Llista d'asteroides (15001-16000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 15001... 15101... 15201... 15301... 15401... 15501... 15601... 15701... 15801... 15901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15001–15100 editar
15001 - 1997 WD30 21 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15002 - 1997 WN38 29 de payares, 1997 LINEAR
15003 Midori 1997 XC10 5 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15004 Vallerani 1997 XL10 7 d'avientu, 1997 M. Tombelli, G. Forti
15005 Guerriero 1997 XY10 7 d'avientu, 1997 M. Tombelli, U. Munari
15006 - 1998 DZ32 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
15007 - 1998 NA 5 de xunetu, 1998 V. S. Casulli
15008 Delahodde 1998 QO6 24 d'agostu, 1998 ODAS
15009 - 1998 QF27 24 d'agostu, 1998 LINEAR
15010 - 1998 QL92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15011 - 1998 QM92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15012 - 1998 QS92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15013 - 1998 QH93 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15014 Annagekker 1998 RO74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
15015 - 1998 RG75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
15016 - 1998 SO1 16 de setiembre, 1998 ODAS
15017 Cuppy 1998 SS25 22 de setiembre, 1998 LONEOS
15018 - 1998 SM34 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15019 Gingold 1998 SW75 29 de setiembre, 1998 LINEAR
15020 Brandonimber 1998 SV105 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15021 Alexkardon 1998 SX123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15022 - 1998 SM144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
15023 Ketover 1998 SP156 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15024 - 1998 TB 2 d'ochobre, 1998 T. Kagawa
15025 Uwontario 1998 TX28 15 d'ochobre, 1998 Spacewatch
15026 Davidscott 1998 TR34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
15027 - 1998 UF8 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
15028 - 1998 UL23 26 d'ochobre, 1998 T. Okuni
15029 - 1998 VC5 11 de payares, 1998 K. Korlević
15030 Matthewkroll 1998 VA15 10 de payares, 1998 LINEAR
15031 Lemus 1998 VN28 10 de payares, 1998 LINEAR
15032 Alexlevin 1998 VV28 10 de payares, 1998 LINEAR
15033 - 1998 VY29 10 de payares, 1998 LINEAR
15034 Décines 1998 WH 16 de payares, 1998 M. Tombelli, L. Tesi
15035 - 1998 WS3 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
15036 Giovannianselmi 1998 WO5 18 de payares, 1998 Madonna di Dossobuono
15037 Chassagne 1998 WN6 22 de payares, 1998 Village-Neuf (C. Demeautis)
15038 - 1998 WQ6 23 de payares, 1998 T. Kobayashi
15039 - 1998 WN16 21 de payares, 1998 LINEAR
15040 - 1998 XC 1 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15041 Paperetti 1998 XB5 8 d'avientu, 1998 L. Tesi, A. Boattini
15042 Anndavgui 1998 XZ8 14 d'avientu, 1998 J.-C. Merlin
15043 - 1998 XW9 11 d'avientu, 1998 F. B. Zoltowski
15044 - 1998 XY16 15 d'avientu, 1998 K. Korlević
15045 Walesdymond 1998 XY21 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
15046 - 1998 XY41 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15047 - 1998 XG49 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15048 - 1998 XQ63 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15049 - 1998 XA90 15 d'avientu, 1998 LINEAR
15050 - 1998 XC96 12 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
15051 - 1998 YK1 17 d'avientu, 1998 Kleť
15052 Emileschweitzer 1998 YD2 17 d'avientu, 1998 ODAS
15053 Bochníček 1998 YY2 17 d'avientu, 1998 P. Pravec, U. Babiaková
15054 - 1998 YS5 21 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15055 - 1998 YS9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15056 Barbaradixon 1998 YP12 28 d'avientu, 1998 D. S. Dixon
15057 Whitson 1998 YY15 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
15058 Billcooke 1998 YL16 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
15059 - 1998 YL27 25 d'avientu, 1998 K. Korlević
15060 - 1999 AD 5 de xineru, 1999 K. Korlević
15061 - 1999 AL 6 de xineru, 1999 K. Korlević
15062 - 1999 AL2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15063 - 1999 AQ3 10 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15064 - 1999 AC4 10 de xineru, 1999 D. K. Chesney
15065 - 1999 AJ4 9 de xineru, 1999 K. Korlević
15066 - 1999 AX7 13 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15067 - 1999 AM9 10 de xineru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15068 Wiegert 1999 AJ20 13 de xineru, 1999 Spacewatch
15069 - 1999 AU21 15 de xineru, 1999 K. Korlević
15070 - 1999 BK8 20 de xineru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
15071 Hallerstein 1999 BN12 24 de xineru, 1999 Črni Vrh
15072 Landolt 1999 BS12 25 de xineru, 1999 W. R. Cooney Jr., P. M. Motl
15073 - 1999 BK13 25 de xineru, 1999 K. Korlević
15074 - 1999 BN14 25 de xineru, 1999 D. K. Chesney
15075 - 1999 BF15 24 de xineru, 1999 K. Korlević
15076 Joellewis 1999 BL25 18 de xineru, 1999 LINEAR
15077 Edyalge 1999 CA 2 de febreru, 1999 S. Sposetti
15078 - 1999 CW 5 de febreru, 1999 T. Kobayashi
15079 - 1999 CO16 15 de febreru, 1999 K. Korlević
15080 - 1999 CR20 10 de febreru, 1999 LINEAR
15081 - 1999 CU25 10 de febreru, 1999 LINEAR
15082 - 1999 CT30 10 de febreru, 1999 LINEAR
15083 Tianhuili 1999 CJ34 10 de febreru, 1999 LINEAR
15084 - 1999 CH38 10 de febreru, 1999 LINEAR
15085 - 1999 CB43 10 de febreru, 1999 LINEAR
15086 - 1999 CH60 12 de febreru, 1999 LINEAR
15087 - 1999 CZ61 12 de febreru, 1999 LINEAR
15088 Licitra 1999 CK82 10 de febreru, 1999 LINEAR
15089 - 1999 CQ82 10 de febreru, 1999 LINEAR
15090 - 1999 CA97 10 de febreru, 1999 LINEAR
15091 Howell 1999 CM136 9 de febreru, 1999 Spacewatch
15092 Beegees 1999 EH5 15 de marzu, 1999 J. Broughton
15093 Lestermackey 1999 TA31 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
15094 - 1999 WB2 17 de payares, 1999 CSS
15095 - 1999 WO3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
15096 - 1999 XH12 5 d'avientu, 1999 LINEAR
15097 - 1999 XP38 8 d'avientu, 1999 LINEAR
15098 - 2000 AY2 1 de xineru, 2000 G. Forti, A. Boattini
15099 Janestrohm 2000 AE92 5 de xineru, 2000 LINEAR
15100 - 2000 AP144 5 de xineru, 2000 LINEAR
15101–15200 editar
15101 - 2000 AY150 8 de xineru, 2000 LINEAR
15102 - 2000 AA202 9 de xineru, 2000 LINEAR
15103 - 2000 AN204 8 de xineru, 2000 LINEAR
15104 - 2000 BV3 27 de xineru, 2000 T. Kobayashi
15105 - 2000 BJ4 21 de xineru, 2000 LINEAR
15106 Swanson 2000 CA45 2 de febreru, 2000 LINEAR
15107 Toepperwein 2000 CR49 2 de febreru, 2000 LINEAR
15108 - 2000 CT61 2 de febreru, 2000 LINEAR
15109 Wilber 2000 CW61 2 de febreru, 2000 LINEAR
15110 - 2000 CE62 2 de febreru, 2000 LINEAR
15111 Winters 2000 CY92 6 de febreru, 2000 LINEAR
15112 Arlenewolfe 2000 CY94 8 de febreru, 2000 LINEAR
15113 - 2000 CO96 5 de febreru, 2000 LINEAR
15114 - 2000 CY101 12 de febreru, 2000 W. Bickel
15115 Yvonneroe 2000 DA7 29 de febreru, 2000 J. M. Roe
15116 - 2000 DZ12 27 de febreru, 2000 Spacewatch
15117 - 2000 DA79 29 de febreru, 2000 LINEAR
15118 Elizabethsears 2000 DP82 28 de febreru, 2000 LINEAR
15119 - 2000 DU97 29 de febreru, 2000 LINEAR
15120 Mariafélix 2000 ES 4 de marzu, 2000 J. J. Gómez
15121 - 2000 EN14 5 de marzu, 2000 K. Korlević
15122 - 2000 EE17 3 de marzu, 2000 LINEAR
15123 - 2000 EP36 8 de marzu, 2000 LINEAR
15124 - 2000 EZ39 8 de marzu, 2000 LINEAR
15125 - 2000 EZ41 8 de marzu, 2000 LINEAR
15126 Brittanyanderson 2000 EA44 8 de marzu, 2000 LINEAR
15127 - 2000 EN45 9 de marzu, 2000 LINEAR
15128 Patrickjones 2000 EG46 9 de marzu, 2000 LINEAR
15129 Sparks 2000 ET47 9 de marzu, 2000 LINEAR
15130 - 2000 EU49 9 de marzu, 2000 LINEAR
15131 - 2000 ET54 10 de marzu, 2000 Spacewatch
15132 Steigmeyer 2000 EZ69 10 de marzu, 2000 LINEAR
15133 Sullivan 2000 EB91 9 de marzu, 2000 LINEAR
15134 - 2000 ED92 9 de marzu, 2000 LINEAR
15135 - 2000 EG92 9 de marzu, 2000 LINEAR
15136 - 2000 EE93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15137 - 2000 EL93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15138 - 2000 EQ93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15139 Connormcarty 2000 EY93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15140 - 2000 EB97 10 de marzu, 2000 LINEAR
15141 - 2000 EP106 11 de marzu, 2000 Uppsala-DLR Asteroid Survey
15142 - 2000 EF108 8 de marzu, 2000 LINEAR
15143 - 2000 EX108 8 de marzu, 2000 LINEAR
15144 Araas 2000 EK114 9 de marzu, 2000 LINEAR
15145 Ritageorge 2000 EF117 10 de marzu, 2000 LINEAR
15146 Halpov 2000 EQ130 11 de marzu, 2000 LONEOS
15147 Siegfried 2000 EJ134 11 de marzu, 2000 LONEOS
15148 - 2000 EM141 2 de marzu, 2000 CSS
15149 - 2000 EZ141 2 de marzu, 2000 CSS
15150 - 2000 EO148 4 de marzu, 2000 CSS
15151 - 2000 EU148 4 de marzu, 2000 CSS
15152 - 2000 FJ5 29 de marzu, 2000 T. Kobayashi
15153 - 2000 FD17 28 de marzu, 2000 LINEAR
15154 - 2000 FW30 27 de marzu, 2000 S. Ueda, H. Kaneda
15155 Ahn 2000 FB37 29 de marzu, 2000 LINEAR
15156 - 2000 FK38 29 de marzu, 2000 LINEAR
15157 - 2000 FV39 29 de marzu, 2000 LINEAR
15158 - 2000 FH40 29 de marzu, 2000 LINEAR
15159 - 2000 FN41 29 de marzu, 2000 LINEAR
15160 Wygoda 2000 FK44 29 de marzu, 2000 LINEAR
15161 - 2000 FQ48 30 de marzu, 2000 LINEAR
15162 - 2000 GN2 5 d'abril, 2000 T. Stafford
15163 - 2000 GB4 2 d'abril, 2000 S. Ueda, H. Kaneda
15164 - 2000 GA89 4 d'abril, 2000 LINEAR
15165 - 2000 GR89 4 d'abril, 2000 LINEAR
15166 - 2000 GX90 4 d'abril, 2000 LINEAR
15167 - 2000 GS135 8 d'abril, 2000 LINEAR
15168 - 2022 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15169 - 2629 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15170 - 2648 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15171 - 2772 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15172 - 3086 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15173 - 3520 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15174 - 4649 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15175 - 6113 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15176 - 6299 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15177 - 6599 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15178 - 7075 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15179 - 9062 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15180 - 9094 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15181 - 9525 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15182 - 9538 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15183 - 3074 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15184 - 3232 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15185 - 4104 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15186 - 2058 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15187 - 2112 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15188 - 3044 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15189 - 3071 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15190 - 3353 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15191 - 4234 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15192 - 5049 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15193 - 5148 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15194 - 2272 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15195 - 2407 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15196 - 3178 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15197 - 4203 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15198 - 1940 GJ 5 d'abril, 1940 L. Oterma
15199 - 1974 SE 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
15200 - 1975 SU 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
15201–15300 editar
15201 - 1976 UY 31 d'ochobre, 1976 R. M. West
15202 - 1977 EM5 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
15203 Grishanin 1978 SS6 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
15204 - 1978 UG 28 d'ochobre, 1978 H. L. Giclas
15205 - 1978 VC4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
15206 - 1978 VJ6 6 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
15207 - 1979 KD 19 de mayu, 1979 R. M. West
15208 - 1979 MW1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
15209 - 1979 ML2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
15210 - 1979 MU2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
15211 - 1979 MW3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
15212 - 1979 WY3 17 de payares, 1979 L. I. Chernykh
15213 - 1980 UO1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
15214 - 1981 DY 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
15215 - 1981 EH13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15216 - 1981 EX14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15217 - 1981 ET19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15218 - 1981 EO41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15219 - 1981 EY42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15220 Sumerkin 1981 SC7 28 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
15221 - 1981 UA23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
15222 - 1982 FL1 24 de marzu, 1982 A. Mrkos
15223 - 1984 SN4 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
15224 - 1985 JG 15 de mayu, 1985 E. Bowell
15225 - 1985 RJ4 11 de setiembre, 1985 H. Debehogne
15226 - 1986 UP 28 d'ochobre, 1986 Z. Vávrová
15227 - 1986 VA 4 de payares, 1986 R. H. McNaught
15228 Ronmiller 1987 DG 23 de febreru, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
15229 - 1987 QZ6 22 d'agostu, 1987 E. W. Elst
15230 Alona 1987 RF1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
15231 Ehdita 1987 RO5 4 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
15232 - 1987 SD13 24 de setiembre, 1987 H. Debehogne
15233 - 1987 WU4 26 de payares, 1987 A. Mrkos
15234 - 1988 BJ5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
15235 - 1988 DA5 25 de febreru, 1988 R. H. McNaught
15236 - 1988 RJ4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
15237 - 1988 RL6 6 de setiembre, 1988 H. Debehogne
15238 - 1989 CQ 2 de febreru, 1989 T. Seki
15239 - 1989 CR2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
15240 - 1989 GF3 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
15241 - 1989 ST3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
15242 - 1989 SX5 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
15243 - 1989 TU1 9 d'ochobre, 1989 Y. Oshima
15244 - 1989 TY2 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
15245 - 1989 TP16 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
15246 - 1989 VS1 2 de payares, 1989 K. Endate, K. Watanabe
15247 - 1989 WS 20 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
15248 - 1989 WH3 29 de payares, 1989 K. Endate, K. Watanabe
15249 - 1989 YB5 28 d'avientu, 1989 E. W. Elst
15250 - 1990 DZ 28 de febreru, 1990 K. Endate, K. Watanabe
15251 - 1990 EF2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
15252 - 1990 OD1 20 de xunetu, 1990 T. Seki
15253 - 1990 QA4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
15254 - 1990 QM4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
15255 - 1990 QQ8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
15256 - 1990 RD1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
15257 - 1990 RQ8 15 de setiembre, 1990 H. Debehogne
15258 Alfilipenko 1990 RN17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
15259 - 1990 SL7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
15260 - 1990 SY8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
15261 - 1990 SV12 21 de setiembre, 1990 H. Debehogne
15262 Abderhalden 1990 TG4 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15263 Erwingroten 1990 TY7 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
15264 Delbrück 1990 TU11 11 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15265 Ernsting 1990 TG13 12 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
15266 - 1990 UQ3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
15267 - 1990 VX4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
15268 - 1990 WF3 18 de payares, 1990 E. W. Elst
15269 - 1990 XF 8 d'avientu, 1990 Y. Kushida, O. Muramatsu
15270 - 1991 AE2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
15271 - 1991 DE 19 de febreru, 1991 T. Urata
15272 - 1991 GH 3 d'abril, 1991 A. Sugie
15273 Ruhmkorff 1991 GQ3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
15274 - 1991 GO6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
15275 - 1991 GV6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
15276 Diebel 1991 GA10 14 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15277 - 1991 PC7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
15278 Pâquet 1991 PG7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
15279 - 1991 PY7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
15280 - 1991 PW11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15281 - 1991 PT16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15282 Franzmarc 1991 RX4 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
15283 - 1991 RB8 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15284 - 1991 RZ16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15285 - 1991 RW18 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15286 - 1991 RJ22 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15287 - 1991 RX25 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15288 - 1991 RN27 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15289 - 1991 TL 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
15290 - 1991 TF1 12 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
15291 - 1991 VO1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
15292 - 1991 VD2 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
15293 - 1991 VO3 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
15294 Underwood 1991 VD5 7 de payares, 1991 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15295 - 1991 VA9 4 de payares, 1991 Spacewatch
15296 - 1992 AS2 2 de xineru, 1992 Spacewatch
15297 - 1992 CF 8 de febreru, 1992 S. Otomo
15298 - 1992 EB13 2 de marzu, 1992 UESAC
15299 - 1992 ER17 1 de marzu, 1992 UESAC
15300 - 1992 RV2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
15301–15400 editar
15301 Marutesser 1992 SC2 21 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
15302 - 1992 TJ1 2 d'ochobre, 1992 H. E. Holt
15303 - 1992 UJ2 19 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
15304 Wikberg 1992 UX4 21 d'ochobre, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
15305 - 1992 WT1 18 de payares, 1992 A. Sugie
15306 - 1992 WK2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
15307 - 1992 XK 15 d'avientu, 1992 S. Otomo
15308 - 1993 FR4 17 de marzu, 1993 UESAC
15309 - 1993 FZ7 17 de marzu, 1993 UESAC
15310 - 1993 FT19 17 de marzu, 1993 UESAC
15311 - 1993 FZ22 21 de marzu, 1993 UESAC
15312 - 1993 FH27 21 de marzu, 1993 UESAC
15313 - 1993 FM28 21 de marzu, 1993 UESAC
15314 - 1993 FL34 17 de marzu, 1993 UESAC
15315 - 1993 FX35 19 de marzu, 1993 UESAC
15316 - 1993 HH1 20 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15317 - 1993 HW1 23 d'abril, 1993 E. F. Helin
15318 Innsbruck 1993 KX1 24 de mayu, 1993 C. S. Shoemaker
15319 - 1993 NU1 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15320 - 1993 OQ8 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15321 Donnadean 1993 PE8 13 d'agostu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15322 - 1993 QY 16 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15323 - 1993 QH4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15324 - 1993 QO4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15325 - 1993 QN7 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15326 - 1993 QA9 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15327 - 1993 RA3 14 de setiembre, 1993 E. F. Helin
15328 - 1993 RJ9 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
15329 Sabena 1993 SN7 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
15330 - 1993 TO 8 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15331 - 1993 TO24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15332 - 1993 TU24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15333 - 1993 TS36 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
15334 - 1993 UE 20 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
15335 - 1993 UV 23 d'ochobre, 1993 T. Kobayashi
15336 - 1993 UC3 22 d'ochobre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15337 - 1993 VT2 7 de payares, 1993 R. H. McNaught
15338 - 1994 AZ4 5 de xineru, 1994 Spacewatch
15339 - 1994 AA9 8 de xineru, 1994 Spacewatch
15340 - 1994 CE14 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
15341 - 1994 CV16 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
15342 Assisi 1994 GD10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
15343 - 1994 PB1 15 d'agostu, 1994 Farra d'Isonzo
15344 - 1994 PA2 9 d'agostu, 1994 PCAS
15345 - 1994 PK11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15346 Bonifatius 1994 RT11 2 de setiembre, 1994 F. Börngen
15347 - 1994 UD 26 d'ochobre, 1994 B. G. W. Manning
15348 - 1994 UJ 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
15349 - 1994 UX1 31 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
15350 Naganuma 1994 VB2 3 de payares, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
15351 - 1994 VO6 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15352 - 1994 VB7 11 de payares, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
15353 - 1994 WA 22 de payares, 1994 V. S. Casulli
15354 - 1994 YN1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
15355 - 1995 AZ3 2 de xineru, 1995 E. W. Elst
15356 - 1995 DE 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
15357 - 1995 FM 26 de marzu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15358 - 1995 FM8 26 de marzu, 1995 Spacewatch
15359 - 1995 GV2 2 d'abril, 1995 Spacewatch
15360 - 1996 CY7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15361 - 1996 DK2 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
15362 - 1996 ED 9 de marzu, 1996 T. Kobayashi
15363 Ysaye 1996 FT6 18 de marzu, 1996 Spacewatch
15364 - 1996 HT2 17 d'abril, 1996 Spacewatch
15365 - 1996 HQ9 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15366 - 1996 HR16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
15367 - 1996 HP23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15368 - 1996 JZ 14 de mayu, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
15369 - 1996 KB 16 de mayu, 1996 NEAT
15370 Kanchi 1996 NW 15 de xunetu, 1996 A. Nakamura
15371 Steward 1996 RZ18 15 de setiembre, 1996 Spacewatch
15372 Agrigento 1996 TK41 8 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
15373 - 1996 WV1 20 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15374 Teta 1997 BG 16 de xineru, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
15375 - 1997 BO9 30 de xineru, 1997 U. Munari, M. Tombelli
15376 Marták 1997 CT1 1 de febreru, 1997 P. Kolény, L. Kornoš
15377 - 1997 KW 31 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15378 Artin 1997 PJ2 7 d'agostu, 1997 P. G. Comba
15379 Alefranz 1997 QG1 29 d'agostu, 1997 P. Sicoli, P. Chiavenna
15380 - 1997 QQ4 30 d'agostu, 1997 ODAS
15381 Spadolini 1997 RB1 1 de setiembre, 1997 V. Goretti
15382 Vian 1997 SN 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
15383 - 1997 SE3 21 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
15384 Samková 1997 SC4 26 de setiembre, 1997 P. Pravec
15385 Dallolmo 1997 SP4 25 de setiembre, 1997 Osservatorio San Vittore
15386 Nicolini 1997 ST4 25 de setiembre, 1997 Madonna di Dossobuono
15387 - 1997 SQ17 30 de setiembre, 1997 T. Okuni
15388 Coelum 1997 ST17 27 de setiembre, 1997 Osservatorio San Vittore
15389 Geflorsch 1997 TL6 2 d'ochobre, 1997 ODAS
15390 Znojil 1997 TJ10 6 d'ochobre, 1997 P. Pravec
15391 - 1997 TS16 3 d'ochobre, 1997 A. Vagnozzi
15392 Budějický 1997 TO19 11 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
15393 - 1997 TR24 9 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15394 - 1997 TQ25 12 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15395 Rükl 1997 UV 21 d'ochobre, 1997 P. Pravec
15396 Howardmoore 1997 UG2 24 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
15397 Ksoari 1997 UK7 27 d'ochobre, 1997 Starkenburg
15398 - 1997 UZ23 30 d'ochobre, 1997 B. A. Skiff
15399 Hudec 1997 VE 2 de payares, 1997 J. Tichá, M. Tichý
15400 - 1997 VZ 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
15401–15500 editar
15401 - 1997 VE4 4 de payares, 1997 T. Kagawa, T. Urata
15402 - 1997 VY5 9 de payares, 1997 Y. Ikari
15403 Merignac 1997 VH6 9 de payares, 1997 L. Šarounová
15404 - 1997 VE8 6 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15405 - 1997 WJ7 19 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
15406 Bleibtreu 1997 WV12 23 de payares, 1997 Spacewatch
15407 - 1997 WM16 24 de payares, 1997 Y. Ikari
15408 - 1997 WU21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
15409 - 1997 WQ31 29 de payares, 1997 LINEAR
15410 - 1997 YZ 19 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
15411 - 1997 YL1 18 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15412 Schaefer 1998 AU3 2 de xineru, 1998 Spacewatch
15413 - 1998 BX9 22 de xineru, 1998 Spacewatch
15414 - 1998 BC35 26 de xineru, 1998 Spacewatch
15415 Rika 1998 CA1 4 de febreru, 1998 A. Nakamura
15416 - 1998 DZ2 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15417 Babylon 1998 DH34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
15418 - 1998 DU35 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
15419 - 1998 FZ62 20 de marzu, 1998 LINEAR
15420 Aedouglass 1998 HQ31 28 d'abril, 1998 Spacewatch
15421 Adammalin 1998 HM81 21 d'abril, 1998 LINEAR
15422 - 1998 QP45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
15423 - 1998 QR91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15424 - 1998 QE100 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
15425 Welzl 1998 SV26 24 de setiembre, 1998 P. Pravec
15426 - 1998 SW43 26 de setiembre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15427 Shabas 1998 SP61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
15428 - 1998 SV128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15429 - 1998 UA23 30 d'ochobre, 1998 K. Korlević
15430 - 1998 UR31 22 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15431 - 1998 UQ32 30 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15432 - 1998 VA5 11 de payares, 1998 K. Korlević
15433 - 1998 VQ7 10 de payares, 1998 LINEAR
15434 Mittal 1998 VM25 10 de payares, 1998 LINEAR
15435 - 1998 VS28 10 de payares, 1998 LINEAR
15436 - 1998 VU30 10 de payares, 1998 LINEAR
15437 - 1998 VS35 9 de payares, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15438 - 1998 WF1 17 de payares, 1998 CSS
15439 - 1998 WV1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
15440 - 1998 WX4 19 de payares, 1998 CSS
15441 - 1998 WJ9 27 de payares, 1998 K. Korlević
15442 - 1998 WN11 21 de payares, 1998 LINEAR
15443 - 1998 WM19 23 de payares, 1998 LINEAR
15444 - 1998 WT23 25 de payares, 1998 LINEAR
15445 - 1998 XE 1 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15446 - 1998 XQ4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15447 - 1998 XV4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15448 Siegwarth 1998 XT21 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
15449 - 1998 XS30 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15450 - 1998 XV40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15451 - 1998 XK42 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15452 Ibramohammed 1998 XL52 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15453 - 1998 XD96 12 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
15454 - 1998 YB3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15455 - 1998 YJ3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15456 - 1998 YP3 18 d'avientu, 1998 Kleť
15457 - 1998 YN6 18 d'avientu, 1998 ODAS
15458 - 1998 YW9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15459 - 1998 YY9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15460 Manca 1998 YD10 25 d'avientu, 1998 A. Boattini, L. Tesi
15461 Johnbird 1998 YT29 27 d'avientu, 1998 LONEOS
15462 Stumegan 1999 AV1 8 de xineru, 1999 Spacewatch
15463 - 1999 AT2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15464 - 1999 AN5 12 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15465 Buchroeder 1999 AZ5 15 de xineru, 1999 Spacewatch
15466 Barlow 1999 AR23 14 de xineru, 1999 LONEOS
15467 Aflorsch 1999 AN24 15 de xineru, 1999 ODAS
15468 - 1999 AT31 14 de xineru, 1999 Spacewatch
15469 - 1999 BC 16 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15470 - 1999 BS 16 de xineru, 1999 K. Korlević
15471 - 1999 BE5 19 de xineru, 1999 D. K. Chesney
15472 - 1999 BR5 20 de xineru, 1999 K. Korlević
15473 - 1999 BL9 23 de xineru, 1999 K. Korlević
15474 - 1999 BG11 20 de xineru, 1999 ODAS
15475 - 1999 BQ14 24 de xineru, 1999 F. B. Zoltowski
15476 Narendra 1999 BW24 18 de xineru, 1999 LINEAR
15477 - 1999 CG1 6 de febreru, 1999 T. Kobayashi
15478 - 1999 CZ2 7 de febreru, 1999 L. Tesi, A. Boattini
15479 - 1999 CH9 8 de febreru, 1999 N. Kawasato
15480 - 1999 CB14 12 de febreru, 1999 N. Kawasato
15481 - 1999 CK19 10 de febreru, 1999 LINEAR
15482 - 1999 CB21 10 de febreru, 1999 LINEAR
15483 - 1999 CW25 10 de febreru, 1999 LINEAR
15484 - 1999 CU46 10 de febreru, 1999 LINEAR
15485 - 1999 CY53 10 de febreru, 1999 LINEAR
15486 - 1999 CP62 12 de febreru, 1999 LINEAR
15487 - 1999 CC63 12 de febreru, 1999 LINEAR
15488 - 1999 CB75 12 de febreru, 1999 LINEAR
15489 - 1999 CJ78 12 de febreru, 1999 LINEAR
15490 - 1999 CJ81 12 de febreru, 1999 LINEAR
15491 - 1999 CW85 10 de febreru, 1999 LINEAR
15492 Nyberg 1999 CG89 10 de febreru, 1999 LINEAR
15493 - 1999 CS105 12 de febreru, 1999 LINEAR
15494 - 1999 CX123 11 de febreru, 1999 LINEAR
15495 Bogie 1999 DF2 17 de febreru, 1999 J. Broughton
15496 - 1999 DQ3 20 de febreru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
15497 Lucca 1999 DE7 23 de febreru, 1999 S. Donati
15498 - 1999 EQ4 13 de marzu, 1999 K. Korlević
15499 Cloyd 1999 FY8 19 de marzu, 1999 LONEOS
15500 Anantpatel 1999 FO26 19 de marzu, 1999 LINEAR
15501–15600 editar
15501 Pepawlowski 1999 NK10 13 de xunetu, 1999 LINEAR
15502 - 1999 NV27 14 de xunetu, 1999 LINEAR
15503 - 1999 RD25 7 de setiembre, 1999 LINEAR
15504 - 1999 RG33 4 de setiembre, 1999 CSS
15505 - 1999 RF56 7 de setiembre, 1999 LINEAR
15506 Preygel 1999 RX132 9 de setiembre, 1999 LINEAR
15507 Rengarajan 1999 RC166 9 de setiembre, 1999 LINEAR
15508 - 1999 TE38 1 d'ochobre, 1999 CSS
15509 - 1999 TX113 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
15510 Phoeberounds 1999 TF127 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
15511 - 1999 TD185 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
15512 Snyder 1999 UK1 18 d'ochobre, 1999 J. Medkeff, D. Healy
15513 Emmermann 1999 UV38 29 d'ochobre, 1999 LONEOS
15514 - 1999 VW24 13 de payares, 1999 T. Kobayashi
15515 - 1999 VN80 4 de payares, 1999 LINEAR
15516 - 1999 VN86 5 de payares, 1999 LINEAR
15517 - 1999 VS113 4 de payares, 1999 CSS
15518 - 1999 VY153 10 de payares, 1999 CSS
15519 - 1999 XW 2 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
15520 - 1999 XK98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
15521 - 1999 XH133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
15522 Trueblood 1999 XX136 14 d'avientu, 1999 C. W. Juels
15523 Grenville 1999 XE151 9 d'avientu, 1999 LONEOS
15524 - 1999 XO175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
15525 - 1999 XH176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
15526 - 229}} 8 d'avientu, 1999 LONEOS
15527 - 1999 YY2 16 d'avientu, 1999 LINEAR
15528 - 2000 AJ10 3 de xineru, 2000 LINEAR
15529 - 2000 AA80 5 de xineru, 2000 LINEAR
15530 Kuber 2000 AV98 5 de xineru, 2000 LINEAR
15531 - 2000 AV99 5 de xineru, 2000 LINEAR
15532 - 2000 AP126 5 de xineru, 2000 LINEAR
15533 - 2000 AP138 5 de xineru, 2000 LINEAR
15534 - 2000 AQ164 5 de xineru, 2000 LINEAR
15535 - 2000 AT177 7 de xineru, 2000 LINEAR
15536 - 2000 AG192 8 de xineru, 2000 LINEAR
15537 - 2000 AM199 9 de xineru, 2000 LINEAR
15538 - 2000 BW14 31 de xineru, 2000 T. Kobayashi
15539 - 2000 CN3 2 de febreru, 2000 LINEAR
15540 - 2000 CF18 2 de febreru, 2000 LINEAR
15541 - 2000 CN63 2 de febreru, 2000 LINEAR
15542 - 2000 DN3 28 de febreru, 2000 K. Korlević, M. Jurić
15543 Elizateel 2000 DD96 29 de febreru, 2000 LINEAR
15544 - 2000 EG17 3 de marzu, 2000 LINEAR
15545 - 2000 EK46 9 de marzu, 2000 LINEAR
15546 - 2000 EZ75 5 de marzu, 2000 LINEAR
15547 - 2000 ET91 9 de marzu, 2000 LINEAR
15548 - 2000 EJ147 4 de marzu, 2000 CSS
15549 - 2000 FN 25 de marzu, 2000 T. Kobayashi
15550 Sydney 2000 FR10 31 de marzu, 2000 J. Broughton
15551 Paddock 2000 FQ25 27 de marzu, 2000 LONEOS
15552 - 2000 FO26 27 de marzu, 2000 LONEOS
15553 Carachang 2000 FG45 29 de marzu, 2000 LINEAR
15554 - 2000 FH46 29 de marzu, 2000 LINEAR
15555 - 2000 FD49 30 de marzu, 2000 LINEAR
15556 - 2000 FW49 30 de marzu, 2000 LINEAR
15557 Kimcochran 2000 GV 2 d'abril, 2000 Spacewatch
15558 - 2000 GR2 3 d'abril, 2000 LINEAR
15559 Abigailhines 2000 GR23 5 d'abril, 2000 LINEAR
15560 - 2000 GR24 5 d'abril, 2000 LINEAR
15561 - 2000 GU36 5 d'abril, 2000 LINEAR
15562 - 2000 GF48 5 d'abril, 2000 LINEAR
15563 Remsberg 2000 GG48 5 d'abril, 2000 LINEAR
15564 - 2000 GU48 5 d'abril, 2000 LINEAR
15565 Benjaminsteele 2000 GM49 5 d'abril, 2000 LINEAR
15566 Elizabethbaker 2000 GD50 5 d'abril, 2000 LINEAR
15567 Giacomelli 2000 GF53 5 d'abril, 2000 LINEAR
15568 - 2000 GP54 5 d'abril, 2000 LINEAR
15569 Feinberg 2000 GC60 5 d'abril, 2000 LINEAR
15570 - 2000 GT60 5 d'abril, 2000 LINEAR
15571 - 2000 GM61 5 d'abril, 2000 LINEAR
15572 - 2000 GH65 5 d'abril, 2000 LINEAR
15573 - 2000 GX65 5 d'abril, 2000 LINEAR
15574 Stephaniehass 2000 GF66 5 d'abril, 2000 LINEAR
15575 - 2000 GC68 5 d'abril, 2000 LINEAR
15576 Munday 2000 GK68 5 d'abril, 2000 LINEAR
15577 Gywilliams 2000 GN68 5 d'abril, 2000 LINEAR
15578 - 2000 GW69 5 d'abril, 2000 LINEAR
15579 - 2000 GP70 5 d'abril, 2000 LINEAR
15580 - 2000 GE71 5 d'abril, 2000 LINEAR
15581 - 2000 GV72 5 d'abril, 2000 LINEAR
15582 Russellburrows 2000 GZ73 5 d'abril, 2000 LINEAR
15583 Hanick 2000 GM74 5 d'abril, 2000 LINEAR
15584 - 2000 GO74 5 d'abril, 2000 LINEAR
15585 - 2000 GR74 5 d'abril, 2000 LINEAR
15586 - 2000 GV75 5 d'abril, 2000 LINEAR
15587 - 2000 GK76 5 d'abril, 2000 LINEAR
15588 - 2000 GO79 5 d'abril, 2000 LINEAR
15589 - 2000 GB80 6 d'abril, 2000 LINEAR
15590 - 2000 GH82 7 d'abril, 2000 K. Korlević
15591 - 2000 GP89 4 d'abril, 2000 LINEAR
15592 - 2000 GJ91 4 d'abril, 2000 LINEAR
15593 - 2000 GR93 5 d'abril, 2000 LINEAR
15594 Castillo 2000 GG95 6 d'abril, 2000 LINEAR
15595 - 2000 GX95 6 d'abril, 2000 LINEAR
15596 - 2000 GZ95 6 d'abril, 2000 LINEAR
15597 - 2000 GM96 6 d'abril, 2000 LINEAR
15598 - 2000 GP96 6 d'abril, 2000 LINEAR
15599 Richardlarson 2000 GF99 7 d'abril, 2000 LINEAR
15600 - 2000 GY103 7 d'abril, 2000 LINEAR
15601–15700 editar
15601 - 2000 GZ106 7 d'abril, 2000 LINEAR
15602 - 2000 GA108 7 d'abril, 2000 LINEAR
15603 - 2000 GG108 7 d'abril, 2000 LINEAR
15604 Fruits 2000 GT108 7 d'abril, 2000 LINEAR
15605 - 2000 GY114 7 d'abril, 2000 LINEAR
15606 Winer 2000 GU122 11 d'abril, 2000 C. W. Juels
15607 - 2000 GA124 7 d'abril, 2000 LINEAR
15608 Owens 2000 GK124 7 d'abril, 2000 LINEAR
15609 Kosmaczewski 2000 GP124 7 d'abril, 2000 LINEAR
15610 - 2000 GY126 7 d'abril, 2000 LINEAR
15611 - 2000 GD127 7 d'abril, 2000 LINEAR
15612 - 2000 GV133 7 d'abril, 2000 LINEAR
15613 - 2000 GH136 12 d'abril, 2000 LINEAR
15614 Pillinger 2000 GA143 7 d'abril, 2000 LONEOS
15615 - 2000 HU1 25 d'abril, 2000 K. Korlević
15616 - 2000 HG10 27 d'abril, 2000 LINEAR
15617 Fallowfield 2000 HK10 27 d'abril, 2000 LINEAR
15618 Lorifritz 2000 HF11 27 d'abril, 2000 LINEAR
15619 Albertwu 2000 HE13 28 d'abril, 2000 LINEAR
15620 Beltrami 2000 HQ14 29 d'abril, 2000 P. G. Comba
15621 Erikhovland 2000 HO20 29 d'abril, 2000 NEAT
15622 Westrich 2000 HY20 27 d'abril, 2000 LINEAR
15623 - 2000 HU30 28 d'abril, 2000 LINEAR
15624 Lamberton 2000 HB31 28 d'abril, 2000 LINEAR
15625 - 2000 HB35 27 d'abril, 2000 LINEAR
15626 - 2000 HR50 29 d'abril, 2000 LINEAR
15627 Hong 2000 HW52 29 d'abril, 2000 LINEAR
15628 Gonzales 2000 HA53 29 d'abril, 2000 LINEAR
15629 Sriner 2000 HK53 29 d'abril, 2000 LINEAR
15630 Disanti 2000 HT56 24 d'abril, 2000 LONEOS
15631 Dellorusso 2000 HT57 24 d'abril, 2000 LONEOS
15632 Magee-Sauer 2000 HU70 26 d'abril, 2000 LONEOS
15633 - 2000 JZ1 2 de mayu, 2000 LINEAR
15634 - 2000 JD15 6 de mayu, 2000 LINEAR
15635 Andrewhager 2000 JV27 7 de mayu, 2000 LINEAR
15636 - 2000 JD31 7 de mayu, 2000 LINEAR
15637 - 2000 JY53 6 de mayu, 2000 LINEAR
15638 - 2000 JA65 5 de mayu, 2000 LINEAR
15639 - 2074 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15640 - 2632 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15641 - 2668 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15642 - 2679 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15643 - 3540 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15644 - 4157 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15645 - 4163 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15646 - 4555 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15647 - 4556 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15648 - 6115 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15649 - 6317 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15650 - 6725 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15651 Tlepolemos 9612 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15652 - 1048 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15653 - 1080 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15654 - 1176 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15655 - 2209 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15656 - 3277 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15657 - 1125 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15658 - 1265 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15659 - 2141 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15660 - 3025 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15661 - 3281 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15662 - 4064 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15663 Periphas 4168 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15664 - 4050 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15665 - 4094 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15666 - 5021 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15667 - 5046 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15668 - 5138 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15669 - 1974 ST1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
15670 - 1975 SO1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
15671 - 1977 EP6 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
15672 - 1977 EX7 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
15673 Chetaev 1978 PV2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
15674 - 1978 RR7 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
15675 Goloseevo 1978 SP5 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
15676 - 1978 TQ5 8 d'ochobre, 1978 L. I. Chernykh
15677 - 1980 TZ5 14 d'ochobre, 1980 Observatoriu Purple Mountain
15678 - 1981 DM 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
15679 - 1981 DA1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
15680 - 1981 EV7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15681 - 1981 ES17 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15682 - 1981 EB25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15683 - 1981 EX25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15684 - 1981 ED28 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
15685 - 1981 EU33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15686 - 1981 EW33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15687 - 1981 ES38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
15688 - 1981 UW23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
15689 - 1981 UP25 25 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
15690 - 1982 JD3 15 de mayu, 1982 Palomar
15691 Maslov 1982 TF1 14 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
15692 - 1984 RA 1 de setiembre, 1984 M. A. Barucci
15693 - 1984 SN6 23 de setiembre, 1984 H. Debehogne
15694 - 1985 RR3 7 de setiembre, 1985 H. Debehogne
15695 Fedorshpig 1985 RJ5 11 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh
15696 - 1986 QG1 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
15697 - 1986 QO1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
15698 - 1986 QO2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
15699 - 1986 VM6 6 de payares, 1986 E. Bowell
15700 - 1987 QD 24 d'agostu, 1987 S. Singer-Brewster
15701–15800 editar
15701 - 1987 RG1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
15702 - 1987 RN3 2 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
15703 - 1987 SU1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
15704 - 1987 SE7 20 de setiembre, 1987 J. Alu, E. F. Helin
15705 - 1988 AH5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
15706 - 1988 CE2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
15707 - 1988 RN4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
15708 - 1988 RB12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
15709 - 1988 XH1 7 d'avientu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
15710 Böcklin 1989 AV6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
15711 - 1989 GZ1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
15712 - 1989 RN2 1 de setiembre, 1989 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
15713 - 1989 SM4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
15714 - 1989 TL15 3 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
15715 - 1989 UN1 28 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
15716 - 1989 WY1 29 de payares, 1989 A. Takahashi, K. Watanabe
15717 - 1990 BL1 21 de xineru, 1990 E. F. Helin
15718 - 1990 BB2 30 de xineru, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
15719 - 1990 CF 1 de febreru, 1990 A. Sugie
15720 - 1990 EN1 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
15721 - 1990 OV 19 de xunetu, 1990 E. F. Helin
15722 - 1990 QV2 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
15723 - 1990 SA2 20 de setiembre, 1990 T. Seki
15724 Zille 1990 TW3 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15725 - 1990 TX4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
15726 - 1990 TG5 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
15727 Ianmorison 1990 TO9 10 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
15728 Karlmay 1990 TG11 11 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15729 Yumikoitahana 1990 UB 16 d'ochobre, 1990 A. Takahashi, K. Watanabe
15730 - 1990 UA1 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
15731 - 1990 UW2 16 d'ochobre, 1990 Observatoriu Oak Ridge
15732 Vitusbering 1990 VZ5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
15733 - 1990 VB6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
15734 - 1990 WV1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
15735 - 1990 WF2 18 de payares, 1990 E. W. Elst
15736 - 1990 XN 8 d'avientu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
15737 - 1991 CL 5 de febreru, 1991 M. Arai, H. Mori
15738 - 1991 DP 21 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
15739 - 1991 ER 9 de marzu, 1991 T. Seki
15740 - 1991 EG1 15 de marzu, 1991 K. Endate, K. Watanabe
15741 - 1991 GZ6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
15742 - 1991 LB4 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
15743 - 1991 ND7 12 de xunetu, 1991 H. Debehogne
15744 - 1991 PU 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15745 - 1991 PM5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
15746 - 1991 PN8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15747 - 1991 RW23 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15748 - 1991 RG25 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15749 - 1991 VT1 5 de payares, 1991 A. Natori, T. Urata
15750 - 1991 VJ4 9 de payares, 1991 A. Sugie
15751 - 1991 VN4 10 de payares, 1991 S. Otomo
15752 - 1992 BD2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
15753 - 1992 DD10 29 de febreru, 1992 UESAC
15754 - 1992 EP 7 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
15755 - 1992 ET5 2 de marzu, 1992 UESAC
15756 - 1992 ET9 2 de marzu, 1992 UESAC
15757 - 1992 EJ13 2 de marzu, 1992 UESAC
15758 - 1992 FT1 30 de marzu, 1992 S. Otomo
15759 - 1992 GM4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
15760 - 1992 QB1 30 d'agostu, 1992 D. C. Jewitt, J. X. Luu
15761 Schumi 1992 SM16 24 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
15762 Rühmann 1992 SR24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
15763 - 1992 UO5 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
15764 - 1992 UL8 31 d'ochobre, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
15765 - 1992 WU1 18 de payares, 1992 A. Sugie
15766 Strahlenberg 1993 BD13 22 de xineru, 1993 E. W. Elst
15767 - 1993 FN7 17 de marzu, 1993 UESAC
15768 - 1993 FW11 17 de marzu, 1993 UESAC
15769 - 1993 FP23 21 de marzu, 1993 UESAC
15770 - 1993 FL29 21 de marzu, 1993 UESAC
15771 - 1993 FS34 19 de marzu, 1993 UESAC
15772 - 1993 FW34 19 de marzu, 1993 UESAC
15773 - 1993 FO37 19 de marzu, 1993 UESAC
15774 - 1993 FK38 19 de marzu, 1993 UESAC
15775 - 1993 FA49 19 de marzu, 1993 UESAC
15776 - 1993 KO 20 de mayu, 1993 S. Otomo
15777 - 1993 LF 14 de xunu, 1993 H. E. Holt
15778 - 1993 NH 15 de xunetu, 1993 E. F. Helin
15779 Scottroberts 1993 OA3 26 de xunetu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15780 - 1993 OO3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15781 - 1993 OJ7 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15782 - 1993 ON8 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15783 - 1993 PZ2 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15784 - 1993 QZ 20 d'agostu, 1993 E. F. Helin
15785 - 1993 QO3 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15786 - 1993 RS 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15787 - 1993 RY7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
15788 - 1993 SB 16 de setiembre, 1993 I. P. Williams, A. Fitzsimmons, D. O'Ceallaigh
15789 - 1993 SC 17 de setiembre, 1993 I. P. Williams, A. Fitzsimmons, D. O'Ceallaigh
15790 Keizan 1993 TC 8 d'ochobre, 1993 M. Mukai, M. Takeishi
15791 - 1993 TM1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15792 - 1993 TS15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15793 - 1993 TG19 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15794 - 1993 TG31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15795 - 1993 TY38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15796 - 1993 TZ38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15797 - 1993 UD3 22 d'ochobre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15798 - 1993 VZ4 14 de payares, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15799 - 1993 XN 8 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
15800 - 1993 XP 8 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
15801–15900 editar
15801 - 1994 AF 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
15802 - 1994 AT2 14 de xineru, 1994 T. Kobayashi
15803 - 1994 CW 7 de febreru, 1994 Farra d'Isonzo
15804 Yenisei 1994 EY5 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
15805 - 1994 GB1 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15806 - 1994 GN1 15 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15807 - 1994 GV9 15 d'abril, 1994 D. C. Jewitt, J. Chen
15808 Zelter 1994 GF10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
15809 - 1994 JS 11 de mayu, 1994 D. C. Jewitt, J. X. Luu
15810 - 1994 JR1 12 de mayu, 1994 M. J. Irwin, A. N. Zytkow
15811 Nüsslein-Volhard 1994 ND1 10 de xunetu, 1994 F. Börngen
15812 - 1994 PZ 14 d'agostu, 1994 T. Kobayashi
15813 - 1994 PL12 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15814 - 1994 PX12 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15815 - 1994 PY18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15816 - 1994 PV39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15817 Lucianotesi 1994 QC 28 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
15818 DeVeny 1994 RO7 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
15819 Alisterling 1994 SN9 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
15820 - 1994 TB 2 d'ochobre, 1994 D. C. Jewitt, J. Chen
15821 - 1994 TM2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15822 - 1994 TV15 8 d'ochobre, 1994 E. F. Helin
15823 - 1994 UO1 25 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
15824 - 1994 WM1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
15825 - 1994 WX1 30 de payares, 1994 Farra d'Isonzo
15826 - 1994 YO 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
15827 - 1995 AO1 10 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15828 - 1995 BS 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15829 - 1995 BA1 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15830 - 1995 BW1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15831 - 1995 BG3 29 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15832 - 1995 CB1 7 de febreru, 1995 T. Kojima
15833 - 1995 CL1 3 de febreru, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
15834 McBride 1995 CT1 4 de febreru, 1995 D. J. Asher
15835 - 1995 DY 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
15836 - 1995 DA2 24 de febreru, 1995 J. X. Luu, D. C. Jewitt
15837 Mariovalori 1995 DG13 25 de febreru, 1995 M. Tombelli
15838 Auclair 1995 FU12 27 de marzu, 1995 Spacewatch
15839 - 1995 JH1 5 de mayu, 1995 E. W. Elst
15840 - 1995 KH1 31 de mayu, 1995 T. Okuni
15841 Yamaguchi 1995 OX 27 de xunetu, 1995 A. Nakamura
15842 - 1995 SX2 20 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
15843 - 1995 SO3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
15844 - 1995 UQ5 20 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15845 Bambi 1995 UC17 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
15846 Billfyfe 1995 UK28 20 d'ochobre, 1995 Spacewatch
15847 - 1995 WA2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
15848 - 1995 YJ4 28 d'avientu, 1995 R. H. McNaught
15849 Billharper 1995 YM10 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
15850 - 1996 AE1 12 de xineru, 1996 T. Kobayashi
15851 Chrisfleming 1996 AD10 13 de xineru, 1996 Spacewatch
15852 - 1996 BR1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
15853 - 1996 BB13 16 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15854 Numa 1996 CX2 15 de febreru, 1996 V. S. Casulli
15855 - 1996 CP7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15856 - 1996 EL 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
15857 - 1996 EK1 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
15858 - 1996 EK15 12 de marzu, 1996 Spacewatch
15859 - 1996 GO18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
15860 Siráň 1996 HO 20 d'abril, 1996 A. Galád, D. Kalmančok
15861 - 1996 HB12 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15862 - 1996 HJ15 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15863 - 1996 HT15 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
15864 - 1996 HQ23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15865 - 1996 HW25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15866 - 1996 KG 16 de mayu, 1996 Observatoriu Višnjan
15867 - 1996 NK5 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
15868 Akiyoshidai 1996 OL 16 de xunetu, 1996 A. Nakamura
15869 Tullius 1996 PL 8 d'agostu, 1996 V. S. Casulli
15870 Obůrka 1996 QD 16 d'agostu, 1996 P. Pravec
15871 - 1996 QX1 24 d'agostu, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
15872 - 1996 RJ4 11 de setiembre, 1996 NEAT
15873 - 1996 TH7 5 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
15874 - 1996 TL66 9 d'ochobre, 1996 C. A. Trujillo, D. C. Jewitt, J. X. Luu, J. Chen
15875 - 1996 TP66 11 d'ochobre, 1996 J. X. Luu, D. C. Jewitt, C. A. Trujillo
15876 - 1996 VO38 12 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
15877 - 1996 WZ1 24 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15878 - 1996 XC3 3 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
15879 - 1996 XH6 3 d'avientu, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
15880 - 1997 AM7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
15881 - 1997 CU 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
15882 - 1997 CF29 7 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15883 - 1997 CR29 3 de febreru, 1997 C. A. Trujillo, J. Chen, D. C. Jewitt
15884 - 1997 DJ 27 de febreru, 1997 N. Sato
15885 - 1997 EE 1 de marzu, 1997 T. Kobayashi
15886 - 1997 EB6 7 de marzu, 1997 T. Kobayashi
15887 Daveclark 1997 ER26 4 de marzu, 1997 Spacewatch
15888 - 1997 EE29 13 de marzu, 1997 Observatoriu Višnjan
15889 - 1997 FD4 31 de marzu, 1997 LINEAR
15890 Prachatice 1997 GY 3 d'abril, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
15891 - 1997 GG7 2 d'abril, 1997 LINEAR
15892 - 1997 GB14 3 d'abril, 1997 LINEAR
15893 - 1997 GV20 6 d'abril, 1997 LINEAR
15894 - 1997 JA13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
15895 - 1997 JJ15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
15896 Birkhoff 1997 LX5 13 de xunu, 1997 P. G. Comba
15897 Beňačková 1997 PD3 10 d'agostu, 1997 P. Pravec
15898 Kharasterteam 1997 QP 26 d'agostu, 1997 P. Pravec, L. Šarounová
15899 Silvain 1997 RR1 3 de setiembre, 1997 P. Antonini
15900 - 1997 RK3 3 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15901–16000 editar
15901 - 1997 RY8 12 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15902 - 1997 RA9 13 de setiembre, 1997 L. Šarounová
15903 - 1997 RP10 5 de setiembre, 1997 T. Handley
15904 Halstead 1997 SD11 29 de setiembre, 1997 T. Stafford
15905 Berthier 1997 SV15 27 de setiembre, 1997 ODAS
15906 - 1997 SX21 30 de setiembre, 1997 T. Okuni
15907 Robot 1997 TG10 6 d'ochobre, 1997 P. Pravec
15908 - 1997 TE12 2 d'ochobre, 1997 Spacewatch
15909 - 1997 TM17 8 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
15910 - 1997 TU17 6 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
15911 Davidgauthier 1997 TL21 4 d'ochobre, 1997 Spacewatch
15912 - 1997 TR26 13 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15913 Telemachus 1997 TZ27 1 d'ochobre, 1997 Uppsala-DLR Trojan Survey
15914 - 1997 UM3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
15915 - 1997 UR3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
15916 - 1997 UL7 25 d'ochobre, 1997 N. Sato
15917 - 1997 UX7 28 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
15918 Thereluzia 1997 UE9 27 d'ochobre, 1997 N. Ehring
15919 - 1997 UA22 25 d'ochobre, 1997 M. Hirasawa, S. Suzuki
15920 - 1997 UB25 29 d'ochobre, 1997 LINEAR
15921 Kintaikyo 1997 VP 1 de payares, 1997 A. Nakamura
15922 - 1997 VR 1 de payares, 1997 K. Endate, K. Watanabe
15923 - 1997 VN3 6 de payares, 1997 T. Kobayashi
15924 - 1997 VE5 7 de payares, 1997 B. Koch
15925 - 1997 VM6 10 de payares, 1997 L. Šarounová
15926 - 1997 VP6 5 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
15927 - 1997 WV2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
15928 - 1997 WC3 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
15929 Ericlinton 1997 WQ11 22 de payares, 1997 Spacewatch
15930 - 1997 WT37 29 de payares, 1997 LINEAR
15931 - 1997 WK45 29 de payares, 1997 LINEAR
15932 - 1997 XL5 2 d'avientu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
15933 - 1997 YD 18 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15934 - 1997 YQ 20 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15935 - 1997 YT 20 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15936 - 1997 YM4 22 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
15937 - 1997 YP5 25 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15938 Bohnenblust 1997 YA8 27 d'avientu, 1997 P. G. Comba
15939 Fessenden 1997 YP8 28 d'avientu, 1997 Spacewatch
15940 - 1997 YU13 31 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
15941 Stevegauthier 1997 YX15 29 d'avientu, 1997 Spacewatch
15942 - 1997 YZ16 23 d'avientu, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
15943 - 1998 AZ 5 de xineru, 1998 T. Kobayashi
15944 - 1998 AH5 8 de xineru, 1998 ODAS
15945 Raymondavid 1998 AZ5 8 de xineru, 1998 ODAS
15946 Satinský 1998 AP7 8 de xineru, 1998 A. Galád, A. Pravda
15947 Milligan 1998 AL10 2 de xineru, 1998 J. Broughton
15948 - 1998 BE 16 de xineru, 1998 T. Kobayashi
15949 Rhaeticus 1998 BQ 17 de xineru, 1998 E. Meyer, E. Obermair
15950 Dallago 1998 BA2 17 de xineru, 1998 Madonna di Dossobuono
15951 - 1998 BB2 17 de xineru, 1998 L. Lai
15952 - 1998 BM7 24 de xineru, 1998 NEAT
15953 - 1998 BD8 25 de xineru, 1998 T. Kobayashi
15954 - 1998 BG11 23 de xineru, 1998 LINEAR
15955 Johannesgmunden 1998 BS13 26 de xineru, 1998 E. Meyer
15956 - 1998 BY24 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
15957 Gemoore 1998 BB27 22 de xineru, 1998 Spacewatch
15958 - 1998 BE33 30 de xineru, 1998 ODAS
15959 - 1998 BQ40 24 de xineru, 1998 NEAT
15960 Hluboká 1998 CH 2 de febreru, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
15961 - 1998 CC1 4 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15962 - 1998 CM2 15 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15963 Koeberl 1998 CY3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
15964 Billgray 1998 DU 19 de febreru, 1998 J. M. Roe
15965 Robertcox 1998 DU7 23 de febreru, 1998 J. M. Roe
15966 - 1998 DL13 25 de febreru, 1998 NEAT
15967 Clairearmstrong 1998 DN20 24 de febreru, 1998 M. Armstrong
15968 - 1998 DX35 27 de febreru, 1998 U. Munari, M. Tombelli
15969 - 1998 EW11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
15970 - 1998 FA9 22 de marzu, 1998 Spacewatch
15971 Hestroffer 1998 FA11 25 de marzu, 1998 ODAS
15972 - 1998 FM27 20 de marzu, 1998 LINEAR
15973 - 1998 FM85 24 de marzu, 1998 LINEAR
15974 - 1998 FL103 31 de marzu, 1998 LINEAR
15975 - 1998 FW108 31 de marzu, 1998 LINEAR
15976 - 1998 FY119 20 de marzu, 1998 LINEAR
15977 - 1998 MA11 19 de xunu, 1998 LINEAR
15978 - 1998 QL1 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
15979 - 1998 QW34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
15980 - 1998 RC19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
15981 - 1998 UP6 18 d'ochobre, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
15982 - 1998 VA4 11 de payares, 1998 ODAS
15983 - 1998 WM1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
15984 - 1998 WM7 24 de payares, 1998 LINEAR
15985 - 1998 WU20 18 de payares, 1998 LINEAR
15986 Fienga 1998 XU1 7 d'avientu, 1998 ODAS
15987 - 1998 XV10 15 d'avientu, 1998 ODAS
15988 - 1998 XD24 11 d'avientu, 1998 Spacewatch
15989 - 1998 XK39 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15990 - 1998 YT1 17 d'avientu, 1998 K. Korlević
15991 - 1998 YH3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15992 Cynthia 1998 YL4 18 d'avientu, 1998 G. Hug
15993 - 1998 YH8 24 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15994 - 1998 YO8 23 d'avientu, 1998 K. Korlević
15995 - 1998 YQ9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15996 - 1998 YC12 27 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15997 - 1999 AX 7 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15998 - 1999 AG2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15999 - 1999 AG7 9 de xineru, 1999 K. Korlević
16000 - 1999 AW16 10 de xineru, 1999 Spacewatch


Predecesor:
14001–15000
Llista d'asteroides
15001–16000
Socesor:
16001–17000