Llista d'asteroides/10101–10200

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
10101 Fourier 1992 BM2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
10102 Digerhuvud 1992 DA6 29 de febreru, 1992 UESAC
10103 Jungfrun 1992 DB9 29 de febreru, 1992 UESAC
10104 Hoburgsgubben 1992 EY9 2 de marzu, 1992 UESAC
10105 Holmhällar 1992 EM12 6 de marzu, 1992 UESAC
10106 Lergrav 1992 EV15 1 de marzu, 1992 UESAC
10107 - 1992 FW1 27 de marzu, 1992 D. I. Steel
10108 Tomlinson 1992 HM 26 d'abril, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10109 - 1992 KQ 29 de mayu, 1992 E. F. Helin
10110 - 1992 LJ 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
10111 Fresnel 1992 OO1 25 de xunetu, 1992 E. W. Elst
10112 - 1992 OP1 31 de xunetu, 1992 H. E. Holt
10113 - 1992 PX2 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
10114 Greifswald 1992 RZ 4 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
10115 - 1992 SK 24 de setiembre, 1992 E. F. Helin, J. Alu
10116 Robertfranz 1992 SJ2 21 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
10117 Tanikawa 1992 TW 1 d'ochobre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
10118 - 1992 UK1 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
10119 Remarque 1992 YC1 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
10120 Ypres 1992 YH2 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
10121 - 1993 BS4 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
10122 - 1993 BC5 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
10123 Fideöja 1993 FJ16 17 de marzu, 1993 UESAC
10124 Hemse 1993 FE23 21 de marzu, 1993 UESAC
10125 Stenkyrka 1993 FB24 21 de marzu, 1993 UESAC
10126 Larbro 1993 FW24 21 de marzu, 1993 UESAC
10127 - 1993 FF26 21 de marzu, 1993 UESAC
10128 Bro 1993 FT31 19 de marzu, 1993 UESAC
10129 Fole 1993 FO40 19 de marzu, 1993 UESAC
10130 Ardre 1993 FJ50 19 de marzu, 1993 UESAC
10131 Stanga 1993 FP73 21 de marzu, 1993 UESAC
10132 Lummelunda 1993 FL84 20 de marzu, 1993 UESAC
10133 - 1993 GC1 15 d'abril, 1993 H. E. Holt
10134 - 1993 HL6 17 d'abril, 1993 H. Debehogne
10135 - 1993 LZ1 13 de xunu, 1993 H. E. Holt
10136 Gauguin 1993 OM3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
10137 Thucydides 1993 PV6 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
10138 Ohtanihiroshi 1993 SS1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
10139 Ronsard 1993 ST4 19 de setiembre, 1993 E. W. Elst
10140 Villon 1993 SX4 19 de setiembre, 1993 E. W. Elst
10141 Gotenba 1993 VE 5 de payares, 1993 S. Otomo
10142 Sakka 1993 VG1 15 de payares, 1993 A. Sugie
10143 Kamogawa 1994 AP1 8 de xineru, 1994 A. Sugie
10144 - 1994 AB2 9 de xineru, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
10145 - 1994 CK1 10 de febreru, 1994 Spacewatch
10146 Mukaitadashi 1994 CV1 8 de febreru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
10147 Mizugatsuka 1994 CK2 13 de febreru, 1994 T. Kobayashi
10148 Shirase 1994 GR9 14 d'abril, 1994 S. Otomo
10149 Cavagna 1994 PA 3 d'agostu, 1994 M. Tombelli, A. Boattini
10150 - 1994 PN 7 d'agostu, 1994 G. J. Garradd
10151 Rubens 1994 PF22 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
10152 Ukichiro 1994 RJ11 11 de setiembre, 1994 S. Otomo
10153 Goldman 1994 UB 26 d'ochobre, 1994 D. di Cicco
10154 Tanuki 1994 UH 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
10155 Numaguti 1994 VZ2 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
10156 - 1994 VQ7 7 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
10157 Asagiri 1994 WE1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
10158 Taroubou 1994 XK 3 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
10159 Tokara 1994 XS4 9 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
10160 Totoro 1994 YQ1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
10161 Nakanoshima 1994 YZ1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
10162 Issunboushi 1995 AL 2 de xineru, 1995 T. Niijima, T. Urata
10163 ONomeichi 1995 BH1 26 de xineru, 1995 A. Nakamura
10164 Akusekijima 1995 BS1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
10165 - 1995 BL2 31 de xineru, 1995 Spacewatch
10166 Takarajima 1995 BN3 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
10167 Yoshiwatiso 1995 BQ15 31 de xineru, 1995 T. Seki
10168 Stony Ridge 1995 CN 4 de febreru, 1995 J. B. Child, J. E. Rogers
10169 Ogasawara 1995 DK 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
10170 Petrjakeš 1995 DA1 22 de febreru, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
10171 - 1995 EE8 7 de marzu, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
10172 Humphreys 1995 FW19 31 de marzu, 1995 Spacewatch
10173 Hanzelkazikmund 1995 HA 21 d'abril, 1995 P. Pravec, L. Šarounová
10174 Emička 1995 JD 2 de mayu, 1995 Z. Moravec
10175 Aenona 1996 CR1 14 de febreru, 1996 K. Korlević, D. Matkovic
10176 Gaiavettori 1996 CW7 14 de febreru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
10177 Ellison 1996 CK9 10 de febreru, 1996 Spacewatch
10178 Iriki 1996 DD 18 de febreru, 1996 T. Kobayashi
10179 Ishigaki 1996 DE 18 de febreru, 1996 T. Kobayashi
10180 - 1996 EE2 15 de marzu, 1996 G. J. Garradd
10181 Davidacomba 1996 FP3 26 de marzu, 1996 P. G. Comba
10182 Junkobiwaki 1996 FL5 20 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
10183 Ampère 1996 GV20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
10184 Galvani 1996 HC19 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
10185 Gaudi 1996 HD21 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
10186 Albéniz 1996 HD24 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
10187 - 1996 JV 12 de mayu, 1996 T. B. Spahr
10188 Yasuoyoneda 1996 JY 14 de mayu, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
10189 Normanrockwell 1996 JK16 15 de mayu, 1996 Spacewatch
10190 - 1996 NC 14 de xunetu, 1996 NEAT
10191 - 1996 NU1 14 de xunetu, 1996 NEAT
10192 - 1996 OQ1 20 de xunetu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
10193 Nishimoto 1996 PR1 8 d'agostu, 1996 AMOS
10194 - 1996 QN1 18 d'agostu, 1996 G. R. Viscome
10195 Nebraska 1996 RS5 13 de setiembre, 1996 R. Linderholm
10196 - 1996 TJ15 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
10197 Senigalliesi 1996 UO 18 d'ochobre, 1996 V. Goretti
10198 Pinelli 1996 XN26 6 d'avientu, 1996 M. Tombelli, U. Munari
10199 Chariklo 1997 CU26 15 de febreru, 1997 Spacewatch
10200 Quadri 1997 NZ2 7 de xunetu, 1997 V. Goretti
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...