Llista d'asteroides/90201–90300

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
90201 - 2003 AW64 7 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90202 - 2003 AU65 7 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90203 - 2003 AY68 9 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90204 - 2003 AV70 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90205 - 2003 AV71 6 de xineru, 2003 Needville Needville
90206 - 2003 AO72 11 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90207 - 2003 AB74 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90208 - 2003 AP76 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90209 - 2003 AM78 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90210 - 2003 AT79 11 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90211 - 2003 AO80 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90212 - 2003 AU80 12 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90213 - 2003 AH81 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90214 - 2003 AP81 10 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90215 - 2003 AC82 12 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90216 - 2003 AS85 11 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90217 - 2003 AH87 1 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90218 - 2003 BC 16 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90219 - 2003 BC2 25 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90220 - 2003 BQ2 26 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90221 - 2003 BF8 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90222 - 2003 BD11 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90223 - 2003 BD13 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90224 - 2003 BB14 26 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90225 - 2003 BH14 26 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90226 - 2003 BS15 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90227 - 2003 BM19 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90228 - 2003 BN19 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90229 - 2003 BV20 27 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90230 - 2003 BO24 25 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90231 - 2003 BJ25 25 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90232 - 2003 BD27 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90233 - 2003 BG27 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90234 - 2003 BP33 27 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90235 - 2003 BF35 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90236 - 2003 BL43 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90237 - 2003 BR44 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90238 - 2003 BZ44 27 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90239 - 2003 BF47 29 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90240 - 2003 BH48 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90241 - 2003 BG49 26 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90242 - 2003 BF52 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90243 - 2003 BZ53 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90244 - 2003 BA59 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90245 - 2003 BD60 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90246 - 2003 BP61 27 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90247 - 2003 BQ61 27 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90248 - 2003 BO63 28 de xineru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
90249 - 2003 BU63 28 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90250 - 2003 BY63 28 de xineru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
90251 - 2003 BA64 28 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
90252 - 2003 BA66 30 de xineru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
90253 - 2003 BT66 30 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90254 - 2003 BN68 28 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90255 - 2003 BM69 30 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90256 - 2003 BQ72 28 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90257 - 2003 BS72 28 de xineru, 2003 Palomar NEAT
90258 - 2003 BJ80 31 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90259 - 2003 BU81 31 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90260 - 2003 BC83 31 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90261 - 2003 BG83 31 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
90262 - 2003 BH87 26 de xineru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
90263 - 2003 CO 1 de febreru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90264 - 2003 CC1 1 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90265 - 2003 CL5 1 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90266 - 2003 CM5 1 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90267 - 2003 CW6 1 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90268 - 2003 CT8 1 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
90269 - 2003 CD9 2 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90270 - 2003 CX9 2 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90271 - 2003 CD10 2 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
90272 - 2003 CM16 7 de febreru, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
90273 - 2003 CC19 8 de febreru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90274 - 2003 CH20 9 de febreru, 2003 Palomar NEAT
90275 - 2003 DM 19 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
90276 - 2003 DE2 22 de febreru, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
90277 - 2003 DS7 22 de febreru, 2003 Palomar NEAT
90278 - 2003 DH9 24 de febreru, 2003 Campo Imperatore CINEOS
90279 - 2003 DL10 26 de febreru, 2003 Kleť Kleť
90280 - 2003 DY10 26 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90281 - 2003 DQ15 27 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
90282 - 2003 DS20 22 de febreru, 2003 Palomar NEAT
90283 - 2003 DH22 28 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
90284 - 2003 EO8 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90285 - 2003 EV9 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90286 - 2003 EB11 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90287 - 2003 EV12 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90288 - 2003 ET17 6 de marzu, 2003 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
90289 - 2003 EB20 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90290 - 2003 EX20 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90291 - 2003 EL21 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90292 - 2003 EN21 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90293 - 2003 EH22 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90294 - 2003 EX26 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90295 - 2003 ES28 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90296 - 2003 EY29 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90297 - 2003 EL31 7 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
90298 - 2003 EA32 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90299 - 2003 ED34 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
90300 - 2003 EJ40 8 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...