Llista d'asteroides/9901–10000

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
9901 - 1997 NV 1 de xunetu, 1997 Kleť
9902 Kirkpatrick 1997 NY 3 de xunetu, 1997 P. G. Comba
9903 Leonhardt 1997 NA1 4 de xunetu, 1997 P. G. Comba
9904 Mauratombelli 1997 OC1 29 de xunetu, 1997 A. Boattini, L. Tesi
9905 Tiziano 4611 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9906 Tintoretto 6523 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9907 Oileus 6541 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9908 Aue 2140 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9909 Eschenbach 4355 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9910 Vogelweide 3181 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9911 Quantz 4129 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9912 Donizetti 2078 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9913 Humperdinck 4071 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9914 Obukhova 1976 UJ4 28 d'ochobre, 1976 L. V. Zhuravleva
9915 Potanin 1977 RD2 8 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
9916 Kibirev 1978 TR2 3 d'ochobre, 1978 N. S. Chernykh
9917 - 1979 MK 26 de xunu, 1979 C. Torres
9918 - 1979 MK3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
9919 Undset 1979 QF1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
9920 - 1981 EZ10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
9921 - 1981 EO18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9922 Catcheller 1981 EO21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9923 - 1981 EB24 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
9924 - 1981 EM24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9925 - 1981 EU24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9926 - 1981 EU41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9927 Tyutchev 1981 TW1 3 d'ochobre, 1981 L. G. Karachkina
9928 - 1981 WE9 16 de payares, 1981 Observatoriu de Perth
9929 McConnell 1982 DP1 24 de febreru, 1982 Observatoriu Oak Ridge
9930 Billburrows 1984 CP 5 de febreru, 1984 E. Bowell
9931 Herbhauptman 1985 HH 18 d'abril, 1985 A. Mrkos
9932 Kopylov 1985 QP5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
9933 Alekseev 1985 SM3 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
9934 Caccioppoli 1985 UC 20 d'ochobre, 1985 E. Bowell
9935 - 1986 CP1 4 de febreru, 1986 H. Debehogne
9936 - 1986 PN4 8 d'agostu, 1986 E. W. Elst, V. G. Ivanova
9937 Triceratops 1988 DJ2 17 de febreru, 1988 E. W. Elst
9938 Kretlow 1988 KA 18 de mayu, 1988 W. Landgraf
9939 - 1988 VK 3 de payares, 1988 T. Kojima
9940 - 1988 VM3 11 de payares, 1988 Y. Oshima
9941 Iguanodon 1989 CB3 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
9942 - 1989 TM1 8 d'ochobre, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
9943 - 1989 UG3 29 d'ochobre, 1989 M. Iwamoto, T. Furuta
9944 - 1990 DA3 24 de febreru, 1990 H. Debehogne
9945 - 1990 KX 21 de mayu, 1990 E. F. Helin
9946 - 1990 ON2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
9947 - 1990 QB 17 d'agostu, 1990 E. F. Helin
9948 - 1990 QB2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
9949 Brontosaurus 1990 SK6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
9950 ESA 1990 VB 8 de payares, 1990 C. Pollas
9951 Tyrannosaurus 1990 VK5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
9952 - 1991 AK 9 de xineru, 1991 M. Arai, H. Mori
9953 - 1991 EB 7 de marzu, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
9954 Brachiosaurus 1991 GX7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
9955 - 1991 PU11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
9956 Castellaz 1991 TX4 5 d'ochobre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
9957 Raffaellosanti 1991 TO13 6 d'ochobre, 1991 F. Börngen
9958 - 1991 VL1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
9959 - 1991 VF2 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
9960 Sekine 1991 VE4 4 de payares, 1991 S. Otomo
9961 - 1991 XK 4 d'avientu, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
9962 Pfau 1991 YL1 28 d'avientu, 1991 F. Börngen
9963 Sandage 1992 AN 9 de xineru, 1992 E. F. Helin
9964 Hideyonoguchi 1992 CF1 13 de febreru, 1992 T. Seki
9965 GNU 1992 EF2 5 de marzu, 1992 Spacewatch
9966 - 1992 ES13 2 de marzu, 1992 UESAC
9967 Awanoyumi 1992 FV1 31 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
9968 - 1992 JS2 4 de mayu, 1992 H. Debehogne
9969 Braille 1992 KD 27 de mayu, 1992 E. F. Helin, K. J. Lawrence
9970 - 1992 ST1 26 de setiembre, 1992 A. Sugie
9971 Ishihara 1993 HS 16 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
9972 Minoruoda 1993 KQ 26 de mayu, 1993 S. Otomo
9973 Szpilman 1993 NB2 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
9974 Brody 1993 OG13 19 de xunetu, 1993 E. W. Elst
9975 Takimotokoso 1993 RZ1 12 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
9976 - 1993 TQ 9 d'ochobre, 1993 S. Shirai, S. Hayakawa
9977 - 1994 AH 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
9978 - 1994 AJ1 7 de xineru, 1994 T. Kobayashi
9979 - 1994 VT 3 de payares, 1994 T. Kobayashi
9980 - 1995 BQ3 31 de xineru, 1995 T. Kobayashi
9981 - 1995 BS3 31 de xineru, 1995 T. Kobayashi
9982 - 1995 CH 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
9983 Rickfienberg 1995 DA 19 de febreru, 1995 D. di Cicco
9984 Gregbryant 1996 HT 18 d'abril, 1996 R. H. McNaught, J. B. Child
9985 Akiko 1996 JF 12 de mayu, 1996 R. H. McNaught, H. Abe
9986 Hirokun 1996 NX 12 de xunetu, 1996 H. Shiozawa, T. Urata
9987 Peano 1997 OO1 29 de xunetu, 1997 P. G. Comba
9988 Erictemplebell 1997 RX6 9 de setiembre, 1997 P. G. Comba
9989 - 1997 SG16 27 de setiembre, 1997 N. Kawasato
9990 - 1997 SO17 30 de setiembre, 1997 T. Okuni
9991 Anežka 1997 TY7 5 d'ochobre, 1997 Z. Moravec
9992 - 1997 TG19 8 d'ochobre, 1997 T. Kagawa, T. Urata
9993 Kumamoto 1997 VX5 6 de payares, 1997 J. Kobayashi
9994 Grotius 4028 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9995 Alouette 4805 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9996 ANS 9070 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9997 COBE 1217 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9998 ISO 1293 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9999 Wiles 4196 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
10000 Myriostos 1951 SY 30 de setiembre, 1951 A. G. Wilson
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...