Llista d'asteroides (24001-25000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 24001... 24101... 24201... 24301... 24401... 24501... 24601... 24701... 24801... 24901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
24001–24100 editar
24001 - 1999 RK34 10 de setiembre, 1999 K. Korlević
24002 - 1999 RR35 11 de setiembre, 1999 K. Korlević
24003 - 1999 RG36 12 de setiembre, 1999 K. Korlević
24004 - 1999 RQ57 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24005 - 1999 RB59 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24006 - 1999 RQ86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24007 - 1999 RE91 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24008 - 1999 RF94 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24009 - 1999 RX98 7 de setiembre, 1999 LINEAR
24010 - 1999 RR104 8 de setiembre, 1999 LINEAR
24011 - 1999 RR109 8 de setiembre, 1999 LINEAR
24012 - 1999 RO111 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24013 - 1999 RR113 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24014 - 1999 RB118 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24015 - 1999 RK123 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24016 - 1999 RK126 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24017 - 1999 RN126 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24018 - 1999 RU134 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24019 - 1999 RX137 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24020 - 1999 RV142 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24021 - 1999 RT143 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24022 - 1999 RA144 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24023 - 1999 RX147 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24024 - 1999 RY159 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24025 - 1999 RV164 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24026 - 1999 RN175 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24027 - 1999 RP176 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24028 - 1999 RP182 9 de setiembre, 1999 LINEAR
24029 - 1999 RT198 10 de setiembre, 1999 LINEAR
24030 - 1999 RT206 8 de setiembre, 1999 LINEAR
24031 - 1999 RV207 8 de setiembre, 1999 LINEAR
24032 - 1999 RO212 8 de setiembre, 1999 LINEAR
24033 - 1999 RY238 8 de setiembre, 1999 CSS
24034 - 1999 SF2 22 de setiembre, 1999 K. Korlević
24035 - 1999 SJ2 22 de setiembre, 1999 K. Korlević
24036 - 1999 SP4 29 de setiembre, 1999 K. Korlević
24037 - 1999 SB7 29 de setiembre, 1999 LINEAR
24038 - 1999 SL8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
24039 - 1999 SS8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
24040 - 1999 ST8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
24041 - 1999 SO10 30 de setiembre, 1999 LINEAR
24042 - 1999 SY11 30 de setiembre, 1999 CSS
24043 - 1999 SD13 30 de setiembre, 1999 LINEAR
24044 - 1999 SL17 30 de setiembre, 1999 LINEAR
24045 - 1999 ST18 30 de setiembre, 1999 LINEAR
24046 Malovany 1999 TX3 2 d'ochobre, 1999 L. Šarounová
24047 - 1999 TD6 6 d'ochobre, 1999 Stroncone
24048 Pedroduque 1999 TL11 10 d'ochobre, 1999 J. Nomeen
24049 - 1999 TZ18 15 d'ochobre, 1999 K. Korlević
24050 - 1999 TZ25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
24051 - 1999 TW28 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24052 - 1999 TC33 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24053 - 1999 TS36 12 d'ochobre, 1999 LONEOS
24054 - 1999 TZ37 1 d'ochobre, 1999 CSS
24055 - 1999 TX71 9 d'ochobre, 1999 Spacewatch
24056 - 1999 TT73 10 d'ochobre, 1999 Spacewatch
24057 - 1999 TG76 10 d'ochobre, 1999 Spacewatch
24058 - 1999 TR89 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
24059 - 1999 TE94 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
24060 - 1999 TQ100 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
24061 - 1999 TS100 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
24062 - 1999 TF112 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24063 - 1999 TV116 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24064 - 1999 TK119 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24065 - 1999 TW120 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24066 - 1999 TE123 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
24067 - 1999 TW152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
24068 - 1999 TR156 8 d'ochobre, 1999 LINEAR
24069 - 1999 TY172 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
24070 - 1999 TH173 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
24071 - 1999 TS174 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
24072 - 1999 TL192 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
24073 - 1999 TB198 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
24074 - 1999 TE198 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
24075 - 1999 TY209 14 d'ochobre, 1999 LINEAR
24076 - 1999 TL223 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
24077 - 1999 TD233 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
24078 - 1999 TJ240 4 d'ochobre, 1999 CSS
24079 - 1999 TH246 8 d'ochobre, 1999 CSS
24080 - 1999 TU247 8 d'ochobre, 1999 CSS
24081 - 1999 TY247 8 d'ochobre, 1999 CSS
24082 - 1999 TD248 8 d'ochobre, 1999 CSS
24083 - 1999 TM283 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
24084 - 1999 TG289 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
24085 - 1999 TM291 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
24086 - 1999 UT 16 d'ochobre, 1999 K. Korlević
24087 - 1999 UT3 27 d'ochobre, 1999 L. Lai
24088 - 1999 UQ5 29 d'ochobre, 1999 CSS
24089 - 1999 UW7 29 d'ochobre, 1999 CSS
24090 - 1999 UY8 29 d'ochobre, 1999 CSS
24091 - 1999 UC9 29 d'ochobre, 1999 CSS
24092 - 1999 UU13 29 d'ochobre, 1999 CSS
24093 - 1999 UM38 29 d'ochobre, 1999 LONEOS
24094 - 1999 UN60 31 d'ochobre, 1999 LINEAR
24095 - 1999 VN 2 de payares, 1999 T. Stafford
24096 - 1999 VQ2 5 de payares, 1999 D. K. Chesney
24097 - 1999 VB6 5 de payares, 1999 T. Kobayashi
24098 - 1999 VC7 7 de payares, 1999 K. Korlević
24099 - 1999 VF8 8 de payares, 1999 K. Korlević
24100 - 1999 VH8 8 de payares, 1999 K. Korlević
24101–24200 editar
24101 Cassini 1999 VA9 9 de payares, 1999 C. W. Juels
24102 Jacquescassini 1999 VD9 9 de payares, 1999 C. W. Juels
24103 Dethury 1999 VS9 9 de payares, 1999 C. W. Juels
24104 Vinissac 1999 VZ9 9 de payares, 1999 C. W. Juels
24105 Broughton 1999 VE10 9 de payares, 1999 C. W. Juels
24106 - 1999 VA12 10 de payares, 1999 C. W. Juels
24107 - 1999 VS19 12 de payares, 1999 T. Stafford
24108 - 1999 VL20 11 de payares, 1999 C. W. Juels
24109 - 1999 VO20 11 de payares, 1999 C. W. Juels
24110 - 1999 VP20 11 de payares, 1999 C. W. Juels
24111 - 1999 VY22 13 de payares, 1999 D. K. Chesney
24112 - 1999 VO23 14 de payares, 1999 C. W. Juels
24113 - 1999 VQ23 14 de payares, 1999 C. W. Juels
24114 - 1999 VV23 14 de payares, 1999 C. W. Juels
24115 - 1999 VH24 15 de payares, 1999 C. W. Juels
24116 - 1999 VK24 15 de payares, 1999 C. W. Juels
24117 - 1999 VQ26 3 de payares, 1999 LINEAR
24118 - 1999 VX28 3 de payares, 1999 LINEAR
24119 - 1999 VB32 3 de payares, 1999 LINEAR
24120 - 1999 VR33 3 de payares, 1999 LINEAR
24121 - 1999 VV33 3 de payares, 1999 LINEAR
24122 - 1999 VW34 3 de payares, 1999 LINEAR
24123 - 1999 VU35 3 de payares, 1999 LINEAR
24124 - 1999 VH36 3 de payares, 1999 LINEAR
24125 - 1999 VS36 3 de payares, 1999 LINEAR
24126 - 1999 VC49 3 de payares, 1999 LINEAR
24127 - 1999 VZ52 3 de payares, 1999 LINEAR
24128 - 1999 VU53 4 de payares, 1999 LINEAR
24129 - 1999 VJ62 4 de payares, 1999 LINEAR
24130 - 1999 VW63 4 de payares, 1999 LINEAR
24131 - 1999 VG65 4 de payares, 1999 LINEAR
24132 - 1999 VS67 4 de payares, 1999 LINEAR
24133 - 1999 VW67 4 de payares, 1999 LINEAR
24134 - 1999 VD70 4 de payares, 1999 LINEAR
24135 - 1999 VA71 4 de payares, 1999 LINEAR
24136 - 1999 VL72 14 de payares, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24137 - 1999 VP72 9 de payares, 1999 A. Vagnozzi
24138 - 1999 VB81 4 de payares, 1999 LINEAR
24139 - 1999 VE89 4 de payares, 1999 LINEAR
24140 - 1999 VQ89 5 de payares, 1999 LINEAR
24141 - 1999 VN113 4 de payares, 1999 CSS
24142 - 1999 VP114 9 de payares, 1999 CSS
24143 - 1999 VY124 10 de payares, 1999 LINEAR
24144 - 1999 VU137 12 de payares, 1999 LINEAR
24145 - 1999 VD154 13 de payares, 1999 CSS
24146 - 1999 VY158 14 de payares, 1999 LINEAR
24147 - 1999 VH162 14 de payares, 1999 LINEAR
24148 - 1999 VM169 14 de payares, 1999 LINEAR
24149 - 1999 VL173 15 de payares, 1999 LINEAR
24150 - 1999 VN174 13 de payares, 1999 CSS
24151 - 1999 VR184 15 de payares, 1999 LINEAR
24152 - 1999 VR185 15 de payares, 1999 LINEAR
24153 - 1999 VE188 15 de payares, 1999 LINEAR
24154 - 1999 VP188 15 de payares, 1999 LINEAR
24155 - 1999 VX188 15 de payares, 1999 LINEAR
24156 - 1999 VZ188 15 de payares, 1999 LINEAR
24157 - 1999 VN192 1 de payares, 1999 LONEOS
24158 - 1999 VV192 1 de payares, 1999 LONEOS
24159 - 1999 VY192 1 de payares, 1999 LONEOS
24160 - 1999 VS207 9 de payares, 1999 Stroncone
24161 - 1999 VU219 5 de payares, 1999 LINEAR
24162 Askaci 1999 WD 17 de payares, 1999 L. Robinson
24163 - 1999 WT1 25 de payares, 1999 K. Korlević
24164 - 1999 WM3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
24165 - 1999 WQ3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
24166 - 1999 WW3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
24167 - 1999 WC4 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
24168 Hexlein 1999 WH9 29 de payares, 1999 Starkenburg
24169 - 1999 WQ11 29 de payares, 1999 T. Urata
24170 - 1999 WB13 29 de payares, 1999 P. Antonini
24171 - 1999 XE1 2 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24172 - 1999 XG1 2 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24173 SLAS 1999 XS1 3 d'avientu, 1999 J. M. Roe
24174 - 1999 XZ4 4 d'avientu, 1999 CSS
24175 - 1999 XD5 4 d'avientu, 1999 CSS
24176 - 1999 XP6 4 d'avientu, 1999 CSS
24177 - 1999 XJ7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24178 - 1999 XL7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24179 - 1999 XS7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24180 - 1999 XH8 3 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24181 - 1999 XN8 2 d'avientu, 1999 Uppsala-DLR Asteroid Survey
24182 - 1999 XP11 5 d'avientu, 1999 CSS
24183 - 1999 XV11 6 d'avientu, 1999 CSS
24184 - 1999 XS13 5 d'avientu, 1999 LINEAR
24185 - 1999 XM14 3 d'avientu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
24186 - 1999 XL18 3 d'avientu, 1999 LINEAR
24187 - 1999 XO18 3 d'avientu, 1999 LINEAR
24188 - 1999 XS24 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24189 - 1999 XR25 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24190 - 1999 XT28 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24191 - 1999 XK30 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24192 - 1999 XM30 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24193 - 1999 XF32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24194 Paľuš 1999 XU35 8 d'avientu, 1999 A. Galád, D. Kalmančok
24195 - 1999 XD36 6 d'avientu, 1999 T. Kagawa
24196 - 1999 XG37 7 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24197 - 1999 XP37 7 d'avientu, 1999 Črni Vrh
24198 - 1999 XB39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24199 - 1999 XD39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24200 - 1999 XB40 6 d'avientu, 1999 LINEAR
24201–24300 editar
24201 - 1999 XL40 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24202 - 1999 XR42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24203 - 1999 XA46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24204 - 1999 XZ46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24205 - 1999 XC48 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24206 - 1999 XH48 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24207 - 1999 XJ49 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24208 - 1999 XC51 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24209 - 1999 XM51 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24210 - 1999 XM52 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24211 - 1999 XD53 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24212 - 1999 XW59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24213 - 1999 XA61 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24214 - 1999 XC67 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24215 - 1999 XN68 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24216 - 1999 XR68 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24217 - 1999 XO70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24218 - 1999 XV70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24219 - 1999 XW71 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24220 - 1999 XJ72 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24221 - 1999 XT73 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24222 - 1999 XW74 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24223 - 1999 XR76 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24224 - 1999 XU76 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24225 - 1999 XV80 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24226 - 1999 XM81 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24227 - 1999 XU86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24228 - 1999 XC87 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24229 - 1999 XC90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24230 - 1999 XE90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24231 - 1999 XN91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24232 - 1999 XA92 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24233 - 1999 XD94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24234 - 1999 XA95 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24235 - 1999 XK95 7 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24236 - 1999 XS96 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24237 - 1999 XL97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24238 - 1999 XQ97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24239 - 1999 XX97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24240 - 1999 XV99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24241 - 1999 XK100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24242 - 1999 XY100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24243 - 1999 XL101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24244 - 1999 XY101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24245 - 1999 XB102 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24246 - 1999 XC102 7 d'avientu, 1999 LINEAR
24247 - 1999 XD105 9 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24248 - 1999 XU105 11 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24249 Bobbiolson 1999 XC107 4 d'avientu, 1999 CSS
24250 Luteolson 1999 XS109 4 d'avientu, 1999 CSS
24251 - 1999 XL117 5 d'avientu, 1999 CSS
24252 - 1999 XW117 5 d'avientu, 1999 CSS
24253 - 1999 XX120 5 d'avientu, 1999 CSS
24254 - 1999 XB122 7 d'avientu, 1999 CSS
24255 - 1999 XR124 7 d'avientu, 1999 CSS
24256 - 1999 XZ125 7 d'avientu, 1999 CSS
24257 - 1999 XQ126 7 d'avientu, 1999 CSS
24258 - 1999 XH127 9 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24259 - 1999 XR127 12 d'avientu, 1999 R. A. Tucker
24260 Kriváň 1999 XW127 13 d'avientu, 1999 P. Kušnirák
24261 - 1999 XA130 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24262 - 1999 XG133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24263 - 1999 XL133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24264 - 1999 XL143 15 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24265 Banthonytwarog 1999 XU143 13 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
24266 - 1999 XE144 13 d'avientu, 1999 K. Korlević
24267 - 1999 XU144 6 d'avientu, 1999 Spacewatch
24268 - 1999 XN156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24269 - 1999 XL157 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24270 - 1999 XD158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24271 - 1999 XR159 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24272 - 1999 XE165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
24273 - 1999 XO166 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24274 - 1999 XN167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24275 - 1999 XW167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24276 - 1999 XO169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24277 - 1999 XQ169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24278 - 1999 XZ170 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24279 - 1999 XR171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24280 - 1999 XE172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24281 - 1999 XT174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24282 - 1999 XB179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24283 - 1999 XE179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
24284 - 1999 XJ183 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24285 - 1999 XC188 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24286 - 1999 XU188 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24287 - 1999 XC189 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24288 - 1999 XR189 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24289 - 1999 XO190 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24290 - 1999 XS190 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24291 - 1999 XJ191 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24292 - 1999 XV191 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24293 - 1999 XW191 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24294 - 1999 XE193 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24295 - 1999 XX200 12 d'avientu, 1999 LINEAR
24296 - 1999 XW212 14 d'avientu, 1999 LINEAR
24297 - 1999 XZ213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
24298 - 1999 XC221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
24299 - 1999 XE221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
24300 - 1999 XX223 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
24301–24400 editar
24301 - 1999 XZ233 4 d'avientu, 1999 LONEOS
24302 - 1999 XP242 13 d'avientu, 1999 LINEAR
24303 Michaelrice 1999 YY 16 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24304 Lynnrice 1999 YZ 16 d'avientu, 1999 C. W. Juels
24305 Darrellparnell 1999 YG4 26 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
24306 - 1999 YE5 27 d'avientu, 1999 Y. Ikari
24307 - 1999 YB7 30 d'avientu, 1999 LINEAR
24308 Cowenco 1999 YC9 29 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
24309 - 1999 YF9 31 d'avientu, 1999 K. Korlević
24310 - 1999 YT9 31 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
24311 - 1999 YS15 31 d'avientu, 1999 Spacewatch
24312 - 1999 YO22 31 d'avientu, 1999 LONEOS
24313 - 1999 YR27 30 d'avientu, 1999 LINEAR
24314 - 2000 AQ2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
24315 - 2000 AV4 4 de xineru, 2000 J. M. Roe
24316 - 2000 AQ11 3 de xineru, 2000 LINEAR
24317 - 2000 AL12 3 de xineru, 2000 LINEAR
24318 - 2000 AE14 3 de xineru, 2000 LINEAR
24319 - 2000 AY15 3 de xineru, 2000 LINEAR
24320 - 2000 AS17 3 de xineru, 2000 LINEAR
24321 - 2000 AO23 3 de xineru, 2000 LINEAR
24322 - 2000 AM43 4 de xineru, 2000 Črni Vrh
24323 - 2000 AW49 5 de xineru, 2000 P. Pravec, P. Kušnirák
24324 - 2000 AT51 4 de xineru, 2000 LINEAR
24325 - 2000 AB52 4 de xineru, 2000 LINEAR
24326 - 2000 AS53 4 de xineru, 2000 LINEAR
24327 - 2000 AB54 4 de xineru, 2000 LINEAR
24328 - 2000 AF54 4 de xineru, 2000 LINEAR
24329 - 2000 AR56 4 de xineru, 2000 LINEAR
24330 - 2000 AC66 4 de xineru, 2000 LINEAR
24331 - 2000 AL68 5 de xineru, 2000 LINEAR
24332 - 2000 AK69 5 de xineru, 2000 LINEAR
24333 - 2000 AA70 5 de xineru, 2000 LINEAR
24334 - 2000 AL71 5 de xineru, 2000 LINEAR
24335 - 2000 AG76 5 de xineru, 2000 LINEAR
24336 - 2000 AD77 5 de xineru, 2000 LINEAR
24337 - 2000 AF77 5 de xineru, 2000 LINEAR
24338 - 2000 AE80 5 de xineru, 2000 LINEAR
24339 - 2000 AK84 5 de xineru, 2000 LINEAR
24340 - 2000 AP84 5 de xineru, 2000 LINEAR
24341 - 2000 AJ87 5 de xineru, 2000 LINEAR
24342 - 2000 AV87 5 de xineru, 2000 LINEAR
24343 - 2000 AS88 5 de xineru, 2000 LINEAR
24344 - 2000 AB99 5 de xineru, 2000 LINEAR
24345 - 2000 AU99 5 de xineru, 2000 LINEAR
24346 - 2000 AK100 5 de xineru, 2000 LINEAR
24347 - 2000 AF102 5 de xineru, 2000 LINEAR
24348 - 2000 AO102 5 de xineru, 2000 LINEAR
24349 - 2000 AA103 5 de xineru, 2000 LINEAR
24350 - 2000 AJ103 5 de xineru, 2000 LINEAR
24351 - 2000 AD104 5 de xineru, 2000 LINEAR
24352 - 2000 AE104 5 de xineru, 2000 LINEAR
24353 - 2000 AG104 5 de xineru, 2000 LINEAR
24354 - 2000 AA105 5 de xineru, 2000 LINEAR
24355 - 2000 AJ111 5 de xineru, 2000 LINEAR
24356 - 2000 AO114 5 de xineru, 2000 LINEAR
24357 - 2000 AC115 5 de xineru, 2000 LINEAR
24358 - 2000 AV117 5 de xineru, 2000 LINEAR
24359 - 2000 AS118 5 de xineru, 2000 LINEAR
24360 - 2000 AG120 5 de xineru, 2000 LINEAR
24361 - 2000 AK120 5 de xineru, 2000 LINEAR
24362 - 2000 AR120 5 de xineru, 2000 LINEAR
24363 - 2000 AH121 5 de xineru, 2000 LINEAR
24364 - 2000 AK121 5 de xineru, 2000 LINEAR
24365 - 2000 AE124 5 de xineru, 2000 LINEAR
24366 - 2000 AY124 5 de xineru, 2000 LINEAR
24367 - 2000 AC126 5 de xineru, 2000 LINEAR
24368 - 2000 AQ127 5 de xineru, 2000 LINEAR
24369 - 2000 AE132 3 de xineru, 2000 LINEAR
24370 - 2000 AX139 5 de xineru, 2000 LINEAR
24371 - 2000 AC140 5 de xineru, 2000 LINEAR
24372 - 2000 AG140 5 de xineru, 2000 LINEAR
24373 - 2000 AN143 5 de xineru, 2000 LINEAR
24374 - 2000 AV143 5 de xineru, 2000 LINEAR
24375 - 2000 AU144 5 de xineru, 2000 LINEAR
24376 - 2000 AB152 8 de xineru, 2000 LINEAR
24377 - 2000 AO154 2 de xineru, 2000 LINEAR
24378 - 2000 AZ154 3 de xineru, 2000 LINEAR
24379 - 2000 AW158 3 de xineru, 2000 LINEAR
24380 - 2000 AA160 3 de xineru, 2000 LINEAR
24381 - 2000 AA166 8 de xineru, 2000 LINEAR
24382 - 2000 AG169 7 de xineru, 2000 LINEAR
24383 - 2000 AC170 7 de xineru, 2000 LINEAR
24384 - 2000 AR171 7 de xineru, 2000 LINEAR
24385 - 2000 AM172 7 de xineru, 2000 LINEAR
24386 - 2000 AV172 7 de xineru, 2000 LINEAR
24387 - 2000 AB174 7 de xineru, 2000 LINEAR
24388 - 2000 AB175 7 de xineru, 2000 LINEAR
24389 - 2000 AA177 7 de xineru, 2000 LINEAR
24390 - 2000 AD177 7 de xineru, 2000 LINEAR
24391 - 2000 AU178 7 de xineru, 2000 LINEAR
24392 - 2000 AD179 7 de xineru, 2000 LINEAR
24393 - 2000 AG183 7 de xineru, 2000 LINEAR
24394 - 2000 AD186 8 de xineru, 2000 LINEAR
24395 - 2000 AR186 8 de xineru, 2000 LINEAR
24396 - 2000 AS186 8 de xineru, 2000 LINEAR
24397 - 2000 AT186 8 de xineru, 2000 LINEAR
24398 - 2000 AZ187 8 de xineru, 2000 LINEAR
24399 - 2000 AB188 8 de xineru, 2000 LINEAR
24400 - 2000 AF192 8 de xineru, 2000 LINEAR
24401–24500 editar
24401 - 2000 AS192 8 de xineru, 2000 LINEAR
24402 - 2000 AT192 8 de xineru, 2000 LINEAR
24403 - 2000 AX193 8 de xineru, 2000 LINEAR
24404 - 2000 AB194 8 de xineru, 2000 LINEAR
24405 - 2000 AT197 8 de xineru, 2000 LINEAR
24406 - 2000 AR199 9 de xineru, 2000 LINEAR
24407 - 2000 AJ200 9 de xineru, 2000 LINEAR
24408 - 2000 AH214 6 de xineru, 2000 Spacewatch
24409 - 2000 AH235 5 de xineru, 2000 LINEAR
24410 - 2000 AZ236 5 de xineru, 2000 LINEAR
24411 - 2000 AU240 7 de xineru, 2000 LONEOS
24412 - 2000 AM243 7 de xineru, 2000 LONEOS
24413 - 2000 AN243 7 de xineru, 2000 LONEOS
24414 - 2000 AJ246 13 de xineru, 2000 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24415 - 2000 AA251 3 de xineru, 2000 LINEAR
24416 - 2000 BF2 25 de xineru, 2000 K. Korlević
24417 - 2000 BK5 27 de xineru, 2000 LINEAR
24418 - 2000 BA7 27 de xineru, 2000 LINEAR
24419 - 2000 BE16 29 de xineru, 2000 LINEAR
24420 - 2000 BU22 29 de xineru, 2000 Spacewatch
24421 - 2000 BQ33 30 de xineru, 2000 CSS
24422 - 2000 CF3 2 de febreru, 2000 LINEAR
24423 - 2000 CR3 2 de febreru, 2000 LINEAR
24424 - 2000 CS5 2 de febreru, 2000 LINEAR
24425 - 2000 CW6 2 de febreru, 2000 LINEAR
24426 - 2000 CR12 2 de febreru, 2000 LINEAR
24427 - 2000 CN21 2 de febreru, 2000 LINEAR
24428 - 2000 CZ26 2 de febreru, 2000 LINEAR
24429 - 2000 CV27 2 de febreru, 2000 LINEAR
24430 - 2000 CN35 2 de febreru, 2000 LINEAR
24431 - 2000 CR45 2 de febreru, 2000 LINEAR
24432 - 2000 CT48 2 de febreru, 2000 LINEAR
24433 - 2000 CF83 4 de febreru, 2000 LINEAR
24434 - 2000 CY112 7 de febreru, 2000 CSS
24435 - 2000 DN 23 de febreru, 2000 K. Korlević
24436 - 2000 ES56 8 de marzu, 2000 LINEAR
24437 - 2000 EW93 9 de marzu, 2000 LINEAR
24438 - 2000 EV94 9 de marzu, 2000 LINEAR
24439 - 2000 EM144 3 de marzu, 2000 CSS
24440 - 2000 FB1 26 de marzu, 2000 LINEAR
24441 - 2000 FM29 27 de marzu, 2000 LONEOS
24442 - 2000 GM122 10 d'abril, 2000 NEAT
24443 - 2000 OG 21 de xunetu, 2000 LINEAR
24444 - 2000 OP32 30 de xunetu, 2000 LINEAR
24445 - 2000 PM8 2 d'agostu, 2000 C. Veillet
24446 - 2000 PR25 4 d'agostu, 2000 LINEAR
24447 - 2000 QY1 24 d'agostu, 2000 LINEAR
24448 - 2000 QE42 24 d'agostu, 2000 LINEAR
24449 - 2000 QL63 28 d'agostu, 2000 LINEAR
24450 Victorchang 2000 QC69 29 d'agostu, 2000 J. Broughton
24451 - 2000 QS104 28 d'agostu, 2000 LINEAR
24452 - 2000 QU167 31 d'agostu, 2000 LINEAR
24453 - 2000 QG173 31 d'agostu, 2000 LINEAR
24454 - 2000 QF198 29 d'agostu, 2000 LINEAR
24455 - 2000 QF222 21 d'agostu, 2000 LONEOS
24456 - 2000 RO25 1 de setiembre, 2000 LINEAR
24457 - 2000 RX76 6 de setiembre, 2000 LINEAR
24458 - 2000 RP100 5 de setiembre, 2000 LONEOS
24459 - 2000 RF103 5 de setiembre, 2000 LONEOS
24460 - 2000 RF105 7 de setiembre, 2000 LINEAR
24461 - 2000 SZ3 20 de setiembre, 2000 LINEAR
24462 - 2000 SS107 24 de setiembre, 2000 LINEAR
24463 - 2000 SO123 24 de setiembre, 2000 LINEAR
24464 - 2000 SX124 24 de setiembre, 2000 LINEAR
24465 - 2000 SX155 24 de setiembre, 2000 LINEAR
24466 - 2000 SC156 24 de setiembre, 2000 LINEAR
24467 - 2000 SS165 23 de setiembre, 2000 LINEAR
24468 - 2000 SY221 26 de setiembre, 2000 LINEAR
24469 - 2000 SN287 26 de setiembre, 2000 LINEAR
24470 - 2000 SJ310 26 de setiembre, 2000 LINEAR
24471 - 2000 SH313 27 de setiembre, 2000 LINEAR
24472 - 2000 SY317 30 de setiembre, 2000 LINEAR
24473 - 2000 UK98 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
24474 - 2000 VE2 1 de payares, 2000 LINEAR
24475 - 2000 VN2 1 de payares, 2000 LINEAR
24476 - 2000 WE68 29 de payares, 2000 C. W. Juels
24477 - 2000 WH87 20 de payares, 2000 LINEAR
24478 - 2000 WC145 21 de payares, 2000 LINEAR
24479 - 2000 WU157 30 de payares, 2000 LINEAR
24480 - 2000 WA191 19 de payares, 2000 LONEOS
24481 - 2000 XO9 1 d'avientu, 2000 LINEAR
24482 - 2000 XV49 4 d'avientu, 2000 LINEAR
24483 - 2000 XK50 4 d'avientu, 2000 LINEAR
24484 - 2000 YV49 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24485 - 2000 YL102 28 d'avientu, 2000 LINEAR
24486 - 2000 YR102 28 d'avientu, 2000 LINEAR
24487 - 2000 YT105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
24488 - 2000 YY111 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24489 - 2000 YC117 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24490 - 2000 YK122 28 d'avientu, 2000 LINEAR
24491 - 2000 YT123 28 d'avientu, 2000 LINEAR
24492 - 2000 YQ131 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24493 - 2000 YT131 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24494 - 2000 YH132 30 d'avientu, 2000 LINEAR
24495 - 2001 AV1 2 de xineru, 2001 LONEOS
24496 - 2001 AV17 2 de xineru, 2001 LINEAR
24497 - 2001 AE18 2 de xineru, 2001 LINEAR
24498 - 2001 AC25 4 de xineru, 2001 LINEAR
24499 - 2001 AL30 4 de xineru, 2001 LINEAR
24500 - 2001 AX33 4 de xineru, 2001 LINEAR
24501–24600 editar
24501 - 2001 AN37 5 de xineru, 2001 LINEAR
24502 - 2001 AT38 1 de xineru, 2001 Spacewatch
24503 - 2001 AJ42 3 de xineru, 2001 LONEOS
24504 - 2001 AD45 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
24505 - 2001 BZ 17 de xineru, 2001 T. Kobayashi
24506 - 2001 BS15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
24507 - 2001 BH18 19 de xineru, 2001 LINEAR
24508 - 2001 BL26 20 de xineru, 2001 LINEAR
24509 - 2001 BT27 20 de xineru, 2001 LINEAR
24510 - 2001 BY31 20 de xineru, 2001 LINEAR
24511 - 2001 BM33 20 de xineru, 2001 LINEAR
24512 - 2001 BK35 20 de xineru, 2001 LINEAR
24513 - 2001 BL35 20 de xineru, 2001 LINEAR
24514 - 2001 BB58 21 de xineru, 2001 LINEAR
24515 - 2001 BN58 21 de xineru, 2001 LINEAR
24516 - 2001 BB66 26 de xineru, 2001 LINEAR
24517 - 2001 BN71 29 de xineru, 2001 LINEAR
24518 - 2001 BR76 26 de xineru, 2001 Spacewatch
24519 - 2001 CH 1 de febreru, 2001 K. Korlević
24520 - 2001 CW1 1 de febreru, 2001 LINEAR
24521 - 2001 CZ1 1 de febreru, 2001 LINEAR
24522 - 2001 CO2 1 de febreru, 2001 LINEAR
24523 - 2001 CV3 1 de febreru, 2001 LINEAR
24524 - 2001 CY3 1 de febreru, 2001 LINEAR
24525 - 2001 CS4 1 de febreru, 2001 LINEAR
24526 - 2001 CA5 1 de febreru, 2001 LINEAR
24527 - 2001 CA6 1 de febreru, 2001 LINEAR
24528 - 2001 CP11 1 de febreru, 2001 LINEAR
24529 - 2001 CW17 2 de febreru, 2001 LINEAR
24530 - 2001 CP18 2 de febreru, 2001 LINEAR
24531 - 2001 CE21 2 de febreru, 2001 LINEAR
24532 - 2001 CY21 1 de febreru, 2001 LONEOS
24533 - 2001 CR27 2 de febreru, 2001 LONEOS
24534 - 2001 CX27 2 de febreru, 2001 LONEOS
24535 - 2001 CA28 2 de febreru, 2001 LONEOS
24536 - 2001 CN33 13 de febreru, 2001 LINEAR
24537 - 2001 CB35 13 de febreru, 2001 LINEAR
24538 - 2001 DM5 16 de febreru, 2001 LINEAR
24539 - 2001 DP5 16 de febreru, 2001 LINEAR
24540 - 2001 DJ16 16 de febreru, 2001 LINEAR
24541 - 2001 DO16 16 de febreru, 2001 LINEAR
24542 - 2001 DD17 16 de febreru, 2001 LINEAR
24543 - 2001 DH19 16 de febreru, 2001 LINEAR
24544 - 2001 DT19 16 de febreru, 2001 LINEAR
24545 - 2001 DP25 17 de febreru, 2001 LINEAR
24546 - 2001 DE35 19 de febreru, 2001 LINEAR
24547 - 2001 DV36 19 de febreru, 2001 LINEAR
24548 - 2001 DW42 19 de febreru, 2001 LINEAR
24549 - 2001 DB69 19 de febreru, 2001 LINEAR
24550 - 2001 DM71 19 de febreru, 2001 LINEAR
24551 - 2048 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24552 - 2226 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24553 - 2590 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24554 - 2608 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24555 - 2839 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24556 - 3514 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24557 - 3521 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24558 - 4037 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24559 - 4148 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24560 - 4517 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24561 - 4646 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24562 - 4647 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24563 - 4858 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24564 - 6056 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24565 - 6577 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24566 - 6777 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24567 - 6790 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24568 - 6794 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24569 - 9609 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24570 - 2153 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24571 - 2179 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24572 - 2221 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24573 - 2237 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24574 - 3312 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24575 - 3314 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24576 - 4406 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24577 - 4841 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24578 - 1036 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24579 - 1320 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24580 - 1414 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24581 - 1474 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24582 - 2085 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24583 - 2197 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24584 - 3256 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24585 - 4201 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24586 - 4230 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24587 Kapaneus 4613 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24588 - 4733 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24589 - 5128 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24590 - 1156 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24591 - 2139 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24592 - 3039 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24593 - 3041 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24594 - 3138 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24595 - 3230 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24596 - 3574 T-3 12 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24597 - 4292 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24598 - 4366 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24599 - 5099 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24600 - 1971 UQ 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
24601–24700 editar
24601 - 1971 UW 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
24602 - 1972 TE 3 d'ochobre, 1972 L. V. Zhuravleva
24603 Mekistheus 1973 SQ 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
24604 - 1973 SP4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
24605 Tsykalyuk 1975 VZ8 8 de payares, 1975 N. S. Chernykh
24606 - 1976 QK2 20 d'agostu, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
24607 Sevnatu 1977 PC1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
24608 Alexveselkov 1977 SL 18 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
24609 Evgenij 1978 RA2 7 de setiembre, 1978 T. M. Smirnova
24610 - 1978 RA10 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
24611 - 1978 SH3 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
24612 - 1978 UE6 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
24613 - 1978 VL3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24614 - 1978 VY3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24615 - 1978 VO5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24616 - 1978 VC9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
24617 - 1978 WU 29 de payares, 1978 S. J. Bus, C. T. Kowal
24618 - 1978 XD1 6 d'avientu, 1978 E. Bowell, A. Warnock
24619 - 1979 DA 26 de febreru, 1979 A. Mrkos
24620 - 1979 MO2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24621 - 1979 MS4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24622 - 1979 MU5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24623 - 1979 MD8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
24624 - 1980 FH4 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
24625 - 1980 PC3 8 d'agostu, 1980 Royal Observatory Edinburgh
24626 Astrowizard 1980 TS3 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24627 - 1981 DT3 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
24628 - 1981 EG3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24629 - 1981 EA4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24630 - 1981 EZ9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
24631 - 1981 EB21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24632 - 1981 ER24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24633 - 1981 EP25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24634 - 1981 EX29 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24635 - 1981 EN42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
24636 - 1981 QM2 27 d'agostu, 1981 H. Debehogne
24637 - 1981 RW4 8 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
24638 - 1981 UC23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
24639 - 1982 US6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
24640 - 1982 XW1 13 d'avientu, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
24641 Enver 1983 RS4 1 de setiembre, 1983 L. G. Karachkina
24642 - 1984 SA 22 de setiembre, 1984 Observatoriu de Copenague
24643 MacCready 1984 SS 28 de setiembre, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24644 - 1985 DA 24 de febreru, 1985 E. F. Helin
24645 - 1985 PF 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
24646 - 1985 PG 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
24647 - 1985 QL5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
24648 Evpatoria 1985 SG2 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
24649 Balaklava 1985 SG3 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
24650 - 1986 QM 25 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24651 - 1986 QU 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24652 - 1986 QY1 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
24653 - 1986 RS5 3 de setiembre, 1986 Observatoriu Nacional de Bulgaria
24654 Fossett 1987 KL 29 de mayu, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24655 - 1987 QH 25 d'agostu, 1987 S. Singer-Brewster
24656 - 1987 QT7 29 d'agostu, 1987 E. W. Elst
24657 - 1987 SP11 17 de setiembre, 1987 H. Debehogne
24658 - 1987 UX 18 d'ochobre, 1987 J. Mueller
24659 - 1988 AD5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
24660 - 1988 BH5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
24661 - 1988 GQ 12 d'abril, 1988 A. Mrkos
24662 Gryll 1988 GS 14 d'abril, 1988 A. Mrkos
24663 - 1988 PV1 12 d'agostu, 1988 E. W. Elst
24664 - 1988 RB1 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
24665 Tolerantia 1988 RN3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
24666 Miesvanrohe 1988 RZ3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
24667 - 1988 RF4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
24668 - 1988 TV 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24669 - 1988 VV 2 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24670 - 1988 VA5 14 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
24671 Frankmartin 1989 AD7 10 de xineru, 1989 F. Börngen
24672 - 1989 OJ 27 de xunetu, 1989 R. H. McNaught
24673 - 1989 SB1 28 de setiembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
24674 - 1989 SZ4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
24675 - 1989 TZ 2 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
24676 - 1989 TA4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
24677 - 1989 TH7 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
24678 - 1989 TR11 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
24679 - 1989 VR1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
24680 Alleven 1989 YE4 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
24681 - 1989 YE6 29 d'avientu, 1989 E. W. Elst
24682 - 1990 BH 22 de xineru, 1990 E. F. Helin
24683 - 1990 DV3 26 de febreru, 1990 H. Debehogne
24684 - 1990 EU4 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
24685 - 1990 FQ 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
24686 - 1990 GN 15 d'abril, 1990 E. W. Elst
24687 - 1990 HW 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
24688 - 1990 KE1 20 de mayu, 1990 R. H. McNaught
24689 - 1990 OH1 20 de xunetu, 1990 J. Michaud
24690 - 1990 QX5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
24691 - 1990 RH3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
24692 - 1990 RO7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
24693 - 1990 SB2 23 de setiembre, 1990 B. Roman
24694 - 1990 SZ2 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
24695 - 1990 ST4 16 de setiembre, 1990 A. Mrkos
24696 - 1990 SC8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
24697 Rastrelli 1990 SK28 24 de setiembre, 1990 G. R. Kastel', L. V. Zhuravleva
24698 - 1990 TU4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
24699 - 1990 TJ7 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
24700 - 1990 VN5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
24701–24800 editar
24701 - 1990 VY5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
24702 - 1991 OR 18 de xunetu, 1991 H. E. Holt
24703 - 1991 PA 3 d'agostu, 1991 S. Otomo
24704 - 1991 PM4 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24705 - 1991 PV4 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24706 - 1991 PA5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24707 - 1991 PL5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24708 - 1991 PX5 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24709 - 1991 PE6 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
24710 - 1991 PX14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
24711 Chamisso 1991 PN17 6 d'agostu, 1991 F. Börngen
24712 Boltzmann 1991 RP3 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
24713 - 1991 RE4 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
24714 - 1991 RT9 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
24715 - 1991 RZ15 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
24716 - 1991 RB19 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
24717 - 1991 SA 16 de setiembre, 1991 S. Otomo
24718 - 1991 SW 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
24719 - 1991 SE1 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
24720 - 1991 SV1 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
24721 - 1991 TJ 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
24722 - 1991 TK 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
24723 - 1991 TW8 1 d'ochobre, 1991 Spacewatch
24724 - 1991 UN 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
24725 - 1991 UD3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
24726 - 1991 VY 2 de payares, 1991 A. Takahashi, K. Watanabe
24727 - 1991 VD1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
24728 Scagell 1991 VO2 11 de payares, 1991 B. G. W. Manning
24729 - 1991 VE3 13 de payares, 1991 S. Otomo
24730 - 1991 VM5 5 de payares, 1991 S. Otomo
24731 - 1991 VN9 4 de payares, 1991 Spacewatch
24732 - 1992 CL2 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
24733 - 1992 DM9 29 de febreru, 1992 UESAC
24734 - 1992 EA1 10 de marzu, 1992 D. I. Steel
24735 - 1992 EU6 1 de marzu, 1992 UESAC
24736 - 1992 EV8 2 de marzu, 1992 UESAC
24737 - 1992 ED14 2 de marzu, 1992 UESAC
24738 - 1992 EK14 2 de marzu, 1992 UESAC
24739 - 1992 EB15 1 de marzu, 1992 UESAC
24740 - 1992 EW16 1 de marzu, 1992 UESAC
24741 - 1992 EW17 3 de marzu, 1992 UESAC
24742 - 1992 GN2 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
24743 - 1992 NF 2 de xunetu, 1992 E. F. Helin
24744 - 1992 OD5 26 de xunetu, 1992 E. W. Elst
24745 - 1992 QY 29 d'agostu, 1992 E. F. Helin
24746 - 1992 RH3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
24747 - 1992 RG5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
24748 Nernst 1992 ST13 26 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
24749 - 1992 SM17 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
24750 Ohm 1992 SR17 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
24751 Kroemer 1992 SS24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
24752 - 1992 UN 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
24753 - 1992 UU5 28 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
24754 - 1992 UE6 31 d'ochobre, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
24755 - 1992 UQ6 28 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
24756 - 1992 VF 2 de payares, 1992 F. Uto
24757 - 1992 VN 1 de payares, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
24758 - 1992 WZ 17 de payares, 1992 A. Sugie
24759 - 1992 WQ1 18 de payares, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
24760 - 1992 YY1 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
24761 Ahau 1993 BW2 28 de xineru, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
24762 - 1993 DE1 25 de febreru, 1993 T. Kobayashi
24763 - 1993 DV2 20 de febreru, 1993 E. W. Elst
24764 - 1993 DX2 20 de febreru, 1993 E. W. Elst
24765 - 1993 FE8 17 de marzu, 1993 UESAC
24766 - 1993 FW9 17 de marzu, 1993 UESAC
24767 - 1993 FE12 17 de marzu, 1993 UESAC
24768 - 1993 FC13 17 de marzu, 1993 UESAC
24769 - 1993 FN24 21 de marzu, 1993 UESAC
24770 - 1993 FG28 21 de marzu, 1993 UESAC
24771 - 1993 FA32 19 de marzu, 1993 UESAC
24772 - 1993 FL33 19 de marzu, 1993 UESAC
24773 - 1993 FQ35 19 de marzu, 1993 UESAC
24774 - 1993 FE38 19 de marzu, 1993 UESAC
24775 - 1993 FT42 19 de marzu, 1993 UESAC
24776 - 1993 FR43 19 de marzu, 1993 UESAC
24777 - 1993 JY 14 de mayu, 1993 E. W. Elst
24778 Nemsu 1993 KW1 24 de mayu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
24779 Presque Isle 1993 OD2 23 de xunetu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
24780 - 1993 QA1 19 d'agostu, 1993 E. F. Helin
24781 - 1993 RU3 12 de setiembre, 1993 PCAS
24782 - 1993 SO7 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
24783 - 1993 SQ13 16 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
24784 - 1993 TV12 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
24785 - 1993 TM22 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24786 - 1993 TM24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24787 - 1993 TJ27 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24788 - 1993 TL28 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24789 - 1993 TZ29 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24790 - 1993 TM31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24791 - 1993 TK37 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24792 - 1993 TB46 10 d'ochobre, 1993 H. Debehogne
24793 - 1993 UT 22 d'ochobre, 1993 T. Urata
24794 - 1993 UB7 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
24795 - 1994 AC17 5 de xineru, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
24796 - 1994 CD18 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
24797 - 1994 PD2 9 d'agostu, 1994 PCAS
24798 - 1994 PF2 9 d'agostu, 1994 PCAS
24799 - 1994 PW3 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24800 - 1994 PC13 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24801–24900 editar
24801 - 1994 PQ15 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24802 - 1994 PC16 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24803 - 1994 PP18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24804 - 1994 PS31 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
24805 - 1994 RL1 4 de setiembre, 1994 T. Kobayashi
24806 - 1994 RH9 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
24807 - 1994 SS8 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
24808 - 1994 TN1 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
24809 - 1994 TW3 8 d'ochobre, 1994 E. F. Helin
24810 - 1994 UE8 28 d'ochobre, 1994 Spacewatch
24811 - 1994 VB 1 de payares, 1994 T. Kobayashi
24812 - 1994 VH 1 de payares, 1994 T. Kobayashi
24813 - 1994 VL1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
24814 - 1994 VW1 10 de payares, 1994 G. J. Garradd
24815 - 1994 VQ6 7 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
24816 - 1994 VU6 1 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
24817 - 1994 WJ 25 de payares, 1994 T. Kobayashi
24818 Menichelli 1994 WX 23 de payares, 1994 L. Tesi, A. Boattini
24819 - 1994 XY4 6 d'avientu, 1994 R. H. McNaught
24820 - 1994 YK1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
24821 - 1995 BJ11 29 de xineru, 1995 Spacewatch
24822 - 1995 BW11 29 de xineru, 1995 Spacewatch
24823 - 1995 DC10 25 de febreru, 1995 Spacewatch
24824 - 1995 GL7 4 d'abril, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24825 - 1995 QB2 21 d'agostu, 1995 K. Endate, K. Watanabe
24826 - 1995 QN2 22 d'agostu, 1995 V. S. Casulli
24827 - 1995 RA 2 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
24828 - 1995 SE1 20 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
24829 - 1995 SH1 22 de setiembre, 1995 L. Šarounová
24830 - 1995 ST3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
24831 - 1995 SX4 21 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
24832 - 1995 SU5 25 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24833 - 1995 SM21 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
24834 - 1995 SY30 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
24835 - 1995 SM55 19 de setiembre, 1995 N. Danzl
24836 - 1995 TO1 14 d'ochobre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24837 Mšecké Žehrovice 1995 UQ1 22 d'ochobre, 1995 M. Tichý
24838 Abilunon 1995 UJ2 23 d'ochobre, 1995 M. Tichý
24839 - 1995 UE4 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
24840 - 1995 UN8 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
24841 - 1995 UY8 30 d'ochobre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
24842 - 1995 UQ46 20 d'ochobre, 1995 E. W. Elst
24843 - 1995 VZ 15 de payares, 1995 T. Kobayashi
24844 - 1995 VM1 15 de payares, 1995 K. Endate, K. Watanabe
24845 - 1995 VP17 15 de payares, 1995 Spacewatch
24846 - 1995 WM 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
24847 Polesný 1995 WE6 26 de payares, 1995 Kleť
24848 - 1995 WO41 28 de payares, 1995 Spacewatch
24849 - 1995 WQ41 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
24850 - 1995 XA 1 d'avientu, 1995 Farra d'Isonzo
24851 - 1995 XE 2 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
24852 - 1995 XX4 14 d'avientu, 1995 Spacewatch
24853 - 1995 YJ 17 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
24854 - 1995 YU 19 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
24855 - 1995 YM4 22 d'avientu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
24856 - 1996 AA4 15 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
24857 - 1996 AH4 15 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
24858 Diethelm 1996 BB1 21 de xineru, 1996 M. Wolf, P. Pravec
24859 - 1996 BP11 24 de xineru, 1996 Spacewatch
24860 - 1996 CK1 11 de febreru, 1996 T. Kobayashi
24861 - 1996 DE1 22 de febreru, 1996 A. Testa, P. Ghezzi
24862 - 1996 DC3 27 de febreru, 1996 P. Kolény, L. Kornoš
24863 - 1996 EB 2 de marzu, 1996 Farra d'Isonzo
24864 - 1996 EB1 15 de marzu, 1996 NEAT
24865 - 1996 EG1 15 de marzu, 1996 NEAT
24866 - 1996 ER1 15 de marzu, 1996 NEAT
24867 - 1996 EB7 11 de marzu, 1996 Spacewatch
24868 - 1996 EY7 11 de marzu, 1996 Spacewatch
24869 - 1996 FZ 18 de marzu, 1996 NEAT
24870 - 1996 FJ1 19 de marzu, 1996 NEAT
24871 - 1996 GV17 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
24872 - 1996 GT19 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
24873 - 1996 GG20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
24874 - 1996 HF14 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
24875 - 1996 HX16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
24876 - 1996 HO19 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
24877 - 1996 HW20 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
24878 - 1996 HP25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
24879 - 1996 KO5 21 de mayu, 1996 NEAT
24880 - 1996 OP 21 de xunetu, 1996 NEAT
24881 - 1996 PQ2 10 d'agostu, 1996 NEAT
24882 - 1996 RK30 13 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
24883 - 1996 VG9 13 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24884 - 1996 XL5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
24885 - 1996 XQ5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
24886 - 1996 XJ12 4 d'avientu, 1996 Spacewatch
24887 - 1996 XT19 11 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
24888 - 1996 XS23 8 d'avientu, 1996 C. W. Hergenrother
24889 - 1996 XU32 11 d'avientu, 1996 T. Seki
24890 - 1996 XV32 4 d'avientu, 1996 U. Munari, M. Tombelli
24891 - 1997 AT2 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
24892 - 1997 AD3 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
24893 - 1997 AK5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
24894 - 1997 AG8 2 de xineru, 1997 Spacewatch
24895 - 1997 AC13 9 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
24896 - 1997 AT14 12 de xineru, 1997 NEAT
24897 - 1997 AA17 13 de xineru, 1997 NEAT
24898 Alanholmes 1997 AR17 14 de xineru, 1997 Farra d'Isonzo
24899 Dominiona 1997 AU17 14 de xineru, 1997 G. C. L. Aikman
24900 - 1997 AZ17 15 de xineru, 1997 T. Kobayashi
24901–25000 editar
24901 - 1997 AV20 11 de xineru, 1997 Spacewatch
24902 - 1997 AR22 11 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24903 - 1997 AS22 11 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24904 - 1997 BM8 31 de xineru, 1997 Spacewatch
24905 - 1997 CO1 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
24906 - 1997 CG4 4 de febreru, 1997 NEAT
24907 Alfredhaar 1997 CO4 4 de febreru, 1997 P. G. Comba
24908 - 1997 CE22 13 de febreru, 1997 T. Kobayashi
24909 - 1997 CY28 7 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24910 - 1997 CK29 14 de febreru, 1997 T. Okuni
24911 - 1997 DU 27 de febreru, 1997 K. Endate, K. Watanabe
24912 - 1997 EB1 3 de marzu, 1997 Spacewatch
24913 - 1997 EQ2 4 de marzu, 1997 T. Kobayashi
24914 - 1997 EZ2 4 de marzu, 1997 T. Kobayashi
24915 - 1997 EC6 7 de marzu, 1997 T. Kobayashi
24916 Stelzhamer 1997 EK11 7 de marzu, 1997 E. Meyer
24917 - 1997 EH12 3 de marzu, 1997 Spacewatch
24918 Tedkooser 1997 EO17 10 de marzu, 1997 R. Linderholm
24919 - 1997 ER17 3 de marzu, 1997 K. Endate, K. Watanabe
24920 - 1997 EE23 2 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24921 - 1997 EE32 11 de marzu, 1997 Spacewatch
24922 - 1997 EH33 4 de marzu, 1997 LINEAR
24923 - 1997 EB37 5 de marzu, 1997 LINEAR
24924 - 1997 EY45 15 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24925 - 1997 FW 18 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24926 - 1997 GB8 2 d'abril, 1997 LINEAR
24927 - 1997 GP12 3 d'abril, 1997 LINEAR
24928 - 1997 GK13 3 d'abril, 1997 LINEAR
24929 - 1997 GX15 3 d'abril, 1997 LINEAR
24930 - 1997 GL17 3 d'abril, 1997 LINEAR
24931 - 1997 GO18 3 d'abril, 1997 LINEAR
24932 - 1997 GW22 6 d'abril, 1997 LINEAR
24933 - 1997 GK25 8 d'abril, 1997 Spacewatch
24934 - 1997 GK36 6 d'abril, 1997 LINEAR
24935 Godfreyhardy 1997 HP2 28 d'abril, 1997 P. G. Comba
24936 - 1997 HX7 30 d'abril, 1997 LINEAR
24937 - 1997 HD9 30 d'abril, 1997 LINEAR
24938 - 1997 HY9 30 d'abril, 1997 LINEAR
24939 Chiminello 1997 JR 1 de mayu, 1997 Osservatorio San Vittore
24940 - 1997 JY4 1 de mayu, 1997 T. Okuni
24941 - 1997 JM14 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
24942 - 1997 JA15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
24943 - 1997 JY17 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
24944 Harish-Chandra 1997 LZ4 11 de xunu, 1997 P. G. Comba
24945 - 1997 LH9 7 de xunu, 1997 E. W. Elst
24946 - 1997 NQ 1 de xunetu, 1997 V. S. Casulli
24947 Hausdorff 1997 NU1 7 de xunetu, 1997 P. G. Comba
24948 Babote 1997 NU6 9 de xunetu, 1997 Pises
24949 - 1997 PZ1 4 d'agostu, 1997 A. Galád, A. Pravda
24950 Nikhilas 1997 QF 23 d'agostu, 1997 Z. Moravec
24951 - 1997 QK 24 d'agostu, 1997 Z. Moravec
24952 - 1997 QJ4 28 d'agostu, 1997 J. X. Luu, C. A. Trujillo, D. C. Jewitt, K. Berney
24953 - 1997 SG7 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
24954 - 1997 SL7 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
24955 - 1997 SK10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24956 - 1997 SN10 26 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24957 - 1997 SF16 27 de setiembre, 1997 N. Kawasato
24958 - 1997 SS31 28 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
24959 - 1997 TR 3 d'ochobre, 1997 A. Galád, A. Pravda
24960 - 1997 TV17 6 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
24961 - 1997 TO24 8 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24962 Kenjitoba 1997 UX8 27 d'ochobre, 1997 A. Nakamura
24963 - 1997 UB11 26 d'ochobre, 1997 T. Urata
24964 - 1997 UY20 27 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
24965 - 1997 WC2 19 de payares, 1997 T. Okuni
24966 - 1997 YB3 24 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
24967 - 1998 AX8 14 de xineru, 1998 L. Šarounová
24968 - 1998 BY12 23 de xineru, 1998 LINEAR
24969 Lucafini 1998 CD2 13 de febreru, 1998 L. Tesi, A. Boattini
24970 - 1998 FC12 25 de marzu, 1998 NEAT
24971 - 1998 FG77 24 de marzu, 1998 LINEAR
24972 - 1998 FC116 31 de marzu, 1998 LINEAR
24973 - 1998 GD7 2 d'abril, 1998 LINEAR
24974 - 1998 HG3 21 d'abril, 1998 P. Kolény, L. Kornoš
24975 - 1998 HO38 20 d'abril, 1998 LINEAR
24976 - 1998 HE51 25 d'abril, 1998 LONEOS
24977 - 1998 HE87 21 d'abril, 1998 LINEAR
24978 - 1998 HJ151 28 d'abril, 1998 J. X. Luu, C. A. Trujillo, D. J. Tholen, D. C. Jewitt
24979 - 1998 JB2 1 de mayu, 1998 NEAT
24980 - 1998 KF2 22 de mayu, 1998 LINEAR
24981 Shigekimurakami 1998 KB5 22 de mayu, 1998 A. Nakamura
24982 - 1998 KB34 22 de mayu, 1998 LINEAR
24983 - 1998 KZ38 22 de mayu, 1998 LINEAR
24984 - 1998 KQ42 27 de mayu, 1998 LONEOS
24985 - 1998 KW45 22 de mayu, 1998 LINEAR
24986 - 1998 KS46 22 de mayu, 1998 LINEAR
24987 - 1998 KA65 22 de mayu, 1998 LINEAR
24988 - 1998 MM2 19 de xunu, 1998 ODAS
24989 - 1998 MG13 19 de xunu, 1998 LINEAR
24990 - 1998 MA26 24 de xunu, 1998 LINEAR
24991 - 1998 ML31 24 de xunu, 1998 LINEAR
24992 - 1998 MC32 24 de xunu, 1998 LINEAR
24993 - 1998 MC34 24 de xunu, 1998 LINEAR
24994 - 1998 MZ37 23 de xunu, 1998 LONEOS
24995 - 1998 OQ 20 de xunetu, 1998 ODAS
24996 - 1998 OD1 20 de xunetu, 1998 V. Goretti, L. Tesi
24997 - 1998 OO3 23 de xunetu, 1998 ODAS
24998 Hermite 1998 OQ4 28 de xunetu, 1998 P. G. Comba
24999 Hieronymus 1998 OY4 24 de xunetu, 1998 P. Pravec
25000 Astrometria 1998 OW5 28 de xunetu, 1998 P. G. Comba


Predecesor:
23001–24000
Llista d'asteroides
24001–25000
Socesor:
25001–26000