Llista d'asteroides/73601–73700

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
73601 - 3045 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73602 - 3053 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73603 - 3214 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73604 - 4039 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73605 - 4041 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73606 - 4079 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73607 - 4092 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73608 - 4155 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73609 - 5114 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73610 - 1054 T-3 17 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73611 - 2127 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73612 - 2178 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73613 - 2213 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73614 - 2229 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73615 - 2353 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73616 - 2383 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73617 - 2437 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73618 - 2458 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73619 - 3322 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73620 - 3346 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73621 - 3381 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73622 - 3418 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73623 - 3477 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73624 - 3481 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73625 - 3524 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73626 - 3939 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73627 - 4040 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73628 - 4170 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73629 - 4303 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73630 - 4352 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73631 - 4367 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73632 - 4432 T-3 11 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73633 - 4702 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73634 - 5077 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73635 - 5105 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73636 - 5727 T-3 16 d'ochobre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73637 Guneus 1973 SX1 19 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
73638 - 1975 VC9 8 de payares, 1975 Nauchnyj N. S. Chernykh
73639 - 1977 EL7 12 de marzu, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
73640 Biermann 1977 RM 5 de setiembre, 1977 La Silla H.-E. Schuster
73641 - 1977 UK3 18 d'ochobre, 1977 Palomar S. J. Bus
73642 - 1978 RV9 2 de setiembre, 1978 La Silla C.-I. Lagerkvist
73643 - 1978 UA5 27 d'ochobre, 1978 Palomar C. M. Olmstead
73644 - 1978 UD7 27 d'ochobre, 1978 Palomar C. M. Olmstead
73645 - 1978 VX2 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73646 - 1978 VT3 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73647 - 1978 VL9 7 de payares, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
73648 - 1979 ME6 25 de xunu, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
73649 - 1979 MA9 25 de xunu, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
73650 - 1981 DN 28 de febreru, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73651 - 1981 EJ2 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73652 - 1981 EN3 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73653 - 1981 EN6 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73654 - 1981 ET6 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73655 - 1981 EL9 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73656 - 1981 EW12 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73657 - 1981 EJ13 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73658 - 1981 EU14 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73659 - 1981 ER16 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73660 - 1981 EZ19 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73661 - 1981 EW25 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73662 - 1981 ES27 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73663 - 1981 EL31 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73664 - 1981 EE34 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73665 - 1981 EX42 2 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73666 - 1981 EH45 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73667 - 1981 ER45 1 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73668 - 1981 EG48 6 de marzu, 1981 Siding Spring S. J. Bus
73669 - 1981 WL2 25 de payares, 1981 Palomar C. T. Kowal
73670 - 1982 QP 19 d'agostu, 1982 Palomar C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
73671 - 1984 BH6 26 de xineru, 1984 Palomar E. Bowell
73672 - 1986 QR 26 d'agostu, 1986 La Silla H. Debehogne
73673 - 1986 RX1 6 de setiembre, 1986 Palomar E. F. Helin
73674 - 1988 BN5 28 de xineru, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
73675 - 1988 CF 8 de febreru, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73676 - 1988 CD5 13 de febreru, 1988 La Silla E. W. Elst
73677 - 1988 SA3 16 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
73678 - 1988 TY 13 d'ochobre, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
73679 - 1989 SQ2 26 de setiembre, 1989 La Silla E. W. Elst
73680 - 1989 SP10 28 de setiembre, 1989 La Silla H. Debehogne
73681 - 1989 TL18 2 d'ochobre, 1989 Palomar E. F. Helin, K. J. Lawrence
73682 - 1990 HU5 29 d'abril, 1990 Siding Spring A. N. Zytkow, M. J. Irwin
73683 - 1990 RV3 14 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
73684 - 1990 SV 16 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
73685 - 1990 SE9 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
73686 - 1990 TV1 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73687 Thomas Aquinas 1990 TQ2 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73688 - 1990 VA5 15 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
73689 - 1991 FK 17 de marzu, 1991 Kiyosato S. Otomo, O. Muramatsu
73690 - 1991 PU2 2 d'agostu, 1991 La Silla E. W. Elst
73691 - 1991 PB3 2 d'agostu, 1991 La Silla E. W. Elst
73692 Gürtler 1991 RL3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory L. D. Schmadel, F. Börngen
73693 Dorschner 1991 RQ3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73694 - 1991 RL15 15 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73695 - 1991 RL17 11 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73696 - 1991 RQ19 14 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73697 - 1991 RT29 12 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
73698 - 1991 TE 1 d'ochobre, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
73699 - 1991 TH3 4 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
73700 von Kues 1991 TW4 5 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...