Llista d'asteroides/81201–81300

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
81201 - 2000 FL6 25 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81202 - 2000 FV8 29 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81203 Polynesia 2000 FQ10 23 de marzu, 2000 Punaauia J.-C. Pelle
81204 - 2000 FV10 30 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81205 - 2000 FW10 30 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81206 - 2000 FB11 30 de marzu, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
81207 - 2000 FD15 29 de marzu, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
81208 - 2000 FO15 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81209 - 2000 FQ15 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81210 - 2000 FT16 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81211 - 2000 FX16 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81212 - 2000 FD18 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81213 - 2000 FJ18 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81214 - 2000 FL18 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81215 - 2000 FM18 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81216 - 2000 FQ18 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81217 - 2000 FQ19 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81218 - 2000 FC20 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81219 - 2000 FU20 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81220 - 2000 FO21 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81221 - 2000 FY21 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81222 - 2000 FE22 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81223 - 2000 FP23 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81224 - 2000 FV23 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81225 - 2000 FE24 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81226 - 2000 FF24 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81227 - 2000 FK24 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81228 - 2000 FG25 26 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81229 - 2000 FF26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81230 - 2000 FN26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81231 - 2000 FV26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81232 - 2000 FW26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81233 - 2000 FX26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81234 - 2000 FD27 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81235 - 2000 FM27 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81236 - 2000 FZ27 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81237 - 2000 FD28 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81238 - 2000 FN28 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81239 - 2000 FR28 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81240 - 2000 FO29 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81241 - 2000 FW29 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81242 - 2000 FB30 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81243 - 2000 FJ31 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81244 - 2000 FC33 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81245 - 2000 FU33 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81246 - 2000 FH34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81247 - 2000 FR34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81248 - 2000 FU34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81249 - 2000 FV34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81250 - 2000 FX34 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81251 - 2000 FC35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81252 - 2000 FG35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81253 - 2000 FN35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81254 - 2000 FR35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81255 - 2000 FT35 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81256 - 2000 FM36 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81257 - 2000 FQ36 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81258 - 2000 FD38 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81259 - 2000 FS38 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81260 - 2000 FJ41 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81261 - 2000 FP43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81262 - 2000 FW43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81263 - 2000 FZ43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81264 - 2000 FF45 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81265 - 2000 FH45 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81266 - 2000 FT45 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81267 - 2000 FA46 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81268 - 2000 FY47 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81269 - 2000 FK48 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81270 - 2000 FN48 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81271 - 2000 FS48 30 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81272 - 2000 FA49 30 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81273 - 2000 FA50 30 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81274 - 2000 FA51 29 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81275 - 2000 FC53 30 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81276 - 2000 FC54 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81277 - 2000 FZ55 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81278 - 2000 FK56 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81279 - 2000 FU56 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81280 - 2000 FK57 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81281 - 2000 FP58 26 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81282 - 2000 FC59 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81283 - 2000 FF59 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81284 - 2000 FK59 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81285 - 2000 FT59 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81286 - 2000 FE61 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81287 - 2000 FG62 26 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81288 - 2000 FP63 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81289 - 2000 FC65 26 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81290 - 2000 FM69 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81291 - 2000 FA70 27 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81292 - 2000 FQ71 26 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81293 - 2000 FR72 25 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81294 - 2000 GM 2 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
81295 - 2000 GU 2 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81296 - 2000 GJ1 2 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
81297 - 2000 GR1 4 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
81298 - 2000 GW1 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
81299 - 2000 GP2 2 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
81300 - 2000 GW2 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...