT
30562 - 2001 ON72 21 de xunetu, 2001 LONEOS
30563 - 2001 OZ75 27 de xunetu, 2001 NEAT
30564 Olomouc 2001 OC77 28 de xunetu, 2001 P. Pravec
30565 - 2001 OV80 29 de xunetu, 2001 LINEAR
30566 Stokes 2001 OO81 29 de xunetu, 2001 P. G. Comba
30567 - 2001 OR90 25 de xunetu, 2001 NEAT
30568 - 2001 OQ91 31 de xunetu, 2001 NEAT
30569 - 2001 OG94 27 de xunetu, 2001 LONEOS
30570 - 2001 OO96 24 de xunetu, 2001 NEAT
30571 - 2001 OW97 25 de xunetu, 2001 NEAT
30572 - 2001 OE98 25 de xunetu, 2001 NEAT
30573 - 2001 OR99 27 de xunetu, 2001 LONEOS
30574 - 2001 OQ100 27 de xunetu, 2001 LONEOS
30575 - 2001 OM101 28 de xunetu, 2001 LONEOS
30576 - 2001 OC103 29 de xunetu, 2001 LONEOS
30577 - 2001 OU103 29 de xunetu, 2001 LONEOS
30578 - 2001 OD105 28 de xunetu, 2001 LONEOS
30579 - 2001 OW107 30 de xunetu, 2001 LINEAR
30580 - 2001 PG2 3 d'agostu, 2001 NEAT
30581 - 2001 PY2 3 d'agostu, 2001 NEAT
30582 - 2001 PJ3 5 d'agostu, 2001 NEAT
30583 - 2001 PZ6 10 d'agostu, 2001 NEAT
30584 - 2001 PF9 11 d'agostu, 2001 NEAT
30585 - 2001 PE14 14 d'agostu, 2001 A. Boattini, M. Tombelli
30586 - 2001 PV21 10 d'agostu, 2001 NEAT
30587 - 2001 PC33 10 d'agostu, 2001 NEAT
30588 - 2001 PC35 10 d'agostu, 2001 NEAT
30589 - 2001 QQ7 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30590 - 2001 QZ9 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30591 - 2001 QG10 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30592 - 2001 QO10 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30593 - 2001 QZ16 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30594 - 2001 QD30 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30595 - 2001 QE43 16 d'agostu, 2001 LINEAR
30596 - 2001 QQ65 17 d'agostu, 2001 LINEAR
30597 - 2001 QP69 17 d'agostu, 2001 LINEAR
30598 - 2001 QA117 17 d'agostu, 2001 LINEAR
30599 - 2052 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30600 - 2078 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30601–30700 editar
30601 - 2082 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30602 - 2086 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30603 - 2106 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30604 - 2107 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30605 - 2204 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30606 - 2503 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30607 - 2507 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30608 - 2573 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30609 - 2618 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30610 - 2623 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30611 - 2627 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30612 - 2638 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30613 - 2678 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30614 - 2778 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30615 - 2818 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30616 - 3049 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30617 - 3068 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30618 - 3084 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30619 - 4045 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30620 - 4126 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30621 - 4189 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30622 - 4213 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30623 - 4226 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30624 - 4232 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30625 - 4236 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30626 - 4240 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30627 - 4269 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30628 - 4644 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30629 - 4667 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30630 - 4733 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30631 - 6026 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30632 - 6117 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30633 - 6120 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30634 - 6128 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30635 - 6186 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30636 - 6190 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30637 - 6196 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30638 - 6237 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30639 - 6246 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30640 - 6319 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30641 - 6349 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30642 - 6532 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30643 - 6590 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30644 - 6601 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30645 - 6604 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30646 - 6623 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30647 - 6642 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30648 - 6679 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30649 - 6871 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30650 - 7638 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30651 - 9588 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30652 - 1236 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30653 - 2190 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30654 - 2234 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30655 - 2289 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30656 - 3098 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30657 - 3258 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30658 - 4042 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30659 - 4109 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30660 - 4142 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30661 - 4166 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30662 - 4256 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30663 - 1026 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30664 - 1040 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30665 - 1144 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30666 - 1156 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30667 - 1177 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30668 - 1227 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30669 - 1234 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30670 - 1283 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30671 - 1314 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30672 - 1346 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30673 - 1409 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30674 - 1455 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30675 - 2042 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30676 - 2201 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30677 - 2231 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30678 - 2265 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30679 - 2303 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30680 - 3029 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30681 - 3084 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30682 - 3209 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30683 - 3211 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30684 - 3237 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30685 - 3243 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30686 - 3288 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30687 - 3347 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30688 - 4194 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30689 - 4318 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30690 - 4633 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30691 - 4810 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30692 - 5040 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30693 - 5069 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30694 - 5112 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30695 - 1020 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30696 - 1110 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30697 - 2137 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30698 Hippokoon 2299 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30699 - 2356 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30700 - 2367 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30701–30800 editar
30701 - 2381 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30702 - 3042 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30703 - 3101 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30704 Phegeus 3250 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30705 Idaios 3365 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30706 - 4026 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30707 - 4075 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30708 Echepolos 4101 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30709 - 4107 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30710 - 4137 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30711 - 4186 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30712 - 4207 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30713 - 4216 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30714 - 4282 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30715 - 5034 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30716 - 5107 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
30717 - 1937 UD 26 d'ochobre, 1937 K. Reinmuth
30718 - 1955 RB1 14 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
30719 - 1963 RJ 13 de setiembre, 1963 K. W. Kamper
30720 - 1969 GB 9 d'abril, 1969 C. U. Cesco
30721 - 1975 ST1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
30722 Biblioran 1978 RN5 6 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
30723 - 1978 RU8 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
30724 Peterburgtrista 1978 SX2 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
30725 - 1978 SA8 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
30726 - 1978 VK7 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
30727 - 1979 MC9 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
30728 - 1979 QD2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
30729 - 1980 TA 11 d'ochobre, 1980 Observatoriu de Harvard
30730 - 1981 DL 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
30731 - 1981 EK2 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30732 - 1981 EQ2 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30733 - 1981 EJ3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30734 - 1981 ES3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30735 - 1981 EF7 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
30736 - 1981 EU7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30737 - 1981 ER9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30738 - 1981 EO11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
30739 - 1981 EN14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30740 - 1981 ET14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30741 - 1981 EQ15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30742 - 1981 EG17 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30743 - 1981 EQ17 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30744 - 1981 EN18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30745 - 1981 EB22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30746 - 1981 EG24 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
30747 - 1981 EM25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30748 - 1981 ES25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30749 - 1981 ER26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30750 - 1981 EY28 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30751 - 1981 EL29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30752 - 1981 EQ33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30753 - 1981 EL38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
30754 - 1981 EB39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30755 - 1981 EO39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30756 - 1981 ET39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30757 - 1981 EB40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30758 - 1981 EN41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30759 - 1981 EV41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30760 - 1981 EY41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30761 - 1981 EF42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30762 - 1981 ES42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30763 - 1981 EJ47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30764 - 1981 EK47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
30765 - 1981 EJ48 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
30766 - 1981 UX22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
30767 Chriskraft 1983 VQ1 6 de payares, 1983 C. S. Shoemaker
30768 - 1983 YK 29 d'avientu, 1983 G. Massone, G. DeSanctis
30769 - 1984 ST2 25 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
30770 - 1984 SL4 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
30771 - 1986 PO2 1 d'agostu, 1986 E. F. Helin
30772 - 1986 RJ1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
30773 - 1986 RJ4 6 de setiembre, 1986 E. W. Elst
30774 - 1987 BU1 25 de xineru, 1987 E. W. Elst
30775 Lattu 1987 QX 24 d'agostu, 1987 E. F. Helin
30776 - 1987 QY 24 d'agostu, 1987 E. F. Helin
30777 - 1987 SB3 21 de setiembre, 1987 E. W. Elst
30778 Döblin 1987 SX10 29 de setiembre, 1987 F. Börngen
30779 Sankt-Stephan 1987 UE1 17 d'ochobre, 1987 C. S. Shoemaker
30780 - 1988 CA2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
30781 - 1988 CR2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
30782 - 1988 CC4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
30783 - 1988 CO4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
30784 - 1988 PO 11 d'agostu, 1988 C. Mikolajczak, R. Coker
30785 Greeley 1988 PX 13 d'agostu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
30786 Karkoschka 1988 QC 18 d'agostu, 1988 C. S. Shoemaker
30787 - 1988 RC 7 de setiembre, 1988 P. Jensen
30788 Angekauffmann 1988 RE3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
30789 - 1988 RB6 3 de setiembre, 1988 H. Debehogne
30790 - 1988 RT11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
30791 - 1988 RY11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
30792 - 1988 RP12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
30793 - 1988 SJ3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
30794 - 1988 TR1 15 d'ochobre, 1988 Y. Oshima
30795 - 1989 AR5 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
30796 - 1989 CU2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
30797 - 1989 CV2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
30798 Graubünden 1989 CR5 2 de febreru, 1989 F. Börngen
30799 - 1989 LH 4 de xunu, 1989 E. F. Helin
30800 - 1989 ST 29 de setiembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
30801–30900 editar
30801 - 1989 SS1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
30802 - 1989 SH3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
30803 - 1989 SG14 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
30804 - 1989 TO14 2 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
30805 - 1989 UO2 21 d'ochobre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
30806 - 1989 UP5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
30807 - 1989 UQ5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
30808 - 1989 YA2 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
30809 - 1990 EO8 7 de marzu, 1990 H. Debehogne
30810 - 1990 FM 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
30811 - 1990 OD2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
30812 - 1990 OZ4 25 de xunetu, 1990 H. E. Holt
30813 - 1990 QT 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
30814 - 1990 QW 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
30815 - 1990 QH2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
30816 - 1990 QA6 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
30817 - 1990 QN9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
30818 - 1990 RH2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30819 - 1990 RL2 15 de setiembre, 1990 C. M. Olmstead
30820 - 1990 RU2 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30821 - 1990 RR17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
30822 - 1990 SX5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
30823 - 1990 SY15 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30824 - 1990 TD 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
30825 - 1990 TG1 14 d'ochobre, 1990 Spacewatch
30826 Coulomb 1990 TS1 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30827 - 1990 TE2 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30828 Bethe 1990 TK4 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30829 - 1990 TE9 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30830 Jahn 1990 TQ12 14 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30831 - 1990 TO14 14 d'ochobre, 1990 K. J. Lawrence, E. F. Helin
30832 - 1990 UC5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
30833 - 1990 VM4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
30834 - 1990 VR6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
30835 - 1990 WB7 21 de payares, 1990 E. W. Elst
30836 Schnittke 1991 AU2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
30837 Steinheil 1991 AW2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
30838 - 1991 CM1 7 de febreru, 1991 T. Seki
30839 - 1991 GH1 11 d'abril, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
30840 Jackalice 1991 GC2 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker
30841 - 1991 GA3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
30842 - 1991 GO7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
30843 - 1991 JK1 8 de mayu, 1991 E. F. Helin
30844 - 1991 KE 17 de mayu, 1991 C. S. Shoemaker
30845 - 1991 PQ3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
30846 - 1991 PJ17 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
30847 - 1991 RC5 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30848 - 1991 RZ19 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
30849 - 1991 RE20 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
30850 Vonsiemens 1991 TN2 7 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30851 - 1991 TD6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30852 Debye 1991 TR6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30853 - 1991 UH3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
30854 - 1991 VB 1 de payares, 1991 E. F. Helin
30855 - 1991 VQ9 4 de payares, 1991 Spacewatch
30856 - 1991 XE 7 d'avientu, 1991 E. F. Helin
30857 - 1991 YY 31 d'avientu, 1991 E. W. Elst
30858 - 1992 AU1 9 de xineru, 1992 E. F. Helin
30859 - 1992 BM 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30860 - 1992 DA4 29 de febreru, 1992 Spacewatch
30861 - 1992 DS5 29 de febreru, 1992 UESAC
30862 - 1992 DF10 29 de febreru, 1992 UESAC
30863 - 1992 EA4 1 de marzu, 1992 UESAC
30864 - 1992 EE6 1 de marzu, 1992 UESAC
30865 - 1992 EH8 2 de marzu, 1992 UESAC
30866 - 1992 EN8 2 de marzu, 1992 UESAC
30867 - 1992 EL9 2 de marzu, 1992 UESAC
30868 - 1992 ET10 6 de marzu, 1992 UESAC
30869 - 1992 EU11 6 de marzu, 1992 UESAC
30870 - 1992 EW15 1 de marzu, 1992 UESAC
30871 - 1992 EG16 1 de marzu, 1992 UESAC
30872 - 1992 EM17 2 de marzu, 1992 UESAC
30873 - 1992 EN17 2 de marzu, 1992 UESAC
30874 - 1992 EA23 1 de marzu, 1992 UESAC
30875 - 1992 EX25 8 de marzu, 1992 UESAC
30876 - 1992 EM27 4 de marzu, 1992 UESAC
30877 - 1992 ES30 1 de marzu, 1992 UESAC
30878 - 1992 GQ 3 d'abril, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30879 - 1992 KF 25 de mayu, 1992 T. Seki
30880 - 1992 PC2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
30881 - 1992 RS4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
30882 - 1992 SG2 21 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
30883 de Broglie 1992 SW16 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
30884 - 1992 SL23 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
30885 - 1992 UU4 30 d'ochobre, 1992 A. Natori, T. Urata
30886 - 1992 WJ1 17 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
30887 - 1992 WL2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30888 - 1993 BG2 19 de xineru, 1993 T. Seki
30889 - 1993 FU6 17 de marzu, 1993 UESAC
30890 - 1993 FB9 17 de marzu, 1993 UESAC
30891 - 1993 FV14 17 de marzu, 1993 UESAC
30892 - 1993 FR18 17 de marzu, 1993 UESAC
30893 - 1993 FD19 17 de marzu, 1993 UESAC
30894 - 1993 FD20 17 de marzu, 1993 UESAC
30895 - 1993 FH23 21 de marzu, 1993 UESAC
30896 - 1993 FX26 21 de marzu, 1993 UESAC
30897 - 1993 FG29 21 de marzu, 1993 UESAC
30898 - 1993 FJ29 21 de marzu, 1993 UESAC
30899 - 1993 FL32 21 de marzu, 1993 UESAC
30900 - 1993 FM34 17 de marzu, 1993 UESAC
30901–31000 editar
30901 - 1993 FU34 19 de marzu, 1993 UESAC
30902 - 1993 FF35 19 de marzu, 1993 UESAC
30903 - 1993 FU37 19 de marzu, 1993 UESAC
30904 - 1993 FV41 19 de marzu, 1993 UESAC
30905 - 1993 FC42 19 de marzu, 1993 UESAC
30906 - 1993 FV44 19 de marzu, 1993 UESAC
30907 - 1993 FD47 19 de marzu, 1993 UESAC
30908 - 1993 FW47 19 de marzu, 1993 UESAC
30909 - 1993 FZ49 19 de marzu, 1993 UESAC
30910 - 1993 FP52 17 de marzu, 1993 UESAC
30911 - 1993 FY75 21 de marzu, 1993 UESAC
30912 - 1993 FP76 21 de marzu, 1993 UESAC
30913 - 1993 FO77 21 de marzu, 1993 UESAC
30914 - 1993 FV82 19 de marzu, 1993 UESAC
30915 - 1993 GF1 15 d'abril, 1993 H. E. Holt
30916 - 1993 GN1 14 d'abril, 1993 H. Debehogne
30917 Moehorgan 1993 HV1 19 d'abril, 1993 J. Tonry
30918 - 1993 KV2 27 de mayu, 1993 E. W. Elst
30919 - 1993 NV1 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
30920 - 1993 OV4 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
30921 - 1993 OG6 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
30922 - 1993 OE13 19 de xunetu, 1993 E. W. Elst
30923 - 1993 QU4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
30924 - 1993 RC2 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
30925 - 1993 RD2 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
30926 - 1993 TL13 14 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
30927 - 1993 TF17 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
30928 - 1993 TJ32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
30929 - 1993 TR38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
30930 - 1993 UF 20 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
30931 - 1993 UJ5 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
30932 - 1993 UO5 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
30933 Grillparzer 1993 UW8 17 d'ochobre, 1993 F. Börngen
30934 Bakerhansen 1993 WH 16 de payares, 1993 C. S. Shoemaker
30935 Davasobel 1994 AK1 8 de xineru, 1994 C. S. Shoemaker
30936 - 1994 BR3 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
30937 - 1994 BA4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
30938 - 1994 BB4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
30939 - 1994 BE4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
30940 - 1994 CL2 14 de febreru, 1994 T. Kobayashi
30941 - 1994 CJ11 7 de febreru, 1994 E. W. Elst
30942 - 1994 CX13 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
30943 - 1994 ED2 12 de marzu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
30944 - 1994 GD1 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
30945 - 1994 GW9 14 d'abril, 1994 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
30946 - 1994 HB 19 d'abril, 1994 Spacewatch
30947 - 1994 JW 4 de mayu, 1994 E. F. Helin
30948 - 1994 PU 14 d'agostu, 1994 T. Kobayashi
30949 - 1994 PF9 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30950 - 1994 PJ9 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30951 - 1994 PL13 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30952 - 1994 PX15 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30953 - 1994 PZ17 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30954 - 1994 PM28 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30955 - 1994 PG29 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
30956 - 1994 QP 27 d'agostu, 1994 G. J. Garradd
30957 - 1994 SQ7 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
30958 - 1994 TV3 7 d'ochobre, 1994 E. F. Helin
30959 - 1994 TG9 8 d'ochobre, 1994 Spacewatch
30960 - 1994 UV2 26 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
30961 - 1994 VD1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
30962 - 1994 VH7 11 de payares, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
30963 - 1994 WO3 29 de payares, 1994 M. Koishikawa
30964 - 1994 WW7 28 de payares, 1994 Spacewatch
30965 - 1994 XW 2 d'avientu, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
30966 - 1994 XN1 2 d'avientu, 1994 Farra d'Isonzo
30967 - 1994 XX4 9 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
30968 - 1995 AM1 6 de xineru, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
30969 - 1995 BP2 29 de xineru, 1995 R. H. McNaught
30970 - 1995 BP3 31 de xineru, 1995 T. Kobayashi
30971 - 1995 DJ 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
30972 - 1995 DE8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
30973 - 1995 DS8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
30974 - 1995 EL 5 de marzu, 1995 T. Kobayashi
30975 - 1995 EM 6 de marzu, 1995 T. Kobayashi
30976 - 1995 FH1 28 de marzu, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
30977 - 1995 JJ1 5 de mayu, 1995 E. W. Elst
30978 - 1995 MO5 23 de xunu, 1995 Spacewatch
30979 - 1995 OB5 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
30980 - 1995 QU3 31 d'agostu, 1995 T. B. Spahr
30981 - 1995 SJ4 25 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
30982 - 1995 SP5 21 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
30983 - 1995 SE16 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
30984 - 1995 SW19 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
30985 - 1995 SM24 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
30986 - 1995 SC28 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
30987 - 1995 SO34 22 de setiembre, 1995 Spacewatch
30988 - 1995 SE36 23 de setiembre, 1995 Spacewatch
30989 - 1995 SZ43 25 de setiembre, 1995 Spacewatch
30990 - 1995 ST48 26 de setiembre, 1995 Spacewatch
30991 - 1995 SV53 28 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
30992 - 1995 SV66 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
30993 - 1995 SA81 30 de setiembre, 1995 Spacewatch
30994 - 1995 UE2 24 d'ochobre, 1995 D. di Cicco
30995 - 1995 UZ3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
30996 - 1995 UH4 20 d'ochobre, 1995 T. Urata
30997 - 1995 UO5 26 d'ochobre, 1995 Spacewatch
30998 - 1995 UF11 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
30999 - 1995 UJ31 21 d'ochobre, 1995 Spacewatch
31000 - 1995 VV 11 de payares, 1995 NEAT


Predecesor:
29001–30000
Llista d'asteroides
30001–31000
Socesor:
31001–32000