Llista d'asteroides/100001–100100

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
100001 - 1982 UC3 20 d'ochobre, 1982 Kitt Peak G. Aldering
100002 - 1983 QC1 30 d'agostu, 1983 Palomar J. Gibson
100003 - 1983 RN3 1 de setiembre, 1983 La Silla H. Debehogne
100004 - 1983 VA 1 de payares, 1983 IRAS IRAS
100005 - 1986 RY 6 de setiembre, 1986 Palomar E. F. Helin
100006 - 1987 DA7 28 de febreru, 1987 La Silla H. Debehogne
100007 - 1988 CP4 13 de febreru, 1988 La Silla E. W. Elst
100008 - 1988 QZ 16 d'agostu, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
100009 - 1988 RQ4 1 de setiembre, 1988 La Silla H. Debehogne
100010 - 1988 RN12 14 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
100011 - 1988 VE3 11 de payares, 1988 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
100012 - 1989 BC1 25 de xineru, 1989 Kleť A. Mrkos
100013 - 1989 CD3 4 de febreru, 1989 La Silla E. W. Elst
100014 - 1989 SR4 26 de setiembre, 1989 La Silla E. W. Elst
100015 - 1989 SR7 28 de setiembre, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
100016 - 1989 SD8 28 de setiembre, 1989 Palomar C. S. Shoemaker
100017 - 1989 TN2 3 d'ochobre, 1989 Cerro Tololo S. J. Bus
100018 - 1989 TA5 7 d'ochobre, 1989 La Silla E. W. Elst
100019 Gregorianik Plantía:Mp 23 d'ochobre, 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
100020 - 1990 QH4 23 d'agostu, 1990 Palomar H. E. Holt
100021 - 1990 QV7 16 d'agostu, 1990 La Silla E. W. Elst
100022 - 1990 SG5 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
100023 - 1990 SH5 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
100024 - 1990 SW6 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
100025 - 1990 SY6 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
100026 - 1990 ST9 22 de setiembre, 1990 La Silla E. W. Elst
100027 Hannaharendt 1990 TR3 12 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100028 - Plantía:Mp 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100029 Varnhagen Plantía:Mp 10 d'ochobre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100030 - Plantía:Mp 18 de payares, 1990 La Silla E. W. Elst
100031 - Plantía:Mp 20 de marzu, 1991 La Silla H. Debehogne
100032 - Plantía:Mp 8 d'abril, 1991 La Silla E. W. Elst
100033 - Plantía:Mp 9 d'abril, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
100034 - Plantía:Mp 2 d'agostu, 1991 La Silla E. W. Elst
100035 - Plantía:Mp 5 d'agostu, 1991 Palomar H. E. Holt
100036 - Plantía:Mp 6 d'agostu, 1991 Palomar H. E. Holt
100037 - 1991 RM 4 de setiembre, 1991 Palomar E. F. Helin
100038 - Plantía:Mp 13 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
100039 - Plantía:Mp 15 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
100040 - Plantía:Mp 11 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
100041 - Plantía:Mp 8 de setiembre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
100042 - Plantía:Mp 16 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
100043 - Plantía:Mp 29 de setiembre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
100044 - 1991 TX 1 d'ochobre, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
100045 - Plantía:Mp 5 d'ochobre, 1991 Palomar C. S. Shoemaker
100046 - Plantía:Mp 2 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100047 Leobaeck Plantía:Mp 2 d'ochobre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100048 - Plantía:Mp 2 d'ochobre, 1991 Palomar C. P. de Saint-Aignan
100049 Césarann Plantía:Mp 6 d'ochobre, 1991 Palomar A. Lowe
100050 Carloshernandez Plantía:Mp 6 d'ochobre, 1991 Palomar A. Lowe
100051 Davidhernandez Plantía:Mp 6 d'ochobre, 1991 Palomar A. Lowe
100052 - Plantía:Mp 7 de payares, 1991 Palomar C. S. Shoemaker
100053 - Plantía:Mp 2 de xineru, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100054 - Plantía:Mp 29 de xineru, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100055 - Plantía:Mp 29 de xineru, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100056 - Plantía:Mp 29 de febreru, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100057 - Plantía:Mp 29 de febreru, 1992 La Silla UESAC
100058 - 1992 EH 5 de marzu, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100059 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100060 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100061 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100062 - Plantía:Mp 2 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100063 - Plantía:Mp 2 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100064 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100065 - Plantía:Mp 8 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100066 - Plantía:Mp 8 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100067 - Plantía:Mp 2 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100068 - Plantía:Mp 8 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100069 - Plantía:Mp 2 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100070 - Plantía:Mp 3 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100071 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100072 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100073 - Plantía:Mp 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
100074 - Plantía:Mp 26 de xunetu, 1992 La Silla E. W. Elst
100075 - Plantía:Mp 8 d'agostu, 1992 Caussols E. W. Elst
100076 - Plantía:Mp 8 d'agostu, 1992 Caussols E. W. Elst
100077 - Plantía:Mp 7 d'agostu, 1992 Palomar A. Lowe
100078 - Plantía:Mp 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
100079 - Plantía:Mp 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
100080 - Plantía:Mp 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
100081 - Plantía:Mp 27 de setiembre, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100082 - Plantía:Mp 27 de setiembre, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100083 - Plantía:Mp 30 de setiembre, 1992 Kitami K. Endate, K. Watanabe
100084 - Plantía:Mp 26 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
100085 - Plantía:Mp 25 d'ochobre, 1992 Palomar C. S. Shoemaker
100086 - Plantía:Mp 18 d'ochobre, 1992 Kitt Peak Spacewatch
100087 - Plantía:Mp 22 de xineru, 1993 Kitt Peak Spacewatch
100088 - 1993 DC 18 de febreru, 1993 Kitt Peak Spacewatch
100089 - Plantía:Mp 23 de marzu, 1993 Kitt Peak Spacewatch
100090 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100091 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100092 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100093 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100094 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100095 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100096 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100097 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100098 - Plantía:Mp 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100099 - Plantía:Mp 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
100100 - Plantía:Mp 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...