Llista d'asteroides/10001–10100

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
10001 Palermo 1969 TM1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
10002 - 1969 TQ1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
10003 - 1971 UD1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
10004 Igormakarov 1975 VV2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
10005 Chernega 1976 SS2 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
10006 Sessai 1976 UR15 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
10007 - 1976 YF3 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
10008 Raisanyo 1977 DT2 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
10009 Hirosetanso 1977 EA6 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
10010 Rudruna 1978 PW3 9 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
10011 Avidzba 1978 QY1 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
10012 Tmutarakania 1978 RE3 3 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh, L. G. Karachkina
10013 Stenholm 1978 RR8 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
10014 Shaim 1978 SE3 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
10015 - 1978 SA5 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
10016 Yugan 1978 SW7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
10017 - 1978 UP2 30 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
10018 - 1979 MG4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
10019 - 1979 MK7 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
10020 - 1979 OQ5 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
10021 Henja 1979 QC1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
10022 Zubov 1979 SU2 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
10023 Vladifedorov 1979 WX3 17 de payares, 1979 L. I. Chernykh
10024 Marthahazen 1980 EB 10 de marzu, 1980 Observatoriu de Harvard
10025 Rauer 1980 FO1 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
10026 - 1980 RE1 3 de setiembre, 1980 A. Mrkos
10027 Perozzi 1981 FL 30 de marzu, 1981 E. Bowell
10028 Bonus 1981 JM2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
10029 Hiramperkins 1981 QF 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
10030 Philkeenan 1981 QG 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
10031 Vladarnolda 1981 RB2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
10032 - 1981 RF7 3 de setiembre, 1981 S. J. Bus
10033 - 1981 UJ23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
10034 Birlan 1981 YG 30 d'avientu, 1981 E. Bowell
10035 - 1982 DC2 16 de febreru, 1982 L. Brožek
10036 McGaha 1982 OF 24 de xunetu, 1982 E. Bowell
10037 - 1984 BQ 26 de xineru, 1984 A. Mrkos
10038 - 1984 HO1 28 d'abril, 1984 W. Ferreri, V. Zappalà
10039 Keet Seel 1984 LK 2 de xunu, 1984 B. A. Skiff
10040 - 1984 QM 24 d'agostu, 1984 Z. Vávrová
10041 Parkinson 1985 HS1 24 d'abril, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10042 Budstewart 1985 PL 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
10043 Janegann 1985 PN 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
10044 Squyres 1985 RU 15 de setiembre, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10045 - 1985 RJ3 6 de setiembre, 1985 H. Debehogne
10046 - 1986 JC 2 de mayu, 1986 INAS
10047 - 1986 QK2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
10048 - 1986 TQ 3 d'ochobre, 1986 P. Jensen
10049 Vorovich 1986 TZ11 3 d'ochobre, 1986 L. G. Karachkina
10050 Rayman 1987 MA1 28 de xunu, 1987 E. F. Helin
10051 Albee 1987 QG6 23 d'agostu, 1987 E. F. Helin
10052 - 1987 SM12 16 de setiembre, 1987 H. Debehogne
10053 - 1987 SR12 16 de setiembre, 1987 H. Debehogne
10054 Solomin 1987 SQ17 17 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
10055 Silcher 1987 YC1 22 d'avientu, 1987 F. Börngen
10056 - 1988 BX3 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
10057 L'Obel 1988 CO1 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
10058 - 1988 DD5 25 de febreru, 1988 R. H. McNaught
10059 - 1988 FS2 21 de marzu, 1988 Observatoriu Nacional de Bulgaria
10060 Amymilne 1988 GL 12 d'abril, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
10061 Ndolaprata 1988 PG1 11 d'agostu, 1988 A. J. Noymer
10062 - 1988 RV4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
10063 - 1988 SZ2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
10064 - 1988 UO 31 d'ochobre, 1988 T. Kojima
10065 - 1988 XK 3 d'avientu, 1988 Y. Oshima
10066 - 1988 XV2 1 d'avientu, 1988 P. Jensen
10067 Bertuch 1989 AL6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
10068 Dodoens 1989 CT2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
10069 Fontenelle 1989 CW2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
10070 Liuzongli 1989 CB8 7 de febreru, 1989 H. Debehogne
10071 - 1989 EZ2 2 de marzu, 1989 E. W. Elst
10072 - 1989 GF1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
10073 - 1989 GJ2 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
10074 - 1989 GH4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
10075 - 1989 GR4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
10076 - 1989 PK 9 d'agostu, 1989 E. F. Helin
10077 - 1989 UL1 26 d'ochobre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
10078 Stanthorpe 1989 UJ3 30 d'ochobre, 1989 T. Seki
10079 Meunier 1989 XD2 2 d'avientu, 1989 E. W. Elst
10080 - 1990 OF1 18 de xunetu, 1990 E. F. Helin
10081 - 1990 OW1 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
10082 - 1990 OF2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
10083 - 1990 QE2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
10084 - 1990 QC5 25 d'agostu, 1990 H. E. Holt
10085 - 1990 QF5 25 d'agostu, 1990 H. E. Holt
10086 - 1990 SZ 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
10087 - 1990 SG3 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
10088 Digne 1990 SG8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
10089 Turgot 1990 SS9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
10090 Sikorsky 1990 TK15 13 d'ochobre, 1990 L. G. Karachkina, G. R. Kastel'
10091 Bandaisan 1990 VD3 11 de payares, 1990 T. Seki
10092 Sasaki 1990 VD4 15 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
10093 Diesel 1990 WX1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
10094 Eijikato 1991 DK 20 de febreru, 1991 T. Seki
10095 Johannlöwe 1991 RP2 9 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
10096 - 1991 RK5 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
10097 - 1991 RV16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
10098 - 1991 SC1 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
10099 Glazebrook 1991 VB9 4 de payares, 1991 Spacewatch
10100 Bürgel 1991 XH1 10 d'avientu, 1991 F. Börngen
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...