Llista d'asteroides/8701–8800

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8701 - 1993 LG2 15 de xunu, 1993 H. E. Holt
8702 Nakanishi 1993 VX3 14 de payares, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
8703 Nakanotadao 1993 XP1 15 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8704 Sadakane 1993 YJ 17 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8705 - 1994 AL3 8 de xineru, 1994 H. Shiozawa, T. Urata
8706 - 1994 CM 3 de febreru, 1994 T. Kobayashi
8707 - 1994 CE2 12 de febreru, 1994 T. Kobayashi
8708 - 1994 DD 17 de febreru, 1994 S. Otomo
8709 Kadlu 1994 JF1 14 de mayu, 1994 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8710 Hawley 1994 JK9 15 de mayu, 1994 C. P. de Saint-Aignan
8711 - 1994 LL 5 de xunu, 1994 C. W. Hergenrother
8712 Suzuko 1994 TH2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8713 Azusa 1995 BT2 26 de xineru, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8714 - 1995 OT 24 de xunetu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8715 - 1995 OX1 26 de xunetu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8716 Ginestra 1995 SB2 23 de setiembre, 1995 V. S. Casulli
8717 - 1995 SN29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
8718 - 1995 UC8 27 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8719 Vesmír 1995 VR 11 de payares, 1995 Kleť
8720 Takamizawa 1995 WE1 16 de payares, 1995 A. Nakamura
8721 AMOS 1996 AO3 14 de xineru, 1996 AMOS
8722 Schirra 1996 QU1 19 d'agostu, 1996 R. G. Davis
8723 Azumayama 1996 SL7 23 de setiembre, 1996 T. Okuni
8724 - 1996 SK8 17 de setiembre, 1996 S. Otomo
8725 Keiko 1996 TG5 5 d'ochobre, 1996 H. Abe
8726 - 1996 VP5 14 de payares, 1996 T. Kobayashi
8727 - 1996 VZ7 3 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8728 Mimatsu 1996 VF9 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8729 Descour 1996 VZ12 5 de payares, 1996 Spacewatch
8730 Iidesan 1996 VT30 10 de payares, 1996 T. Okuni
8731 - 1996 WY 19 de payares, 1996 T. Kobayashi
8732 Champion 1996 XR25 8 d'avientu, 1996 T. Seki
8733 - 1996 YB1 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
8734 Warner 1997 AA 1 de xineru, 1997 P. G. Comba
8735 - 1997 AA1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8736 - 1997 AD7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8737 - 1997 AL13 11 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8738 Saji 1997 AQ16 5 de xineru, 1997 Saji
8739 - 1997 BE3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8740 Václav 1998 AS8 12 de xineru, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
8741 - 1998 BR8 25 de xineru, 1998 T. Kobayashi
8742 Bonazzoli 1998 CB2 14 de febreru, 1998 V. S. Casulli
8743 Kèneke 1998 EH12 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
8744 Cilla 1998 FE59 20 de marzu, 1998 LINEAR
8745 Delaney 1998 FO65 20 de marzu, 1998 LINEAR
8746 - 1998 FL68 20 de marzu, 1998 LINEAR
8747 Asahi 1998 FS73 24 de marzu, 1998 T. Okuni
8748 - 1998 FV113 31 de marzu, 1998 LINEAR
8749 Beatles 1998 GJ10 3 d'abril, 1998 J. Broughton
8750 Nettarufina 2197 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8751 Nigricollis 2594 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8752 Flammeus 2604 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8753 Nycticorax 2636 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8754 Leucorodia 4521 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8755 Querquedula 4586 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8756 Mollissima 6588 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8757 Cyaneus 6600 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8758 Perdix 6683 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8759 Porzana 7603 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8760 Crex 1081 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8761 Crane 1163 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8762 Hiaticula 3196 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8763 Pugnax 3271 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8764 Gallinago 1109 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8765 Limosa 1274 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8766 Niger 1304 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8767 Commontern 1335 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8768 Barnowl 2080 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8769 Arctictern 2181 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8770 Totanus 3076 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8771 Biarmicus 3187 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8772 Minutus 4254 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8773 Torquilla 5006 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8774 Viridis 5162 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8775 Cristata 5490 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8776 Campestris 2287 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8777 Torquata 5016 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8778 - 1931 TD3 10 d'ochobre, 1931 C. W. Tombaugh
8779 - 1971 UH1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
8780 - 1975 LT 13 de xunu, 1975 M. R. Cesco
8781 Yurka 1976 GA2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
8782 Bakhrakh 1976 UG2 26 d'ochobre, 1976 T. M. Smirnova
8783 Gopasyuk 1977 EK1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
8784 - 1977 RQ19 9 de setiembre, 1977 C. M. Olmstead
8785 Boltwood 1978 RR1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
8786 Belskaya 1978 RA8 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
8787 Ignatenko 1978 TL4 4 d'ochobre, 1978 T. M. Smirnova
8788 Labeyrie 1978 VP2 1 de payares, 1978 K. Tomita
8789 - 1978 VZ7 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8790 - 1978 VN9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8791 - 1978 VG11 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8792 - 1978 VH11 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8793 Thomasmüller 1979 QX 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
8794 - 1981 EA7 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
8795 - 1981 EO9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8796 - 1981 EA12 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
8797 - 1981 EU18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8798 - 1981 EF24 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
8799 - 1981 ER25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8800 - 1981 EB26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...