Llista d'asteroides/49701–49800

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
49701 - 1999 VZ1 5 de payares, 1999 J. M. Roe
49702 Koikeda 1999 VC2 4 de payares, 1999 A. Tsuchikawa
49703 - 1999 VT12 11 de payares, 1999 C. W. Juels
49704 - 1999 VR15 2 de payares, 1999 Spacewatch
49705 - 1999 VC19 11 de payares, 1999 G. Bell, G. Hug
49706 - 1999 VB21 10 de payares, 1999 T. Kagawa
49707 - 1999 VZ23 13 de payares, 1999 F. Uto
49708 - 1999 VH26 3 de payares, 1999 LINEAR
49709 - 1999 VJ26 3 de payares, 1999 LINEAR
49710 - 1999 VC27 3 de payares, 1999 LINEAR
49711 - 1999 VB29 3 de payares, 1999 LINEAR
49712 - 1999 VP29 3 de payares, 1999 LINEAR
49713 - 1999 VB34 3 de payares, 1999 LINEAR
49714 - 1999 VP34 3 de payares, 1999 LINEAR
49715 - 1999 VZ34 3 de payares, 1999 LINEAR
49716 - 1999 VZ35 3 de payares, 1999 LINEAR
49717 - 1999 VR36 3 de payares, 1999 LINEAR
49718 - 1999 VP39 10 de payares, 1999 LINEAR
49719 - 1999 VE50 3 de payares, 1999 LINEAR
49720 - 1999 VV52 3 de payares, 1999 LINEAR
49721 - 1999 VX52 3 de payares, 1999 LINEAR
49722 - 1999 VS63 4 de payares, 1999 LINEAR
49723 - 1999 VX64 4 de payares, 1999 LINEAR
49724 - 1999 VQ66 4 de payares, 1999 LINEAR
49725 - 1999 VD67 4 de payares, 1999 LINEAR
49726 - 1999 VF67 4 de payares, 1999 LINEAR
49727 - 1999 VG69 4 de payares, 1999 LINEAR
49728 - 1999 VE72 11 de payares, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49729 - 1999 VB73 12 de payares, 1999 LINEAR
49730 - 1999 VQ78 4 de payares, 1999 LINEAR
49731 - 1999 VR80 4 de payares, 1999 LINEAR
49732 - 1999 VX85 4 de payares, 1999 LINEAR
49733 - 1999 VB103 9 de payares, 1999 LINEAR
49734 - 1999 VR106 9 de payares, 1999 LINEAR
49735 - 1999 VX106 9 de payares, 1999 LINEAR
49736 - 1999 VU109 9 de payares, 1999 LINEAR
49737 - 1999 VS112 9 de payares, 1999 LINEAR
49738 - 1999 VP113 4 de payares, 1999 CSS
49739 - 1999 VZ121 4 de payares, 1999 Spacewatch
49740 - 1999 VV123 5 de payares, 1999 Spacewatch
49741 - 1999 VW124 9 de payares, 1999 LINEAR
49742 - 1999 VS129 11 de payares, 1999 Spacewatch
49743 - 1999 VP143 11 de payares, 1999 CSS
49744 - 1999 VO145 9 de payares, 1999 LINEAR
49745 - 1999 VM153 11 de payares, 1999 Spacewatch
49746 - 1999 VG156 12 de payares, 1999 LINEAR
49747 - 1999 VK161 14 de payares, 1999 LINEAR
49748 - 1999 VD166 14 de payares, 1999 LINEAR
49749 - 1999 VQ166 14 de payares, 1999 LINEAR
49750 - 1999 VV167 14 de payares, 1999 LINEAR
49751 - 1999 VL168 14 de payares, 1999 LINEAR
49752 - 1999 VP169 14 de payares, 1999 LINEAR
49753 - 1999 VD172 14 de payares, 1999 LINEAR
49754 - 1999 VL172 14 de payares, 1999 LINEAR
49755 - 1999 VO172 14 de payares, 1999 LINEAR
49756 - 1999 VJ177 5 de payares, 1999 LINEAR
49757 - 1999 VO183 12 de payares, 1999 LINEAR
49758 - 1999 VY188 15 de payares, 1999 LINEAR
49759 - 1999 VX189 15 de payares, 1999 LINEAR
49760 - 1999 VK190 15 de payares, 1999 LINEAR
49761 - 1999 VU201 3 de payares, 1999 LINEAR
49762 - 1999 VQ207 13 de payares, 1999 CSS
49763 - 1999 VO210 12 de payares, 1999 LONEOS
49764 - 1999 VE212 12 de payares, 1999 LINEAR
49765 - 1999 VB217 4 de payares, 1999 LINEAR
49766 - 1999 WS 18 de payares, 1999 T. Urata
49767 - 1999 WK2 26 de payares, 1999 K. Korlević
49768 - 1999 WP3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
49769 - 1999 WZ6 28 de payares, 1999 K. Korlević
49770 - 1999 WC7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49771 - 1999 WP7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49772 - 1999 WT7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49773 - 1999 WJ8 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
49774 - 1999 WT9 30 de payares, 1999 T. Kobayashi
49775 - 1999 WO13 29 de payares, 1999 K. Korlević
49776 - 1999 WG18 28 de payares, 1999 K. Korlević
49777 Cappi 1999 XS 2 d'avientu, 1999 P. G. Comba
49778 - 1999 XT 2 d'avientu, 1999 LINEAR
49779 - 1999 XG3 4 d'avientu, 1999 CSS
49780 - 1999 XG6 4 d'avientu, 1999 CSS
49781 - 1999 XT7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
49782 - 1999 XK9 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
49783 - 1999 XW9 4 d'avientu, 1999 Spacewatch
49784 - 1999 XA10 5 d'avientu, 1999 Spacewatch
49785 - 1999 XB10 5 d'avientu, 1999 Spacewatch
49786 - 1999 XE11 5 d'avientu, 1999 CSS
49787 - 1999 XY11 6 d'avientu, 1999 CSS
49788 - 1999 XA13 5 d'avientu, 1999 LINEAR
49789 - 1999 XY15 6 d'avientu, 1999 K. Korlević
49790 - 1999 XF20 5 d'avientu, 1999 LINEAR
49791 - 1999 XF31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49792 - 1999 XO31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49793 - 1999 XX31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49794 - 1999 XH32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49795 - 1999 XJ32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49796 - 1999 XS32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49797 - 1999 XC33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49798 - 1999 XL33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49799 - 1999 XB34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49800 - 1999 XL34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...