Llista d'asteroides (17001-18000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 17001... 17101... 17201... 17301... 17401... 17501... 17601... 17701... 17801... 17901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
17001–17100 editar
17001 - 1999 CT54 10 de febreru, 1999 LINEAR
17002 Kouzel 1999 CV54 10 de febreru, 1999 LINEAR
17003 - 1999 CE55 10 de febreru, 1999 LINEAR
17004 Sinkevich 1999 CR61 12 de febreru, 1999 LINEAR
17005 - 1999 CD63 12 de febreru, 1999 LINEAR
17006 - 1999 CH63 12 de febreru, 1999 LINEAR
17007 - 1999 CK65 12 de febreru, 1999 LINEAR
17008 - 1999 CL65 12 de febreru, 1999 LINEAR
17009 - 1999 CM70 12 de febreru, 1999 LINEAR
17010 - 1999 CQ72 12 de febreru, 1999 LINEAR
17011 - 1999 CC80 12 de febreru, 1999 LINEAR
17012 - 1999 CY80 12 de febreru, 1999 LINEAR
17013 - 1999 CA82 12 de febreru, 1999 LINEAR
17014 - 1999 CY96 10 de febreru, 1999 LINEAR
17015 - 1999 CN117 12 de febreru, 1999 LINEAR
17016 - 1999 CV123 11 de febreru, 1999 LINEAR
17017 - 1999 CJ138 11 de febreru, 1999 Spacewatch
17018 - 1999 DB1 18 de febreru, 1999 NEAT
17019 Aldo 1999 DV3 23 de febreru, 1999 M. Tombelli, G. Forti
17020 Hopemeraengus 1999 DH4 24 de febreru, 1999 I. P. Griffin
17021 - 1999 DS6 20 de febreru, 1999 LINEAR
17022 Huisjen 1999 DN7 18 de febreru, 1999 LONEOS
17023 Abbott 1999 EG 7 de marzu, 1999 J. Broughton
17024 Costello 1999 EJ5 15 de marzu, 1999 J. Broughton
17025 Pilachowski 1999 ES5 13 de marzu, 1999 R. A. Tucker
17026 - 1999 EC8 12 de marzu, 1999 Spacewatch
17027 - 1999 EF12 15 de marzu, 1999 LINEAR
17028 - 1999 FJ5 18 de marzu, 1999 Spacewatch
17029 Cuillandre 1999 FM6 17 de marzu, 1999 ODAS
17030 - 1999 FC9 19 de marzu, 1999 LONEOS
17031 Piethut 1999 FL9 22 de marzu, 1999 LONEOS
17032 Edlu 1999 FM9 22 de marzu, 1999 LONEOS
17033 Rusty 1999 FR9 22 de marzu, 1999 LONEOS
17034 Vasylshev 1999 FS9 22 de marzu, 1999 LONEOS
17035 Velichko 1999 FC10 22 de marzu, 1999 LONEOS
17036 Krugly 1999 FD10 22 de marzu, 1999 LONEOS
17037 - 1999 FV10 16 de marzu, 1999 Spacewatch
17038 Wake 1999 FO21 26 de marzu, 1999 J. Broughton
17039 Yeuseyenka 1999 FN26 19 de marzu, 1999 LINEAR
17040 Almeida 1999 FT27 19 de marzu, 1999 LINEAR
17041 Castagna 1999 FB30 19 de marzu, 1999 LINEAR
17042 Madiraju 1999 FG30 19 de marzu, 1999 LINEAR
17043 - 1999 FJ30 19 de marzu, 1999 LINEAR
17044 Mubdirahman 1999 FZ30 19 de marzu, 1999 LINEAR
17045 Markert 1999 FV32 22 de marzu, 1999 D. J. Tholen
17046 Kenway 1999 FM33 19 de marzu, 1999 LINEAR
17047 - 1999 FP33 19 de marzu, 1999 LINEAR
17048 - 1999 FD34 19 de marzu, 1999 LINEAR
17049 Miron 1999 FJ34 19 de marzu, 1999 LINEAR
17050 Weiskopf 1999 FX45 20 de marzu, 1999 LINEAR
17051 Oflynn 1999 FW46 20 de marzu, 1999 LINEAR
17052 - 1999 FS51 20 de marzu, 1999 LINEAR
17053 - 1999 FX56 20 de marzu, 1999 LINEAR
17054 - 1999 GL2 6 d'abril, 1999 K. Korlević
17055 - 1999 GP3 6 d'abril, 1999 R. G. Sandness
17056 Boschetti 1999 GW3 6 d'abril, 1999 L. Tesi, A. Boattini
17057 - 1999 GS4 10 d'abril, 1999 K. Korlević
17058 Rocknroll 1999 GA5 13 d'abril, 1999 J. Broughton
17059 Elvis 1999 GX5 15 d'abril, 1999 J. Broughton
17060 Mikecombi 1999 GX7 9 d'abril, 1999 LONEOS
17061 Tegler 1999 GQ8 10 d'abril, 1999 LONEOS
17062 Bardot 1999 GR8 10 d'abril, 1999 LONEOS
17063 Papaloizou 1999 GP9 15 d'abril, 1999 LONEOS
17064 - 1999 GX16 15 d'abril, 1999 LINEAR
17065 - 1999 GK17 15 d'abril, 1999 LINEAR
17066 Ginagallant 1999 GG18 15 d'abril, 1999 LINEAR
17067 - 1999 GF19 15 d'abril, 1999 LINEAR
17068 - 1999 GO19 15 d'abril, 1999 LINEAR
17069 - 1999 GD20 15 d'abril, 1999 LINEAR
17070 - 1999 GG20 15 d'abril, 1999 LINEAR
17071 - 1999 GK21 15 d'abril, 1999 LINEAR
17072 Athiviraham 1999 GT31 7 d'abril, 1999 LINEAR
17073 Alexblank 1999 GX34 6 d'abril, 1999 LINEAR
17074 - 1999 GQ36 12 d'abril, 1999 LINEAR
17075 Pankonin 1999 GF49 9 d'abril, 1999 LONEOS
17076 Betti 1999 HO 18 d'abril, 1999 P. G. Comba
17077 Pampaloni 1999 HY2 25 d'abril, 1999 A. Boattini, M. Tombelli
17078 Sellers 1999 HD3 24 d'abril, 1999 J. Broughton
17079 Lavrovsky 1999 HD9 17 d'abril, 1999 LINEAR
17080 - 1999 HE9 17 d'abril, 1999 LINEAR
17081 Jaytee 1999 JT1 8 de mayu, 1999 CSS
17082 - 1999 JC3 9 de mayu, 1999 K. Korlević
17083 - 1999 JB4 10 de mayu, 1999 LINEAR
17084 - 1999 JV14 10 de mayu, 1999 LINEAR
17085 - 1999 JM16 15 de mayu, 1999 Spacewatch
17086 Ruima 1999 JH18 10 de mayu, 1999 LINEAR
17087 - 1999 JC19 10 de mayu, 1999 LINEAR
17088 Giupalazzolo 1999 JF19 10 de mayu, 1999 LINEAR
17089 Mercado 1999 JU19 10 de mayu, 1999 LINEAR
17090 Mundaca 1999 JE21 10 de mayu, 1999 LINEAR
17091 Senthalir 1999 JM21 10 de mayu, 1999 LINEAR
17092 Sharanya 1999 JP21 10 de mayu, 1999 LINEAR
17093 - 1999 JH22 10 de mayu, 1999 LINEAR
17094 - 1999 JV25 10 de mayu, 1999 LINEAR
17095 Mahadik 1999 JN26 10 de mayu, 1999 LINEAR
17096 - 1999 JX26 10 de mayu, 1999 LINEAR
17097 Ronneuman 1999 JX31 10 de mayu, 1999 LINEAR
17098 Ikedamai 1999 JE34 10 de mayu, 1999 LINEAR
17099 - 1999 JE37 10 de mayu, 1999 LINEAR
17100 Kamiokanatsu 1999 JT37 10 de mayu, 1999 LINEAR
17101–17200 editar
17101 Sakenova 1999 JZ38 10 de mayu, 1999 LINEAR
17102 Begzhigitova 1999 JB41 10 de mayu, 1999 LINEAR
17103 Kadyrsizova 1999 JC42 10 de mayu, 1999 LINEAR
17104 McCloskey 1999 JV46 10 de mayu, 1999 LINEAR
17105 - 1999 JC47 10 de mayu, 1999 LINEAR
17106 - 1999 JT48 10 de mayu, 1999 LINEAR
17107 - 1999 JJ51 10 de mayu, 1999 LINEAR
17108 Patricorbett 1999 JL51 10 de mayu, 1999 LINEAR
17109 - 1999 JF52 10 de mayu, 1999 LINEAR
17110 - 1999 JG52 10 de mayu, 1999 LINEAR
17111 - 1999 JH52 10 de mayu, 1999 LINEAR
17112 - 1999 JM52 10 de mayu, 1999 LINEAR
17113 - 1999 JE54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17114 - 1999 JJ54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17115 Justiniano 1999 JT54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17116 - 1999 JO57 10 de mayu, 1999 LINEAR
17117 - 1999 JL58 10 de mayu, 1999 LINEAR
17118 - 1999 JM58 10 de mayu, 1999 LINEAR
17119 Alexisrodrz 1999 JP59 10 de mayu, 1999 LINEAR
17120 - 1999 JP60 10 de mayu, 1999 LINEAR
17121 Fernandonido 1999 JX60 10 de mayu, 1999 LINEAR
17122 - 1999 JH63 10 de mayu, 1999 LINEAR
17123 - 1999 JQ63 10 de mayu, 1999 LINEAR
17124 - 1999 JC65 12 de mayu, 1999 LINEAR
17125 - 1999 JB68 12 de mayu, 1999 LINEAR
17126 - 1999 JH68 12 de mayu, 1999 LINEAR
17127 - 1999 JE69 12 de mayu, 1999 LINEAR
17128 - 1999 JS75 10 de mayu, 1999 LINEAR
17129 - 1999 JM78 13 de mayu, 1999 LINEAR
17130 - 1999 JV79 13 de mayu, 1999 LINEAR
17131 - 1999 JL80 12 de mayu, 1999 LINEAR
17132 - 1999 JV80 12 de mayu, 1999 LINEAR
17133 - 1999 JC81 12 de mayu, 1999 LINEAR
17134 - 1999 JX81 12 de mayu, 1999 LINEAR
17135 - 1999 JD82 12 de mayu, 1999 LINEAR
17136 - 1999 JE82 12 de mayu, 1999 LINEAR
17137 - 1999 JK84 12 de mayu, 1999 LINEAR
17138 - 1999 JM84 12 de mayu, 1999 LINEAR
17139 Malyshev 1999 JS86 12 de mayu, 1999 LINEAR
17140 - 1999 JU86 12 de mayu, 1999 LINEAR
17141 - 1999 JV94 12 de mayu, 1999 LINEAR
17142 - 1999 JQ95 12 de mayu, 1999 LINEAR
17143 - 1999 JN97 12 de mayu, 1999 LINEAR
17144 - 1999 JW98 12 de mayu, 1999 LINEAR
17145 - 1999 JG99 12 de mayu, 1999 LINEAR
17146 - 1999 JB102 13 de mayu, 1999 LINEAR
17147 - 1999 JF102 13 de mayu, 1999 LINEAR
17148 - 1999 JJ105 12 de mayu, 1999 LINEAR
17149 - 1999 JM105 13 de mayu, 1999 LINEAR
17150 - 1999 JP109 13 de mayu, 1999 LINEAR
17151 - 1999 JB114 13 de mayu, 1999 LINEAR
17152 - 1999 JA118 13 de mayu, 1999 LINEAR
17153 - 1999 JK119 13 de mayu, 1999 LINEAR
17154 - 1999 JS121 13 de mayu, 1999 LINEAR
17155 - 1999 KZ1 16 de mayu, 1999 Spacewatch
17156 - 1999 KS3 19 de mayu, 1999 Spacewatch
17157 - 1999 KP6 21 de mayu, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17158 - 1999 KA8 18 de mayu, 1999 LINEAR
17159 - 1999 KG15 18 de mayu, 1999 LINEAR
17160 - 1999 LT10 8 de xunu, 1999 LINEAR
17161 - 1999 LQ13 9 de xunu, 1999 LINEAR
17162 - 1999 LX13 9 de xunu, 1999 LINEAR
17163 Vasifedoseev 1999 LT19 9 de xunu, 1999 LINEAR
17164 - 1999 LP24 9 de xunu, 1999 LINEAR
17165 - 1999 LS27 9 de xunu, 1999 LINEAR
17166 Secombe 1999 MC 17 de xunu, 1999 J. Broughton
17167 - 1999 NB 4 de xunetu, 1999 Kleť
17168 - 1999 NP3 13 de xunetu, 1999 LINEAR
17169 Tatarinov 1999 NQ23 14 de xunetu, 1999 LINEAR
17170 Vsevustinov 1999 NS25 14 de xunetu, 1999 LINEAR
17171 - 1999 NB38 14 de xunetu, 1999 LINEAR
17172 - 1999 NZ41 14 de xunetu, 1999 LINEAR
17173 Evgenyamosov 1999 RN10 7 de setiembre, 1999 LINEAR
17174 - 1999 RX53 7 de setiembre, 1999 LINEAR
17175 - 1999 SS3 24 de setiembre, 1999 LINEAR
17176 Viktorov 1999 SH17 30 de setiembre, 1999 LINEAR
17177 - 1999 TA41 8 d'ochobre, 1999 CSS
17178 - 1999 TK218 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
17179 Codina 1999 TC224 4 d'ochobre, 1999 LONEOS
17180 - 1999 TS292 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
17181 - 1999 UM3 19 d'ochobre, 1999 LINEAR
17182 - 1999 VU 1 de payares, 1999 LINEAR
17183 - 1999 VO2 5 de payares, 1999 CSS
17184 Carlrogers 1999 VL22 13 de payares, 1999 C. W. Juels
17185 Mcdavid 1999 VU23 14 de payares, 1999 C. W. Juels
17186 Sergivanov 1999 VP28 3 de payares, 1999 LINEAR
17187 - 1999 VM72 14 de payares, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17188 - 1999 WC2 17 de payares, 1999 LINEAR
17189 - 1999 WU3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
17190 Retopezzoli 1999 WY8 28 de payares, 1999 S. Sposetti
17191 - 1999 XS107 4 d'avientu, 1999 CSS
17192 Loharu 1999 XL172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
17193 Alexeybaran 1999 XC205 12 d'avientu, 1999 LINEAR
17194 - 1999 XA221 14 d'avientu, 1999 LINEAR
17195 Jimrichardson 1999 XQ234 3 d'avientu, 1999 LONEOS
17196 Mastrodemos 1999 XW234 3 d'avientu, 1999 LONEOS
17197 Matjazbone 2000 AC12 3 de xineru, 2000 LINEAR
17198 Gorjup 2000 AA31 3 de xineru, 2000 LINEAR
17199 - 2000 AT40 3 de xineru, 2000 LINEAR
17200 - 2000 AF47 4 de xineru, 2000 LINEAR
17201–17300 editar
17201 Matjazhumar 2000 AJ58 4 de xineru, 2000 LINEAR
17202 - 2000 AJ64 4 de xineru, 2000 LINEAR
17203 - 2000 AM64 4 de xineru, 2000 LINEAR
17204 - 2000 AR75 5 de xineru, 2000 LINEAR
17205 - 2000 AM105 5 de xineru, 2000 LINEAR
17206 - 2000 AJ125 5 de xineru, 2000 LINEAR
17207 - 2000 AW126 5 de xineru, 2000 LINEAR
17208 Pokrovska 2000 AH130 5 de xineru, 2000 LINEAR
17209 - 2000 AH148 5 de xineru, 2000 LINEAR
17210 - 2000 AY172 7 de xineru, 2000 LINEAR
17211 Brianfisher 2000 AY174 7 de xineru, 2000 LINEAR
17212 - 2000 AV183 7 de xineru, 2000 LINEAR
17213 - 2000 AF186 8 de xineru, 2000 LINEAR
17214 - 2000 AR189 8 de xineru, 2000 LINEAR
17215 Slivan 2000 AG238 6 de xineru, 2000 LONEOS
17216 Scottstuart 2000 AK243 7 de xineru, 2000 LONEOS
17217 - 2000 AR243 7 de xineru, 2000 LINEAR
17218 - 2000 BV16 30 de xineru, 2000 LINEAR
17219 - 2000 CV 1 de febreru, 2000 CSS
17220 Johnpenna 2000 CX26 2 de febreru, 2000 LINEAR
17221 - 2000 CZ28 2 de febreru, 2000 LINEAR
17222 Perlmutter 2000 CU44 2 de febreru, 2000 LINEAR
17223 - 2000 CX56 5 de febreru, 2000 LINEAR
17224 Randoross 2000 CP58 5 de febreru, 2000 LINEAR
17225 Alanschorn 2000 CS60 2 de febreru, 2000 LINEAR
17226 - 2000 CC76 8 de febreru, 2000 LINEAR
17227 - 2000 CW80 11 de febreru, 2000 F. B. Zoltowski
17228 - 2000 CJ94 8 de febreru, 2000 LINEAR
17229 - 2000 CR97 13 de febreru, 2000 K. Korlević
17230 - 2000 CX116 3 de febreru, 2000 LINEAR
17231 - 2000 CB122 3 de febreru, 2000 LINEAR
17232 - 2000 DE3 27 de febreru, 2000 T. Kobayashi
17233 Stanshapiro 2000 DU58 29 de febreru, 2000 LINEAR
17234 - 2000 EL11 4 de marzu, 2000 LINEAR
17235 - 2000 EC29 4 de marzu, 2000 LINEAR
17236 - 2000 EK45 9 de marzu, 2000 LINEAR
17237 - 2000 EC50 7 de marzu, 2000 K. Korlević
17238 - 2000 EP56 8 de marzu, 2000 LINEAR
17239 - 2000 EH95 9 de marzu, 2000 LINEAR
17240 Gletorrence 2000 EK95 9 de marzu, 2000 LINEAR
17241 Wooden 2000 EM126 11 de marzu, 2000 LONEOS
17242 Leslieyoung 2000 EX130 11 de marzu, 2000 LONEOS
17243 - 2000 FX35 29 de marzu, 2000 LINEAR
17244 - 2000 FF50 28 de marzu, 2000 Uppsala-DLR Asteroid Survey
17245 - 2000 GS42 5 d'abril, 2000 LINEAR
17246 - 2000 GL74 5 d'abril, 2000 LINEAR
17247 Vanverst 2000 GG105 7 d'abril, 2000 LINEAR
17248 - 2000 GC107 7 d'abril, 2000 LINEAR
17249 Eliotyoung 2000 GM110 2 d'abril, 2000 LONEOS
17250 Genelucas 2000 GW122 11 d'abril, 2000 C. W. Juels
17251 Vondracek 2000 GA127 7 d'abril, 2000 LINEAR
17252 - 2000 GJ127 7 d'abril, 2000 LINEAR
17253 Vonsecker 2000 GW136 12 d'abril, 2000 LINEAR
17254 - 2000 GG137 12 d'abril, 2000 LINEAR
17255 - 2000 GS163 11 d'abril, 2000 Spacewatch
17256 - 2000 HZ22 30 d'abril, 2000 LINEAR
17257 Strazzulla 2000 HM25 26 d'abril, 2000 LONEOS
17258 Whalen 2000 HK90 29 d'abril, 2000 LINEAR
17259 - 2000 JE1 2 de mayu, 2000 LINEAR
17260 - 2000 JQ58 6 de mayu, 2000 LINEAR
17261 - 2000 JB62 7 de mayu, 2000 LINEAR
17262 Winokur 2000 JS62 9 de mayu, 2000 LINEAR
17263 - 2000 JL65 5 de mayu, 2000 LINEAR
17264 - 2000 JM66 6 de mayu, 2000 LINEAR
17265 Debennett 2000 JP83 6 de mayu, 2000 LINEAR
17266 - 2000 KT6 27 de mayu, 2000 LINEAR
17267 - 2000 KY48 28 de mayu, 2000 Spacewatch
17268 - 2000 KZ50 29 de mayu, 2000 LINEAR
17269 Dicksmith 2000 LN1 3 de xunu, 2000 J. Broughton
17270 - 2000 LB2 4 de xunu, 2000 J. Broughton
17271 - 2000 LL2 4 de xunu, 2000 LINEAR
17272 - 2000 LU4 5 de xunu, 2000 LINEAR
17273 Karnik 2000 LD13 5 de xunu, 2000 LINEAR
17274 - 2000 LC16 7 de xunu, 2000 LINEAR
17275 - 2000 LX19 8 de xunu, 2000 LINEAR
17276 - 2000 LU22 4 de xunu, 2000 NEAT
17277 Jarrydlevine 2000 LP25 7 de xunu, 2000 LINEAR
17278 Viggh 2000 LK27 6 de xunu, 2000 LONEOS
17279 Jeniferevans 2000 LX27 6 de xunu, 2000 LONEOS
17280 Shelly 2000 LK28 6 de xunu, 2000 LONEOS
17281 Mattblythe 2000 LV28 6 de xunu, 2000 LONEOS
17282 - 2000 LS34 3 de xunu, 2000 Spacewatch
17283 Ustinov 2000 MB1 24 de xunu, 2000 J. Broughton
17284 - 2000 MJ5 26 de xunu, 2000 LINEAR
17285 Bezout 2000 NU 3 de xunetu, 2000 P. G. Comba
17286 Bisei 2000 NB6 8 de xunetu, 2000 BATTeRS
17287 - 2000 NP10 7 de xunetu, 2000 LINEAR
17288 - 2000 NZ10 10 de xunetu, 2000 P. R. Holvorcem
17289 - 2037 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17290 - 2060 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17291 - 2547 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17292 - 2656 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17293 - 2743 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17294 - 2787 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17295 - 2827 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17296 - 3541 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17297 - 3560 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17298 - 4031 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17299 - 4168 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17300 - 4321 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17301–17400 editar
17301 - 4609 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17302 - 4610 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17303 - 4629 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17304 - 4637 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17305 Caniff 4652 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17306 - 4865 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17307 - 4895 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17308 - 6079 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17309 - 6528 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17310 - 6574 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17311 - 6584 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17312 - 7622 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17313 - 9542 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17314 Aisakos 1024 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17315 - 1089 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17316 - 1198 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17317 - 1208 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17318 - 2091 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17319 - 3078 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17320 - 3182 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17321 - 3188 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17322 - 3274 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17323 - 3284 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17324 - 3292 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17325 - 3300 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17326 - 4023 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17327 - 4155 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17328 - 1176 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17329 - 1277 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17330 - 1358 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17331 - 2056 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17332 - 2120 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17333 - 2174 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17334 - 2275 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17335 - 2281 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17336 - 3193 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17337 - 3198 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17338 - 3212 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17339 - 4060 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17340 - 4096 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17341 - 4120 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17342 - 5185 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17343 - 1111 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17344 - 1120 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17345 - 2216 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17346 - 2395 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17347 - 3449 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17348 - 4166 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17349 - 4353 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17350 - 1968 OJ 18 de xunetu, 1968 C. Torres, S. Cofre
17351 Pheidippos 1973 SV 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
17352 - 1975 SG1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
17353 - 1975 TE 10 d'ochobre, 1975 H. L. Giclas
17354 Matrosov 1977 EU1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
17355 - 1978 NK 10 de xunetu, 1978 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
17356 Vityazev 1978 PG4 9 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
17357 - 1978 QH3 23 d'agostu, 1978 G. DeSanctis, V. Zappalà
17358 Lozino-Lozinskij 1978 SU4 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
17359 - 1978 UP4 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
17360 - 1978 UX5 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
17361 - 1978 UF7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
17362 - 1978 UT7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
17363 - 1978 VF3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
17364 - 1978 VR10 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
17365 - 1978 VF11 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
17366 - 1979 OV4 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
17367 - 1979 OU11 26 de xunetu, 1979 S. J. Bus
17368 - 1979 QV1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
17369 - 1979 QR2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
17370 - 1980 CJ 13 de febreru, 1980 Observatoriu de Harvard
17371 - 1981 DT 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
17372 - 1981 DV 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
17373 - 1981 EQ3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17374 - 1981 EF4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17375 - 1981 EJ4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17376 - 1981 EQ4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17377 - 1981 EF5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17378 - 1981 EM5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17379 - 1981 ED8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17380 - 1981 EB10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17381 - 1981 EC11 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17382 - 1981 EH11 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17383 - 1981 EE12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17384 - 1981 EM12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17385 - 1981 EU13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17386 - 1981 EA23 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17387 - 1981 EV23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
17388 - 1981 EZ24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17389 - 1981 EN30 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17390 - 1981 EZ37 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17391 - 1981 EK39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17392 - 1981 EY40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17393 - 1981 EA41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17394 - 1981 ER42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
17395 - 1981 EA44 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
17396 - 1981 EK45 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
17397 - 1981 EF48 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
17398 - 1982 UR2 20 d'ochobre, 1982 G. Aldering
17399 Andysanto 1983 RL 6 de setiembre, 1983 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
17400 - 1985 PL1 13 d'agostu, 1985 Observatoriu Oak Ridge
17401–17500 editar
17401 - 1985 RP3 7 de setiembre, 1985 H. Debehogne
17402 - 1985 UF 20 d'ochobre, 1985 E. Bowell
17403 - 1986 EL5 6 de marzu, 1986 G. DeSanctis
17404 - 1986 TZ3 4 d'ochobre, 1986 A. Mrkos
17405 - 1986 VQ2 4 de payares, 1986 CERGA
17406 - 1987 DO 25 de febreru, 1987 T. Niijima, T. Urata
17407 - 1987 TG 14 d'ochobre, 1987 A. Mrkos
17408 McAdams 1987 UZ1 19 d'ochobre, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
17409 - 1988 BA4 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
17410 - 1988 CQ4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
17411 - 1988 DF3 22 de febreru, 1988 R. H. McNaught
17412 Kroll 1988 KV 24 de mayu, 1988 W. Landgraf
17413 - 1988 RT4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
17414 - 1988 RN10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17415 - 1988 RO10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17416 - 1988 RR10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17417 - 1988 RY10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17418 - 1988 RT12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17419 - 1988 RH13 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17420 - 1988 RL13 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17421 - 1988 SW1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17422 - 1988 SE2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17423 - 1988 SK2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17424 - 1988 SP2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
17425 - 1989 AM3 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
17426 - 1989 CS1 5 de febreru, 1989 Y. Oshima
17427 - 1989 CQ2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
17428 - 1989 DL 28 de febreru, 1989 H. Debehogne
17429 - 1989 GD1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
17430 - 1989 KF 31 de mayu, 1989 H. E. Holt
17431 - 1989 RT 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17432 - 1989 SR 29 de setiembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
17433 - 1989 SV2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17434 - 1989 SN3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17435 di Giovanni 1989 SP3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17436 - 1989 SV3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17437 - 1989 SC4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17438 - 1989 SQ4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
17439 - 1989 TR3 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
17440 - 1989 TP14 2 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
17441 - 1989 UE 20 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
17442 - 1989 UO5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
17443 - 1989 UU5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
17444 - 1989 VQ1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
17445 - 1989 YC5 28 d'avientu, 1989 E. W. Elst
17446 - 1990 BC2 23 de xineru, 1990 R. Rajamohan
17447 Heindl 1990 HE 25 d'abril, 1990 E. F. Helin
17448 - 1990 HU1 27 d'abril, 1990 R. H. McNaught
17449 - 1990 OD5 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
17450 - 1990 QO4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
17451 - 1990 QF8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
17452 - 1990 QE10 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
17453 - 1990 RQ9 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
17454 - 1990 SA7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
17455 - 1990 SH7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
17456 - 1990 SS7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
17457 - 1990 SC11 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
17458 Dick 1990 TP7 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
17459 Andreashofer 1990 TJ8 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
17460 Mang 1990 TC11 10 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
17461 - 1990 UD1 20 d'ochobre, 1990 T. Seki
17462 - 1990 UP1 22 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
17463 - 1990 UO5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
17464 - 1990 VX1 11 de payares, 1990 H. Shiozawa, M. Kizawa
17465 - 1990 VU3 11 de payares, 1990 T. Seki
17466 - 1990 VL4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
17467 - 1990 VE6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
17468 - 1990 WT6 21 de payares, 1990 E. W. Elst
17469 - 1991 BT 19 de xineru, 1991 A. Sugie
17470 - 1991 BX 19 de xineru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
17471 - 1991 EO2 11 de marzu, 1991 H. Debehogne
17472 Dinah 1991 FY 17 de marzu, 1991 T. Niijima, T. Urata
17473 - 1991 FM3 21 de marzu, 1991 H. Debehogne
17474 - 1991 GK5 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
17475 - 1991 GA7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
17476 - 1991 GG7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
17477 - 1991 GN9 10 d'abril, 1991 E. W. Elst
17478 - 1991 LQ 13 de xunu, 1991 E. F. Helin
17479 - 1991 PV9 13 d'agostu, 1991 E. F. Helin
17480 - 1991 PE10 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
17481 - 1991 PE11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
17482 - 1991 PY14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
17483 - 1991 RA 2 de setiembre, 1991 K. S. Russell
17484 Ganghofer 1991 RY4 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
17485 - 1991 RP9 5 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
17486 Hodler 1991 RB41 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
17487 - 1991 SY 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
17488 Mantl 1991 TQ6 2 d'ochobre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
17489 Trenker 1991 TS6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
17490 - 1991 UC3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
17491 - 1991 UM3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
17492 Hippasos 1991 XG1 10 d'avientu, 1991 F. Börngen
17493 Wildcat 1991 YA 31 d'avientu, 1991 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
17494 - 1992 AM3 11 de xineru, 1992 O. A. Naranjo
17495 - 1992 DY 27 de febreru, 1992 N. Kawasato
17496 Augustinus 1992 DM2 29 de febreru, 1992 F. Börngen
17497 - 1992 DO6 29 de febreru, 1992 UESAC
17498 - 1992 EP4 1 de marzu, 1992 UESAC
17499 - 1992 EJ5 1 de marzu, 1992 UESAC
17500 - 1992 EQ10 6 de marzu, 1992 UESAC
17501–17600 editar
17501 - 1992 FG 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
17502 - 1992 FD1 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
17503 - 1992 FK1 26 de marzu, 1992 R. H. McNaught
17504 - 1992 GB2 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
17505 - 1992 GO2 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
17506 - 1992 GW4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
17507 - 1992 HH5 24 d'abril, 1992 H. Debehogne
17508 Takumadan 1992 JH 3 de mayu, 1992 T. Seki
17509 Ikumadan 1992 JR 4 de mayu, 1992 T. Seki
17510 - 1992 PD6 1 d'agostu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
17511 - 1992 QN 29 d'agostu, 1992 E. F. Helin, J. Alu
17512 - 1992 RN 4 de setiembre, 1992 S. Otomo
17513 - 1992 UM 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
17514 - 1992 UA1 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
17515 - 1992 UT1 21 d'ochobre, 1992 A. Sugie
17516 - 1992 UZ6 28 d'ochobre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
17517 - 1992 WZ3 21 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
17518 Redqueen 1992 YD 18 d'avientu, 1992 A. Natori, T. Urata
17519 - 1992 YE2 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
17520 - 1993 BX2 23 de xineru, 1993 K. Endate, K. Watanabe
17521 - 1993 BR4 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
17522 - 1993 BL7 23 de xineru, 1993 E. W. Elst
17523 - 1993 FX2 23 de marzu, 1993 Spacewatch
17524 - 1993 FS4 17 de marzu, 1993 UESAC
17525 - 1993 FH5 17 de marzu, 1993 UESAC
17526 - 1993 FV5 17 de marzu, 1993 UESAC
17527 - 1993 FC14 17 de marzu, 1993 UESAC
17528 - 1993 FX14 17 de marzu, 1993 UESAC
17529 - 1993 FJ23 21 de marzu, 1993 UESAC
17530 - 1993 FZ23 21 de marzu, 1993 UESAC
17531 - 1993 FU25 21 de marzu, 1993 UESAC
17532 - 1993 FD34 19 de marzu, 1993 UESAC
17533 - 1993 FR36 19 de marzu, 1993 UESAC
17534 - 1993 FB40 19 de marzu, 1993 UESAC
17535 - 1993 FF40 19 de marzu, 1993 UESAC
17536 - 1993 FM40 19 de marzu, 1993 UESAC
17537 - 1993 FN40 19 de marzu, 1993 UESAC
17538 - 1993 FZ44 19 de marzu, 1993 UESAC
17539 - 1993 FR46 19 de marzu, 1993 UESAC
17540 - 1993 FX81 18 de marzu, 1993 UESAC
17541 - 1993 OL5 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
17542 - 1993 OW6 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
17543 - 1993 PA3 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
17544 - 1993 RF2 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
17545 - 1993 RZ3 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
17546 - 1993 SB2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
17547 - 1993 SN2 21 de setiembre, 1993 A. Vagnozzi
17548 - 1993 SX6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
17549 - 1993 TW12 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
17550 - 1993 TO18 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
17551 - 1993 TZ31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
17552 - 1993 TZ36 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
17553 - 1993 UQ5 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
17554 - 1993 VY 9 de payares, 1993 E. F. Helin
17555 - 1993 VC5 4 de payares, 1993 R. H. McNaught
17556 - 1993 WB 16 de payares, 1993 V. S. Casulli
17557 - 1994 AX 4 de xineru, 1994 T. Kobayashi
17558 - 1994 AA1 4 de xineru, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
17559 - 1994 AR1 8 de xineru, 1994 A. Sugie
17560 - 1994 AD3 14 de xineru, 1994 C. Gualdoni, A. Testa
17561 - 1994 AE11 8 de xineru, 1994 Spacewatch
17562 - 1994 BG4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
17563 Tsuneyoshi 1994 CC1 5 de febreru, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
17564 - 1994 CQ1 7 de febreru, 1994 T. Kobayashi
17565 - 1994 CG2 12 de febreru, 1994 T. Kobayashi
17566 - 1994 CE11 7 de febreru, 1994 E. W. Elst
17567 - 1994 GP 5 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
17568 - 1994 GT8 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
17569 - 1994 LB8 8 de xunu, 1994 H. Debehogne, E. W. Elst
17570 - 1994 NQ 6 de xunetu, 1994 E. F. Helin
17571 - 1994 PV 14 d'agostu, 1994 T. Kobayashi
17572 - 1994 PX11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17573 - 1994 PJ13 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17574 - 1994 PT13 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17575 - 1994 PQ14 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17576 - 1994 PL25 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17577 - 1994 PD38 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
17578 - 1994 QQ 16 d'agostu, 1994 T. Kobayashi
17579 Lewkopelew 1994 TQ16 5 d'ochobre, 1994 F. Börngen
17580 - 1994 VV 3 de payares, 1994 T. Kobayashi
17581 - 1994 VE1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
17582 - 1994 WL 25 de payares, 1994 T. Kobayashi
17583 - 1994 WV2 30 de payares, 1994 T. Kobayashi
17584 - 1994 XF1 6 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
17585 - 1994 YC4 31 d'avientu, 1994 Spacewatch
17586 - 1995 AT2 10 de xineru, 1995 T. Kobayashi
17587 - 1995 BD 20 de xineru, 1995 T. Kobayashi
17588 - 1995 BH2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
17589 - 1995 BR10 29 de xineru, 1995 Spacewatch
17590 - 1995 CG 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
17591 - 1995 DG 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
17592 - 1995 DR 22 de febreru, 1995 T. Kobayashi
17593 - 1995 DV 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
17594 - 1995 DX5 23 de febreru, 1995 Spacewatch
17595 - 1995 EO 1 de marzu, 1995 Kleť
17596 - 1995 EP1 11 de marzu, 1995 T. Kobayashi
17597 Stefanzweig 1995 EK8 4 de marzu, 1995 F. Börngen
17598 - 1995 KE2 23 de mayu, 1995 S. Otomo
17599 - 1995 ON4 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
17600 Dobřichovice 1995 SO 18 de setiembre, 1995 L. Šarounová
17601–17700 editar
17601 - 1995 SS 19 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
17602 - 1995 SO1 19 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
17603 - 1995 SG5 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
17604 - 1995 SO26 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
17605 - 1995 SR26 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
17606 - 1995 ST53 28 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17607 Táborsko 1995 TC 2 d'ochobre, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
17608 - 1995 TN 12 d'ochobre, 1995 M. Tichý
17609 - 1995 UR 18 d'ochobre, 1995 T. B. Spahr
17610 - 1995 UJ1 23 d'ochobre, 1995 D. di Cicco
17611 Jožkakubík 1995 UP2 24 d'ochobre, 1995 Kleť
17612 Whiteknight 1995 UW6 20 d'ochobre, 1995 N. Sato, T. Urata
17613 - 1995 UP7 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
17614 - 1995 UT7 27 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, P. Chiavenna
17615 - 1995 UZ8 30 d'ochobre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
17616 - 1995 UE15 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
17617 - 1995 UD45 28 d'ochobre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
17618 - 1995 VO 4 de payares, 1995 T. Kobayashi
17619 - 1995 VT 1 de payares, 1995 S. Otomo
17620 - 1995 WY 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
17621 - 1995 WD1 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
17622 - 1995 WW2 20 de payares, 1995 T. Kobayashi
17623 - 1995 WO42 30 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17624 - 1996 AT 10 de xineru, 1996 T. Kobayashi
17625 Joseflada 1996 AY1 14 de xineru, 1996 P. Pravec, L. Šarounová
17626 - 1996 AG2 12 de xineru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
17627 Humptydumpty 1996 BM3 27 de xineru, 1996 T. Urata
17628 - 1996 FB5 21 de marzu, 1996 LINEAR
17629 - 1996 HN1 21 d'abril, 1996 T. Okuni
17630 - 1996 HM21 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
17631 - 1996 HV21 21 d'abril, 1996 NEAT
17632 - 1996 HW21 21 d'abril, 1996 NEAT
17633 - 1996 JU 11 de mayu, 1996 T. B. Spahr
17634 - 1996 NM3 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
17635 - 1996 OC1 20 de xunetu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17636 - 1996 PQ 9 d'agostu, 1996 NEAT
17637 Blaschke 1996 PA1 11 d'agostu, 1996 P. G. Comba
17638 Sualan 1996 PB1 11 d'agostu, 1996 G. R. Viscome
17639 - 1996 PA4 9 d'agostu, 1996 NEAT
17640 Mount Stromlo 1996 PA7 15 d'agostu, 1996 R. H. McNaught, J. B. Child
17641 - 1996 SW7 18 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17642 - 1996 TY4 6 d'ochobre, 1996 G. R. Viscome
17643 - 1996 TJ5 9 d'ochobre, 1996 NEAT
17644 - 1996 TW8 10 d'ochobre, 1996 T. B. Spahr
17645 - 1996 TR14 9 d'ochobre, 1996 T. Okuni
17646 - 1996 TM36 12 d'ochobre, 1996 Spacewatch
17647 - 1996 TR41 8 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
17648 - 1996 UU 16 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
17649 - 1996 UP1 17 d'ochobre, 1996 V. S. Casulli
17650 - 1996 UH5 29 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17651 Tajimi 1996 VM1 3 de payares, 1996 Y. Mizuno, T. Furuta
17652 Nepoti 1996 VQ1 3 de payares, 1996 V. Goretti
17653 Bochner 1996 VM2 10 de payares, 1996 P. G. Comba
17654 - 1996 VK3 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
17655 - 1996 VL3 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
17656 - 1996 VL4 6 de payares, 1996 N. Sato
17657 - 1996 VO4 6 de payares, 1996 N. Sato
17658 - 1996 VS4 13 de payares, 1996 T. Kobayashi
17659 - 1996 VX5 15 de payares, 1996 T. Kobayashi
17660 - 1996 VP6 7 de payares, 1996 S. P. Laurie
17661 - 1996 VW7 3 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
17662 - 1996 VG30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
17663 - 1996 VK30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
17664 - 1996 VP30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
17665 - 1996 WD 16 de payares, 1996 T. Kobayashi
17666 - 1996 XR 1 d'avientu, 1996 N. Sato
17667 - 1996 XT5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17668 - 1996 XW5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17669 - 1996 XF6 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17670 Liddell 1996 XQ19 8 d'avientu, 1996 T. Urata
17671 - 1996 XS19 11 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17672 - 1996 XS25 11 d'avientu, 1996 Saji
17673 Houkidaisen 1996 XL32 15 d'avientu, 1996 Saji
17674 - 1996 YG 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17675 - 1996 YU 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
17676 - 1997 AG1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17677 - 1997 AW2 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17678 - 1997 AG3 3 de xineru, 1997 Spacewatch
17679 - 1997 AK4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17680 - 1997 AW5 1 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17681 Tweedledum 1997 AQ6 6 de xineru, 1997 T. Urata
17682 - 1997 AR12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17683 Kanagawa 1997 AR16 10 de xineru, 1997 A. Asami
17684 - 1997 AS16 14 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17685 - 1997 AJ19 13 de xineru, 1997 T. Okuni
17686 - 1997 BC2 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17687 - 1997 BN2 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17688 - 1997 BM3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
17689 - 1997 CS 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
17690 - 1997 CY2 3 de febreru, 1997 T. Kobayashi
17691 - 1997 CF17 1 de febreru, 1997 Spacewatch
17692 - 1997 CX27 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17693 Wangdaheng 1997 CP28 15 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17694 Jiránek 1997 ET1 4 de marzu, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
17695 - 1997 EE7 3 de marzu, 1997 Spacewatch
17696 Bombelli 1997 EH8 8 de marzu, 1997 P. G. Comba
17697 - 1997 EQ41 10 de marzu, 1997 LINEAR
17698 - 1997 EW42 10 de marzu, 1997 LINEAR
17699 - 1997 GX7 2 d'abril, 1997 LINEAR
17700 - 1997 GM40 7 d'abril, 1997 E. W. Elst
17701–17800 editar
17701 - 1997 GU41 9 d'abril, 1997 E. W. Elst
17702 Kryštofharant 1997 JD 1 de mayu, 1997 P. Pravec
17703 Bombieri 1997 RS5 9 de setiembre, 1997 P. G. Comba
17704 - 1997 UM5 21 d'ochobre, 1997 Spacewatch
17705 - 1997 UM24 28 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17706 - 1997 VA6 9 de payares, 1997 T. Kobayashi
17707 - 1997 VM7 2 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17708 - 1997 WB 18 de payares, 1997 F. B. Zoltowski
17709 - 1997 WV1 19 de payares, 1997 T. Kobayashi
17710 - 1997 WT2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
17711 - 1997 WA7 23 de payares, 1997 Spacewatch
17712 Fatherwilliam 1997 WK7 19 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
17713 - 1997 WJ20 25 de payares, 1997 Spacewatch
17714 - 1997 WR38 29 de payares, 1997 LINEAR
17715 - 1997 WZ39 29 de payares, 1997 LINEAR
17716 - 1997 WW43 29 de payares, 1997 LINEAR
17717 - 1997 XL 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17718 - 1997 XZ 3 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17719 - 1997 XV1 2 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
17720 Manuboccuni 1997 XH10 7 d'avientu, 1997 U. Munari, M. Tombelli
17721 - 1997 XT10 10 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17722 - 1997 YT1 21 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17723 - 1997 YA4 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17724 - 1997 YZ5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17725 - 1997 YQ7 27 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17726 - 1997 YS10 22 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17727 - 1997 YU11 30 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
17728 - 1997 YM12 21 d'avientu, 1997 Spacewatch
17729 - 1997 YW14 28 d'avientu, 1997 Spacewatch
17730 - 1998 AS4 6 de xineru, 1998 Spacewatch
17731 - 1998 AD10 15 de xineru, 1998 ODAS
17732 - 1998 AQ10 1 de xineru, 1998 Spacewatch
17733 - 1998 BS1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
17734 Boole 1998 BW3 22 de xineru, 1998 P. G. Comba
17735 - 1998 BG7 24 de xineru, 1998 NEAT
17736 - 1998 BA12 23 de xineru, 1998 LINEAR
17737 Sigmundjähn 1998 BF14 27 de xineru, 1998 J. Kandler
17738 - 1998 BS15 24 de xineru, 1998 NEAT
17739 - 1998 BY15 25 de xineru, 1998 NEAT
17740 - 1998 BC19 27 de xineru, 1998 A. Testa, P. Ghezzi
17741 - 1998 BS23 26 de xineru, 1998 Spacewatch
17742 - 1998 BP25 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
17743 - 1998 BA31 26 de xineru, 1998 Spacewatch
17744 Jodiefoster 1998 BZ31 18 de xineru, 1998 ODAS
17745 - 1998 BG34 22 de xineru, 1998 Spacewatch
17746 Haigha 1998 BU41 30 de xineru, 1998 T. Kagawa, T. Urata
17747 - 1998 BJ42 26 de xineru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17748 Uedashoji 1998 CL 1 de febreru, 1998 Saji
17749 - 1998 DW1 19 de febreru, 1998 Farra d'Isonzo
17750 - 1998 DZ1 18 de febreru, 1998 F. B. Zoltowski
17751 - 1998 DN3 22 de febreru, 1998 NEAT
17752 - 1998 DM4 22 de febreru, 1998 NEAT
17753 - 1998 DZ5 22 de febreru, 1998 NEAT
17754 - 1998 DN8 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17755 - 1998 DU11 24 de febreru, 1998 NEAT
17756 - 1998 DM13 25 de febreru, 1998 NEAT
17757 - 1998 DG15 22 de febreru, 1998 NEAT
17758 - 1998 DC18 23 de febreru, 1998 Spacewatch
17759 Hatta 1998 DA24 17 de febreru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
17760 - 1998 DU33 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17761 - 1998 DV34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17762 - 1998 DY34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
17763 - 1998 EG 1 de marzu, 1998 ODAS
17764 Schatzman 1998 ES1 2 de marzu, 1998 ODAS
17765 - 1998 EZ2 1 de marzu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
17766 - 1998 ES3 2 de marzu, 1998 T. Kobayashi
17767 - 1998 EJ6 1 de marzu, 1998 ODAS
17768 Tigerlily 1998 EO8 3 de marzu, 1998 T. Urata
17769 - 1998 EM9 15 de marzu, 1998 T. Kobayashi
17770 - 1998 EU11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17771 - 1998 EA13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17772 - 1998 EP13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17773 - 1998 EX13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17774 - 1998 ER14 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
17775 - 1998 FH 18 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
17776 Troska 1998 FF3 22 de marzu, 1998 P. Pravec
17777 Ornicar 1998 FV9 24 de marzu, 1998 ODAS
17778 - 1998 FT11 24 de marzu, 1998 NEAT
17779 - 1998 FK12 26 de marzu, 1998 ODAS
17780 - 1998 FY13 24 de marzu, 1998 NEAT
17781 Kepping 1998 FH23 20 de marzu, 1998 LINEAR
17782 - 1998 FD26 20 de marzu, 1998 LINEAR
17783 - 1998 FO29 20 de marzu, 1998 LINEAR
17784 Banerjee 1998 FF30 20 de marzu, 1998 LINEAR
17785 Wesleyfuller 1998 FX35 20 de marzu, 1998 LINEAR
17786 - 1998 FL36 20 de marzu, 1998 LINEAR
17787 - 1998 FT39 20 de marzu, 1998 LINEAR
17788 - 1998 FT41 20 de marzu, 1998 LINEAR
17789 - 1998 FJ49 20 de marzu, 1998 LINEAR
17790 - 1998 FN49 20 de marzu, 1998 LINEAR
17791 - 1998 FN54 20 de marzu, 1998 LINEAR
17792 - 1998 FR56 20 de marzu, 1998 LINEAR
17793 - 1998 FO58 20 de marzu, 1998 LINEAR
17794 Kowalinski 1998 FC60 20 de marzu, 1998 LINEAR
17795 Elysiasegal 1998 FJ61 20 de marzu, 1998 LINEAR
17796 - 1998 FM62 20 de marzu, 1998 LINEAR
17797 - 1998 FO62 20 de marzu, 1998 LINEAR
17798 - 1998 FC63 20 de marzu, 1998 LINEAR
17799 Petewilliams 1998 FC64 20 de marzu, 1998 LINEAR
17800 - 1998 FG66 20 de marzu, 1998 LINEAR
17801–17900 editar
17801 Zelkowitz 1998 FH69 20 de marzu, 1998 LINEAR
17802 - 1998 FA71 20 de marzu, 1998 LINEAR
17803 Barish 1998 FD71 20 de marzu, 1998 LINEAR
17804 - 1998 FH71 20 de marzu, 1998 LINEAR
17805 Švestka 1998 FV72 30 de marzu, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
17806 Adolfborn 1998 FO73 31 de marzu, 1998 P. Pravec
17807 Ericpearce 1998 FT74 19 de marzu, 1998 LONEOS
17808 - 1998 FV74 24 de marzu, 1998 LINEAR
17809 - 1998 FR78 24 de marzu, 1998 LINEAR
17810 - 1998 FM100 31 de marzu, 1998 LINEAR
17811 - 1998 FH105 31 de marzu, 1998 LINEAR
17812 - 1998 FH109 31 de marzu, 1998 LINEAR
17813 - 1998 FL109 31 de marzu, 1998 LINEAR
17814 - 1998 FH113 31 de marzu, 1998 LINEAR
17815 Kulawik 1998 FM113 31 de marzu, 1998 LINEAR
17816 - 1998 FY113 31 de marzu, 1998 LINEAR
17817 - 1998 FU116 31 de marzu, 1998 LINEAR
17818 - 1998 FE118 31 de marzu, 1998 LINEAR
17819 - 1998 FK118 31 de marzu, 1998 LINEAR
17820 - 1998 FZ125 31 de marzu, 1998 LINEAR
17821 Bölsche 1998 FC127 31 de marzu, 1998 A. Knöfel, J. Kandler
17822 - 1998 FM135 22 de marzu, 1998 LINEAR
17823 Bartels 1998 GA 1 d'abril, 1998 J. M. Roe
17824 - 1998 GF 2 d'abril, 1998 LINEAR
17825 - 1998 GQ8 2 d'abril, 1998 LINEAR
17826 Normanwisdom 1998 GK10 3 d'abril, 1998 J. Broughton
17827 - 1998 HW 17 d'abril, 1998 Spacewatch
17828 - 1998 HK8 22 d'abril, 1998 F. B. Zoltowski
17829 - 1998 HX32 20 d'abril, 1998 LINEAR
17830 - 1998 HR35 20 d'abril, 1998 LINEAR
17831 Ussery 1998 HW35 20 d'abril, 1998 LINEAR
17832 Pitman 1998 HV39 20 d'abril, 1998 LINEAR
17833 - 1998 HO42 23 d'abril, 1998 NEAT
17834 - 1998 HL43 25 d'abril, 1998 Observatoriu Višnjan
17835 Anoelsuri 1998 HS46 20 d'abril, 1998 LINEAR
17836 Canup 1998 HT50 25 d'abril, 1998 LONEOS
17837 - 1998 HQ92 21 d'abril, 1998 LINEAR
17838 - 1998 HJ94 21 d'abril, 1998 LINEAR
17839 - 1998 HN95 21 d'abril, 1998 LINEAR
17840 - 1998 HG96 21 d'abril, 1998 LINEAR
17841 - 1998 HZ96 21 d'abril, 1998 LINEAR
17842 Jorgegarcia 1998 HN98 21 d'abril, 1998 LINEAR
17843 - 1998 HD99 21 d'abril, 1998 LINEAR
17844 Judson 1998 HM100 21 d'abril, 1998 LINEAR
17845 - 1998 HY112 23 d'abril, 1998 LINEAR
17846 - 1998 HB115 23 d'abril, 1998 LINEAR
17847 - 1998 HQ115 23 d'abril, 1998 LINEAR
17848 - 1998 HR133 19 d'abril, 1998 LINEAR
17849 - 1998 HL134 19 d'abril, 1998 LINEAR
17850 - 1998 HR150 20 d'abril, 1998 Spacewatch
17851 Kaler 1998 JK 1 de mayu, 1998 NEAT
17852 - 1998 JN1 1 de mayu, 1998 NEAT
17853 Ronaldsayer 1998 JK3 1 de mayu, 1998 LONEOS
17854 - 1998 JC4 5 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
17855 Geffert 1998 KK 19 de mayu, 1998 Starkenburg
17856 Gomes 1998 KL1 18 de mayu, 1998 LONEOS
17857 Hsieh 1998 KR1 18 de mayu, 1998 LONEOS
17858 Beaugé 1998 KS3 22 de mayu, 1998 LONEOS
17859 Galinaryabova 1998 KC4 22 de mayu, 1998 LONEOS
17860 Roig 1998 KQ4 22 de mayu, 1998 LONEOS
17861 - 1998 KN24 22 de mayu, 1998 LINEAR
17862 - 1998 KT28 22 de mayu, 1998 LINEAR
17863 - 1998 KN30 22 de mayu, 1998 LINEAR
17864 - 1998 KK38 22 de mayu, 1998 LINEAR
17865 - 1998 KS39 22 de mayu, 1998 LINEAR
17866 - 1998 KV45 22 de mayu, 1998 LINEAR
17867 - 1998 KD46 22 de mayu, 1998 LINEAR
17868 - 1998 KW46 22 de mayu, 1998 LINEAR
17869 Descamps 1998 MA14 20 de xunu, 1998 ODAS
17870 - 1998 QU92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
17871 - 1998 RD58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
17872 - 1998 SP22 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
17873 - 1998 XO96 11 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
17874 - 1998 YM3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
17875 - 1999 AQ2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
17876 - 1999 AX21 15 de xineru, 1999 K. Korlević
17877 - 1999 AZ22 15 de xineru, 1999 T. Kobayashi
17878 - 1999 AR25 15 de xineru, 1999 ODAS
17879 Robutel 1999 BA14 22 de xineru, 1999 ODAS
17880 - 1999 BA24 18 de xineru, 1999 LINEAR
17881 Radmall 1999 CA51 10 de febreru, 1999 LINEAR
17882 Thielemann 1999 CX87 10 de febreru, 1999 LINEAR
17883 Scobuchanan 1999 CP105 12 de febreru, 1999 LINEAR
17884 Jeffthompson 1999 CD116 12 de febreru, 1999 LINEAR
17885 Brianbeyt 1999 CF118 12 de febreru, 1999 LINEAR
17886 - 1999 CH118 12 de febreru, 1999 LINEAR
17887 - 1999 DE1 17 de febreru, 1999 ODAS
17888 - 1999 DB3 21 de febreru, 1999 T. Kobayashi
17889 Liechty 1999 DH3 20 de febreru, 1999 LINEAR
17890 - 1999 DU6 20 de febreru, 1999 LINEAR
17891 Buraliforti 1999 EA 6 de marzu, 1999 P. G. Comba
17892 Morecambewise 1999 EO5 15 de marzu, 1999 J. Broughton
17893 Arlot 1999 FO 17 de marzu, 1999 ODAS
17894 - 1999 FP 17 de marzu, 1999 ODAS
17895 - 1999 FZ2 17 de marzu, 1999 Spacewatch
17896 - 1999 FW4 17 de marzu, 1999 Spacewatch
17897 Gallardo 1999 FV8 19 de marzu, 1999 LONEOS
17898 Scottsheppard 1999 FB19 22 de marzu, 1999 LONEOS
17899 Mariacristina 1999 FD19 22 de marzu, 1999 LONEOS
17900 Leiferman 1999 FO24 19 de marzu, 1999 LINEAR
17901–18000 editar
17901 - 1999 FT25 19 de marzu, 1999 LINEAR
17902 Britbaker 1999 FM26 19 de marzu, 1999 LINEAR
17903 - 1999 FS27 19 de marzu, 1999 LINEAR
17904 Annekoupal 1999 FW30 19 de marzu, 1999 LINEAR
17905 Kabtamu 1999 FM31 19 de marzu, 1999 LINEAR
17906 - 1999 FG32 19 de marzu, 1999 LINEAR
17907 Danielgude 1999 FQ33 19 de marzu, 1999 LINEAR
17908 Chriskuyu 1999 FL34 19 de marzu, 1999 LINEAR
17909 Nikhilshukla 1999 FC35 19 de marzu, 1999 LINEAR
17910 Munyan 1999 FG37 20 de marzu, 1999 LINEAR
17911 - 1999 FF41 20 de marzu, 1999 LINEAR
17912 - 1999 FV44 20 de marzu, 1999 LINEAR
17913 - 1999 FT52 20 de marzu, 1999 LINEAR
17914 Joannelee 1999 FA54 20 de marzu, 1999 LINEAR
17915 - 1999 GU 5 d'abril, 1999 K. Korlević
17916 - 1999 GZ3 10 d'abril, 1999 F. B. Zoltowski
17917 Cartan 1999 GN5 15 d'abril, 1999 P. G. Comba
17918 - 1999 GE6 14 d'abril, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
17919 Licandro 1999 GC8 9 d'abril, 1999 LONEOS
17920 Zarnecki 1999 GE9 10 d'abril, 1999 LONEOS
17921 Aldeobaldia 1999 GC13 15 d'abril, 1999 LINEAR
17922 - 1999 GS13 12 d'abril, 1999 Spacewatch
17923 - 1999 GY16 15 d'abril, 1999 LINEAR
17924 - 1999 GA17 15 d'abril, 1999 LINEAR
17925 Dougweinberg 1999 GQ17 15 d'abril, 1999 LINEAR
17926 Jameswu 1999 GA18 15 d'abril, 1999 LINEAR
17927 Ghoshal 1999 GL20 15 d'abril, 1999 LINEAR
17928 Neuwirth 1999 GJ21 15 d'abril, 1999 LINEAR
17929 - 1999 GQ21 15 d'abril, 1999 LINEAR
17930 Kennethott 1999 GE24 6 d'abril, 1999 LINEAR
17931 - 1999 GA27 7 d'abril, 1999 LINEAR
17932 Viswanathan 1999 GA35 6 d'abril, 1999 LINEAR
17933 Haraguchi 1999 GM36 12 d'abril, 1999 LINEAR
17934 Deleon 1999 GK39 12 d'abril, 1999 LINEAR
17935 Vinhoward 1999 GX45 12 d'abril, 1999 LINEAR
17936 Nilus 1999 HE3 24 d'abril, 1999 J. Broughton
17937 - 1999 HO4 16 d'abril, 1999 Spacewatch
17938 Tamsendrew 1999 HW6 17 d'abril, 1999 LINEAR
17939 - 1999 HH8 16 d'abril, 1999 LINEAR
17940 - 1999 JK2 8 de mayu, 1999 CSS
17941 Horbatt 1999 JW2 6 de mayu, 1999 R. A. Tucker
17942 Whiterabbit 1999 JG6 11 de mayu, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
17943 - 1999 JZ6 8 de mayu, 1999 CSS
17944 - 1999 JF7 8 de mayu, 1999 CSS
17945 Hawass 1999 JU8 14 de mayu, 1999 J. Broughton
17946 - 1999 JC9 7 de mayu, 1999 CSS
17947 - 1999 JV10 9 de mayu, 1999 CSS
17948 - 1999 JQ15 12 de mayu, 1999 T. Okuni
17949 - 1999 JA18 10 de mayu, 1999 LINEAR
17950 Grover 1999 JS18 10 de mayu, 1999 LINEAR
17951 Fenska 1999 JO19 10 de mayu, 1999 LINEAR
17952 Folsom 1999 JT19 10 de mayu, 1999 LINEAR
17953 - 1999 JB20 10 de mayu, 1999 LINEAR
17954 Hopkins 1999 JP20 10 de mayu, 1999 LINEAR
17955 Sedransk 1999 JZ22 10 de mayu, 1999 LINEAR
17956 Andrewlenoir 1999 JC28 10 de mayu, 1999 LINEAR
17957 - 1999 JE29 10 de mayu, 1999 LINEAR
17958 Schoof 1999 JE33 10 de mayu, 1999 LINEAR
17959 Camierickson 1999 JZ33 10 de mayu, 1999 LINEAR
17960 Liberatore 1999 JB36 10 de mayu, 1999 LINEAR
17961 Mariagorodnitsky 1999 JB37 10 de mayu, 1999 LINEAR
17962 Andrewherron 1999 JD37 10 de mayu, 1999 LINEAR
17963 Vonderheydt 1999 JM40 10 de mayu, 1999 LINEAR
17964 - 1999 JY41 10 de mayu, 1999 LINEAR
17965 Brodersen 1999 JO43 10 de mayu, 1999 LINEAR
17966 - 1999 JS43 10 de mayu, 1999 LINEAR
17967 Bacampbell 1999 JT45 10 de mayu, 1999 LINEAR
17968 - 1999 JX46 10 de mayu, 1999 LINEAR
17969 Truong 1999 JB47 10 de mayu, 1999 LINEAR
17970 Palepu 1999 JA48 10 de mayu, 1999 LINEAR
17971 Samuelhowell 1999 JZ50 10 de mayu, 1999 LINEAR
17972 Ascione 1999 JH51 10 de mayu, 1999 LINEAR
17973 - 1999 JP51 10 de mayu, 1999 LINEAR
17974 - 1999 JL52 10 de mayu, 1999 LINEAR
17975 - 1999 JB53 10 de mayu, 1999 LINEAR
17976 Schulman 1999 JQ54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17977 - 1999 JR54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17978 - 1999 JS54 10 de mayu, 1999 LINEAR
17979 - 1999 JS55 10 de mayu, 1999 LINEAR
17980 Vanschaik 1999 JN56 10 de mayu, 1999 LINEAR
17981 - 1999 JZ56 10 de mayu, 1999 LINEAR
17982 Simcmillan 1999 JK57 10 de mayu, 1999 LINEAR
17983 Buhrmester 1999 JV59 10 de mayu, 1999 LINEAR
17984 Ahantonioli 1999 JU60 10 de mayu, 1999 LINEAR
17985 - 1999 JC62 10 de mayu, 1999 LINEAR
17986 - 1999 JF62 10 de mayu, 1999 LINEAR
17987 - 1999 JQ62 10 de mayu, 1999 LINEAR
17988 Joannehsieh 1999 JR62 10 de mayu, 1999 LINEAR
17989 - 1999 JE64 10 de mayu, 1999 LINEAR
17990 - 1999 JK64 10 de mayu, 1999 LINEAR
17991 Joshuaegan 1999 JN65 12 de mayu, 1999 LINEAR
17992 Japellegrino 1999 JR65 12 de mayu, 1999 LINEAR
17993 Kluesing 1999 JT68 12 de mayu, 1999 LINEAR
17994 - 1999 JF70 12 de mayu, 1999 LINEAR
17995 Jolinefan 1999 JF74 12 de mayu, 1999 LINEAR
17996 - 1999 JQ75 10 de mayu, 1999 LINEAR
17997 - 1999 JN78 13 de mayu, 1999 LINEAR
17998 - 1999 JN80 12 de mayu, 1999 LINEAR
17999 - 1999 JO80 12 de mayu, 1999 LINEAR
18000 - 1999 JX80 12 de mayu, 1999 LINEAR


Predecesor:
16001–17000
Llista d'asteroides
17001–18000
Socesor:
18001–19000